Gość: alicja IP: *.math.u / *.math.u-psud.fr 11.06.04, 22:37 Przed chwila byl tu watek, w ktorym milo gaworzylo mi sie z Triss (bedzie miala syna!!!!!!) Dlaczego usunelas ten watek???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ofca Re: Owieczko IP: *.wp.mil.pl 11.06.04, 22:41 Usunelam ten watek, bo zostal on wylosowany do wyciecia. Na takiej zasadzie wylatuja stad watki. A moja maszynka losujaca zawsze zacina sie na watkach w ktorych jest sylaba triss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofca Re: Owieczko IP: *.wp.mil.pl 11.06.04, 22:41 Usunelam ten watek, bo zostal on wylosowany do wyciecia. Na takiej zasadzie wylatuja stad watki. A moja maszynka losujaca zawsze zacina sie na watkach w ktorych jest sylaba triss pozdr ofca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Owieczko IP: *.wp.mil.pl 11.06.04, 22:42 a ty trollu zagrodowy jestes owca ze sie wtracasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: Owieczko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:43 no nie był taki zły ten początek widzialem gorsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Owieczko IP: *.math.u / *.math.u-psud.fr 11.06.04, 22:44 Szkoda :( To znaczy, ze nie mozna zadac pytania Triss? Ostatnio opisywala nam swoj problem i naprawde jestem zaciekawiona jak sie sprawa rozwiazala. Czy nie mozna by wyskasowac nieszczesnego poczatku i przywrocic watek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: Owieczko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:46 c'est n'est pas possible Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Owieczko IP: *.math.u / *.math.u-psud.fr 11.06.04, 22:49 pourquoi? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Owieczko 11.06.04, 22:48 Jak chcesz to napisz na priv.:) W ogole wszyscy możecie do mnie pisać na maila gazetowego: znajomi, ciekawscy, trolle, osoby patologicznie niechętne mojemu nickowi, fani, symaptycy, admini... Na forum nie będzie tłoku i kwasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Owieczko IP: *.math.u / *.math.u-psud.fr 11.06.04, 22:50 A moze informuj nas tutaj na biezaco? Jak zwykle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do alicji Re: Owieczko IP: *.wp.mil.pl 11.06.04, 22:48 alicjo oczywiscie ze mozna np. wykropkowac poczatkowe posty, ale niestety nie ma juz tebe, a dla mnie to za trudne jestem tez za glupia, zeby pojac o co chodzilo z tymi stringami i oprowadzaniem wycieczki wiec na wszelki wypadek zakwalifikowalam jako spam i do kosza sorry pozdr maas Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: Owieczko 11.06.04, 22:54 Nie kropkuje sie poczatkowych postow. Trzeba uwazac, do czego sie dopisuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja maas, nie rozumiem IP: *.math.u / *.math.u-psud.fr 11.06.04, 22:56 Weszlam na Osla Lawke i tam jest przyjazny, wyrazajacy zainteresowanie post do Triss: "Triss juz po slubie? Daj znac jak sie skonczylo z bratowa, bo pewnie nie tylko ja jestem ciekawa. Pozdrowienia" Co w nim zlego???? Odpowiedz Link Zgłoś