Dodaj do ulubionych

a ja się zapytuję..

11.03.02, 10:45
gdzie się wszyscy podziali....
przejżałam wątki, wypatrzyłam aise i nikogo więcej..
no, wiara, zbiórka odgwizdana !!
Obserwuj wątek
    • zlakobieta Re: a ja się zapytuję.. 11.03.02, 12:24
      Zalezy kogo konkretnie szukasz. Tyle tu osob...
    • Gość: Agniecha Re: a ja się zapytuję.. IP: *.bresa.com.pl 11.03.02, 12:29
      Szkoda, że nie przyjmujecie nikogo do swojego kółka wzajemnej adoracji.
      Pozdrowionka
      Agniecha
      • bukowski27 agniecha. 11.03.02, 12:34
        ja cie przyjmuje. tylko ciiiiii.. nikomu nie mow... zreszta i tak zara si etu
        zleca... powiedz tylko. jestes brunetka? z zielonymi oczami??? i pamietaj!!!
        jakgdyby co, to my jakgdyby nigdy nic. i jakby co. to spotkajmy sie tam gdzi
        ezawsze, o tej samej porze. pamietaj. pawiany wchodza na sciany. dzisiaj bedzie
        ok. wczoraj wypilem tylko dwa kiliszki i jedno tyskie.
        • agick Re: agniecha. 11.03.02, 12:35
          bukoś to stary satyr (obleśny...??)
          ja bym się nie dała nabrać...
          • bukowski27 agniech. nie sluchaj... 11.03.02, 12:39
            jaki tam stary... no jaki stary... powiedz sama... mam yyyyyy... 21 lat mam...
            i ten... no.. bmw... czarne... alufelgi... spojlery... i jezdzi!!!!!!!!
            • Gość: Agniecha Re: agniech. nie sluchaj... IP: *.bresa.com.pl 11.03.02, 12:41
              A skórę, furę i komórę?...
            • agick Re: agniech. nie sluchaj... 11.03.02, 12:41
              bukowski27 napisał(a):

> jaki tam stary... no jaki stary... powiedz sama... mam yyyyyy... 21 lat mam...
              > i ten... no.. bmw... czarne... alufelgi... spojlery... i jezdzi!!!!!!!!

no proszę, typowo męski argument przetargowy..
              i że niby kobiety lecą na czarną bełemkę..?? (ile ma lat..?)

• bukowski27 he. agick.. wiedzialem ze chycisz... rocznik 1985 11.03.02, 12:45
                i jasne ze ma komore... nokia 5110... mialem alcatela... ale zmienilem...
                alcatele sa obciachowe.. tak mi jedna laska powiedziala na dicho raz. kupilem
                se nokie... skore tez mam... ramoneske... taka wiesz git... a w beemie mam
                rozkladane fotele... takimi koleczkami si ekreci, to sie rozkladaja... chce sie
                ktoras przejechac?
                • Gość: Agniecha Re: he. agick.. wiedzialem ze chycisz... rocznik 1985 IP: *.bresa.com.pl 11.03.02, 12:47
                  Już ja bym się z Toba przejechała, tylko gdzie by mnie to zaprowadziło... chyba
                  w malinowy chruśniak
                  • agick Re: Agniecha.. 11.03.02, 12:52
                    Ty z bukosiem nigdzie jedź - on porywa owce i gwałłci juhaski...
                    i pijak jest.. i złodziej, bo każdy pijak to złodziej.. a kompletu czarna
                    bełemka..??
                    gangsterka jak jeden plus jeden równa się jeden...
                    • kwik towarzystwo 11.03.02, 13:02
                      mam Was! zamiast pracować, to się drugi wątek otwiera...do roboty!
                      na!tych!miast!
                    • bukowski27 a tam agniecha... nie sluchaj agicka... 11.03.02, 13:04
                      mowie ci... i w jakim chrusniaku? no co ty? za kogo mnie masz??? ja jestem
                      dzentelamenem... zabiore ci do siebie do domu... rodzice ida wlasnie dzisiaj na
                      wladce pierwscxieni... zobzczysz... rozloze wersalke i bedzie cala dla nas... i
                      ten... gwiazdy zobzczysz... i to z gory!!!!! ja ci to mowie... mam na wszystko
                      papiery... o! zobzacz... o! i tutaj tez... widzisz? ty to tylko ładnie
                      wygladaj... znczy sie dziko, namietnie... i cos tam jeszcze... ewentualnie jak
                      chcesz. to mozemy zaczac od ogladania znaczkow... aha... agick zara ci powie ze
                      mam tylek jak telewizor... nie wierz!!! zaklinam cie!!!! nie wierz!!!!!
                      • agick Re: ha..! 11.03.02, 13:14
                        no pewnie, że bukoś ma tyłek jak telewizor...
                        wielki, monstrualny kufer....rozmiar 32....
                        a wzrostu siedzącego psa...
                        • kwik Re: ha..! 11.03.02, 13:17
                          i wąsy
                          bleeeeeeeeeeeeeeee
                          • agick Re: ha..! 11.03.02, 13:32
                            kwik napisał(a):

> i wąsy
                            > bleeeeeeeeeeeeeeee

i pryszcza na nosie..........

• aise_ i jeszcze ma wlosy na niemieckiego piłkarza 11.03.02, 13:49
                              krotko z przodu
                              długo z tyłu

ale za to bransoletki mu wokół rąk i szyi wdzięcznie dźwięczą

a poza tym to nie wierz bukosiowi bo on nie istnieje
                              no i pod jaworem już niejedną zbałamucił...
                              • kwik na Limahla, chyba 11.03.02, 13:55
                                no i jest zagorzałym fanem Kylie Minogi
                                • agick Re: podsumowując.. 11.03.02, 14:16
                                  bukoś jest:
                                  wzrostu nikczmnego (wzrost siedzącego psa)
                                  ma pryszcz i wąsy
                                  ogromnniasty kufer
                                  nosi włosy na limahla
                                  gwałci juhaski i łowiecki
                                  uwielbia kajli
                                  jeżdzi STARĄ bełemką w skórze z komką
                                  jest (obleśnym, starym..??)satyrem przebierającym się w zletnie kiecki mamy i
                                  malującymn sobie pasek na łydce (imitujący szef rajstop) co jest kompletnie bez
                                  sensu - nogi ma strasznie obkudlone...

• aise_ i płacze przy "ciał ciał italia" 11.03.02, 14:16
                                  i przy "ten krążek złoty krążek"
                                  a już ryczy jak ten bóbr(na głos!) przy "power of love"
                                  • agick Re: i płacze przy 11.03.02, 14:28
                                    aise_ napisał(a):

> i przy "ten krążek złoty krążek"
                                    > a już ryczy jak ten bóbr(na głos!) przy "power of love"

i zbiera puszki po piwie...

• Gość: Agniecha do Bukowskiego IP: *.bresa.com.pl 11.03.02, 13:27
                        Już nie jedną na tę wersalkę chyba zawiodłeś-uwiodłeś. Teraz nie możesz się
                        opędzić od tych które tego dokonały przy Twoim telewizorze... Po co Ci jeszcze
                        ja? Nie wiem czy nie popełnię przestępstwa, bo ja juz troche wiosen mam, a Ty?
                        • bukowski27 agniecha... nie... no wiesz... 11.03.02, 17:02
                          ja to łamie srednio siedem wersalek i 3 tapczany kwartallnie... znizke ju zmam
                          u stolarza Filipa... powazka... dziewczynomto nie wierz... bo ja z nimi nie
                          chcialem chodzic, to teraz kalumnie na mnie rzucja... a na fryzruach sie nie
                          znajom... ja bylem niedawno za granica w karl-marx-stadt... to wiem jak sie
                          chodzi na zachodzie. nie? a zlota tez nie nosze... nie wiem skad to wziely...
                          zlote to mam tylko dwa zeby... LOOOO... THUHAJ... LOOO! FYSISZ..? no. ladne
                          nie? a ile ma lat? nie no tyle co powiedzialem wyzej... znaczy sie 23... czy
                          jakos tak... ale fajny gosciu jestem... aha.. i pije bez zapitki...
                          • agick Re: bukoś... 11.03.02, 17:05
                            bagno będzie Cię prześladować po kres Twych dni...
                            nie trzeba Ci było grzywy na limala nosić i szpanować bełemką...
                            • kwik OSZCZEŻENIE 11.03.02, 17:10
                              UWAGA! strzeżcie sie dziewczyny! Bukoś to niepoprawny uwodziciel! Omami i
                              rzuca! Pijak, złodziej i kłamczuch, bo dał słowo kaśce, a jak jej nie ma to ...
                              czaruś!

p.s. a tak naprawdę to on jest zakochany w jennifer rush, nosi jej zdjęcie w
                              portfelu (kasjerska w samie mi powiedziała, poważnie).
                              • bukowski27 ah tak? no ts se nagrabila... uwaga uwaga. 11.03.02, 17:14
                                kwik ma sztuczne piersi!!! pani mi w solarium mi powiedziala... zaraz po tym
                                jak... yyy... zreszta niewazne...
                                • agick Re: kłamliwy Ty... 11.03.02, 17:18
                                  o nie prawda !!!!!!
                                  ja nie powiem, co Ty masz sztucznego i gdzie to widziałam !!!!!!!
                                  • kwik Re: kłamliwy Ty... 11.03.02, 17:31
                                    nie zapominaj bukoś, że Twój brat sprzedał mi Twoje zdjęcia
                                    zaraz mogę je porozsyłać. no.i wtedy się przekonamy, kto mówi prawdę, ha!
                              • agick Re: OSZCZEŻENIE numer 2 11.03.02, 17:15
                                dodatkowo bukoś jet pensjonariuszem zakładu dla obłąkonaych w Niewygódkach
                                Małych, powiat Powsinoga...
                                • bukowski27 ty agick tez? kurna cyc. 11.03.02, 17:18
                                  uwaga uwaga. agick tez ma sztuczne piersi... oraz... (dryn dryn)... no masz
                                  szczescie ze telefon dzwoni bo bym wszytskim powiedzial...
                                  • agick Re: mogę zademnstrować... 11.03.02, 17:20
                                    żeby wątpliwości nie było....
                                    (dzizys, co ja plotę...)
                                    • bukowski27 no jasne no jasne... jak juz mrok zapada... 11.03.02, 17:22
                                      to te swiatlocienie i takie tam... kto uwierzy agick... no kto uwierzy...
                                      widzicie? ze mnom to nie zaczynac.. na kazdego sa kwity... ta jest...
                                      • kwik agick, 11.03.02, 17:25
                                        że niby charlee jest BIONIC?
                                        jezusicku, on nas wszystkich pozabija

p.s. załamanie nerwowe przerodziło się w manię prześladowczą..
                                        • kwik charlee - pytanie 11.03.02, 17:27
                                          opalasz się na solarce?
                                          • agick Re: kwisiu... 11.03.02, 17:30
                                            wiesz, trzeba na niego uważać...
                                            trochę nakłapałam mu dzisiaj..
                                            czekaj, przeładuję mojego obrzyna z tłumikiem...
                                          • bukowski27 kwik... nie... no wiesz... ale tylko... 11.03.02, 17:31
                                            jak sobie nogi wydepiluje...
                                            • kwik charlee- pytanie nr 2 11.03.02, 17:32
                                              a odsysasz czy wstrzykujesz?
                                              :)
                                              • agick Re: charlee- pytanie nr 2 11.03.02, 17:34
                                                kwik napisał(a):

> a odsysasz czy wstrzykujesz?
                                                > :)

watą wypycha...:))
                                                • kwik Re: charlee- pytanie nr 2 - ale co? 11.03.02, 17:35
                                                  policzki?
                                            • agick Re: kwik... nie... no wiesz... ale tylko... 11.03.02, 17:32
                                              bukowski27 napisał(a):

> jak sobie nogi wydepiluje...

nie tylko się wtedy opala ale też maluje kreski na łydce i ubiera się w sukienkę
                                              mamy...........
                                              • bukowski27 nie. no wypycham... jakbym do roboty 11.03.02, 17:37
                                                przyszedl.. a kresek juz nie maluje... to ptwarz...

ide juz do domu... ale jedno wam powiem... abo nie nie powiem... nie wiem czy
                                                sie juz tak dobrze znamy... jeszcze sie obrazicie aboco...
                                                pozdrawiam:))))))))))))
                                                • agick Re: nie. no wypycham... jakbym do roboty 11.03.02, 17:38
                                                  bukowski27 napisał(a):

> przyszedl.. a kresek juz nie maluje... to ptwarz...
                                                  >
                                                  > ide juz do domu... ale jedno wam powiem... abo nie nie powiem... nie wiem czy
                                                  > sie juz tak dobrze znamy... jeszcze sie obrazicie aboco...
                                                  > pozdrawiam:))))))))))))

ej, no... bukoś, tego, wiesz, że to z czystej symaptii...
                                                  kaman, po maluszku..?

• bukowski27 no dobra agick... ale moge ci zlapac 11.03.02, 17:40
                                                    za kolano? pytanie!

no to lu...
                                                • kwik myślę 11.03.02, 17:39
                                                  że najprędzej, to te "aboco"
                                                  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • agick Re: myślę 11.03.02, 17:40
                                                    kwik napisał(a):

> że najprędzej, to te "aboco"
                                                    > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

no !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • kwik agick, jaki truteń z niego 11.03.02, 17:41
                                                    że niby obrażony...
                                                    a później kolano proponuje!
                                                  • bukowski27 kwik. wiesz jak jest. 11.03.02, 17:42
                                                    kolano jest kolano. fajasz? popki. jak zawsze. recesja kurna...
                                                  • kwik ok, graba czarlee 11.03.02, 17:45
                                                    poczęstuj się tymi...no..salemami..
                                                    takie życie, stary..samo życie..wszystko przez te kobity..a wczoraj...
                                                  • agick Re: no dobra... 11.03.02, 17:47
                                                    se potrzymaj za kolano....
                                                    pecik - może wołga mentolowego..?
                                                    mniam...
                                                  • agick Re: no truteń jest.. 11.03.02, 17:49
                                                    kwik napisał(a):

> że niby obrażony...
                                                    > a później kolano proponuje!

bo to wiesz jak jest.. przykopać, żeby pogłaskać po głowie... he, he..

• kwik dzie ci męczyźni 11.03.02, 17:52
                                                    jentelmeni, dzie?
                                                  • agick Re: dzie ci męczyźni 11.03.02, 17:59
                                                    kwik napisał(a):

> jentelmeni, dzie?

a teraz żewnie zawodząc - "gdzieeee są chloooopcy z tamtych lat..?"
                                                    nie wiem - chyba wyginęli przy pierwszym zlodowaceniu...
                                                  • kwik agick, do pojutrza 11.03.02, 18:04
                                                    trzymaj za mnie jutro kciuki, ok?
                                                    pzdr+buziaki
                                                    PrzeWrotna Kwik
                                                  • aise_ no taaaaaaaaaa... 12.03.02, 08:27
                                                    powiem tak:
                                                    zostawić was samych na chwilę to jak dzieci, no jak dzieci...

wesoły nam ranek nastał
                                                    wszyscy chowaja wdzięki (i inne rzeczy, które pokazywali wczoraj, a fe!)
                                                    bukoś schowaj zdjecie jennifer rush i przyczesz limahla
                                                    agick zapnij bluzkę

czas rozpocząć nowe życie

• agick Re: kwwiiik !! 12.03.02, 09:36
                                                    trzymam wszystkie 23 kciuki..!!!!
                                                  • aise_ Re: kwwiiik !! 12.03.02, 09:47
                                                    i ja też trzymam kilka swoich:)
                                                    nie wiem za co trzymam, ale co mi tam...
                                                    powodzenia

agick - jak samopoczucie (ju noł łot aj min...)?
                                                    lepiej?
                                                  • agick Re: kwwiiik !! 12.03.02, 09:52
                                                    aise_ napisał(a):

> i ja też trzymam kilka swoich:)
                                                    > nie wiem za co trzymam, ale co mi tam...
                                                    > powodzenia
                                                    >
                                                    > agick - jak samopoczucie (ju noł łot aj min...)?
                                                    > lepiej?

aise, aise... sorki za określenie ale chujnia na resorach...
                                                    wiesz - dobra mina do złej gry... śmieję się na przekór, co innego zrobić..?
                                                    jestem, walczę ale wiesz sama jak to jest....
                                                    dzięki, że pytasz..:)

• bukowski27 kwik, ja tez trzymam 12.03.02, 09:58
                                                    dziewczyny za kolana... chyba im sie podoba... rozmarzone takie... pokaz kurna
                                                    temu profesorkowi*

*szefowi/chopakwi/mezowi/kochance meza/delegacji zagranicznej/delegacji
                                                    krajowej (niepotzrebne skreslic)
                                                  • agick Re: kwik, ja tez trzymam 12.03.02, 10:05
                                                    bukowski27 napisał(a):

> dziewczyny za kolana... chyba im sie podoba... rozmarzone takie... pokaz kurna
                                                    > temu profesorkowi*
                                                    >
                                                    >
                                                    > *szefowi/chopakwi/mezowi/kochance meza/delegacji zagranicznej/delegacji
                                                    > krajowej (niepotzrebne skreslic)

ściema bukoś....
                                                    jak tam dziś..?
                                                  • bukowski27 sciema sciema... akurat.. 12.03.02, 10:13
                                                    jak dzisiaj? gitosko. jak przez minione 28 lat mojego zycia. za wyjatkiem
                                                    czasami. a nie uwioerzycie, ale dzisiaj normalnie slonce mnie zbudzilo... co
                                                    wyszlo zza bloku... u mnie klara grzeje jak oszalala... fajnie. i u ciebie
                                                    agick tez bydzie git. czym sie dzioucha:)))
                                                  • agick Re: ściema..? 12.03.02, 10:16
                                                    bukowski27 napisał(a):

> jak dzisiaj? gitosko. jak przez minione 28 lat mojego zycia. za wyjatkiem
                                                    > czasami. a nie uwioerzycie, ale dzisiaj normalnie slonce mnie zbudzilo... co
                                                    > wyszlo zza bloku... u mnie klara grzeje jak oszalala... fajnie. i u ciebie
                                                    > agick tez bydzie git. czym sie dzioucha:)))

qrna, czarli, to ile Ty masz w koću lat..???
                                                    raz,że 21.. potem 23 a teraz 28... Ty weź się zdecyduj..
                                                    dzięki, dzięki... musi być dobrze..trzymie się jak mogę..:))
                                                  • aise_ czarls ma 49 12.03.02, 10:29
                                                    w porywach do 53
                                                    bo kto jeszcze limahla pamięta?

kwik tam gdzieś kwiczy zapewne
                                                    ale my sie nie damy i kciuki trzymamy

kurde, nie wiedziałam, że jak czarli trzyma mnie za kolanko to takie ładne mi
                                                    wiersze wychodzą
                                                    trzymaj czarli trzymaj, to może jeszcze nobla dostane..
                                                  • agick Re: czarls ma 49 12.03.02, 10:34
                                                    aise_ napisał(a):

> w porywach do 53
                                                    > bo kto jeszcze limahla pamięta?
                                                    >
                                                    > kwik tam gdzieś kwiczy zapewne
                                                    > ale my sie nie damy i kciuki trzymamy
                                                    >
                                                    > kurde, nie wiedziałam, że jak czarli trzyma mnie za kolanko to takie ładne mi
                                                    > wiersze wychodzą
                                                    > trzymaj czarli trzymaj, to może jeszcze nobla dostane..

no popatrz aise - męska ręka na kolanku i świat różowieje...
                                                    ależ to proste.

• aise_ to nie tak 12.03.02, 10:41
                                                    to chodzi wyłącznie o rękę bukosia
                                                    inne chyba nie maja tak twórczego wpływu

poza tym bukoś zniknął
                                                    jak zawsze kiedy jest potrzebny, kurde
                                                    no chodż tu bukoś i łap za kolanko, bo ja sie już przygotowuje do wydania tomiku
                                                  • agick Re: ach.. 12.03.02, 10:48
                                                    aise_ napisał(a):

> to chodzi wyłącznie o rękę bukosia
                                                    > inne chyba nie maja tak twórczego wpływu
                                                    >
                                                    > poza tym bukoś zniknął
                                                    > jak zawsze kiedy jest potrzebny, kurde
                                                    > no chodż tu bukoś i łap za kolanko, bo ja sie już przygotowuje do wydania tomik
                                                    > u

no taaak.. no masz rację.. jak mnie wczoraj facet w autobusie złapał za kolano
                                                    to nie było tak różowo... w sumie to się strasznie wqrzyłam... i brzydko się do
                                                    niego odezwałam.. coś o prowadzeniu się jego mamusi... ups.
                                                    czaaaarls !!! kolanka stygną...!!!!
                                                  • aise_ no to mu dałaś popalić:) 12.03.02, 10:53
                                                    brawo!
                                                    takich (tutaj uwaga na temat prowadzenia sie mamus wszystkich nagabywaczy
                                                    autobusowych) trzeba ktrótko i ostro
                                                    co innego bukoś...

no, czarls, no chodź...
                                                  • Gość: agick Re: no to mu dałaś popalić:) IP: 212.160.117.* 12.03.02, 11:14
                                                    aise_ napisał(a):

> brawo!
                                                    > takich (tutaj uwaga na temat prowadzenia sie mamus wszystkich nagabywaczy
                                                    > autobusowych) trzeba ktrótko i ostro
                                                    > co innego bukoś...
                                                    >
                                                    > no, czarls, no chodź...

ale wiesz, że spotkałam się z apluzem damskiej części pasażerów.. męska
                                                    przezornie zamilkła bacznie oglądając buty lub pejzaze za oknem...

ha, życie jest skomplikowane...
                                                  • aise_ bo faceci to... 12.03.02, 11:22
                                                    (tutaj znów niecenzuralna uwaga na temat ich odwagi)
                                                    przecież normalnie powinien jakis jeden z drugim zareagować, no nie?

gdzie ci odważni mężczyźni gotowi bronic kobiecej czci?
                                                    wot żyzn takaja...

• neona Obrona Często chowa... 12.03.02, 11:53
                                                    można złapać takiego za co innego
                                                    ale nawet jak boli to takiemu w to graj

idzie wiosna
                                                    i ludzię nie wiedzą gdzie ręce wsadzić

(ja je noszę w kieszeniach)
                                                    ale jak coś dzieje się to... wyjmuję
                                                    natychmiast
                                                  • aise_ a jak ktos kobiety zaczepia 12.03.02, 12:08
                                                    w autobusie to:

a) rozglądasz sie dookoła i udajesz, że cie nie ma
                                                    b) lejesz w morde
                                                    c) inne

to taki teścik:)
    • bukowski27 neona. 12.03.02, 12:28
      wiesz. bardzo fajne to co tak popisujesz zcasami. mhm.
      • aise_ ten sam teścik dla ciebie bukoś 12.03.02, 12:33
        ten sam co dla neona

no odpowiedz, a potem złap za kolanko mnie i agicka
        • bukowski27 he. aise. fajnie lapie co? 12.03.02, 12:46
          niejdnego moglbym nauczyc... a za tego... za cy... yyyy... za piers moge? tak
          troch etylko... kaska przyjedzie wkrotce, to sie skonczy... i bede musial
          poodkurzac w calym mieszknaiu...

tenkju za dobre slowo... dla uscislenia zrozumialem ci etak: fajknie piszezs
          bukosky... a tera nie gadaj tyle tylko zlap mie za kolano... agicka tez jak
          chcesz... ale mie najpierw... (to bylo free translajting z babskiego na nasze)
          • aise_ najpierw rozwiąż test bukoś! 12.03.02, 12:51
            jak ktoś zaczepia kobiety w autobusie to:

a) rozglądasz sie dookoła i udajesz, że cie nie ma
            b) lejesz w morde
            c) inne

to ten teścik, a po udzieleniu POPRAWNEJ odpowiedzi bedziesz mógł mnie i agicka
            zlapac za kolanko. TYLKO za kolanko czarls!
        • neona to nie ja byłam Ewą 12.03.02, 12:52
          dzięki Buks
          robię co mogę

niedługo
          znajdzie się tego jeszcze więcej
          nawet na okładkę będzie miało okładkę

aiseo

gdy widzę jak ktoś maca
          po pierwsze

a) sprawdzam czy to nie mnie macają (jak kobieta maca to udaję że nie widzę, jak
          mężczyzna to nie udaję i napierdalam)

b) sprawdzam czy sam nie macam, bo to co przytrafiło się Johnowi Nashowi nie musi
          być tak odległe jak się wydaje

c) jeśli powyższe naprowadzają Marlowe'a na wniosek że jakaś bezbronna female
          jest napastowana - podszywam się za chłopaka tej dziewczyny

zbliżam się i całuję ją tam gdzie mi pozwoli
          i z uśmiechem mówię Macaczowi
          że jak byłem mały to też tak robiłem, ale to mija więc i Tobie przejdzie

d) dostaję Medal Bohatera Związku Radzieckiego i
          wiozą mnie czarną wołgą na Okęcie

e) pokazują mnie w TVN jak ściskam się
          z prezydentem

f) kolejna wiadomość przychodzi w pół roku później - jestem na okładce Newsweeka -
          bo uratowałem papurzkę falistą z rąk kanibali
          dając sobie zjeść palec wskazujący

....i znów mnie poniosło

Aise///
          (tu ci grożę paluchem z drugiej ręki wskazującym)
          • aise_ dobra odpowiedź neon 12.03.02, 12:56
            masz u mnie medal Bohatera Rozdziobanego Kciuka
            i usmiech odciśniety w betonie
            bo na to, żebyś złapał za drugie kolanko to chyba bukoś będzie miał jakies
            ale...Chocoiaz kto go tam wie, może nie jest typem posesywnym:)

• neona dobra odpowiedź aise - wygrałaś testosteron 12.03.02, 13:11
              aise_ napisał(a):

> masz u mnie medal Bohatera Rozdziobanego Kciuka
              > i usmiech odciśniety w betonie
              > bo na to, żebyś złapał za drugie kolanko to chyba bukoś będzie miał jakies
              > ale...Chocoiaz kto go tam wie, może nie jest typem posesywnym:)

Człowiek o nazwisku lub ksywie Bukowski
              musi być typem posesywnym

a za kolanko to ja łapię tylko agick
              i kwika gdy nie patrzy

uśmiech w betonie już mam
              ale i ten przyjmę

dam księdzu na wielkanoc w wiązance
              słowno materialnej
              razem z kurą królikiem

będą jaja
              jak berety
              • aise_ jakiego kwika neon? 12.03.02, 13:19
                kwika dzisiaj nie ma to primo

agick dzieli cie ze mna a nie z kwikiem to secundo

chyba czeka cie znów balkon w ten weekend za kare
          • bukowski27 neona/aise 12.03.02, 13:05
            n> mam nadziej ze dasz jakies info. choicby na pribva kogo mam kupowac i gdzie.
            z przyjemnoscia doloze cegielke do budowy twojego domu w odleglej przyszlosci:)

a> nie chce zabrzmiec jak dupas ale prawda jest taka, że d) niepamietam kiedy
            ostatnio jezdzilem autobusem. a u mnie na wsi tramwajow nie ma. ze o metrez nie
            wspomne. a wlasciwie za kolano to juz mi si eznudzilo... jak chcecie to
            placcie... dwa piatka od potrzymania.

kiedys stoje w gliwicach na przejsciu dla pieszych. z goha. swiatlo czerwone.
            wieczor. a naprzeciwko facet szarpie jakas babke., nawet nie udaj eze nie
            widze. bo kurna kto by w to uwierzyl. jak ulica pusta. no top przeszedlem (NA
            CZERWONYM SWIETLE!!!!!). pytam uprzejmie: o co chodzi? facet popatrzyl (tAki
            menelowaty troche) i gapi sie. a ja w kurtce puchowej to nawet duzy musialem
            wygladac. no to facet sie gapi i nic nie mowi: a kobiet ado mnie z ryjem (bo
            jak inaczej nazwac?): a ty co sie kurwa wpierdalasz gowniarzu jak sie
            malzenstwo kurwa kloci????? no to baklem cos: no to ok. obrocilem si ei stoje
            dalej na tym przejsci... tylko ze w druga strone... no to i przestalem jezdzic
            tramwajami...
            • neona Niech będzie Powalony 12.03.02, 13:15
              historia Bukowsky'ego
              mówi sama za siebie

osobiście uważam że powinien poczekać na zmianę światła
              a tak serio
              to ludzie

są powaleni
            • aise_ Re: neona/aise 12.03.02, 13:15
              bukowski - co to to nie!
              Za potrzymanie za kolanko mam Ci płacic? Agick tez sie zaraz oburzy jak znam
              życie. Jak nie chcesz to nie - znajdę sobie innego trzymacza, nawet lepszego

Racja - neona pisze zawodowo...

• bukowski27 aise/neona 12.03.02, 13:31
      a> tak? to szukajcie. i tak nie znajdziecie. wrocicie wrocicie.. ja poczekam...
      a z drugiej strony masz racje... ham i prostak jestem ze tak za kase... ale bo
      wiesz, wyprowadzilas mnie troche z rownowagi... ze tylko za kolano... niech nie
      bedzie za kase. moga za friko. juz? nieeee... no nie... no co ty? w spodniach
      mi tu przychodzisz???

n> a jakby ci zabraklo wypelniacza, to milo by mi bylo jakby jinspirowany...
      dzieciom bym kiedys pokazal: o! paczcie. to o tatusiu. powazka:) pozdrawiam.
      • aise_ czarli 12.03.02, 13:40
        no możesz za rączkę jeszcze i podrapac za uszkiem tez możesz
        trochę cierpliwości bejbe, no nie?
        nie dokazuj miły nie dokazuj

a opowieść o kłótni małżeńskiej - prima sort
        też kiedyś słyszałam coś podobnego od mojego taty, który stwierdził, że teraz
        udaje, że nic nie widzi

• Gość: skwara Re: a ja się zapytuję.. IP: *.talnet.pl 12.03.02, 13:39
      Ty lepiej przejrzyj na oczy i zobacz Twojego byka!
      • aise_ koledze/koleżance dziękujemy za cenne uwagi 12.03.02, 13:43
        najbardziej nas cieszą uwagi dotyczące ortografii, jeżeli nie ma się nic więcej
        do powiedzenia

machamy serdecznie łapkami na pożegnanie i zapraszamy ponownie jeśli
        kolega/koleżanka znajdzie jeszcze jakies uchybienie dla polskiej pisowni

• Gość: skwarka Re: koledze/koleżance dziękujemy za cenne uwagi IP: *.talnet.pl 12.03.02, 13:46
          aise_ napisał(a):

> najbardziej nas cieszą uwagi dotyczące ortografii, jeżeli nie ma się nic więcej
          >
          > do powiedzenia
          >
          > machamy serdecznie łapkami na pożegnanie i zapraszamy ponownie jeśli
          > kolega/koleżanka znajdzie jeszcze jakies uchybienie dla polskiej pisowni
          >

Dziękuję.
          "Lepiej milczeć niż mówić byle co"
          Pozdrawiam

• bukowski27 skwarka ty do mnie? bo nie jestem pewien. 12.03.02, 14:13
            no bo jak do mnie, to sprawdzilem. w ostatnim poscie napisalem wszystko dobrze
            i poprawnie.
            • neona prawda w oczy kole 12.03.02, 14:22
              Siema skfara
              Ty pewnie domnie

ja na tom polonistke tylko pieńć lat chodził
              a w buwie

mnie nie chcieli wpuszczać

(tak jak myślisz)

ze względu na obuwie

pozdrawka
              (dobro da nas neko gleda i invigilira
              majku im.....)
              • aise_ ma nemoj neone... 12.03.02, 14:31
                nemoj odgovarati na ovakva s...nja (sanja, snimanja, sviranja - izaberi)

poza tym już pani skwarce/panu skwarkowi podziękowałam
                ale nie zrozumiał/a ironii

• neona griżnja savijesti aise 12.03.02, 14:44
                  jesteśmy okrutni
                  ale nawet Lemmy'ego wyrzucono

z Hawkwind by potem powstał w kwiecie wieku i założył Motorhead

więc
                  nie ma co
                  się przejmać

• aise_ eeetam okrutni... 12.03.02, 15:14
                    wszyscy są mile łelkam ale niekoniecznie tacy co mają niewiele do powiedzenia
                    poza przyczepianiem sie do cudzej ortografii w wątku, który ich nie dotyczy...

a poza tym fajno
                    i nie gryź sawjesti neon
                    bo będziesz głupio wyglądał z obgryzioną:)
                    • neona Re: eeetam okrutni... 12.03.02, 15:35
                      aise_ napisał(a):

> wszyscy są mile łelkam ale niekoniecznie tacy co mają niewiele do powiedzenia
                      > poza przyczepianiem sie do cudzej ortografii w wątku, który ich nie dotyczy...
                      >
                      > a poza tym fajno
                      > i nie gryź sawjesti neon
                      > bo będziesz głupio wyglądał z obgryzioną:)

nadżerki głupio brzmią a jeszcze głupiej muszą wyglądać
                      więc nie będę się gryzł

nowy AIR
                      polecam

trochę Radiohead w spódnicy
                      trochę muzyka z filmów Carpentera
                      trochę jak z faszystowskich pornoli
                      ?
                      sam nie wiem jakie to są

acha
                      nie wiecie gdzie można dostać Lenni Riesenthal
                      film o Olimpiadzie Berlinie

bo szukam go co jakiś czas
                      i wciąż nie nadążam

by nagrać
                      może być niemiecka wersja
                      a nawet perska
                      • aise_ Leni 12.03.02, 15:38
                        mam znajomego, ktory ewentualnie bedzie mogl miec
                        ale to na priva
                        (tu znaczące mrugnięcie)
                        • agick Re: matko jedyno.. 12.03.02, 17:49
                          no tłumaczę się migusiem jak co było...
                          no wzięli i odcięli nam internet w biuru i pełen klops...
                          no nic nie dało się zrobić - ale poczytałam to, co się tu działo jak mnie nie
                          było...
                          a co to za skwarka nam się tu wymądrzała..????
                          CHORERA jasna.. polonistka (ta) się znalazł...
                          no jawna infiltracja bagiennego środowiska..
                          Obtłuszczonym skwarkom stanowczo mówimy nie !
                          Zły to słoń, co obce skwarki we własnym bagnie jada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka