17.03.12, 01:20
Co myślicie o takiej kobiecie? 4 miesiące temu zmarł jej mąż, od 2 miesięcy spotyka się z mężczyzną. A od wczoraj mieszkają razem. Ta kobieta ma trójkę dzieci. Od śmierci męża mieszkała z dziećmi w Domu samotnej matki. Ten nowy mężczyzna to ktoś kogo już wcześniej znała. Czy to taka ucieczka? Byle się tylko wyrwać z ośrodka?
Obserwuj wątek
    • anna_sla Re: Wdowa 17.03.12, 01:29
      niekoniecznie... odpowiedzi na Twoją ciekawość może być dużo..
      np.:
      1) już od dawna im się nie układało. Jego śmierć była tylko wyzwoleniem...
      2) taka kobieta może nie być stabilna emocjonalnie
      3) naprawdę mogła się zakochać... ja np. jestem taki kochliwy typ, dlatego wybiłam mężowi wszelkie delegacje i wyjazdy, bo upadłoby to co się jeszcze nie wzniosło....
      • facettt freedom :) 17.03.12, 16:26
        anna_sla napisała:
        ja np. jestem taki kochliwy typ, dlatego wybiłam mężowi wszelkie delegacje i wyjazdy, bo upadłoby to co się jeszcze nie wzniosło....

- chyba "typcia" ? :)

co do poprzednich sentencji sie zgadzam, ale lalbym babe, ktora probowalaby mi zabronic delegacji i samotnych wyjazdow :)
        • anna_sla Re: freedom :) 17.03.12, 18:07
          > co do poprzednich sentencji sie zgadzam, ale lalbym babe, ktora probowalaby mi
          > zabronic delegacji i samotnych wyjazdow :)

no wiesz jakby to był wyjazd od czasu do czasu na kilka dni to nie zabraniałabym... mój ślubny jeździ sobie raz-dwa razy w roku na jakieś zloty miłośników różnych upodobań ;)... ale małżeństwo, które opierałoby się na powiedzmy relacji minimum pół roku w domu, pół roku poza domem, nie przetrwałoby. Nawet nie wiem czy dałabym radę gdyby to było 3 tygodnie w domu, tydzień poza nim, chyba pękłabym w końcu..
          • facettt Re: freedom :) 17.03.12, 19:37
            Nawet nie wiem czy dałabym radę gdyby to było 3 tygodnie w domu, tydzień poza nim, chyba pękłabym w końcu..

Ideal...

mam najwyzej polowe tego :)
    • koham.mihnika.copyright Wdowa tez czlowiek i swoje potrzeby ma n/t 17.03.12, 08:27

• triismegistos Re: Wdowa 17.03.12, 09:22
      A dlaczego nasz pytasz a nie jej? Może to ucieczka, może wielka miłość, a może jeszcze fafnaście innych możliwości. My tego nie wiemy.
    • wersja_robocza Re: Wdowa 17.03.12, 09:24
      Język świerzbi, żeby poplotkować?
      • qw994 Re: Wdowa 17.03.12, 09:29
        Obstawiam, że raczej obsmarować.
    • moonogamistka Re: Wdowa 17.03.12, 09:25
      Moze ta trojka dzieci jest odpowiedzia? Moze wlasnie rozsadna kobieta?
    • ma_dre Re: Wdowa 17.03.12, 10:34
      myslimy ze na podstawie 3 linijek tekstu ciezko jest ocenic kogos, kogo sie nawet nie zna.
      Pani zycze szczescia, nareszcie.
    • kseniainc Re: Wdowa 17.03.12, 10:38
      z odpowiedzią przychylam się do moonogamistki;-)
      Swoją drogą za mało końkretów by komentować;-)
    • kochanic.a.francuza Re: Wdowa 17.03.12, 15:58
      Bardzo wspolczuje tej kobiecie i jej dzieciom. Natomiast o Tobie niedobrze pomyslalam, ze sprawdzasz czy da sie ja oczernic.
      Zabrala ci tego faceta, czy jak?
    • good_morning Re: Wdowa 17.03.12, 16:14
      myslimy,ze jestes wscibska baba
      intrygantka
    • gazetowy.mail Re: Wdowa 17.03.12, 18:42
      Czy w normalnej rodzinie gdy umrze tata, matka z dziećmi ląduje w domu samotnej matki ?
      Raczej nie.
      Zatem czegos tam brakło juz wcześniej.
      A teraz pani znalazła pana.
      Może urodzi im się dziecko bo tak sie będą pocieszać.
      A później pan panią zostawi i ta znowu wyląduje w domu samotnej matki. Tym razem z 4 dzieci
    • 3.14-roman Re: Wdowa 17.03.12, 19:18
      Ja myślę, że to jej życie i nikomu nic do tego, jeżeli nikogo nie krzywdzi.

Ciekawi mnie, dlaczego Cię tak to interesuje? Uważasz, że nie powinna się z nikim wiązać? Uważasz, że to za wcześnie?
    • zamysleniee Re: Wdowa 17.03.12, 20:45
      możliwe, że ma na uwadze dobro dzieci, swoje, partnera oraz wspólne poczucie bezpieczeństwa
    • marguy Re: Wdowa 17.03.12, 21:51
      O kobiecie mysle, ze jesli jest jej i dzieciom dobrze z nowym partnerem to postapila dobrze.

O tobie mysle, ze stawiajac pytanie Co myślicie o takiej kobiecie? z negatywnym w tym kontekscie akcentem na slowo "takiej" dalas klasyczny przyklad zasciankowego sposobu myslenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka