Dodaj do ulubionych

Pytanie o wiek;)

12.11.11, 21:38
Sytuacja łóżkowa,para mieszana,spotkanie kolejne,typowy związek dla seksu,ona sporo starsza od niego.
Ona go pyta,ile ma lat,bo chce wiedzieć(nie pytajcie dlaczego;D).On odpowiada,ale wiek zaniża(daje sobie+-5lat mniej).On pyta ją,ona mówi prawdę i wychodzi na to,że jest...naście(tak,tak-czternaście!) lat starsza.
Pytanie do forumowiczów:jak myślicie,dlaczego skłamał?Zastanawiam się i nic sensownego nie przychodzi mi do głowy oprócz tego,że chłopy są gupie;/.
Obserwuj wątek
    • czadroman Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 21:42
      chcciał jej sprawić przyjemność, poświęcając swoje ego (ktoś napisze ja jakimś forum że jest gupi) taka wyższego gatunku mądrość, nie zrozumiesz

• kombinerki.pinocheta Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 21:43
      Para mieszana? WTF?
      • gaviota44 Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 21:46
        Co to WTF?
        • six_a Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 21:49
          łotdafak

napiszę to fonetycznie, ale za to ze znakami polskimi. miszczostfo świata.
        • grassant Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 21:49
          Wytfórnia tekstów forumowych
    • zamysleniee Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 21:46
      chciał wyjść na młodego ale jakiego doświadczonego kozaka!
    • six_a Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 21:48
      a po co ona go pyta, skoro wie?
      • gaviota44 Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 21:55
        Wie nieoficjalnie;)
        • six_a Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 22:01
          noprosz, jaka agentka specjalnej troski;)
        • koham.mihnika.copyright wgas? 13.11.11, 12:17

• jan_hus_na_stosie Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 21:48
      gaviota44 napisała:

> typowy związek dla seksu

myślałem, że seks jest jednym z elementów związku a nie jego celem samym w sobie, no ale ja się mogę nie znać
      • akle2 Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 22:34
        Zakładam, że Ty to się znasz, ale co tu robi Kombi, to nie wiem.
    • akle2 Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 21:51
      Nie wiem, nic mi nie przychodzi do głowy. Poza tym, że ja bym o gościu wiedziała już wszystko zawczasu, zanim bym się znalazła z nim w sytuacji łóżkowej i to któryś raż (!) z kolei. A co zrobisz, gdy się okaże że skłamał, że nie ma żony?
      • gaviota44 Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 21:54
        Był moim sąsiadem,wiem,że nie ma żony.Najprawdopodobniej ma dziewczynę,ale zasadniczo mi to powiewa.
        • akle2 Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 22:03
          Jej może nie powiewać i jak się dowie, to możesz zostać oskalpowana :P
          Jeśli facet zaniżył wiek, to może być dla Ciebie komunikat: "nie przywiązuj się, bo żony i matki dla swoich dzieci to szukam w swoim wieku lub młodszej a Ty jesteś tylko na jakiś czas, więc im więcej róznic między nami, prawdziwych czy wyimaginowanych, tym lepiej".
          Swoją drogą, jak się dowiedzialaś prawdy, że zaniżył? Zajrzałaś w dowód gdy spał?
          • gaviota44 Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 22:16
            Za dużo filmów się naoglądałaś:)?Nie,nie zaglądałam w dowód.To akurat najmniej istotne skąd wiem.
            Nadbudowa ideologiczna w stylu szukania żony i matki dzieciom odpada.
            • akle2 Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 22:25
              To prawda, lubię filmy sensacyjno-szpiegowskie, a za Jasonem Stathamem to oczy wypatruję :)
              A Ty żebyś się nie zdziwiła, kiedy luby wykręci się z kolejnej randki chrzcinami albo koniecznością trzymania rodzącej żony za rękę. To już nie filmowa scenka, tylko życiowa, rodzajowa.
              Pozdrawiam ;)
              • gaviota44 Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 22:34
                Ale on wcale nie musi sie wykręcać,sam inicjuje:).Skąd założenie,że to ja jestem ta molestująca baba,co sie przyczepiła do młodzika,ciśnie na spotkania i nieistniejące rodziny rozbija?Stereotypy atakują;)?
                • akle2 Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 22:46
                  Te stereotypy sprawdzają się w co drugim przypadku. Nie powiedziałam, że Ty jesteś molestująca baba, on tak samo "winien" bo go hormony rozpierają, co zresztą w jego wieku wcale nie jest dziwne ani odosobnione. A ta jego dziewczyna jest już jakimś wstępem do rodziny, czy Ci się to podoba, czy nie i jeśli ma jaja, to zareaguje.
                  Podałam Ci bardzo prawdopodobny motyw postępowania tego pana, że stwarzanie prawdziwych, bądź wyimaginowanych różnic między partnerami jest próbą stworzenia dystansu i zakomunikowania że układ jest tymczasowy. Jeśli to tłumaczenie Ci się nie podoba, to trudno, nie mój problem, może ktoś inny doradzi Ci lepiej. Chociaż mam na końcu języka pytanie - po chust tworzysz wątki na forum, skoro wiesz lepiej i tego pana też znasz lepiej. Nic tu po nas.
                  • glas_3 Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 23:14
                    Nie denerwuj się:).
                    Nie wiem,czy ma dziewczynę,napisałam,że może ma.Może.Powiedział,że nie,ale nie bardzo mu wierzę i tyle.
                    Sytuacja jest jasna,nie kryje żadnych podtekstów i skrywanych pragnień:obydwojgu nam chodzi tylko o seks.Koniec.Kropka.Wydawało mi się,że wyraźnie to powiedziałam i właśnie dlatego jego kłamstwo w sprawie wieku wydało mi sie tak bezsensowne.
                    • gaviota44 Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 23:19
                      Sorry,nicki mi się pomieszały;(
                      • akle2 Re: Pytanie o wiek;) 13.11.11, 00:19
                        Ładnie, ładnie ;P, teraz nie pozostaje nic, jak założyć trzeci.

Nie denerwuję się, po prostu mam taki sposób komentowania, nieco żywiołowy. Dla mnie jesteś tylko forumowym nickiem, a o samym wątku jutro zapewne nie będę pamiętała. Nie zamierzam Cię ani nawracać ani pouczać. Życzę Ci wszystkiego najlepszego i żeby ten gość był dla Ciebie miłym wspomnieniem a nie życiową pomyłką. Ale jeśli poważnie pytałaś, to przemyśl to, co napisałam. Jeśli ktoś namnaża antagonizmy już na wstępie to znaczy, że się asekuruje. Przed czym i po co?
                        Dobranoc, idę włączyć sobie jakiś film na cd. Sensacyjny :)
              • sid-sid Re: Pytanie o wiek;) 13.11.11, 12:18
                Nie rozumiem fenomenu Stathama.:) Szczególnie w "Angielskiej robocie", gdzie taki przedmiot pożądania z niego.
      • gr.eenka Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 21:56
        akle2 napisała:

=. A co zrobisz, gdy się okaże że skłamał, że nie ma żony?
        >
        to jest dobre :)
        • akle2 Re: Pytanie o wiek;) 12.11.11, 22:05
          Samo życie :)
    • wez_sie zagadka 13.11.11, 09:30
      ile lat mam ja?
      kto odgadnie otrzyma super prezent!
      • khadroma Re: zagadka 13.11.11, 09:47
        Z jaką precyzją należy odpowiedziec i jaka jest nagroda? ;)
        Bo nie wiem czy mi sie chce poswiecać na to moj cenny czas...
        • wez_sie Re: zagadka 13.11.11, 10:38
          no risk, no fun

wydaje mi sie, że sie opyla
          • jedwabnymajdanek Re: zagadka 13.11.11, 12:06
            24
            • khadroma Re: zagadka 13.11.11, 13:08
              No to zgaduję.
              Wiek ciała - 41 l., rozwój emocjonalny - 14 l., rozwój intelektualny -17 l.
              Trafiłam? :D
              • wez_sie Re: zagadka 13.11.11, 13:20
                3 x ŹLE
                • khadroma Re: zagadka 13.11.11, 13:25
                  Poprosze o podpowiedź. :)
                  • wez_sie Re: zagadka 13.11.11, 13:33
                    zagadka z podpowiedzią, to żadna zagadka.
                    • khadroma Re: zagadka 13.11.11, 13:39
                      Ueee, to mam to gdzieś! Nie bede zgadywac do wiosny... :/
                      Przyznaj sie natychmiast ile masz lat!
                      • wez_sie Re: zagadka 13.11.11, 13:42
                        mialas jeden strzał i trafilas, jak kula (3ma kulami) w płot. sorrey...
                        • khadroma Re: zagadka 13.11.11, 14:07
                          wez_sie napisał:

> mialas jeden strzał i trafilas, jak kula (3ma kulami) w płot. sorrey...

Przyznawaj sie, nie kombinuj!
                          Bo zapytam twojej mamy... ;)
                          • wez_sie Re: zagadka 13.11.11, 14:46
                            błagam, nie
            • wez_sie Re: zagadka 13.11.11, 13:18
              niestety, zła odp.
    • szanim Re: Pytanie o wiek;) 13.11.11, 10:53
      moze sie obawia ze bedziesz chciała trwałego zwiazku dlatego zaniza wiek zebys uznala ze za mlody-a jakby miał te 35 to moze bys zaczeła działac
    • varia1 Re: Pytanie o wiek;) 13.11.11, 11:03
      co znaczy w twoim języku "para mieszana"?
    • sid-sid Re: Pytanie o wiek;) 13.11.11, 12:20
      Albo, jak pisały dziewczyny, facet stwarza dystans, żebyś nie pomyślała o nim poważnie.
      Albo ma jakiś problem/kompleks/lubi ściemniać.

Ale raczej obstawiam punkt 1.
      • gaviota44 Re: Pytanie o wiek;) 13.11.11, 13:47
        Nie pomyslałabym,że to może być to,ale kto wie?To naprawde luźny związek i nie spodziewałam się,że takie coś mogłoby mu przyjść do głowy..Aż tak głupi chyba nie jest;)?
        • sid-sid Re: Pytanie o wiek;) 13.11.11, 14:45
          Jak młody, to głupi.:P
          • gaviota44 Re: Pytanie o wiek;) 13.11.11, 14:50
            Nie spotykam się z nim dla jego inteligencji:)
            • sid-sid Re: Pytanie o wiek;) 13.11.11, 14:54
              Domyślam się.:)
              Skoro jest to luźny układ, to albo olej temat, albo zapytaj - ale tak na luzie, bez oskarżycielskiego tonu - dlaczego ściemnił.
    • jansen25 Re: Pytanie o wiek;) 13.11.11, 13:45
      A po cholerę pytać? Zwłaszcza, jak się dokładnie wie i można przypuszczać, że pytanie przejdzie na drugą stronę?
      A w ogóle, to chłopczyki lubią manipulować danymi i nie tylko. Zapytaj go, ile cm liczy sobie jego najlepszy przyjaciej. Też Ci skłamie, tyle, że w drugą stronę. Doda 10 cm, choć z wyglądu eksponat przypomina marchewką przechowywaną kilka miesięcy w przegrzanej piwnicy.
    • damskidzyndzelek Re: Pytanie o wiek;) 13.11.11, 15:44
      nic nie kminie z tego tzn że morał tej bajki jest jaki? nie chciał se poru... tylko na gatke mu sie zebrało? może wcześniej wacka se strzepał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka