Dodaj do ulubionych

co zrobić???

IP: *.xdsl.centertel.pl 14.12.11, 11:59
mam pytanie , czy ze mną już tak źle ?? na swojej drodze spotkałam mężczyznę, kiedy sie poznaliśmy miał żonę z którą mieszkał. z innych źródeł dowiedziałam sie że to tylko małżeństwo na papierze a on to potwierdził. postanowiliśmy być razem. wyprowadził sie. w krótkim czasie zamieszkaliśmy razem. powiedział że mu imponuję bo sama wychowuje dzieci i pracuję i dotego ładnie wyglądam. po kilku miesiącach rozwódł sie i teraz mieszkamy razem raz u mnie raz u niego :) niesetety straciłam prace i musze przyznać ze mój mężczyzna staje na wysokości zadania. daje mi pieniądze na utrzymanie naszej rodziny a ja zajmuję sie domem i szukam pracy. niesety od jakiegoś czasu widzę różnicę w jego zachowaniu. sporadycznie mówi mi że mnie kocha, nie słysze że ładnie wyglądam, niby nadal kochamy sie prawie codziennie ale czyję że to chyba raczej rutyna z jego strony. Niesety boję sie że ze mną może postąpić tak jak z byłą żoną . że przestanę mu odpowiadać. naprawdę sie staram , ostatnio na imieniny zrobiłam romantyczą kolację, ubrałam sie ładnie, krótka sukienka pończochy szpilki a on zjadł położył sie i zasnął, tak poprostu. wiem że jest zmęczony bo ma ciężką fizyczną pracę ale tyle sie starałam, nie wiem czy już głupieje z braku pracy czy faktycznie coś złego sie dzieje. Kocham go mocna i bardzo sie boje, a przez to że tak sie zmienia dcoraz częściej go atakuje i rozliczam że za późno wraca i że nie jest taki jak dawniej, pomocy co mam robić ???
Obserwuj wątek
    • ajaksiowa Re: co zrobić??? 14.12.11, 12:09
      Po prostu zdobył cię i przestał się ,,starać,,\czy aby nie za wcześnie?/
      • mag.81 Re: co zrobić??? 14.12.11, 12:21
        no właśnie. próbowałam z nim rozmawiać ale twierdzi że nic sie nie zmieniło że poprostu jest zmęczony pracą, ale na początku znajomości tez pracował a potrafił pisać i dzwonić kila razy w ciągu dnia a teraz może raz albo i wcale. nie wiem co mam robić czy mam powiedzieć mu co myśle czy raczej delikatnie mu sugerować ???
        • modliszka1986 Re: co zrobić??? 14.12.11, 21:19
          pomodlilas sie o niego?
        • Gość: Basia Re: co zrobić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 11:47
          Faceci tak mają, dopóki muszą zdobywać, to się starają. Jak już zdobędą, siadają na laurach. Co wcale nie musi oznaczać końca związku. Po prostu faceci to prosty, zero-jedynkowy typ.
          Ale moim skromnym zdaniem, ktoś kto raz zostawił żonę, jakoś bardziej mi predysponuje do powtórzenia takiego kroku w przyszłości...
    • Gość: Zuza Re: co zrobić??? IP: *.proxy.anonymox.net 20.12.11, 20:42
      Poszukaj sobie nowego żonatego jak lubisz.

A na poważnie ,moim zdaniem wygląda mi to na to że kogoś ma. Jak mój były stary mnie kiedyś zdradzał to zachowywał się identycznie. A zresztą to może taki typ, któremu się każda nudzi......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka