Dodaj do ulubionych

Polka po Arabie

25.09.12, 04:40
Jak dwukrotnie rozwiedziony niespelna 50 letni malolat, doszedlem do wniosku ze warto by wejsc w kolejny kilkuletni zwiazek malzenski. Moja pierwsza "stara" byla Rosjanka, dtuga Amerykanka, to wymyslilem, ze moze by teraz ...Polka ?
No i do dziela, zaczalem szukac po stronach internetowych, bo nei mam zbyt wielu znajomych Polakow, tzn. raczej Polek.
Umowilem sie w koncu z trzema ( no nie naraz oczywiscie) i wyszlo tak, ze trzy te apnie mialy za swych ostatnich partnerow Arabow. Jako dociekliwy czlowiek zapytalem pierwsza pania o ostatnigo partnera, wyjasnila bardzo niechetie ze byl on Arabem ( Syria) i ze byli ze soba 10 lat ale nie wyszlo. Teraz chcialaby Polaka.
Ale ja osobiscie akurat nie chce pani, ktora miala meza Araba. Wolno mi.
Co smieszne, ta sama sytuacja miala miejsce z kolejna pania, ona nawet mieszkala w Maroku u swego Araba 4 lata a potem zwiala. Aha, pierwsza odeszla, bo bil.
Trzecia z kolej uciekla od swojego, bo nie chiala mu urodzic chlopaka, po 4 dziewczynkach dostala o d niego w leb i musiala sie wyprowadic precz. Nawiasem mowiac to nie bardzo wiem, czego ona oczekuje od zycia- meza, ktory wezmie 38- letnia kobieta z 4 arabskich dzieci ?
Czy to zaraza jaka czy co? I dlaczego te kobierty nie szukaja kolejnego Araba, tylko teraz rodaka chcialyby? ja ich nie chce : (
Obserwuj wątek
    • triismegistos Re: Polka po Arabie 25.09.12, 07:17
      Cześć. Fajną masz sygnaturkę. Zaimponowałeś mi. Naprawdę umiesz sam wtachać szafę na ósme piętro?
      • varia1 Re: Polka po Arabie 25.09.12, 07:24
        Triis, a co to za problem z tą szafą? tylko nie każdy samiec alfa potrafi ją rozłożyć na mniejsze części a potem złożyć w jedna całość :)
        Nie jestem feministką, jakby co ! :D
        • triismegistos Re: Polka po Arabie 25.09.12, 07:31
          Eee, do rozłożenia to i ja nie potrzebują chłopa....
          • varia1 Re: Polka po Arabie 25.09.12, 07:33
            a do złożenia potrzebujesz?
            to tylko kwestia zrobienia tego co przedtem, tylko w odwrotnej kolejności:)
            • triismegistos Re: Polka po Arabie 25.09.12, 10:06
              Do złożenia też nie. Ale doceniam umiejętność wniesienia szafy w całości na ósme piętro. Zwłaszcza, ze moja nawet nie zmieściłaby się na zakrętach.
              • marguy Re: Polka po Arabie 26.09.12, 00:52
                A Fizia Ponczoszanka to pies?
                Calego kona sama podnosila a co dopiero szafe na 8 pietro!
      • ryszard_mis_ochodzki a ty na pierwsze potrafisz? 25.09.12, 08:21
        > Cześć. Fajną masz sygnaturkę. Zaimponowałeś mi. Naprawdę umiesz sam wtachać sza
        > fę na ósme piętro?

to zrób tak samo ale 8 razy

możesz stosować przerwy
        • nie.strzelac.towarzysze Re: a ty na pierwsze potrafisz? 25.09.12, 08:36
          > to zrób tak samo ale 8 razy
          >
          > możesz stosować przerwy

Proponuję 10-8-6 i minuta, dwie pomiędzy seriami. Będzie miał na masę.

Poza tym, co też ważne, nie będzie pisał. :)
    • varia1 Re: Polka po Arabie 25.09.12, 07:32
      może poszukaj na jakimś katolickim forum, tam pewnie same dziewice około 40-stki

• tanebo Re: Polka po Arabie 25.09.12, 07:55
        I żadna nie ma 4 córek w burkach.
        • six_a Re: Polka po Arabie 25.09.12, 08:00
          ale może mieć kota burka, a to jest równie straszne albo nawet bardziej straszne.
        • annajustyna Re: Polka po Arabie 25.09.12, 09:18
          Ale katolickie dziewice raczej na dwukrotnego rozwodnika (nawet jesli po zwiazkach cywilnych) nie poleca...
    • six_a Re: Polka po Arabie 25.09.12, 07:55
      jak to? nie czytałeś wcześniej cv tych pań?
      dziwne
      • nie.strzelac.towarzysze Re: Polka po Arabie 25.09.12, 08:09
        > jak to? nie czytałeś wcześniej cv tych pań?

Résumé, Six_a. Pan pisze z Ameryki.
        • six_a Re: Polka po Arabie 25.09.12, 09:11
          aha, to przepraszam.
          u nasz jest kukurykum vitae
    • nie.strzelac.towarzysze Re: Polka po Arabie 25.09.12, 08:05
      > I dlaczego te kobierty nie szukaja kolejnego Araba, tylko teraz rodaka chcialyby?

Moze wymyslily, ze skoro pierwszy "stary" byl Arabem, to moze by teraz ...Polak?

PS Rozważałeś kiedyś pisanie postów w języku American English? Nam będzie łatwiej czytać, Tobie zaś, odnoszę wrażenie, łatwiej pisać. :)
    • georgia241 Re: Polka po Arabie 25.09.12, 08:14
      Ja to bym nie chciała Polaka po Ukraince, Węgierce, Bułgarce, jakiejkolwiek Azjatce, Rosjance - wiele bym tu musiała wymienić.
      • nie.strzelac.towarzysze Re: Polka po Arabie 25.09.12, 08:30
        > Ja to bym nie chciała Polaka po Ukraince, Węgierce, Bułgarce, jakiejkolwiek
        > Azjatce, Rosjance - wiele bym tu musiała wymienić.

Przeczytaj sobie kiedyś rozdział „Kim jestem?” (czyli rozdział drugi, jeśli dobrze pamiętam) Cmentarza w Pradze.
        • georgia241 Re: Polka po Arabie 25.09.12, 17:32
          Przeczytałam ;-)
    • mayenna Re: Polka po Arabie 25.09.12, 08:14
      A skąd pomysł, ze one cię chciały?
      Dwukrotny rozwodnik, ok 50- tki, z gasnącym libido, dla 40- stki z odchowanymi dziecmi to żadna pratia:-) Taki facet rodzi pytanie: co z nim nie tak, ze żadna go nie chce na dłużej?
    • leniwy_pierog Re: Polka po Arabie 25.09.12, 08:17
      A spodziewasz się, że kto będzie zainteresowany starym dziadem po Rosjance?
      • mayenna Re: Polka po Arabie 25.09.12, 08:21
        leniwy_pierog napisała:

> A spodziewasz się, że kto będzie zainteresowany starym dziadem po Rosjance?

I Amerykance, która go pewnie w skarpetkach puściła bo tam rozwody drogie.

A panie po Arabach, jak miały dobry kontrakt małżeński to tylko na rozwodzie dobrze wyszły.
      • czekoladka8 Re: Polka po Arabie 26.09.12, 01:24
        a co jest zlego w Rosjankach?????
        • mr.man Re: Polka po Arabie 26.09.12, 10:04
          A co jest złego w Arabie?
    • six_a Re: Polka po Arabie 25.09.12, 10:44
      ej, weź następną w castingu zapytaj, czy ten arab był może z janowa.
      to jakoś przełkniesz, nie?
      • volupte Re: Polka po Arabie 28.09.12, 00:48
        Dobre:-)
    • 10iwonka10 Re: Polka po Arabie 25.09.12, 15:26
      Podwojny rozwodnik- tez z ciebie nie taki znow 'catch'.

• olewka100procent Re: Polka po Arabie 25.09.12, 15:28
        te jej dzieci mają też w sobie polską krew :)
    • kbjsht Re: Polka po Arabie 25.09.12, 16:13
      ale trollujesz czy Ty tak serjo?
      • powrozowy Re: Polka po Arabie 25.09.12, 17:10
        A Ty wiesz, co to znaczy “trollowac”? Pewnie nie. Ja nie trolluje, z to trolli jak widze zlecialo sie tu cale mnostwo.
        • kbjsht Re: Polka po Arabie 26.09.12, 17:41
          nie wiem, dlatego pytam
          nie widzę różnicy między tym co tu napisaleś i trollowaniem , sory
          • powrozowy Re: Polka po Arabie 26.09.12, 18:49
            kbjsht napisała:

> nie wiem, dlatego pytam
            > nie widzę różnicy między tym co tu napisaleś i trollowaniem , sory
            Sorry za co?
            Skoro nie widzisz tej roznicy, to powinienes sie doksztalcic, chocby Wiki uzyj, tam jest definicja trollowania. Od razu skumasz o co chodzi.
            • kbjsht Re: Polka po Arabie 26.09.12, 20:02
              jak dla mnie to i tak to , co napisaleś jest puste.

p.s. zapraszam do świata realnego, szukanie partnerki na portalach internetowych wiąże się z lekką desperacją.
    • akle2 Re: Polka po Arabie 25.09.12, 17:18
      Trzy kobiety pod rząd po arabach. Stanowczo musisz zagrać w totka, gwiazdy najwyraźniej będą Ci sprzyjać.
    • stokrotka_a Re: Polka po Arabie 25.09.12, 17:55
      powrozowy napisał:

> Czy to zaraza jaka czy co? I dlaczego te kobierty nie szukaja kolejnego Araba,
      > tylko teraz rodaka chcialyby? ja ich nie chce : (

A ja nie chciałabym takiego Polaka po Rosjance. A fuj! ;-)
      • volupte Re: Polka po Arabie 28.09.12, 00:47
        Piszesz ze chciałabyc , a potem fuj. Zdecyduj sie kobieto. Mężczyźni proste przekazy kodują.
    • best.yjka Re: Polka po Arabie 25.09.12, 18:22
      powrozowy napisał:

> Jak dwukrotnie rozwiedziony niespelna 50 letni malolat,

Modelka (ale tylko dziewica) z rozkładówek gazetek dla panów ci się marzy. Czas dorosnąć. Dlaczego dwudziestka lub trzydziestka, atrakcyjna i niezależna finansowo miałaby ochotę nie zobowiązująco się z tobą bzykać. I to przez kilka lat.
      Potrzebujesz seksu? Idź do burdelu i zapłać. Potrzebujesz gosposi, to sobie wynajmij.

• samuela_vimes lew nie durniej 25.09.12, 19:08
      nt
    • soczek_bez_gazu Re: Polka po Arabie 25.09.12, 23:41
      oooo! Czy to coś z cyklu "życie i problemy polonii amerykańskiej"?
    • plutokrata [...] 26.09.12, 00:46
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • majaa Re: Polka po Arabie 26.09.12, 14:12
      No, proszę, proszę, jakie wymagania... wydaje Ci się, żeś książę z bajki i śni Ci się królewna Śnieżka? Pobudka, podstarzały dwukrotny rozwodniku;P
    • 10iwonka10 Re: Polka po Arabie 26.09.12, 15:16
      >>>Czy to zaraza jaka czy co? I dlaczego te kobierty nie szukaja kolejnego Araba, tylko teraz rodaka chcialyby? ja ich nie chce : ( >>>>

A znasz takie powiedzenie- Przyganial kociol garnkowi- pasuje do ciebie jak ulal.
    • good_morning Re: Polka po Arabie 26.09.12, 15:50
      moim zdaniem ktokolwiek po 2 zonach to towar z lekka wybrakowany
      • powrozowy Re: Polka po Arabie 26.09.12, 18:50
        W Katolandzie zapewne tak.
        • majaa Re: Polka po Arabie 27.09.12, 12:25
          I nie tylko. Niezależnie od miejsca zamieszkania każdemu rozsądnemu człowiekowi da to do myślenia. Raz można się pomylić, mieć pecha, czy co tam innego, ale drugi, albo kolejne... zaczyna być podejrzane i lepiej takiego nie tykać.
      • stasi1 Dlatego też szukał wśród 27.09.12, 17:53
        takich wybrakowanych kobiet
        • best.yjka Re: Dlatego też szukał wśród 27.09.12, 18:36
          Oświeciłeś mnie. Masz więcej mądrości rzyciowych do podzielenia się?

Już tłumaczę. Rzyciowych, od rzyci. Nie mam na myśli życia.
      • josef_to_ja Nawet Michał Boni? ;) 29.09.12, 11:43
        Niedawno po raz trzeci się ożenił. ;)
    • bene_gesserit To bardzo proste, 26.09.12, 23:22
      Jeśli poznajesz kandydatki na narzeczone przez portale randkowe, w liście wymagań umieść - na pierwszym miejscu - sformułowanie 'nie po Arabie'.
      Jesli spotykasz je np na czacie albo w realu, jedno z pierwszych zadanych im pytań powinno brzmieć 'jesteś po Arabie?'.

I patrz im w oczy, kiedy odpowiadają, bo przecież mogą kłamać, nie każda się przecież przyzna. W razie wątpliwości domagaj się zaproszenia do nich na posiłek - zdradzić je może kuchnia (nadużywanie ciecierzycy, kardamonu albo sumaku), wystrój (np skórzany puf z ozdobnymi tłoczeniami) albo odzież (spódnica w orientalne wzory). Puf co prawda może być turecki, a spódnica z india szopu, ale strzeżonego pan bug strzeże. Zwłaszcza jeśli chodzi o tak atrakcyjny towar, jak ty.
    • ryszard_mis_ochodzki dobra mistrzu kiedy ostatni raz coś zamoczyłeś? 26.09.12, 23:34
      w tej dekadzie?

bo jak nie to nie zgrywaj ważniaka tylko bierz co leci

lepsze po arabach niż po murzynach, co nie?
      • akle2 Re: dobra mistrzu kiedy ostatni raz coś zamoczyłe 26.09.12, 23:46
        Po Arabie to "prawie dziewica", bo Arab innej by nie wziął. Jednym słowem, na gwarancji jeszcze :D
        • volupte Re: dobra mistrzu kiedy ostatni raz coś zamoczyłe 28.09.12, 00:33
          I do analu przyzwyczajona. Moze sie to przydaac , jesli tak lubisz.
          • akle2 Re: dobra mistrzu kiedy ostatni raz coś zamoczyłe 28.09.12, 19:20
            Josef?
            • volupte Re: dobra mistrzu kiedy ostatni raz coś zamoczyłe 28.09.12, 22:24
              Niestety nie Ziutek:-) Chcesz o tym porozmawiac na priv? ;-)
    • lospecchio Re: Polka po Arabie 27.09.12, 13:10
      powrozowy napisał:

> Jak dwukrotnie rozwiedziony niespelna 50 letni malolat, doszedlem do wniosku ze
      > warto by wejsc w kolejny kilkuletni zwiazek malzenski. Moja pierwsza "stara" b
      > yla Rosjanka, dtuga Amerykanka, to wymyslilem, ze moze by teraz ...Polka ?

Ciacho podangryzane ze wszytskich stron, także przez ząb czasu, w dodatku obiecuje z góry, że pod cienką warstwą nieświeżej śmietanki będzie zaklec ("kilkuletni związek malzenski"), ale wymagania ma.
      • 10iwonka10 Re: Polka po Arabie 27.09.12, 13:41
        ha,ha...ciacho nadgryzione przez mole i zab czasu....Tylko desperatka sie zalapie:-)
        • volupte Re: Polka po Arabie 28.09.12, 00:35
          Tych desperatek to w necie tysiace:-)
    • aroden Polka na Arabie - to b. prosze :) 27.09.12, 13:51
      to? : -
      www.wprost.pl/ar/173471/Kochanica-Araba/
      czy to ?:
      www.agrofun.pl/2111/Kobieta_na_koniu.html
    • volupte Re: Polka po Arabie 28.09.12, 00:45
      Lekceważaco sie wyraziles o kobiecie z czwórką arabskich dzieci i zobacz jak po tobie sie kobiety przejechały. A przeciez taka rozwodka jest super atrakcyjna osoba na żonę. Nie bedziesz juz musial dzieci robic , bo są i to czesciowo odchowane. Gotowac umie , prac i prasowac tez , bo arab nauczyl . Same plusy , tylko sie żenic :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka