tralalumpek 03.07.04, 22:37 zaliczylam dzisiaj 2 czesc shreka jest chyba lepsza niz pierwsza, obsmialam sie po pachy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia27 Re: shrek2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:11 nie wiem, czy to ze ty tak uwazasz znaczy dobrze dla tego filmu Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: shrek2 03.07.04, 23:53 Gość portalu: Kasia27 napisał(a): > nie wiem, czy to ze ty tak uwazasz znaczy dobrze dla tego filmu pryszcze mozna wyleczyc a glupota jest niestety nieuleczalna Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: shrek2 04.07.04, 00:06 tralalumpek napisała: > zaliczylam dzisiaj 2 czesc shreka > jest chyba lepsza niz pierwsza, obsmialam sie po pachy > _______________________________________________________________________________ ..dobry wieczór, .. widziałem to seledynowe monstrum jedynie w reklamie.Chyba jednak nie pójdę na to..Przyznam się natomiast, że dzisiaj byłem narażony na pokusę pewnego drinka / mój zestaw żubr+jabłka/ przez przeuroczy duet Dudleya Moore i Lizy Minnelli w komedii <<Artur2 na dnie>>Za każdym razem uśmieję się do łez.pozdrawiam..8) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: shrek2 IP: *.malnet.pl 04.07.04, 00:18 > reklamie.Chyba jednak nie pójdę na to No to duzo stracisz... Bylam i umarlam ze smiechu :) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: shrek2 04.07.04, 00:23 Gość portalu: Dosia napisał(a): > > reklamie.Chyba jednak nie pójdę na to > > No to duzo stracisz... > > Bylam i umarlam ze smiechu :) _____________________________________________________________________________ ..Dosiu.. z lalek i animacji wyrosłem już całe lata temu..8) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: shrek2 04.07.04, 00:25 charlie_x napisał: > > > ..Dosiu.. z lalek i animacji wyrosłem już całe lata > temu..8) > wprawdzie nie do mnie napisales ale ja skomentuje... to nie jest film dla dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: shrek2 04.07.04, 00:24 charlie_x napisał: > > ..dobry wieczór, .. widziałem to seledynowe monstrum jedynie w > > reklamie.Chyba jednak nie pójdę na to..Przyznam się natomiast, że dzisiaj byłem > > narażony na pokusę pewnego drinka / mój zestaw żubr+jabłka/ przez przeuroczy > duet Dudleya Moore i Lizy Minnelli w komedii <<Artur2 na dnie>>Za k > ażdym razem > uśmieję się do łez.pozdrawiam..8) > > > > witam charlie_x, mysle jednak ze powinienes zaryzykowac i pojsc na zielonego stworka jak sie nie bedzie podobal to stawiam kawe Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: shrek2 04.07.04, 00:30 tralalumpek napisała: > > witam charlie_x, mysle jednak ze powinienes zaryzykowac i pojsc na zielonego > stworka > jak sie nie bedzie podobal to stawiam kawe > > _____________________________________________________________________ ...8))..witaj Tralalumpku..w takim razie biorę dzieci i idę. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: shrek2 IP: 195.217.253.* 05.07.04, 11:30 Jak najbardziej jest to film dla doroslych (!). Dzieci tez sie beda dobrze bawic, ale 3/4 filmu pewnie nie zalapia. Obejrzyj najpierw pierwsza czesc koniecznie, zeby wiedziec o co chodzi. Uwazam, ze druga czesc jest LEPSZA - nagromadzenie gagow przeszlo moje najsmielsze przypuszczenia... Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: shrek2 IP: *.19.11.vie.surfer.at 04.07.04, 10:36 Slysze rowniez ze druga czesc lepsza niz pierwsza, moje dziecko bylo w piatek, chcemy jeszcze na to pojsc w Polsce. Chyba polece na to i tutaj skoro tak zachecacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CYTRYNKA_23 Re: shrek2 IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 14:54 Ja byłam wczoraj. Zawiodłam się niesamowicie. Pełno analogii mało śmiesznych. Szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam. Re: shrek2 IP: 212.69.67.* 04.07.04, 21:26 Jakoś mniej śmieszny. Muszę zobaczyć oryginał, bo polski dubbing bardzo mnie zawiódł. Mało świeże te dowcipy. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: shrek2 04.07.04, 21:35 ja oglądałam w wersji niemiecki ale też chętnie obejrzę w oryginale Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: shrek2 05.07.04, 00:55 To ja sobie obejrze po polsku i posmieje sie po polsku. Wprawdzie pierwszej czesci nie zmoglam calej mimo doskonalego dubbingu by Stuhr, ale postaram sie wytrwac do konca na drugiej i umrzec ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awea Re: shrek2 IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.04, 01:15 super film..ogladalam tez program o tym jak wogule robiony jest taki film..sztuja komputerowa film polecam mitglied.lycos.de/ania0409/ Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: shrek2 05.07.04, 07:20 Oglądałam wczoraj, w wersji oryginalnej, z polskimi napisami;) To jest naparwdę mądra bajka-niebajka, oczywiście o jej działaniu rośmieszającym wspominać nie muszę:) Podobała mi się bardzo postać Kota W Butach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: shrek2 IP: 195.217.253.* 05.07.04, 11:32 Pierwsza czesc ogladalam w obu wersjach jezykowych. Uwazam, ze polska bije angielska na glowe. Teraz widzialam tylka wersje polska - ciekawa jestem czy i w tym przypadku bedzie to lepsza wersja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Shrek 2 to wielkie G... w porownaniu do Shreka 1 IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 05.07.04, 22:40 Moze i nawet smieszniejszy ale czy smiesznosc swiadczy o jakosci filmu? Sa w kolo setki komedii i sitkomow w ktorych jest ubaw po pachy ale co z tego? Shrek 2 stracil w porowniau do shreka 1 to co najwazniejsze - KLIMAT. Jest to tylko seria nieustajacych gagow i powtorek z czesci pierwszej. Nawet piosenki sa gorsze. Bylem bardzo zawiedziony, ale kto oczekuje jedynie fajnej, niestresujacej rozrywki to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: shrek2 06.07.04, 08:12 wczoraj zaliczyłam shreka 2 - niezłe. Trudno mi wybrać, która część lepsza - obie dobre. Córce natopiast podobała się bardziej część pierwsza - być może dlatego, że w drugiej części jest więcej różnych aluzji kontekstów, które 9-cio letnie dziecko nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajacek Re: shrek2 06.07.04, 08:45 Bylem.. ogladalem i pewnie na 3 i 4 czesc juz sie nie wybiore... Shrek 2 jak dla mnie jest filmem, ktory leci na popularnosci Shreka 1 i bardzo duzej reklamie. A sam film juz nie jest tym samym czym pierwsza czesc. Owszem jest wesoly, ale gagi w tej czesci sa juz plytkie i zbyt wchodza w czasy dzisiejsze... PaJacek Odpowiedz Link Zgłoś