Dodaj do ulubionych

euro chłopaki

17.06.12, 16:59
jako że wszyscy o erło, to i ja trochę będę.
oi47.tinypic.com/2aexly9.jpg" border="0" alt="https://oi47.tinypic.com/2aexly9.jpg">

sądzicie, że facet, któremu ciężko pogodzić się z porażką jest jeszcze bardziej pociągający? czy wręcz przeciwnie?
mnie tam to kręci, no spójrzcie na to zdjęcie.
Obserwuj wątek
    • kbjsht Re: euro chłopaki 17.06.12, 17:00
      schrzaniłam coś z wklejeniem foty, sory
    • kitek_maly Re: euro chłopaki 17.06.12, 17:17
      Eeee tam, ja bym przytuliła do piersi. :P
      • kbjsht Re: euro chłopaki 17.06.12, 17:21
        no ja też, ogólnie to taki widok przyciąga kobiety.. :D
      • eaudecologne Re: euro chłopaki 18.06.12, 17:06
        Ja też, ja tez.:)
        • kbjsht Re: euro chłopaki 18.06.12, 17:10
          większość też :D
    • zamysleniee Re: euro chłopaki 17.06.12, 17:24
      kurcze, ciepłe uczucia wywołuje
    • wez_sie Re: euro chłopaki 18.06.12, 08:24
      bidulka ;-(
      https://i3.mirror.co.uk/incoming/article758974.ece/ALTERNATES/s615/Life%27s+a+beach:+This+Brazilian+has+actually+seen+her+side+win+Olympic+beach+volleyball+gold+against+Spain
      • kbjsht Re: euro chłopaki 18.06.12, 16:58
        raczej:
        Tekst linka

mam nadzieje, że tym razem obrazek sie dobrze wklei, albo jednak jestem ciotą :}
        • wez_sie Re: euro chłopaki 18.06.12, 20:58
          no to chyba jestes...
          • kbjsht Re: euro chłopaki 18.06.12, 21:22
            no wjem, ale cicho;/
    • kobieta.kierowca.bombowca Re: euro chłopaki 18.06.12, 17:32
      Ale jaki ma ciekawy mięsień piwny.
      • kbjsht Re: euro chłopaki 18.06.12, 20:21
        a tam, nie taki jak 1/2 panów przed telewizorami :)
    • jowita771 Re: euro chłopaki 18.06.12, 17:34
      Mnie się ten facet ogólnie podoba, wkurzony czy zadowolony, obojętne.
    • stedo Re: euro chłopaki 18.06.12, 17:47
      Fakt, mają powody do płaczu. Grając na EURO w reprezentacji Polski wyszli jak przysłowiowy Zabłocki na mydle. Nie dość że doznali ujmy na honorze z powodu porażki, to jeszcze finansowo stracili. Za udział w EURO każdy dostał 67 tys.euro/ zajęło to im wraz ze zgrupowaniem w Austrii miesiąc/. Ale ci trzej co grają w Dortmund- Błaszczykowski, Szczęsny i Lewandowski mają po ok. 150tys. euro miesięcznie, a chyba na tę imprezę wzięli urlop bezpłatny. Inni mają po kilkadziesiąt tys.euro, ale to i tak żaden szalony biznes ta impreza.
      A Szczęsny robił za drużynową pocieszycielkę na koniec.;)) Tego przytulał, Tytonia głaskał po głowie. Chyba był zadowolony, że nie grał tego ostatniego meczu.
      • kbjsht Re: euro chłopaki 18.06.12, 20:19
        też zwróciłam uwagę na postawę Szczęsnego po ostatnim meczu. bądź co bądź, przynajmniej stworzył uroczą otoczkę dla całej tej porażki.. w której w sobotę udziału nie wziął :P
        • eaudecologne Re: euro chłopaki 18.06.12, 20:27
          A przed chwilą był u Olejnik i jak do tej pory za nim nie przepadałam, tak trochę przekonał mnie do siebie.
          • kbjsht Re: euro chłopaki 18.06.12, 21:23
            a czym mu się to udało?
            • eaudecologne Re: euro chłopaki 19.06.12, 16:34
              Tym, że wypowiadał się składnie, był sympatyczny, kulturalny i ładnie wyglądał.:) Do tej pory miałam go za zakochanego w sobie zarozumialca, a w tej rozmowie wypadł ok.
              • kbjsht Re: euro chłopaki 19.06.12, 16:53
                czyli zniszczył swój wizerunek 'MACHO' :D
                • eaudecologne Re: euro chłopaki 19.06.12, 17:09
                  To on miał taki wizerunek? Z taką słodką buźką?;)
                  • kbjsht Re: euro chłopaki 19.06.12, 17:12
                    w garniaku i włosami na żel pewnie ta :D
              • stedo Re: euro chłopaki 19.06.12, 21:03
                I trochę był stremowany, jak taki uczniak przed dyrektorem. Mówił ze spuszczonym wzrokiem i tylko chwilami spoglądał na rozmówczynię. Myślałam, że jest bardziej oswojony z mediami, bo reporterom wypowiadał się swobodnie. Widać wizyta w studiu go tak deprymowała, a może gospodyni.;))
                Ale ogólnie fakt, mówił ładnie, kulturalnie, inteligentnie.
                Ja już wcześniej zauważyłam, że nasi obecni piłkarze ładniej się wypowiadają niż ci z lat wcześniejszych. Nawet Włodzimierz Lubański, który w swoich czasach uchodził za erudytę na tle obecnych już tak nie błyszczy/widziałam ostatnio w TV film z nim z tamtych lat jak opowiada o swojej kontuzji/. Moje spostrzeżenie znalazło potwierdzenie w artykule:
                krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,11965539,Pilkarze_sa_bardziej_profesjonalni_od_politykow.html

Aczkolwiek soczystość piłkarskiego języka polskiego została zachowana;)):
                "Z ruchu warg można czasem odczytać, że w chwili triumfu albo po nieudanej akcji lub faulu nasi zawodnicy wypowiadają trzysylabową frazę, w której ośrodkami sylab są kolejno samogłoski "u-a-a". Jest hipoteza, że frazę tę rozpoczyna spółgłoska "k"..."

;)))
                • kbjsht Re: euro chłopaki 19.06.12, 22:52
                  Chyba dzisiaj ogólnie ludzie, którzy w jakiś sposób są rozpoznawani, ludzie publiczni że tak powiem, dbają bardziej o swoje słownictwo, niż kiedyś. No i wolą pozytywnie zabłysnąć, niż w jakikolwiek sposób. A piłkarze fajne chłopaki.. chyba :)
                • eaudecologne Re: euro chłopaki 20.06.12, 19:49
                  Czytałam ten wywiad, fajny. Ja też byłam zaskoczona, że oni tak do rzeczy gadają.:)
          • stedo Re: euro chłopaki 19.06.12, 22:51
            Przed Szczęsnym chyba dwa dni był Robert Lewandowski. Też było " ładnie";) Ale okazuje się, że Lewandowski jest gwiazdą programów sportowych w niemieckiej telewizji ZDF i RTL gdzie występuje jako główny uczestnik piłkarskiego show w studio telewizyjnym. Przed paru tygodniami po zdobyciu mistrzostwa Niemiec i pucharu tego kraju przez Borussię Dortmund programy te były szczególnie spektakularne. Lewandowski po dwóch(chyba) latach pobytu porozumiewa się płynnie po niemiecku, potrafi i zażartować i wyczuć treści niewerbalne . To jest facet z klasą.
      • fuks0 Re: euro chłopaki 20.06.12, 20:37

> Fakt, mają powody do płaczu. Grając na EURO w reprezentacji Polski wyszli jak p
        > rzysłowiowy Zabłocki na mydle. Nie dość że doznali ujmy na honorze z powodu por
        > ażki, to jeszcze finansowo stracili. Za udział w EURO każdy dostał 67 tys.euro/
        > zajęło to im wraz ze zgrupowaniem w Austrii miesiąc/. Ale ci trzej co grają w
        > Dortmund- Błaszczykowski, Szczęsny i Lewandowski mają po ok. 150tys. euro miesi
        > ęcznie, a chyba na tę imprezę wzięli urlop bezpłatny. Inni mają po kilkadziesią
        > t tys.euro, ale to i tak żaden szalony biznes ta impreza.

Pod względem finansowym wyszli na tym znakomicie. Za czas pobytu na zgrupowaniach reprezentacji piłkarze normalnie dostają kasę z klubu. Dodatkowo nasze "orły" dostały 20 tys. euro startowego + 500 tys. euro do podziału na drużynę za 2 punkty i ostatnie miejsce w grupie.
    • headvig co za... 18.06.12, 20:51
      mazok...
      • kbjsht Re: co za... 18.06.12, 21:24
        kretki mu zabrał ten, no, tytoń
    • happy_time Re: euro chłopaki 18.06.12, 21:38
      > mnie tam to kręci, no spójrzcie na to zdjęcie.

Mnie też :) Przytuliłabym ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka