eat.clitoristwood Co to za święta, pozbawione 15.12.11, 19:42 elementu polowania, walki i niepewności. Dzisiaj nie trzeba kupować alkoholu na zapas, bo zabraknie. Setki gatunki alkoholi, dostępnych codziennie, bez kolejek przyprawiają o zawrót głowy bez nawet konsumpcji. Kupione bez najmniejszego wysiłku szynka czy baleron nie smakują już jak zdobycz i nie napawają dumą myśliwej czy myśliwego. Niemowlęta umierają z nudów bo nie ma ich po co już szczypać i ugniatać, coby ich rykiem zapewnić sobie pierwszeństwo w kolejce. Inwalidzi i zbowidowcy chromają smutno nóżką, nie doznając nawet skromnej rekompensaty swojej ułomności. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
zachody_i_wschody Re: ida swieta 15.12.11, 22:33 a ja lubię przygotowanie potraw swiątecznych, wtedy odczuwam atmosferę świąt! Kupowanie prezentów też lubię (pomijając, że nie znoszę tłoku w sklepach);) Odpowiedz Link Zgłoś
agarawka Re: ida swieta 16.12.11, 11:41 Mam dokładnie to samo!!! Tłok mnie zabija i dusi! W tym roku poszłam na sposób i próbuję zdobyć jako prezent książkę kucharską www.stolikarnia.pl/events/33 niestety wszystkich prezentów nie wygram, a rodzina jest spora, toteż czeka mnie mordęga w sklepach. Nie zmienia to jednak faktu, że chętnie ubiorę choinkę, upiekę ciasto i będę z gorącą herbatą siedzieć wieczorem przy palących się lampkach i cieszyć oczy tym klimatem.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 prezent dla kolegi 16.12.11, 20:43 usunęli mnie dziady:P z "mężczyzny" to Was zapytam. chcę kupić drobny upominek z okazji swiąt dla kolegi. Zależy mi na tym aby było to coś niezobowiązującego ale miłego - spotykamy się od 2 m-cy, nie chcę żeby poczuł się skrępowany czymś drogim i zbyt wyszukanym. Myślałam nad kubkiem zmieniającym kolor pod wpływem temp., coś takiego: www.historie-sukcesu.pl/index.php?show=45 co o tym sądzicie? możecie podsunąć mi jakieś ciekawe pomysły? będę very wdzięczna!:) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: prezent dla kolegi 16.12.11, 20:55 bardzo fajny pomysl na prezent, taki kubek:) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: prezent dla kolegi 16.12.11, 20:59 czyli rozumiem, że to neutralny prezent? zaczynam się stresować bo mam tylko sobotę je jego kupno... myślałam też nad jakimiś "domowymi" wypiekami z swiątecznych stoisk w galeriach albo jarmarku świątecznego ale taki upominek nadaję się raczej dla kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: prezent dla kolegi 17.12.11, 09:28 spoko jest, bez zadnych podtekstow, a sympatyczny i ladny:) Odpowiedz Link Zgłoś
mhaley Re: ida swieta 19.12.11, 09:28 Hi. Wiesz, mam ten sam problem. Nie mogę myśleć co dać moim rodzicom dziewczyny. Masz rację, certyfikat darowizny nie jest odpowiedni. Szukasz czegoś bardziej interesującego. Ale co? _________ mp4 to mp3 converter Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: ida swieta 21.12.11, 21:27 Więc tak. Mamka perfumy, tatuś portfel, babcia książka " bóg dla wymagających". Siostra zestaw kosmetyków maka up oczy w takiej ładnej palecie\.. Braciszek pasek. Facet sweter i gra. Teściowie herbatka smakowa i miód pitny. Odpowiedz Link Zgłoś
milutki85 [...] 24.02.12, 15:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: ida swieta 24.02.12, 16:07 snieg zacznie padac, psychicznie chorzy pojda na pasterke i bedzie fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś