zamysleniee 19.02.12, 21:34 Wątek tanebo dał do myślenia, a mianowicie po co kobiety zostały stworzone na ziemi? Do czego, kogo, po co, itp. ? (jest niedziela, jutro początek tygodnia więc wybaczcie, że sama nie mam na to odpowiedzi) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raohszana Re: kobieta 19.02.12, 21:35 Po to, żeby debilni faceci nie pomarli z przepicia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright jak ten 19.02.12, 21:39 www.poema.art.pl/site/itm_23072_moskwa_karczemna.html Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: kobieta 19.02.12, 21:37 to tak jakby zamiennik alkoholizmu? no p i ę k n i e:D Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: kobieta 19.02.12, 21:40 Jaki tam zamiennik! Zbawicielki - siedzi taki, chla, chla, zaraz się zachala, ale co to? Zocha z wałkiem leci, Zenka za wsiarz i do domu i już Zenek uratowan :D Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: kobieta 19.02.12, 21:42 i tu wałek, czyli wszelkie sprzęty AGD też odgrywają ważną role, o!!! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: kobieta 19.02.12, 21:46 najlepsze jaja są od szczęśliwych kur na opakowaniu przeczytałam dziś, więc jestem na bieżąco, a nie jakichś mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: kobieta 19.02.12, 21:41 zeby uslugiwac mezczyznom, przeciez to jasne Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: kobieta 19.02.12, 21:41 Odpowiem ci jako facet. Jako mężczyzna by uznać mnie za spełnionego mam mieć przynajmniej jakiś cel w życiu. Dobrze by było go spełnić ale niekoniecznie. Wystarczy się starać. Co może być tym celem? Np strzelanie do ludzi. Celne strzelanie. Albo praca naukowa. Albo jak najszybsze przebiegnięcie 100 metrów. Jeśli będę się starał będę produktywny. Oczywiście może spełnić się również jako ojciec i mąż. A kobieta? No właśnie. Ostatnio nie każda musi być matką. Żeby nie było! Jestem za. Ale jaki macie cel w życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: kobieta 19.02.12, 21:43 odpowiem ci jako kobieta. podobnie jak ty niektore chcą mieć fajną pracę ,gdzieś pojechać ,zrobić może karierę naukową cokolwiek i przy okazji jeśli chcą mogą mieć tez dzieci. zupelnie jak faceci:) gdzie tu sprzeczność? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais nie, wtedy kobiety są kobietami 20.02.12, 23:43 chcącymi robić ciekawe rzeczy tobie chodzi o to, żeby mieć dzieci czy żeby dzieci uważać za cel istnienia? a czemuż to chłop ma nie uważać dzieci za cel istnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: kobieta 19.02.12, 21:45 ej ej ej, zadajesz pytanie w moim wątku o tym co pytasz w swoim:> lecisz na dwa fronty! Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: kobieta 19.02.12, 21:50 No właśnie mam problem ze zdefiniowaniem kobiecości. Po odjęciu matki i sprzątaczko-kucharki nic nie przychodzi mi na myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: kobieta 19.02.12, 21:56 jako facet to chyba Ty powinieneś najlepiej wiedzieć co dla Ciebie jest kobiece w osobniku płci przeciwnej Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: kobieta 19.02.12, 21:47 A to celem kobiety nie może być praca naukowa czy strzelanie? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: kobieta 19.02.12, 21:51 Nie chodzi o to co a jak. Jako facet jestem, nauczony że jeśli coś robić to być w tym najlepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: kobieta 19.02.12, 22:02 i w czym niby jesteś najlepszy? mam na myśli jakiś konkretny rekord. namacalny i do sprawdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: kobieta 19.02.12, 21:44 no, zeby mial kto zrobic salatke, przyniesc piwo z lodowki i ewentualnie podac pilota. Moze jeszcze skoczyc po fzjki i gazete. A, najwzniejsze, zeby mial kto prowadzic samochod po imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: kobieta 19.02.12, 21:58 moja górnolotna wersja odpowiedzi: bo Bóg uznał, że "nie jest dobrze, by mężczyzna był sam". i ruszył konceptem: "uczyńmy zatem odpowiednią dla niego pomoc". "pomoc"? słyszałam, że użycie tego słowa w tłumaczeniu jest błędne. chodziło raczej o "przewodniczkę". Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: kobieta 19.02.12, 22:07 zamysleniee napisała: > Wątek tanebo dał do myślenia, a mianowicie po co kobiety zostały stworzone na z > iemi? > Do czego, kogo, po co, itp. ? www.youtube.com/watch?v=Zxj9tZCqyU8 Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 faceci to mają mniemanie o sobie:) 19.02.12, 22:09 co do orgazmów to powinni posłuchać czasem rozmów babek miedzy sobą - 85 proc. z nich musi ostro popracowac, zeby gosc załapał, jak do tego orgazmu doprowadzić. A co do utrzymania - wystarczy popatrzec dokoła, albo i poczytac to forum, zeby skonstatować, ze kupa facetów za "naciąganie" go uwaza zapłacenie za kolację na randce.... nie, nie trzeba mi współczuć, nie mam takich doswiadczeń, bo pseudofaceci mnie nie interesują, ale zastanowiło mnie pytanie do "samiczek" i niewiedza o samuych sobie "samców":) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: kobieta 19.02.12, 22:12 żeby służyć swoim panom hahahaha ( to oczywiście jest żart ) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: kobieta 19.02.12, 22:19 niektórym lepiej być ateistami, np. tobie, wtedy pytanie o przyczynę odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: kobieta 19.02.12, 23:32 Facetów używam do: seksu zmywania garów/sprzątania masażu stóp porządnego wycmokania karku noszenia ciężkich zakupów przetykania rur, zatkanego kibla itp robienia śniadań szoferowania mi (ale to tylko czasem) Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_stokrotka Re: kobieta 20.02.12, 10:17 no jak to wszak wiadomo , po to aby facetom żyło się lekko ,łatwo i przyjemnie :) osobiście jednak uważam ,ze kobieta została stworzona po to aby uwodzić mężczyzn ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tehuana Re: kobieta 20.02.12, 13:59 Z moich obserwacji wynika, ze kobiety sa stworzone do wydawania pieniedzy. Dzieki nim gospodarka sie kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: kobieta 20.02.12, 14:02 tehuana napisała: > Z moich obserwacji wynika, ze kobiety sa stworzone do wydawania pieniedzy. Dzie > ki nim gospodarka sie kreci. ostatnio coś mniej wydajemy bo gospodarka kuleje ;) Odpowiedz Link Zgłoś