Gość: Fio IP: *.umwp-podlasie.pl 07.06.04, 13:23 Czy po 2 tygodniach to już można...? Nie wiem , napiszcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.ka Re: Kiedy zrobić test? 07.06.04, 13:26 jeżeli chodzi o ciążowy, bo nie jestem pewna ;) , to jest napisane na ulotce. są różne. Jeden sa Ci wynik po 6-7 dniach, drugi po 10-14. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fio Re: Kiedy zrobić test? IP: *.umwp-podlasie.pl 07.06.04, 13:29 Robiłas kiedyś? jaki masz sprawdzony?Pozdrawiam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Kiedy zrobić test? 07.06.04, 13:32 na szczęście nie musiałam :) spytaj w aptece, na pewno dobrze Ci poradzą. I lepiej zrobić troszkę później, kiedyś byłam świadkiem masowej histerii, dziewczyna robiła od 6-10 dnia po i nie wychodziło kompletnie nic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fio Re: Kiedy zrobić test? IP: *.umwp-podlasie.pl 07.06.04, 13:34 Miło tak jest móc kogos zapytać...dzis zrobie bo denerwuje mnie , że niby powinnam miec okres a nic mnie nie boli, nie mam objawów :okresowych" , rozumiesz...dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Kiedy zrobić test? 07.06.04, 13:43 rozumiem :) ale czasem to wszystko wynika z samego stresu, że jesteś w ciąży. zrób i będziesz spokojniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kiedy zrobić test? 07.06.04, 13:41 HA! ja zrobiłam test, wyszło że nie, a okresu dalej nie widać. I co z tym fantem? Dodam że ja bym chciała być w ciąży, ale chciałabym o tym też wiedzieć. Bo ani piwka sobie wypić, ani na solarium iść, ani zjeść camemberta. Bez sensu ta niepewność! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fio Re: Kiedy zrobić test? IP: *.umwp-podlasie.pl 07.06.04, 14:02 A bierzesz kwas? Ja też chciałabym być... Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kiedy zrobić test? 07.06.04, 15:07 biorę. 3 miesiące temu odstawiłam tabletki i od tego czasu biorę, zrobiłam też badania na toxo i różyczkę, byłam na usg i to chyba tyle. chcę być, ale nie na siłę, mam czas. nie chcę się tym stresować, czekać, wypatrywać, życie sobie zatruwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Kiedy zrobić test? IP: *.71.107.41.213.rev.coltfrance.com 07.06.04, 16:03 Ja zrobiłam po 14 dniach odspodziewanej miesiączki i po kilku sekundach wyszła grruuuba różowa krecha, na teście było napisane,że prawidłowy wynik jest możłiwy już na 2,3 dni przed terminem miesiączki.Nie pamiętam niestety nazwy tego testu, wiem ze produkcji amreykańkiej, quickcoś tam, na opakowaniu jest taki rozkoszny bobas. Acha, test się nie pomylił, jestem teraz w końćowkce drugiego miesiąca nieoczekiwabej ciązy, ale na pewnio nie niechcianej. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kiedy zrobić test? 08.06.04, 08:18 ja robiłam ten sam!! trochę kontrowersyjne to opakowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Kiedy zrobić test? 07.06.04, 16:14 Po 3 tygodniach zrób sobie test ginekologiczny. Wsadź paluchy do "jaskini miłości" i macaj szyjke macicy, jak jest twarda jak obcas to gratulacje a jak normalna to tez gratulacje. :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś