ripostka21
09.12.11, 21:05
dziewczyny, podpowiedzcie co byście zrobiły na moim miejscu.
wychowuję dziecko, mąż pracuje.
od niedawna mają nowego szefa - kobietę, atrakcyjna, zadbana, ustawiona czyt. bogata.
mąż ma 30 lat. szefowa 38, ale babka naprawde super wygląda, super się ubiera, pachnie, itp. ma kase i to widać. ma męża i córkę.
iw firmie pracują 3 kobiety (łącznie z szefową) i 11 mężczyzn.
od samego początku mąż jakby przypadł jej do gustu, często opowiada mi że wołą go do swojego gabinetu żeby podpytać o prace, zasady itp. (wie że mój mąż zna się na tej pracy, jest "jednym z lepszych " w tej pracy
ostatnio poprosiła go żeby jechał z nią do klienta, później wysłała na jakąś konferencje na weekend do hotelu, że "jedź sobie, pobawisz się, dobrze pojesz, będzie jakiś tam koncert, wszystko za darmoche bo sponsorowane przez kogoś tam"
nie było męża cały weekend
w czwartek mówi mi że w piątek jedzie z szefową do siedziby firmy - centrali, że mają jakieś szkolenie i szefowa go wytypowała, szkolenie 2 dni, pojechał z szefową
szlag mnie trafia
ja siedze w domu z małym dzieckiem, zamartwiam się. myśle że mąż by mnie nie zdradził,
jestem ładna, ale teraz w porównaniu do tej chodzącej piękności, gdy ja po domu w dresach...
kompleksów się chyba nabawiłam
co sądzicie, co powinnam zrobić? jak porozmawiać z mężem? co mu powiedzieć? że nie podoba mi się to że z nią jeździ (w sprawach służbowych), że się martwię?
czy takie słowa go nie sprowokują?
wiem że to ja powinnam znać męża najlepiej, ale nigdy nie byłam w takiej sytuacji
wieczorami szefowa dzwoni do niego żeby zdał relacje ze sprzedaży, zamówień. taka rozmowa powinna trwać 2-3 minuty, a wtedy mąż wychodzi do innego pomieszczenia i gadają 15-20 min. gdy pytam co tak długo i czemu wychodzi to on- żeby małej nie obudzić
czy któraś z was miała podobną sytuację? czy mogłaby mi doradzić jak porozmawiać z nim? czy takie zachowanie męża wskazuje na zauroczenie? a szefowej na zainteresowanie nim?
dodam że mąż jest zadbanym i przystojnym mężczyzną