Dodaj do ulubionych

dziwny facaet

21.12.11, 08:32
Mój mąż jest dziwny. W czwartek oboje mamy wolne i miałam zamiar wybrać się na zakypy, a wieczorem iść na wigilię do przyjaciół bo poźniej wszyscy się rozjeżdżamy. No a mój luby stwierdził, że on nie chce nigdzie isc, woli spędzić ten dzień w domu, a najlepiej w łóżku i pobaraszkować. NIe mamy już po 20lat tylko 45. Czy to nie dziwne? Czy w tym wieku nie powinien już się uspokoić ? Czy wasi mężowie też tak mają?
Obserwuj wątek
    • l.11.cor Re: dziwny facaet 21.12.11, 08:38
      ruch anko jest miłe w każdym wieku, jeśli tylko oboje lubią się choć trochę
    • salma75 Re: dziwny facaet 21.12.11, 08:51
      Nie, nasi już tylko na spaceki do parku, kaczki nakarmić, a wieczorami krzyżówka jakaś może + moczenie nóg w misce, ota cała rozrywka pana w wieku lat 40+.
    • funny_game Re: dziwny facaet 21.12.11, 09:20
      Jak nam stuknie 45 i M. będzie wolał zakupy od igraszek, to na pierwszych zakupach kupię łuk i strzelę sobie z niego w łeb.
      • wez_sie Re: dziwny facaet 21.12.11, 09:24
        masz chlopaka? :(
        • funny_game Re: dziwny facaet 21.12.11, 09:27
          Nie, mężczyznę :)
          • paniiwonka1 Re: dziwny facaet 21.12.11, 09:35
            Twój mąż ma dziwną żonę. na zakupy można iśc zawsze. a jak się ma razem wolny dzień, raz na ruski rok pewnie, chata wolna, to fajnie robić nic i pobaraszkować. co to, sex to tylko do 30-tki, i tylko w celu spłodzenia dzieci, czy jak?
            • funny_game Re: dziwny facaet 21.12.11, 09:57
              Ale to chyba nie do mnie, nie do mojego męża znaczy, Pani Iwonko? :)
          • wez_sie Re: dziwny facaet 21.12.11, 09:39
            w sensie ze owlosiony?
            • funny_game Re: dziwny facaet 21.12.11, 09:58
              Dorosły. O owłosieniu nic nie napiszę, bo muszę wyglądać w pracy profesjonalnie, a nie się rozmarzać :F
      • paniiwonka1 Re: dziwny facaet 21.12.11, 09:37
        ale czemu sobie? jego zastrzel:)
        • funny_game Re: dziwny facaet 21.12.11, 09:59
          I co ja, biedna, bez mojego misia zrobię, olaboga?! ;D
          • to.niemozliwe Re: dziwny facaet 22.12.11, 05:33
            W tylek mu strzel, to pojdzie w galop. :-S
    • fizykakwantowa Re: dziwny facaet 21.12.11, 10:16
      "uspokoić" hi hi, biedna pani, całe życie czeka aż będzie wolna od "służby bożej" i się doczekać nie może....
    • triismegistos Re: dziwny facaet 21.12.11, 10:39
      Jeśli mój facet w jakimkolwiek wieku uzna zakupy za atrakcyjniejsze od baraszkowania w łóżku (chociaż w pewnym wieku to baraszkowanie może się ograniczyć do bitwy na poduszki) to najpierw urwę sobie głowę, a potem ją zjem.
    • zielona.zgaga Re: dziwny facaet 21.12.11, 11:02
      Baraszkowanie zaczna we wczesnych godzinach porannych i tak przez caly dzien, wieczorem jak zglodnieja to pojda na kolacje do znajomych a liste zakupow sasiadce podrzuca. Da sie? Da!
    • lonely.stoner Re: dziwny facaet 21.12.11, 11:57
      a jakie zakupy?? takie 'jedzeniowe' to zadna atrakcja, za to jesli takie ciuchowe to ja bym chyba wolala takie zakupy niz spedzenie dnia na barszkowanie w lozku- strata czasu jak dla mnie ;) ale faceci z reguly po sklepach latac nie lubia- niezaleznie od wieku.
    • georgia241 Re: dziwny facaet 21.12.11, 12:32
      Możesz pójść sama a mąż się poonanizować może.
    • miau_weglowy Re: dziwny facaet 21.12.11, 12:37
      jest normalny
      i oby mu to pozostalo jak najdluzej, a Ty sie przystosuj ;)
      • fizykakwantowa Re: dziwny facaet 21.12.11, 23:20
        a tak a prpos, to właśnie tak planujemy sylwestra, w łóżku, od popołudnia, a jak nam się zachce to potem pójdziemy na impreze...:)))) ha, jak się cieszę:))))) A w prezencie pod choinkę mój J dostanie rózne takie do masazu HA:)
    • jan_hus_na_stosie2 Re: dziwny facaet 21.12.11, 23:52
      powiedzcie, że to troll, no powiedzcie, plisssss

• bez-nikowa Re: dziwny facaet 22.12.11, 01:44
        jan_hus_na_stosie2 napisał:

> powiedzcie, że to troll, no powiedzcie, plisssss
        >

To troll. Pomogło?
    • facettt normalny facet 22.12.11, 02:33
      worektoporek napisała:
      on nie chce nigdzie isc, woli spędzić ten dz
      > ień w domu, a najlepiej w łóżku i pobaraszkować. NIe mamy już po 20lat tylko 45
      > . Czy to nie dziwne? Czy w tym wieku nie powinien już się uspokoić ? Czy wasi m
      > ężowie też tak mają?

Tez tak mamy.
      uspokoi sie, gdy bedzie mial 75 lat.
      a poki co niech baraszkuje i nie zawraca sobie d...
      wigilia.

• senseiek Jesli jest impotentem to faktycznie dziwne.. 22.12.11, 02:39
      > Mój mąż jest dziwny. W czwartek oboje mamy wolne i miałam zamiar wybrać się na
      > zakypy, a wieczorem iść na wigilię do przyjaciół bo poźniej wszyscy się rozjeżd
      > żamy. No a mój luby stwierdził, że on nie chce nigdzie isc, woli spędzić ten dz
      > ień w domu, a najlepiej w łóżku i pobaraszkować. NIe mamy już po 20lat tylko 45
      > . Czy to nie dziwne?

Jesli jest impotentem, albo ma brzydka zaniedbana zone, to faktycznie dziwne..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka