tezee 13.10.11, 18:09 Mam pytanie o poradnikowy typ kobiety zołzy. Czy według Was taka koniecznie musi być chuda ?;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:11 niekoniecznie. grube zołzy też są na tym padole łez. Odpowiedz Link Zgłoś
my_favourite_axe Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:14 "chuda zołza" musi być chuda. "zołza" już nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:18 ale wy wiecie o co mi chodzi ....o ten efekt psychologiczny na facecie . Czy gruba zołza będzie równie skuteczna?Mam wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
mocno.zdziwiona Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:27 No moja znajoma najbardziej zołzowata jest w stosunku do swojego męża. Więc efekt psychologiczny jest. Może nawet większy bo jak taka rozpędzona kolubryna na ciebie szarżuje to nie ma żartów. Nie ma na co czekać, trzeba uciekać! Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:16 raczej tak, gruba to inny rodzaj zołzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mocno.zdziwiona Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:17 Nie musi być chuda żeby być zołzą. Mam taką w rozmiarze 46 albo 48 i większej zołzy nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:17 nie ma znaczenia :) ale musi być atrakcyjna i zadbana :) Odpowiedz Link Zgłoś
rannie.kirsted Re: chuda zołza? 13.10.11, 21:45 brak umiaru szkodzi, w obie strony. osobiscie znam wiecej chudych zolz, ale podejzewam ze pare grubych tez by sie znalazlo. ale gruba to moze jędza? a chuda zolza? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:30 Ale ta zołza sfrustrowana sucz? Czy ta zołza umowna czyli znająca swoją wartość, fajna laska bez syndromu myszy? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:36 hotally napisała: > a wiesz ile frustratek jest otylych?:) Wiem wiem ale ja o wadze nic nie wspominałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:32 Ale czemu sucz sfrustrowana? Mi się najbardziej podoba typ suczowaty zołzowaty szczupły zadbany , uwazam ze takie sa najskuteczniejsze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:38 tezee napisał: > Ale czemu sucz sfrustrowana? > Mi się najbardziej podoba typ suczowaty zołzowaty szczupły zadbany , uwazam ze > takie sa najskuteczniejsze;-) najskuteczniejsze....a w czym ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:42 no wiesz w tych sztuczkach psychologicznych na facetach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:45 tezee napisał: > no wiesz w tych sztuczkach psychologicznych na facetach ;-) no to wiesz........z definicji szownistycznej zołzą może być każda kobieta ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:01 o, czyżby kolejna wyznawczyni tego nieszczęsnego podręcznika?.... Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:05 sumire napisała: > o, czyżby kolejna wyznawczyni tego nieszczęsnego podręcznika?.... jakiego podręcznika?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:08 dla zołz, które ponoć są bardziej kochane przez mężczyzn. ale nie wiedziałam, że muszą być do tego chude. człowiek codziennie uczy się czegoś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:12 sumire napisała: > dla zołz, które ponoć są bardziej kochane przez mężczyzn. ale nie wiedziałam, ż > e muszą być do tego chude. człowiek codziennie uczy się czegoś nowego. ale daj spokój.....;) dyskryminujesz zołzy ze względu na wagę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:38 tezee napisał: > Ale czemu sucz sfrustrowana? > Mi się najbardziej podoba typ suczowaty zołzowaty szczupły zadbany , uwazam ze > takie sa najskuteczniejsze;-) No pytam o definicję słowa 'zołza'. Czy przez zołzę uważamy osobę, która jest na tyle sfrustrowana i nieszczęśliwa, że się czepia, jest niemiła, psuje innym humor i takie tam czyyyy ta książkowa zołza czyli fajna, pewna siebie, bez syndromu myszy, umiejąca zadbać o siebie w każdym aspekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:53 wersja_robocza napisała: > Najskuteczniejsze w czym? cytuję: "no wiesz w tych sztuczkach psychologicznych na facetach ;)" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:56 O manipulantki się pytasz? To nie od obwodów zależy.:> Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:38 Podrecznikowa zolza to ta pewna siebie i swojej wartosci, nie moze miec biustu i cyckow?;-)Czy taka Nigella Lowson nie moze byc zolza?:-) Moooze:-))) Ma wieksza sile dzialania niz chuda:-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chuda zołza? 13.10.11, 18:58 Chyba jakoś tak jest, że jak ludzie widzą chudą babeczkę o wąskich ustach i haczykowatym nosie, to myślą, że już wszystko o niej wiedzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:03 funny_game napisała: > Chyba jakoś tak jest, że jak ludzie widzą chudą babeczkę o wąskich ustach i hac > zykowatym nosie, to myślą, że już wszystko o niej wiedzą ;) > a miałaś już tak ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:10 Że tak o kimś pomyślałam? Nie. Że o mnie tak pomyślano? Nie. Teraz pytanie do Ciebie: "Widziałaś kiedyś dorosłego na golasa?"* :D *cytat Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:15 funny_game napisała: > Że tak o kimś pomyślałam? Nie. > Że o mnie tak pomyślano? Nie. > Teraz pytanie do Ciebie: > "Widziałaś kiedyś dorosłego na golasa?"* > :D > > *cytat > nie rozumiem intencji pytania, ale zaryzykuję odpowiedź...tak widziałam kiedyś dorosłego na golasa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:31 funny_game napisała: > I JAK?! I JAK???!!! > :DDD > nic nadzwyczajnego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:35 funny_game napisała: > Frytki lepsze? > jak dorzucisz jeszcze do nich schabowy.....to tak, lepsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:43 Steka! Nie stać mnie w tym miesiącu, to wiadomo, że tylko na steka mam ochotę :D Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:47 funny_game napisała: > Steka! > Nie stać mnie w tym miesiącu, to wiadomo, że tylko na steka mam ochotę :D > daj nr rachunku, przeleję Ci kasę.......ewentualnie adres, prześlę Ci steka pocztą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:56 Wzruszające :) Na początku listopada sama se kupię, mam wspaniałe źródełko polędwicy na zamówienie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:06 W bajkach zawsze tak wyglądają złe macochy i czarownice. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:11 Właśnie, właśnie! Dobrym tropem idziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:13 Znaczy ciepło, a skoro ciepło to chodzi o tę Babę Jagę co Jasia z Małgosią do pieca wrzuciła?:> Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:15 No dobrze ale powszechnie funkcjonują skojarzenia że chude jest wredne a grube= ofiara Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:20 No nie wiem, może jestem niepowszechna ;), ale grubi byli Baron Harkonnen i Jabba The Hutt, a żadne z nich ofiary ;))) Ale wiem, o co Ci chodzi i się zgadzam: takie skojarzenia funkcjonują. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:45 Istnieją często podświadomie tak klasyfikujemy ludzi a czasem z lenistwa. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:16 wersja_robocza napisała: > Znaczy ciepło, a skoro ciepło to chodzi o tę Babę Jagę co Jasia z Małgosią do p > ieca wrzuciła?:> a Wy dzieci do tych rozgrywek dorosłych nie mieszajcie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:18 Noszkurdę, o stereotypy w bajach chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:31 funny_game napisała: > W tym wątku chyba też? > coś Ty......a ja myślałam, że o prawdy objawione......;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:33 Nic mi się nie objawia od pewnego czasu, bo się zestarzałam i za mało ćpam :F Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:36 funny_game napisała: > Nic mi się nie objawia od pewnego czasu, bo się zestarzałam i za mało ćpam :F > niedobrze......a problemów ze snem nie masz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:45 Wręcz przeciwnie i vice versa. A teraz opowiedz coś o sobie :D Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:48 Przerywam te pogaduszki. Zbieram ekipę, by zrobić sąsiadowi wjazd na chatę. Umila mi i pewnie nie tylko mnie czas jakimiś basami, które czuję pod stopami. Brak narzędzia i idziemy.:> Potem wracamy do stereotypów. Promise. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:58 Ja nie mogę, jak byłam szczeniarą, zawsze się kochałam w basistach :F Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chuda zołza? 13.10.11, 19:52 funny_game napisała: > Wręcz przeciwnie i vice versa. > A teraz opowiedz coś o sobie :D > coś o sobie......zestarzałam się i mało ćpam ;P.....jedno co mi zostało na stare lata niezmienne, uwielbiam spać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: chuda zołza? 13.10.11, 20:03 funny_game napisała: > Z lusterkiem gadam? ;) > z krzywym zwierciadłem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: chuda zołza? 13.10.11, 21:29 o tak tak, podobno wąskie usta to objaw zołzowatości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: chuda zołza? 14.10.11, 23:07 lacido napisała: > o tak tak, podobno wąskie usta to objaw zołzowatości ;) Tobie zołzowatość zatem nie grozi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chaber555 Re: chuda zołza? 14.10.11, 22:45 "Poradnikowy" typ zolzy - czyli super kobieta nie musi byc chuda, lecz nie moze byc zbyt gruba. Musi byc atrakcyjna fizycznie a zbyt chude i zbyt grube osobniki zenskie i meskie takimi nie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
francesfarmer Re: chuda zołza? 26.10.11, 18:49 ja jestem chuda i nie jestem zołzą... mi się właśnie kojarzą raczej z ciałem Odpowiedz Link Zgłoś