Dodaj do ulubionych

Kokieteria

IP: *.futuro.pl 14.06.04, 16:31
Może któraś wprawiona w boju internautka podpowiedziała by mi jak skutecznie
kokietować faceta. Ale tak żeby się zakochał. Bo Ja doprawdy nie wiem. Jestem
zielona i nieco nieśmiała.
Obserwuj wątek
    • Gość: kokietka Re: Kokieteria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:57
      Trzeba mieć własną chatę, być niezależną finansowo, wyposzczoną i chętną na
      wolny seks. Robić słodkie oczy , najlepiej do żonatych , bo tacy najlepiej
      biorą.
      Mamić, oczarować, zachwycać się, udawać głupszą i mało doświadczoną. Robić
      loda, gotować ulubione potrawy, ubierać się i rozbierać tak jak chcą.
      • Gość: Obiektywna Re: Kokieteria IP: *.futuro.pl 14.06.04, 17:00
        Ale ja nie chcę żonatych. Poza tym wolałabym żeby nie wiedzieli że są
        kokietowani. Robienie maślanych oczu wydaję mi się głupie. Co Ty na to? Są inne
        sposoby, ale takie 100 %. Pozdrawiam.
        • Gość: kokietka Re: Kokieteria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:06
          niestety , chyba nie. Te , ktore wymieniłam działają ,o czym można przekonać
          się po licznych postach typu" Romans z żonatym ". Pozdr.
      • Gość: Kasia Re: Kokieteria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:04
        Mylisz kokieterię z puszczalstwem, ot co.
    • Gość: Kasia Re: Kokieteria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:07
      Kokieteria to niedopowiedziane zdania, spojrzenia spod rzęs, ale to teraz takie
      niemodne. Teraz paniom wydajes ię, że jak wlezą facetowi do "łóżka" jeszcze w
      samochodzie a najlepiej od razu w toalecie klubu, gdzie się poznali to jest to
      metoda na podryw.
      • Gość: Obiektywna Re: Kokieteria IP: *.futuro.pl 14.06.04, 17:10
        Ale ja się wstydzę? Co mam zrobić?
        • Gość: Kasia Re: Kokieteria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:12
          A czego tak konkretnie się wstydzisz? Spojrzeć na faceta, czy porozmawiać?
          • Gość: Obiektywna Re: Kokieteria IP: *.futuro.pl 14.06.04, 17:19
            Wstydzę się że będzie widoczne że mi się podoba. A facetowi takich rzeczy nie
            można pokazywać, bo oleje.
            • Gość: kokietka Re: Kokieteria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:23
              mężczyźni lubią kiedy się nimi zachwycamy, chcą się podobać. Pokazywać nie
              tylko mozna, ale i trzeba , bo to zwiększa Twoje szanse na co nie co.
              • Gość: Obiektywna Re: Kokieteria IP: *.futuro.pl 14.06.04, 17:26
                Ale czt to nie wygląda pretensjonalnie, a nawet przygłupio? Przecież wiadomo że
                mężczyzna woli zdobywać kobietę. Sam woli robić pierwszy krok.
                • Gość: Johan Bengtson Re: Kokieteria IP: 195.245.217.* 14.06.04, 17:49
                  > mężczyzna woli zdobywać kobietę. Sam woli robić pierwszy krok.

Jak kto. Tylko nie pisz, że jeśli nie woli, to nie jest mężczyzną.
              • Gość: Kasia Re: Kokieteria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:30
                A czy my tu się zastanawiamy nad zdobyciem faceta na jedną noc czy na dłuższą
                wędrówkę razem?
            • Gość: Kasia Re: Kokieteria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:28
              To jak Twoim zdaniem ma się on dowiedzieć, że ma szansę u Ciebie? Nie przyszło
              Ci do głowy, że on też może nie być pewny Twojej reakcji? Postaw się w jego
              sytuacji: podoba mu się dziewczyna i chciałby się z nią spotykać, poznać ją a
              tu zero reakcji. To co byś sobie pomyślała na jego miejscu? Bo ja bym
              pomyślała, że zwyczajnie nie mam u niej szansy. Albo sobie daruje jeśli typ
              nieśmiały albo będzie się starał dalej zdobywać i tu są dwa rozwiązania albo
              zakochany po uszy i dostał bzika, albo typ podrywacza, który im trudniej zdobyć
              tym większa frajda tyle że jak zdobędzie to porzuca bez dania słowa racji. Od
              razu Ci powiem, że wariant drugi jest bardziej prawdopodobny. Spora część
              związków zaczyna się od rozmów, spotkań gdzie okazuje się, że mamy sporo
              wspólnych tematów, podobne poglądy na różne sprawy i potem nie wiadomo kiedy
              takie spotkania przeradzanją się w coś więcej niż tylko rozmowy.
              • Gość: Obiektywna Re: Kokieteria IP: *.futuro.pl 14.06.04, 17:35
                Bo mi właśnie chodzi o znajomość na dłużej. Właśm=nie masz rację, tylko że ja
                zawsze robię ten sam błąd - bo nie potrafię pokazać że mnie męzczyzna
                interesuje. I dlatego właśnie trafiam na samych podrywaczy, którzy lubią
                wyzwania.
                • Gość: Kasia Re: Kokieteria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:47
                  Przynajmniej wiesz gdzie robisz błąd :)))) A nie masz jakiegoś znajomego, który
                  ma podobne do Twoich zainteresowania? Takich znajduje się na różnych kursach.
                  Wtedy sprawa jest o tyle łatwiejsza, że wspólny temat już macie. To, że
                  facetowi się podobasz to widać, może nie na pierwszy, ale na drugi rzut oka.
                  Jak Ci proponuje spotkanie to nadal nie wiesz co odpowiedzieć?
    • senne_marzenie Re: Kokieteria 14.06.04, 17:36
      no, ja tez sie chetnie dowiem. jak to sie robi?:))
    • Gość: kokietka Re: Kokieteria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:39
      Mężczyzna wybiera kobietę, która go wybiera !
      • Gość: Obiektywna Re: Kokieteria IP: *.futuro.pl 14.06.04, 18:11
        a jak poznać czy się mężczyżnie podobam? Jest jakiś sposób na 100%?
      • Gość: Obiektywna Re: Kokieteria IP: *.futuro.pl 14.06.04, 18:12
        Chodzę na kurs ale tam prawie same dziewczyny. A chłopacy tacy jacyś bezbarwni.
        • Gość: Kasia Re: Kokieteria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 14:48
          To może jakiś inny kurs?
    • lena_zienkiewicz Re: przepraszam 15.06.04, 15:07
      czy jesteś istotą pozaziemską?
      • Gość: Obiektywna Re: przepraszam IP: *.futuro.pl 15.06.04, 15:19
        Jestem człowiekiem, ale czasem może rzeczywiście istota poza ziemską.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka