Dodaj do ulubionych

Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety

10.10.12, 08:01
w szpilkach rajstopach plaszczyku do kolan zeby nie bylo widac spodnicy albo kobieta w spodnicy folkowej do polowy ud ,spodnica folkowa co jakby cyganska tj z materialu bardzo cienkiego i w duze kwiaty dzis taka biegla do busa widok jak z wloskiego filmu bezcenne ,plaszczyk powinien byc polyskujący i pikowany ,wtedy kobieta wyglada tak niewnnie słabo "osiągalnie" kobieco ślinka leci ...
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 08:07
      martinsam1 napisał(a):

> kobieta w spodnicy folkowej do polowy ud ,spodnica folkowa co jakby cyganska tj z
      > materialu bardzo cienkiego i w duze kwiaty
      poza Górniak nie widziałam ani jednej ROMKI w rozkloszowanej miniówie do pół uda.
    • varia1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 08:24
      najbardziej kobieco to jak taka pani biegnąc na szpilkach do busa wywali się do góry kołami a kwiaty z tej spódnicy malowiczo rozsypią się na trotuar :D
    • six_a Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 09:21
      kobieta folkowa wygląda tak:

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTlW4F0cPM-5RahKGVM9kSE0_lpbqRgJr7FJU0yYLMP_EXU4kG_
      • eat.clitoristwood Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 22:21
        six_a napisała:
        > kobieta folkowa wygląda tak: (...)

Nikt nie łyknął. :)
        Choć Ty też raczej za młodaś.
        • lacido Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 22:22
          no jak to? czyż to nie pyza mazowiecka? :)
          • eat.clitoristwood Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 22:24
            lacido napisała:
            > no jak to? czyż to nie pyza mazowiecka? :)

Ciebie też bym nie podejrzewał.
            Czyżby jakiś rymejk wyszedł? :)
            • lacido Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 22:36
              ci 3dychach się orientują :)
              • wielkafuria Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 11.10.12, 19:00
                lacido napisała:

> ci 3dychach się orientują :)

hehe, tak jakby :) jak byłam mała bardzo lubiłam podróże z Pyzą :)
        • eat.clitoristwood Czy 10.10.12, 22:22
          eat.clitoristwood napisał:
          > Choć Ty też raczej za młodaś.

masz starsze rodzeństwo, które denerwowałaś swoją obecnością przy telewizorze?
          • six_a Re: Czy 10.10.12, 22:25
            ja to oglądałam na własne oczy, przysięgam:)
            • eat.clitoristwood Re: Czy 10.10.12, 22:39
              six_a napisała:
              > ja to oglądałam na własne oczy, przysięgam:)

Na pewno na starszym modelu ajfąki. Obraz był nieco rozpikselowany.
              Wujek Stefan miał nagrane z telewizora na kasetę wideo, z programu wideoteka starego człowieka i dał skonwertować Brajenowi na empega.

• minasz Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 09:24
      i znow dyskusja wrociła do bajki kolorowanki
      chluba ci minie ze dbasz o nasza psyche hehe
      • coff.eina a tutaj propozycja dla Panów: 10.10.12, 09:39
        www.theillest.pl/meska-kolekcja-levis-made-crafted-jesienzima-2012/

brak słów...................
        • six_a Re: a tutaj propozycja dla Panów: 10.10.12, 09:40
          heh, drwal w wielkim mieście
        • coff.eina Re: a tutaj propozycja dla Panów: 10.10.12, 09:43
          coff.eina napisał(a):

> www.theillest.pl/meska-kolekcja-levis-made-crafted-jesienzima-2012/
          >
          > brak słów...................
          4 propozycja od dołu jest jeszcze do przyjęcia,ale reszta stylizacji...brakuje mu tylko misia w ręku-a może ma w tej torbie??!!
          kto tworzy takie stylizacje??

• six_a Re: a tutaj propozycja dla Panów: 10.10.12, 09:50
            nawalony hipster.

zresztą nic mnie już nie zdziwi, ostatnio jakiś pan się chwalił, że jego inspiracją modową są menele. rzeczywiście trochę tak wyglądał, jakby się umyć nie mógł z rana ani ogolić.
            • aneta-skarpeta Re: a tutaj propozycja dla Panów: 29.10.12, 16:09
              ten z linka to taki rumcajs XXIw;)

ale pozuje spoko- na zasadzie " nie chce mi sie"
        • twojabogini Re: a tutaj propozycja dla Panów: 10.10.12, 14:55
          O krówa...
        • kbjsht fajna broda 10.10.12, 15:19
          i ta MĘSKA TOREBKA
          • coff.eina Re: fajna broda 10.10.12, 15:32
            kbjsht napisała:

> i ta MĘSKA TOREBKA

aż mnie "zmroziło" na ten widok!
            >
            • kbjsht Re: fajna broda 10.10.12, 16:22
              seksownie, nie ma co ;)
              swoją drogą modele zawsze są choć minimalnie pedałkami, co poradzić
              do tego te ciuchy.. jak nie facet
        • wielkafuria Re: a tutaj propozycja dla Panów: 11.10.12, 19:02
          coff.eina napisał(a):

> rel="nofollow">www.theillest.pl/meska-kolekcja-levis-made-crafted-jesienzima-2012/
          >
          > brak słów...................

jak kloszard ten pan wyglada :D
    • swiete.jeze Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 09:41
      AAAAAAAAAAdupadupadupa.
    • polyanna3 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 13:48
      Próbuje od dłuższej chwili wyobrazic sobie tę spódnicę folkową DO POLOWY UD do tej spódnicy folkowej płaszcz pikowany, świecący.............Olaboga facet to by ubrał kobitę!!
      • simply_z Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 13:59
        e tam ,ktory facet tak dokladnie opisalby kobiecy stroj ,mysle ,ze to kolejny damski troll:)

• twojabogini Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 14:56
          Fetyszysta. Na przykład pikowanych płaszczyków jesiennych do pół uda...
      • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 16:29
        E nie płaszczyk do rajstop i ten płaszczyk ma zakrywać spodniczkę tzn by ta spodniczka nie wystawała spod płaszczyka, i plaszczyk ma być długi do kolan lub 5cm za kolana
        a co do spodnicy folkowej to widziałem kobietę w kurtce dlugiej za pupę raczej cienkiej jesiennej i do tego miała ubraną spodnicę tzw folkowo - artystyczną do połowy dlugości łydki
        to tyle gwoli wyjaśnień
    • mirtillo25 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 16:25
      Folkowa spódnica w kwiaty? Hahaha... Mamy forumowego Reymonta zafascynowanego wsią i wieśniakami ;P
    • samuela_vimes Jacyków 10.10.12, 16:43
      to ty?
    • lacido Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 21:18
      mnie też choć cienkie kiecki przy dzisiejszym wietrze to przesada ;)
    • georgia241 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 10.10.12, 21:24
      Nie pochlaszcz się. Kupiłam sobie jesienny zestaw - szare dżinsy, adidasy na wysokiej podeszwie i rażąco pomarańczową kurtkę przeciwdeszczową. Ładny zestaw?
      • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 11.10.12, 08:00
        Zestaw typowo męski ,pomarańczowa kurtka kojarzy się z pracownikiem drogowym.
        Ale tak mesko ubrana kobieta też może się podobać podniecać faceta a to z tego powodu że można sobie wyobrazić że kobieta ubierając się mesko chciałabym zostać facetem i czuje się uwięziona w kobiecości, tak kobiety jesteście uwięzione w pułapce męskiego pożądania ...
    • arabeska_a Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 11.10.12, 10:50
      Po co podzieliles sie publicznie swoimi erotycznymi fantazjami? Pytanie jest retoryczne, nei wymaga odpowiedzi.

Dziewczyny, ktora z was sie podniecila na widok faceta, siedzac na lawce i czekajac na busa czy autobus lub inne meto??? :PPP
      • aroden I tak trzymiej, chloopie. 11.10.12, 12:28
        arabeska_a napisała:

> Po co podzieliles sie publicznie swoimi erotycznymi fantazjami? Pytanie jest re
        > toryczne, nei wymaga odpowiedzi.

Pytania retoryczne sa zlosliwymi uwagami i nie wymagaja odpowiedzi - za to wymygaja odporu.
        Takim uwagom mowimy: NIE.
        widerstandstreetart.files.wordpress.com/2009/11/odpor-org.jpg
        • arabeska_a Re: I tak trzymiej, chloopie. 11.10.12, 14:45
          Gdzie ty widzisz zlosliwosci??? Mierzysz ludzi swoja miara.
          • aroden Re: I tak trzymiej, chloopie. 11.10.12, 14:48
            arabeska_a napisała:
            Gdzie ty widzisz zlosliwosci???

- pytania retoryczne sa z natury (zazwyczaj) zlosliwe.

Mierzysz ludzi swoja miara.

- naturalnie. i inaczej nie zamierzam.
            • arabeska_a Re: I tak trzymiej, chloopie. 11.10.12, 14:55
              Przespales lekcje o pytaniach retorycznych, dlatego opowiadasz bzdury.

Zebys zrozumial o czym chcesz mowic:
              Pytanie retoryczne - figura stylistyczna i retoryczna; pytanie zadane nie dla uzyskania odpowiedzi, lecz w celu skłonienia odbiorcy do przemyśleń na określony temat, podkreślenia wagi problemu; ewentualnie pytanie, którego odpowiedź jest oczywista.
              Zastosowanie: Pytanie retoryczne służy wzmocnieniu uwagi odbiorcy, zdobyciu przez nadawcę aprobaty poprzez budowanie wspólnej płaszczyzny refleksji ze słuchaczem. (...)
              (Zrodlo: Wikipedia)

Skoro potwierdzasz, ze mierzysz ludzi swoja miara, to rownoczesnie potwierdzasz ze jestes zlosliwy i te ceche automatycznie przypisujesz innym (co zreszta widac w twoim pierwszym poscie). Coz, sam oczysciles mnie ze swoich absurdalnych zarzutow :)))
              • aroden Re: I tak trzymiej, chloopie. 28.10.12, 18:33
                alez ja nie do Ciebie, tylko do tego pana.

widocznie zle sie podpialem :)
    • wez_sie tak sa super, szczegolnie te w 11.10.12, 13:07
      szczegolnie te w kurtkach i plaszczach z zeszlego sezonu, ktorych nawet im sie nie chcialo wyprac
      • maly.jasio Kobiete zawsze widze nago.... 11.10.12, 13:28
        w slad slow Miszcza Adasia
        a Ty skorupkami sie zajmujesz.
    • maly.jasio Re: ją też? 11.10.12, 14:50
      napisalem "kobiete" ?
      Tego stwora - to w ogole nie widze.
      czasami miewam zacmienia.
    • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 28.10.12, 17:00
      Dzisiaj znowu widziałem taką kobietę w pikowanym liliowym płaszczyku do kolan i rajstopach az chialbym się do niej przyssać niestety dla mnie była z mężem
      • jeriomina Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 28.10.12, 20:48
        Przyssać?
        Do kolan, płaszcza czy rajstop?
    • maitresse.d.un.francais A one lecą na ciebie? 28.10.12, 18:29
      Może tym byś się zainteresował?
      • martinsam1 Re: A one lecą na ciebie? 28.10.12, 20:31
        mozesz sprecyzować bo nie wiem czy masz na myśli to samo co ja?
        • maitresse.d.un.francais Re: A one lecą na ciebie? 29.10.12, 15:59
          martinsam1 napisał(a):

> mozesz sprecyzować bo nie wiem czy masz na myśli to samo co ja?

Proszę bardzo.

Czy te kobiety, na widok których się zapluwasz, są zainteresowane wejściem z tobą w intymną relację?

Bo jeśli nie, to glindzenie "na nieszczęście dla mnie z mężem" jest bez sensu. Z mężem czy bez męża i tak cię nie zechcą. :-PPP

• martinsam1 Re: A one lecą na ciebie? 30.10.12, 20:56
            No ale żeby sie przekonać czy na mnie leci to raczej ona powinna byc bez męża , bo chyba przy mężu nie będzie dawać mi znaków?;)
            • maitresse.d.un.francais Re: A one lecą na ciebie? 30.10.12, 21:13
              martinsam1 napisał(a):

> No ale żeby sie przekonać czy na mnie leci to raczej ona powinna byc bez męża ,
              > bo chyba przy mężu nie będzie dawać mi znaków?;)

A te bez męża dawały ci JAKIEKOLWIEK znaki? Chociaż jedna z nich?
              • martinsam1 Re: A one lecą na ciebie? 30.10.12, 21:17
                hmmm , bez męża , raz spotkały się nasze spojrzenia ,przez szyby tramwajów jadacych w odwrotnym kierunku
                kobieta w plaszczyku i rajstopach wyglada zarąbiscie
                • martinsam1 Re: A one lecą na ciebie? 30.10.12, 21:23
                  czasem jedno spojrzenie znaczy więcej niż 1000 słów
                  • maitresse.d.un.francais [...] 03.11.12, 18:54
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • martinsam1 Re: dlaczego wycięło mi dwie wypowiedzi 03.11.12, 20:42
                      zapewniam Cię że jest mi głupio jak zbyt nachalnie zdarza się mi patrzeć na kobietę
                      • maitresse.d.un.francais Re: dlaczego wycięło mi dwie wypowiedzi 03.11.12, 20:49
                        martinsam1 napisał(a):

> zapewniam Cię że jest mi głupio jak zbyt nachalnie zdarza się mi patrzeć na ko
                        > bietę

jak ci się zdarza czy jak ona cię przyłapie?

na mnie kiedyś gapił się taki w metrze, a zaczął od nóg, przesuwał wzrok wyżej, a kiedy doszedł do twarzy, zdał sobie sprawę, że przez cały ten czas ja drwiąco i ironicznie patrzyłam na niego

oj, jak go nagle sufit zainteresował, wprost niebywale :-PPPP

ja ci tylko wyjaśniam, co znaczyło jej spojrzenie...

"o cholera, ktoś się na mnie nachalnie gapi, rozejrzyjmy się...a! to ten!"
                        • maitresse.d.un.francais i trzecią, i czwartą... 03.11.12, 21:05
                          bardzo ciekawe
                        • martinsam1 Re: dlaczego wycięło mi dwie wypowiedzi 03.11.12, 21:11
                          jak Ona mnie przyłapie:)

• martinsam1 Re: dlaczego wycięło mi dwie wypowiedzi 03.11.12, 21:16
                            przecież jak się tak wpatrzę w Kobietę to chyba nic zlego?
                            przecież nie chcę Jej zrobic nic złego, podziwiam przecież wtedy Jej piękno
                            a czasem chciałbym się z Nią kochać a może być z Nią na dłuzej,na zawsze?
                            to chyba nic złego
                            • maitresse.d.un.francais Re: dlaczego wycięło mi dwie wypowiedzi 03.11.12, 21:53
                              martinsam1 napisał(a):

> przecież jak się tak wpatrzę w Kobietę to chyba nic zlego?

no a teraz wyobraź sobie taką kobietę, która ci się baaaaardzo nie podoba, ale to bardzo

i jak byś się czuł, gdyby ona się na ciebie gapiła i fantazjowała na twój temat?

bo wiesz - kobieta też ma swoje sympatie, antypatie, możesz jej się bardzo nie podobać, a może mieć cię w dupie
                              • martinsam1 Re: dlaczego wycięło mi dwie wypowiedzi 04.11.12, 09:33
                                wiem jak to jest jak się na mnie gapi ,albo na portalu randkowym jak mnie zaprasza jakas nieatrakcyjna wg moich standardow kobieta to sobie mysle jak ona śmiała ,spadaj odczep sie

• maitresse.d.un.francais Re: dlaczego wycięło mi dwie wypowiedzi 04.11.12, 17:12
                                  martinsam1 napisał(a):

> wiem jak to jest jak się na mnie gapi ,albo na portalu randkowym jak mnie zapra
                                  > sza jakas nieatrakcyjna wg moich standardow kobieta to sobie mysle jak ona śmia
                                  > ła ,spadaj odczep sie
                                  >
                                  no widzisz

a ta kobieta, co się na nią gapisz, myśli to samo

szóstą wypowiedź mi wycięło
                          • maitresse.d.un.francais Re: dlaczego wycięło mi dwie wypowiedzi 03.11.12, 21:54
                            martinsam1 napisał(a):

> jak Ona mnie przyłapie:)
                            >
                            i dobrze ci tak :-PPP
                          • maitresse.d.un.francais Re: dlaczego wycięło mi dwie wypowiedzi 03.11.12, 21:56
                            martinsam1 napisał(a):

> jak Ona mnie przyłapie:)
                            >
                            no czyli jednak to gapienie się nie jest takie niewinne i fair?

może nie ograniczaj się do gapienia, może podchodź i składaj propozycje, albo oznajmiaj, że ty z daną panią chcesz spędzić życie?

wtedy dowiesz się, co myślą... buahahahahahaha
                            • martinsam1 Re: dlaczego wycięło mi dwie wypowiedzi 04.11.12, 09:41
                              wiem że u pewnych dam ktore mi sie podobają nie mam raczej napewno najmniejszych szans,
                              masz racje to gapienie sie nie jest takie niewinne byc może ma podtexty fetyszystyczne
                              a glupio mi jak Ona mnie przylapie z paru powodow:
                              - że Ją tym gapieniem się zdenerwowałem,
                              - że nie wypada mi się chyba? juz gapic na dwudziestolatki
                              -że znow nie potrafilem utrzymac moich oczów na wodzy,
                              -że okazalem słabosc bo znowu kobieta (kobiecosc) mnie skusiła
                              • maitresse.d.un.francais Re: dlaczego wycięło mi dwie wypowiedzi 04.11.12, 17:13
                                \
                                > - że nie wypada mi się chyba? juz gapic na dwudziestolatki

a ile masz lat?

> -że okazalem słabosc bo znowu kobieta (kobiecosc) mnie skusiła

hm to to jest według ciebie słabość? ciekawe
                                • martinsam1 Re: dlaczego wycięło mi dwie wypowiedzi 04.11.12, 17:32
                                  maitresse.d.un.francais napisała:

> \
                                  > > - że nie wypada mi się chyba? juz gapic na dwudziestolatki
                                  >
                                  > a ile masz lat?
                                  >
                                  >
                                  > > -że okazalem słabosc bo znowu kobieta (kobiecosc) mnie skusiła
                                  >
                                  > hm to to jest według ciebie słabość? ciekawe

ok.35
                                  okazalem słabosc bo znowu kobieta (kobiecosc) mnie skusiła
                                  no bo kolejny raz przekonuję się ,że bez kobiet, mimo wszystko, się nie da:)
                                  • maitresse.d.un.francais Re: dlaczego wycięło mi dwie wypowiedzi 04.11.12, 20:25

> okazalem słabosc bo znowu kobieta (kobiecosc) mnie skusiła
                                    > no bo kolejny raz przekonuję się ,że bez kobiet, mimo wszystko, się nie da:)

straszne, straszne

nie chcę cię martwić, ale urodziła cię też kobieta, i to z brzucha

a nie facet, i to z głowy (vide Atena)
                            • martinsam1 Re: dlaczego wycięło mi dwie wypowiedzi 04.11.12, 17:00
                              jak Ona mnie przyłapie
                              to chyba najbardziej mi glupio z tego powodu że ujawniłem swoją samczą twarz
    • maly.jasio Re: ją też? 28.10.12, 18:35

> a czy ten stwór to mężczyzna?

A to mnie nie interesuje, bo to nie moja parcela.
    • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 03.11.12, 18:02
      t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQbuJQohVIm7cNB94F5mgXseeSH-GlyHtUOhN5_jZnHLLkuM8Y
      • limonka23 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 04.11.12, 09:50
        Wybitnie paskudny ten płaszcz.
        Może Cię kreci, bo lateks przypomina
        • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 04.11.12, 09:57
          ale takie coś też jest fajne:
          answear.com/img/623/6237/small/ona-ichi-plaszcz-ichi-i-udda-ja-damskie.jpg
          answear.com/img/102/10281/small/ona-alcott-plaszcz-alcott-damskie.jpg
          t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcd7QMljPmhOnm3QneO0l3BLhIlCehOAIuBs48IKelUC-hlsrt_g
        • maitresse.d.un.francais ja bym rzekła że świeci, ten płaszcz, 05.11.12, 18:17
          jak psu jaja

chwała Bogu chodzę w spodniach!
          • martinsam1 Re: ja bym rzekła że świeci, ten płaszcz, 05.11.12, 21:06
            No niestety Karlem Lagerfeldem już raczej nie zostanę:)
            jak znajdę naprawdę coś fajnego w moim typie na google to wrzucę linka

> jak psu jaja
            > > chwała Bogu chodzę w spodniach!
            lubię jak kobieta rzuca sie w oczy
            maitresse czemu tak każesz męski ród i nie pozwalasz im cieszyć się wzrokiem jak rozkwitasz pełnią kobiecości:)?
            • martinsam1 Re: ja bym rzekła że świeci, ten płaszcz, 05.11.12, 21:09
              sorry mialo być of corse czemu tak karz!!!esz!!!!!
              • maitresse.d.un.francais Re: ja bym rzekła że świeci, ten płaszcz, 05.11.12, 23:50
                martinsam1 napisał(a):

> sorry mialo być of corse czemu tak karz!!!esz!!!!!

a, zatem cofał poprawkę
            • maitresse.d.un.francais Re: ja bym rzekła że świeci, ten płaszcz, 05.11.12, 23:50
              \
              >
              > > jak psu jaja
              > > > chwała Bogu chodzę w spodniach!
              > lubię jak kobieta rzuca sie w oczy

odpowiedz mi na jedno pytanie - czemu ubierając się, więcej, WYDAJĄC PIENIĄDZE na odzież, mam kierować się cudzym gustem, a nie swoim?

dlaczego mam brać pod uwagę, co "lubi" obcy facet? Czy on bierze pod uwagę, co ja lubię? Hę?

> maitresse czemu tak kaRZesz męski ród

"każesz" to od kazać

i nie pozwalasz im cieszyć się wzrokiem ja
              > k rozkwitasz pełnią kobiecości:)?

A co mnie obchodzą ich potrzeby w tej kwestii?

Czy ich obchodzi, jaki wygląd faceta mnie cieszy?

Czy widziałeś chłopa, który ubierając się, brałby pod uwagę gusta OBCEJ baby?

I nie mówię o ubieraniu się "na podryw", ale CODZIENNYM.

I w tym kobiecym stroju mam lecieć pół kilometra z pięcioma kilogramami zakupów? Albo latać po aptekach?
              • maitresse.d.un.francais a, jeszcze jedno 06.11.12, 00:24
                przeciętny facet widząc zgrabną kobietę w spodniach naględzi się bez końca o potrzebach męskiego rodu oraz widokach, które mu się koniecznie należą cholera wie właściwie na jakiej podstawie

nie wpadnie na to, że kobieta ta ma być może a) niezgrabne nogi, b) nogi ładne, ale tylko na obcasach, a ze stu powodów nie chce/nie może nosić obcasów

natomiast widząc przypadek wymieniony w podpunkcie a w spódnicy CI SAMI faceci, którzy wydziwiali, czemuż ach ta baba nosi spodnie - zaplują się obrzydliwie na temat "pasztetów" (pasztet to wyrób garmażeryjny, kobieta o nieładnych nogach nazywa się po prostu "kobieta o brzydkich nogach")

hehehe głupole
                • martinsam1 Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 07:56

" przeciętny facet widząc zgrabną kobietę w spodniach naględzi się bez końca o potrzebach męskiego rodu oraz widokach, które mu się koniecznie należą cholera wie właściwie na jakiej podstawie"

Masz rację podstawa prawna tego roszczenia jest to najmniej wątpliwa,jeżeli już to może prawo tzw. naturalne?:)
                  ps.karzesz bo od kary - bo karzesz facetów nie pozwalając się im cieszyć wzrokiem jak lśnisz pełnią kobiecości;)
                  • maitresse.d.un.francais Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 16:58

>
                    > Masz rację podstawa prawna tego roszczenia jest to najmniej wątpliwa,jeżeli ju
                    > ż to może prawo tzw. naturalne?:)

A co to jest, przepraszam? Czy chodzi może o prawo natury?

> ps.karzesz bo od kary - bo karzesz facetów

Kara następuje wskutek przewinienia.

Ja nikogo nie karzę, po prostu mam w dupie potrzeby obcych typów.

Dlaczego mam stawiać ich potrzeby wyżej niż swoje? I kto mi kupi niewygodną garderobę, w której się paskudnie czuję nawet w zaciszu domowym, a tym bardziej jako obiekt seksualny? Krasnoludki może?
                    • six_a Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 17:37
                      >Krasnoludki może?
                      martin na pewno by kupił.
                      w każdym razie nie zaszkodzi zapytać.
                      • maitresse.d.un.francais Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 18:02
                        six_a napisała:

> >Krasnoludki może?
                        > martin na pewno by kupił.
                        > w każdym razie nie zaszkodzi zapytać.
                        >
                        Niech sam sobie kupi, a potem zobaczy, jakie to wygodne.
                        • six_a Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 18:26
                          ojtam, jak nie chcesz być tym obiektem, to możesz być subiektem.
                          • martinsam1 Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 20:47
                            subiektem w szkole Kamasutry hi hi hi :)
                            korzystaj z dzis nie martw sie jutra
                            bo im nie bedziemy mądzejsci od komputra:)
                        • martinsam1 Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 20:56
                          > >
                          > six_a napisała:
                          > Niech sam sobie kupi, a potem zobaczy, jakie to wygodne.

czytasz w moich myślach ?
                          może by było dobrze jakby faceci poczuli na własnej skórze jak to jest być kobietą;)
                          • six_a Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 21:00
                            jak nie chce, żebyś jej kupił, to może chociaż pożyczy trochę babskich ciuchów - barchany czy co tam jest superwygodnego.
                            • martinsam1 Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 21:05
                              six zartowałem ;)
                              fajnie mi jest byc facetem
                              ps. z czystej ciekawosci na króciutką chwilę bym wskoczył w kobiecą skórę żęby poczuć jak to jest i żeby kobiety jeszcze lepiej rozumieć:)
                              • six_a Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 21:28
                                aha, no nie wiem jak pomóc, ale na pocieszenie powiem, że tytuł tego wątku czytam tak:

najbardziej podobają mi się jesienne kuwety.
                                • martinsam1 Re: a, jeszcze jedno 07.11.12, 08:19
                                  six_a napisała:

> aha, no nie wiem jak pomóc, ale na pocieszenie powiem, że tytuł tego wątku czyt
                                  > am tak:
                                  >
                                  > najbardziej podobają mi się jesienne kuwety.
                                  >
                                  a te kuwety to jakaś zakamuflowana kąśliwa uwaga
                                  bo domyślam się jakichs podtextów

• martinsam1 Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 20:49
                        jasne że bym kupił , lubię jak Kobieta ładnie tj tzn kobieco wygląda:)
                    • martinsam1 Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 20:54
                      maitresse.d.un.francais napisała: > Kara następuje wskutek przewinienia.
                      >
                      > Ja nikogo nie karzę, po prostu mam w dupie potrzeby obcych typów.
                      >
                      > Dlaczego mam stawiać ich potrzeby wyżej niż swoje? I kto mi kupi niewygodną gar
                      > derobę, w której się paskudnie czuję nawet w zaciszu domowym, a tym bardziej ja
                      > ko obiekt seksualny? Krasnoludki może?

kara jest za to,że się na Ciebie namolnie patrzą
                      przykro mi że czasem czujesz "objektem sexualnym"
                      ale tak to już jest tak to natura skonstruowała
                      na pocieszenie powiem ,że znaczna część kobiet tj ok.30% jest bardzo pięknymi "Objektami";)
                      • maitresse.d.un.francais Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 21:10

> na pocieszenie powiem ,że znaczna część kobiet tj ok.30% jest bardzo pięknymi "
                        > Objektami";)

upadłeś na głowę czy na coś innego? dlaczego ma mnie to pocieszać?

a, w szkole można być adeptem, subiekt to sprzedawca
                        • martinsam1 Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 21:17

>
                          >
                          > > na pocieszenie powiem ,że znaczna część kobiet tj ok.30% jest bardzo pięk
                          > nymi "
                          > > Objektami";)
                          >
                          > upadłeś na głowę czy na coś innego? dlaczego ma mnie to pocieszać?
                          >
                          > a, w szkole można być adeptem, subiekt to sprzedawca

bo podejrzewam że należysz do tych 30 %
                          a zresztą super piekna uroda nie jest najważniejsza
                          trzeba miec to coś w sobie żeby przyciągać facetów do tego nie trzeba być superpięknością
                      • maitresse.d.un.francais Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 21:13

>
                        > kara jest za to,że się na Ciebie namolnie patrzą

oni i tak patrzą, ćwoki jedne

• maitresse.d.un.francais Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 21:13
                          ach... kara...

a dlaczego W DOMU chodzę w spodniach? kogo tym karzę?
                          • martinsam1 Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 21:17

> ach... kara...
                            >
                            > a dlaczego W DOMU chodzę w spodniach? kogo tym karzę?
                            męża chłopaka partnera?
                            • maitresse.d.un.francais Re: a, jeszcze jedno 06.11.12, 22:12
                              martinsam1 napisał(a):

> maitresse.d.un.francais napisała:
                              >
                              > > ach... kara...
                              > >
                              > > a dlaczego W DOMU chodzę w spodniach? kogo tym karzę?
                              > męża chłopaka partnera?

nie mam żadnego takowego, w ogóle nie mieszkam z żadnym chłopem
                              • martinsam1 Re: a, jeszcze jedno 07.11.12, 08:21
                                czyli jesteś wolna wolna ( w tym przypadku wolna ma podwójne znaczenie):)
    • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 04.11.12, 09:45
      answear.com/img/603/60396/mini/ona-calvin-klein-jeans-calvin-klein-jeans-plaszcz-damskie.jpg
    • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 04.11.12, 09:47
      answear.com/video/5145/plaszcze-calvin-klein-jeans-calvin-klein-jeans-plaszcz-damskie.mp4
      • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 04.11.12, 09:50
        wg mojego gustu dama na filmiku buty ma za wysokie i za mało widac rajstopy
        • gr.eenka Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 04.11.12, 10:02
          ale nie zmarznie
        • maitresse.d.un.francais ale wiesz, istnieje coś takiego jak temperatura 04.11.12, 20:23
          i kobiety ubierają się adekwatnie do niej
          • martinsam1 Re: ale wiesz, istnieje coś takiego jak temperatu 04.11.12, 21:24
            kobiety nie muszą być zbyt ciepło ubrane
            namiętność faceta Ją rozgrzeje:)
            • maitresse.d.un.francais ta, zwłaszcza jak leci do roboty 05.11.12, 00:00
              albo tacha zakupy
    • a_nonima Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 05.11.12, 13:13
      Jesienny płaszcz, ładne buty, pod płaszczem sukienka. Super.
      Ale te przez Ciebie zalinkowane paskudne jak diabli. Szczególnie pikowany.
      • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 05.11.12, 21:12
        a_nonima napisała:

> Jesienny płaszcz, ładne buty, pod płaszczem sukienka. Super.
        > Ale te przez Ciebie zalinkowane paskudne jak diabli. Szczególnie pikowany.

jak to paskudne ?! to przeciez Calvin Klein!!
        o takich ciuchach marzy każda kobieta?!:)
        • ina_nova Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 07.11.12, 08:30
          > o takich ciuchach marzy każda kobieta?!:)

Ja nie marzę. I kilka moich koleżanek też nie. Sąsiadka również. Chwila...nie, nie marzy. No i co? Czego się jeszcze ciekawego o swoim gatunku dowiem?
          • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 07.11.12, 21:02
            ina_nova napisała:

> > o takich ciuchach marzy każda kobieta?!:)
            >
            > Ja nie marzę. I kilka moich koleżanek też nie. Sąsiadka również. Chwila...nie,
            > nie marzy. No i co? Czego się jeszcze ciekawego o swoim gatunku dowiem?

Wiesz wydaje mi się że faceci mają obraz kobiet i ich potrzeb wyrobiony na podstawie mylnych urojeń wywołanych fantazjami spowodowanymi swoim męskim popędem sexualnym
            ja sam mimo że chyba napewno mam skłonność do empatii także wobec kobiet
            często łapię sie na tym że rządzą mną fantazje erotyczne i meski poped sexualny
            i z trudem to opanowuję ale jednak opanowuję:)
            • maitresse.d.un.francais Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 07.11.12, 22:56
              martinsam1 napisał(a):

> ina_nova napisała:
              >
              > > > o takich ciuchach marzy każda kobieta?!:)

Bo tak wyczytałeś w artykulikach netowych po złotówkę za sztukę?

> >
              > Wiesz wydaje mi się że faceci mają obraz kobiet i ich potrzeb wyrobiony na pods
              > tawie mylnych urojeń wywołanych fantazjami spowodowanymi swoim męskim popędem s
              > exualnym

"Seksualnym", jeśli piszesz po polsku.

• maitresse.d.un.francais Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 07.11.12, 22:59

> jak to paskudne ?! to przeciez Calvin Klein!!

O, to on projektuje takie paskudztwa?

> o takich ciuchach marzy każda kobieta?!:)

Czasami zdarza mi się marzyć o tkaninach, do których mają dostęp projektanci. Tych bardziej codziennych - wełny, bawełny i takie tam. Ale żeby o ciuchach? A po co? Za 100 razy mniejsze pieniądze mogę mieć ciuch na miarę, a w niczym się tak dobrze nie wygląda, jak w ciuchu na miarę. Oczywiście od dobrej krawcowej.
          • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 08.11.12, 20:56

>
            > > jak to paskudne ?! to przeciez Calvin Klein!!
            >
            > O, to on projektuje takie paskudztwa?
            >
            >
            > > o takich ciuchach marzy każda kobieta?!:)
            >
            > Czasami zdarza mi się marzyć o tkaninach, do których mają dostęp projekt
            > anci. Tych bardziej codziennych - wełny, bawełny i takie tam. Ale żeby o ciucha
            > ch? A po co? Za 100 razy mniejsze pieniądze mogę mieć ciuch na miarę, a w niczy
            > m się tak dobrze nie wygląda, jak w ciuchu na miarę. Oczywiście od dobrej krawc
            > owej.
            To bardzo dobrze o Tobie świadczy tzn że jesteś skromna , oszczędna, inteligentna i przedsiębiorcza,po prostu chodzący Ideał Kobiety;)
            • maitresse.d.un.francais Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 08.11.12, 21:35

> To bardzo dobrze o Tobie świadczy tzn że jesteś skromna , oszczędna, inteligent
              > na i przedsiębiorcza,po prostu chodzący Ideał Kobiety;)

Skromna? Bo nie daję sobie zrobić prania mózgu "Metka, metka i raz jeszcze metka"? Z czego ci chłopcze ta skromność wyszła? Przedsiębiorczości tu też nie widzę, a jedynie sięgnięcie do tradycji naszych babek, które nie miały sieciówek i jakoś żyły, niektóre nawet całkiem nieźle. :-P
              • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 09.11.12, 21:08

>
                >
                > > To bardzo dobrze o Tobie świadczy tzn że jesteś skromna , oszczędna, inte
                > ligent
                > > na i przedsiębiorcza,po prostu chodzący Ideał Kobiety;)
                >
                > Skromna? Bo nie daję sobie zrobić prania mózgu "Metka, metka i raz jeszcze metk
                > a"? Z czego ci chłopcze ta skromność wyszła? Przedsiębiorczości tu też nie widz
                > ę, a jedynie sięgnięcie do tradycji naszych babek, które nie miały sieciówek i
                > jakoś żyły, niektóre nawet całkiem nieźle. :-P

skromna bo nie chcesz błyszczeć w kreacjach Wielkich Projektantów
                oszczędna bo szkoda ci na to kasy
                przedsiębiorcza bo kupujesz tkaniny a nie ubrania bo to wychodzi taniej
                inteligentna bo czuc to po Twoich wpisach na forum
                w dodatku sięgasz do tradycji babć czyli jesteś Patriotka
                same atuty Kobieta Ideal
                • maitresse.d.un.francais Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 09.11.12, 23:15

>
                  > skromna (...)

Podjęłabym polemikę, ale teraz mam już pewność: robisz sobie jaja.
    • gr.eenka jakieś fajne kurtki na zimę ??? 09.11.12, 21:27
      może jakieś fajne zdjęcia z zimowymi kurtami ??
      • martinsam1 Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 09.11.12, 21:30
        zimowe kurtki są passe bo one kobiety sztucznie pogrubiają i nie pozwalają puścić wodzy męskiej wyobraźni
        • gr.eenka Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 09.11.12, 21:46
          ta, wyglądam w nich jak patyk
        • maitresse.d.un.francais Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 09.11.12, 23:28
          ja na mrozy mam podobny

cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/162/2/AAAAAjIKaIAAAAAAAWIiew.jpg?v=1224202438000
          wygląda jak śpiworek, jest rozkosznie ciepły i noszę go zawsze jak jest zimno, mam w dupie męską wyobraźnię przy minus dwudziestu
          • gr.eenka Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 10.11.12, 00:16
            mimo wszystko wole cos wygledniejszego
            • maitresse.d.un.francais Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 10.11.12, 17:06
              gr.eenka napisał:

> mimo wszystko wole cos wygledniejszego

przy minus 20? ależ wól, kochana, wól, moim zdaniem toto jest bardzo wyględne, zobaczyłabyś kożuch barani

jak jest cieplej, to ja też wolę
        • martinsam1 Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 10.11.12, 17:26
          poza tym zimą kobiety raczej nie pokazują rajstop tzn obowiązkowo z powodu zimna noszą spodnie lub spódnice
          • gr.eenka Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 10.11.12, 18:44
            są grube rajstopy, kolorowe
            i wreszcie mogę załozyć spudniczkę
            ne widać przebarwień po oparzeniach na nogach :)
          • maitresse.d.un.francais [...] 10.11.12, 19:07
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • martinsam1 Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 09.11.12, 21:34
        może to?
        images.okazje.info.pl/p/odziez-i-obuwie/5138/plaszcz-nike-acg-bulavard-trench.jpg
        • gr.eenka Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 09.11.12, 22:07
          ładne
        • maitresse.d.un.francais Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 09.11.12, 23:17
          martinsam1 napisał(a):

> może to?
          > images.okazje.info.pl/p/odziez-i-obuwie/5138/plaszcz-nike-acg-bulavard-trench.jpg

no i znowu błyszczy jak psu jaja

poza tym dobrze leżąca kurtka powinna być taliowana, a producenci uważają, że wykpią się dodaniem paska do prostej kurtki

i mają, niestety, rację, bo wciąż dorastają nowi klienci, którzy po prostu nie wiedzą, że może być lepiej, bo nigdy się z tym nie zetknęli
          • gr.eenka Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 10.11.12, 00:18
            ale i tak wyglada lepiej niz te co widziałam :)
            • maitresse.d.un.francais Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 10.11.12, 17:05
              gr.eenka napisał:

> ale i tak wyglada lepiej niz te co widziałam :)

chętnie wierzę, ale to świadczy o spsieniu rynku
          • martinsam1 Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 10.11.12, 17:29

> martinsam1 napisał(a):
            >
            > > może to?
            > > rel="nofollow">images.okazje.info.pl/p/odziez-i-obuwie/5138/plaszcz-nike-acg-bulavard-trench.jpg
            >
            > no i znowu błyszczy jak psu jaja
            1.bo kobieta powinna swiecic blaskiem jak Gwiazda
            2."psu jaja " czyli kazdy my faceci i Wy kobiety mamy w głowie sex -stety lub niestety

• martinsam1 Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 10.11.12, 17:23
        a może coś takiego
        t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSg1huhD0GbpbY9CogAjy7lpF0vW82Js8LRTjX1k3lKC48_8Xg
        answear.com/img/105/105465/duze/ona-nike-nike-kurtka-formation-damskie.jpg
        t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRcF3UdEwmGUW_9eJU86ARKNJA-oVPaJAIH0AwOFAlxf-eLyLoBnw
        t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQLjQ87FTcU3aiOkdcfBgUC5Lb03-owWNAlInKNK9hPiTB9d6JO2g
        • maitresse.d.un.francais Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 10.11.12, 17:36
          Żadnej nie chciałabym nawet za dopłatą. Masz potworny gust.

Chętnie natomiast uszyłabym sobie coś w stylu parki North Face, khaki, tylko dłuższej, do kolan.
          • gr.eenka Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 10.11.12, 18:48
            e ta ostatnia czarna była dopasowana , nie są takie brzydkie, trochęsiębłyszczą jak psu jajka :)
            ale poszukam trochę mniej błyszczących no i niektóre mają takie przeszycia ,że człowiek wygląda jak baleron
            • maitresse.d.un.francais Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 10.11.12, 19:06
              gr.eenka napisał:

> e ta ostatnia czarna była dopasowana

no czarna była jeszcze najlepsza, ale primo zbytnio baleronowata, secundo za krótka, a porządna taliowana kurtka też wygląda inaczej
        • ina_nova Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 10.11.12, 21:15
          Coś strasznego, jak wędlina obwiązana sznurem
    • martinsam1 Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 10.11.12, 20:44

>
      > > 1.bo kobieta powinna swiecic blaskiem jak Gwiazda
      >
      > sam se świeć, najlepiej oczami
      to była przenośnia,metafora
      ale jasne jest że kobieta powinna błyszczeć, nie koniecznie błyszczącymi ciuchami
      ale np fryzurą, make upem(czyli makijażem),uśmiechem buzi, ruchami sylwetki, sposobem bycia
      lub po prostu "tym czymś"
      i podobnie jak w innych dziedzinach obowiązuje maksyma
      "czasem mniej znaczy więcej" i na tym często polega klasa człowieka:)
      ps."czasem mniej znaczy więcej" i nie mam tu mysli by kobiety były jak najbardziej rozebrane
      sztuka polega na tym by były dobrze ubrane
      • maitresse.d.un.francais Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 10.11.12, 20:50

> to była przenośnia,metafora
        > ale jasne jest że kobieta powinna błyszczeć, nie koniecznie błyszczącymi ciuch
        > ami

to czemu tylko takie wklejasz?

powinieneś założyć bloga "Odzież damska świecąca jak psu jaja".
        • martinsam1 Re: jakieś fajne kurtki na zimę ??? 10.11.12, 21:15

>
          > > to była przenośnia,metafora
          > > ale jasne jest że kobieta powinna błyszczeć, nie koniecznie błyszczącymi
          > ciuch
          > > ami
          >
          > to czemu tylko takie wklejasz?
          bo akurat ja mam taką słabość że lubię tak ubrane,
          ale innymi inaczej acz dobrze ubranymi też nie pogardzę:)
    • konwalia55 a mnie wiosenne :-) 10.11.12, 23:34
    • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 11.11.12, 09:28
      a może coś takiego
      images.sklepy24.pl/74913343/1344/large/plaszcz-damski-ze-skory.jpg
      • maitresse.d.un.francais Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 11.11.12, 16:04
        martinsam1 napisał(a):

> a może coś takiego
        > images.sklepy24.pl/74913343/1344/large/plaszcz-damski-ze-skory.jpg

ale po co mi to, chłopcze?

do mojego ubioru i tak nijak nie pasuje, a poza tym na skórzane mnie nie stać
      • ina_nova Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 11.11.12, 16:14
        Z całym szacunkiem, totalna masakra.
        • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 11.11.12, 16:36
          ina_nova napisała:

> Z całym szacunkiem, totalna masakra.

a dlaczego ?nie podoba Ci się ?nie jest w Twoim typie?
          cdn.cheap.de/images/products/6903_954/hilfiger_denim_daunenmantel_maria_schwarz_1145455_large.jpg
          • ina_nova Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 11.11.12, 16:39
            Nie podoba się, nie jest w moim typie. Ten wcześniejszy płaszcz wyglądał jak okrycie hipstera - indianina, to co teraz dałes w linku jak tandetna, ortalionowa narzuta, ewentualnie pokrowiec na namiot. No masakra, w czymś takim wygląda się jak nędza z bidą, nie ma to nic wspólnego z kobiecością.
            • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 11.11.12, 16:44
              ina_nova napisała:

> Nie podoba się, nie jest w moim typie. Ten wcześniejszy płaszcz wyglądał jak ok
              > rycie hipstera - indianina, to co teraz dałes w linku jak tandetna, ortalionowa
              > narzuta, ewentualnie pokrowiec na namiot. No masakra, w czymś takim wygląda si
              > ę jak nędza z bidą, nie ma to nic wspólnego z kobiecością.
              Myślałem że ten skórzany płaszcz damski co wrzuciłem rano to 1 klasa :)
              • maitresse.d.un.francais Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 11.11.12, 16:47

> Myślałem że ten skórzany płaszcz damski co wrzuciłem rano to 1 klasa :)

Chłopcze, a co ty w ogóle wiesz o modzie?
              • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 11.11.12, 16:47
                Myślałem że ten skórzany płaszcz damski co wrzuciłem rano to 1 klasa :)
                podoba mi się szczególnie ta kombinacja płaszczyk i rajstopy bez uwidocznionej spódnicy
                • maitresse.d.un.francais Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 11.11.12, 16:51
                  martinsam1 napisał(a):

> Myślałem że ten skórzany płaszcz damski co wrzuciłem rano to 1 klasa :)

Tak, już mówiłeś. Źle myślałeś. A co w ogóle wiesz o modzie?
                  • martinsam1 Re: Najbardziej podobają mi się jesienne kobiety 11.11.12, 16:53

> martinsam1 napisał(a):
                    >
                    > > Myślałem że ten skórzany płaszcz damski co wrzuciłem rano to 1 klasa :)
                    >
                    > Tak, już mówiłeś. Źle myślałeś. A co w ogóle wiesz o modzie?
                    co wiem o modzie? ,
                    moda damska ma za zadanie pobudzać wyobraźnię facetów
            • maitresse.d.un.francais Kolega jest fetyszystą odzieży świecącej jak psu 11.11.12, 16:46
              wiadomo co, i uważa, że przekona do niej kogokolwiek.

Koleś - jak ci 3 osoby mówią, że jesteś koniem, to kup sobie siodło. Jak ci 3 baby mówią, że wklejasz paskudztwa, to uznaj, że podobają ci się paskudztwa.
              • martinsam1 Re: Kolega jest fetyszystą odzieży świecącej jak 11.11.12, 16:51

> wiadomo co, i uważa, że przekona do niej kogokolwiek.
                >
                > Koleś - jak ci 3 osoby mówią, że jesteś koniem, to kup sobie siodło. Jak ci 3 b
                > aby mówią, że wklejasz paskudztwa, to uznaj, że podobają ci się paskudztwa.

ok wymiękkam
                ale nie tylko świecącej
                niepołyskujący plaszczyk jesienny i rajstopy też wygląda bardzo kobieco i mi się podoba to na kobiecie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka