3artka 29.08.11, 15:49 Dawać mi tu jakieś ciekawe pomysły na takowy. Najlepiej w północnej części naszego, jakże pięknego kraju. Dziękować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicehrabia.julian Re: Wyjazd weekendowy. 29.08.11, 15:53 3artka napisała: > Dawać mi tu jakieś ciekawe pomysły na takowy. Najlepiej w północnej części nasz > ego, jakże pięknego kraju. Dziękować. nie jesteś w stanie ruszyć mózgiem samodzielnie czy nawet użyć google? kosz Odpowiedz Link Zgłoś
3artka Re: Wyjazd weekendowy. 29.08.11, 16:00 Ależ mój mózg działa bez zarzutów. Miło jednak, jeżeli ktoś ma sprawdzoną miejscówkę i może się taką wiedzą podzielić. Rozumiem, że Ty nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Wyjazd weekendowy. 29.08.11, 16:01 Zagięłaś Julka bo chcesz na połnoc a on nie wie gdzie północ jest. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wyjazd weekendowy. 29.08.11, 16:02 źleźleźle. to północ nie wie, gdzie jest julek;) Odpowiedz Link Zgłoś
3artka Re: Wyjazd weekendowy. 29.08.11, 16:13 To ja mogę koledze kompas podesłać. Ostał mi się jeszcze z czasów harcerskich;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wyjazd weekendowy. 29.08.11, 16:01 juljan, starasz się o stanowisko asystenta?;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wyjazd weekendowy. 29.08.11, 16:01 to na północy w ogóle coś jest? jakby coś było, to by chyba ludzie na wyjeździe w korku nie stali tylko jechali, a tak symulują. 20 km od som dźwiczki i wychodzi się poza plan filmowy. pamiętacie ten film? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Wyjazd weekendowy. 29.08.11, 16:05 no nie wiem, Litwa, Łotwa, moze Estonia? W Finlandii tez jest ladnie, tylko wodka droga. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Wyjazd weekendowy. 29.08.11, 16:10 Bory Tucholskie, na kajaki! Piękna sprawa, jeżdżę 2-3 razy w roku, za każdym razem z taką samą radochą. Polecam :). Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wyjazd weekendowy. 29.08.11, 16:14 pewnie też wyciongi majom, żeby się nie trzeba było wspinać. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Wyjazd weekendowy. 29.08.11, 16:15 soulshunter napisał: > a tam sa pochyle rzeki? Ni ma :). Ale jest rzek dużo :). I są bardzo różne - szerokie, spokojnie przez lasy płynące i wąskie, kręte, wartkie - napocić się trzeba by kurs utrzymać ;). O tu jeździmy ze znajomymi kajaki-kaszuby.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Wyjazd weekendowy. 29.08.11, 19:27 ale mi nie jest do twarzy w niebieskim. Tak ze psze pani, chyba podziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Wyjazd weekendowy. 29.08.11, 19:30 soulshunter napisał: > ale mi nie jest do twarzy w niebieskim. Tak ze psze pani, chyba podziekuje. A w zielonym? Bo psze pana, dla inwalidów jest też zielone kanu. Albo żółte rowery wodne :))). Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Wyjazd weekendowy. 29.08.11, 20:26 salma75 napisała: > Bory Tucholskie, na kajaki! > Piękna sprawa, jeżdżę 2-3 razy w roku, za każdym razem z taką samą radochą. > Polecam :). Albo do Swornychgaci:] Za samą nazwę mają dodatkowe punkty (a po drodze jest Mącikał czy coś takiego). Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Wyjazd weekendowy. 29.08.11, 20:30 swiete.jeze napisała: > Albo do Swornychgaci:] Za samą nazwę mają dodatkowe punkty (a po drodze jest Mą > cikał czy coś takiego). Yes, yes, yes! No właśnie do Swornychgaci jeździmy :). Nasze kwatery są jakiś 1km od "centrum" Swornych ;). I faktycznie po drodze jest Mącikał ;). A jakie grzyby tam rosną! Normalnie prawdziwki giganty! Płyniesz sobie płyniesz, dobijasz do brzegu by kości rozprostować, wskakujesz do lasu na kwadransik i wracasz z kolacją :). Odpowiedz Link Zgłoś