szafirowa_zatoka 16.07.12, 23:05 Kiedy ludziom zaczyna byc wszystko jedno jak wygladaja, co naciagaja na grzbiet, itd.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gnomowladny Re: Wszystko jedno 16.07.12, 23:08 Piżamę.U mnie w piżamach łażą takie zombie na codzień.Mają wszystko w d...ie dopóki maja fajki, dragi i wódę. Odpowiedz Link Zgłoś
szafirowa_zatoka Re: Wszystko jedno 16.07.12, 23:42 Mhmmm, zatem wnioskuje, ze nie mieszkasz w Kensington i Chelsea ;) W sumie w twojej wypowiedzi jest clou. Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Wszystko jedno 16.07.12, 23:09 a dobra, nie mam juz zadnych arcyciekawych zajec na dzisiaj, to napisze sobie jeszcze jednego posta, tym razem na powaznie; sa rozne choroby, ktore moga powodowac takie zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
highly.sceptical Re: Wszystko jedno 16.07.12, 23:13 > Kiedy ludziom zaczyna byc wszystko jedno jak wygladaja, co naciagaja na grzbiet, itd.? Na przykład gdy mają wenę. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: Wszystko jedno 17.07.12, 07:55 Ale o co Ci chodzi ??? Bo mało składnie napisałaś Odpowiedz Link Zgłoś
szafirowa_zatoka Re: Wszystko jedno 17.07.12, 15:49 O sytuacje, w ktorej ludzie bardzo spuszczaja z tonu. Tyle sie mowi np. o zaniedbanych kobietach ("taka byla fajna dziewczyna, a co sie teraz porobilo"). Zastanawiam sie nad przyczynami. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Wszystko jedno 19.07.12, 09:09 "Spuszczać z tonu" znaczy co innego niż Ci się zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
highly.sceptical Re: Wszystko jedno 17.07.12, 10:38 > Zazwyczaj w poniedziałek rano. Rzecz jasna o ile nie są takie osoby aktualnie zadurzone w niezwykle przystojnym koledze z działu marketingu lub – nie daj Boże – we własnym szefie. A najgorsze jest to, że sam mam przystojnego szefa… a co jeśli i mnie trafi ta forumowa zaraza? Strach pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia mnie prawie Wszystko jedno 17.07.12, 16:04 szafirowa_zatoka napisała: > Kiedy ludziom zaczyna byc wszystko jedno jak wygladaja, co naciagaja na grzbiet > , itd.? To co mam czyste pod reka. Brudu i smrodu potu to jednak nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Wszystko jedno 17.07.12, 23:12 kiedy biorą się za szorowanie podłóg. Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: Wszystko jedno 18.07.12, 00:37 Przyznam, że odkąd przytyłam 30kg to przestałam się przjemowac co na siebie wkładam, bo wiem, że czego bym nie założyła to i tak będę wyglądać jak świnia. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Wszystko jedno 19.07.12, 00:49 To idź w końcu do tego lekarza, wyreguluj tarczycę i przestaniesz wyglądać jak świnia. Ojp...... Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Wszystko jedno 19.07.12, 16:05 Widocznie ten typ tak ma. W którymś wątku czytałam, że podobno boi się pobierania krwi. Gorzej jak z dzieckiem. Ale skoro woli zapaść w śpiączkę na pół roku minimum, to co jej będziemy bronić, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: Wszystko jedno 19.07.12, 19:27 nie narzekam i nie jęczę. Przyzwyczaiłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
zagubionaa219 Re: Wszystko jedno 19.07.12, 11:04 Kobiety- dresy, mężczyźni- dresy :P Odpowiedz Link Zgłoś
irmina_anastazja Re: Wszystko jedno 19.07.12, 17:51 Kiedy mają kaca-mordercę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Wszystko jedno 19.07.12, 18:54 nie wiem, nigdy nie mialam takiej sytuacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Wszystko jedno 19.07.12, 19:39 Bezludna wyspa, jestem wlascicilka;-) Odpowiedz Link Zgłoś