kopov 15.06.04, 16:18 chciałbym podziękować wszystkim miłym Paniom za ich wypowiedzi na wątku niejakiego JoJo o jeleniach, jeszcze raz serdecznie dziękuję i zapraszam po pracy na tradycyjna lampkę szampana, brawo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopov Re: podziękowanie 15.06.04, 16:29 nie mnie to wiedzieć, zapraszałem wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: podziękowanie 15.06.04, 16:30 to wiem, że wszystkie, ale jak natka ma być, to ja dziękuję.Boję się, że mi dokopie, aż hemoroidów dostanę :-) a z początku myślałam, że to wszystko żarty....... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: podziękowanie 15.06.04, 16:33 no nie wiem co powiedzieć, może alkohol obniży ciśnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
skarbiszon Re: podziękowanie 15.06.04, 16:26 hihi, obserwuje i czytam z co raz wiekszym zaciekawieniem...co prawda nie bralam udzialu w dyskusji ani tez nie wyciagnelam oreza w obronie, ale- z racji tej iz ktos juz zaoferowal swoje uslugi w zakresie marketingu, pozwole sobie wtracic dwa grosze i dodac iz w razie gdyby walka w obronie przeniosla sie na ubite pole proponuje moje uslugi w zakresie opatrywania ran i szycia. skoro fanka pilki noznej nie jestem i przed telewizorem ostatnimi czasy sie nudze, wiec moze troche emocji przyniesie obserwowanie jak kobiety walcza w obronie "tej drugiej plci", chociaz raz... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: do skarbiszon 15.06.04, 16:28 oj przydasz się, przydasz.Co niektórzy nie znają się na żartach i rzeczywiście walka zaczyna być coraz bardziej zacięta.Ah, tyłek mnie zabolał, bogie, natka mnie kopnęła Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: do skarbiszon 15.06.04, 21:33 znam się na żartach dopóki nie zaczynają być chamskie i głupie. walki nie ma i nie będzie, zapewniam Cię. możesz być spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: do skarbiszon 16.06.04, 08:33 dziewczyno, weź ty się opanuj! Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: podziękowanie 15.06.04, 16:29 To się nazywa damska solidarność :) - a mówią że jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
skarbiszon Re: podziękowanie 15.06.04, 16:33 ja tam nigdy nie twierdzilam ze jej nie ma, mam natomiast watpliwosci czasami co do jej meskiej odmiany bo z tego co widze, a widuje ostatnio duzo, moze nawet za... to roznie z nia bywa, z ta meska solidarnoscia, zdarza sie juz tylko przy kielichu, albo i po... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: podziękowanie IP: *.crowley.pl 15.06.04, 16:49 O, to ja też chcę szampana, to się wpiszę, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: a gdzie byłaś jak Cię nie było? IP: *.crowley.pl 15.06.04, 17:02 Business meeting. Tak zwany. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a gdzie byłaś jak Cię nie było? 16.06.04, 10:02 a nawet business lunch (tzw) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: podziękowanie IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 15.06.04, 23:01 boję się że jak otworzę lodówkę to wyskoczy z niej Kopov!!!!!!!!!! wszędzie go pełno!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: podziękowanie 15.06.04, 23:03 Gość portalu: toja napisał(a): > boję się że jak otworzę lodówkę to wyskoczy z niej Kopov!!!!!!!!!! wszędzie go > pełno!!!!!!!!! z wrażenia widzę coś ci się zacięło? ;) Odpowiedz Link Zgłoś