agick 18.03.02, 10:14 na bagnie.. No bo nie wiem gdzie jesteście moje kochane nimfy, elfy i wykręty.. Chyba czas na zanurzenie się w błotku i realaksowe potaplanie się w odmętach. Zatem - zbiórka odgwizdana i czekam na Drużynę Bagienną.. Houk.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aise_ Re: tu wykręt 006 do bazy 18.03.02, 10:22 a skąd Ty sie kwisiu nauczyłas takiego brzydkiego słowa jak ta g_/ocenzurowano/? Nie wstyd Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: tu wykręt 006 do bazy 18.03.02, 10:22 Boże bron..! Jaka gimnastyka poranna..?????? Nic z tych rzeczy.. bezkarne lenistwo, błedy ortograficzne i dowcipy nie wyszukane niczym wino za 3.90 zeta.. Inaczej mówiąc- szefa na rożen i heja ! Odpowiedz Link Zgłoś
neona Kto wykręcił neonę... Kotem? 18.03.02, 10:25 epsynt wiem że do elfów nie należę do nimf tym bardziej zatem pozostaję wykrętem wwiercam się w bagienko widząc słoneczne naskórki nimfetek ależ tu lubieżnie Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: neo... 18.03.02, 10:29 Ty jako dyżurny wykręt baginka stoisz na bramce i przeszukujesz wchodzących (nie tylko płeć piękną.. i żadne dżentelment egriment..) sam chciałeś.. Kaloryfer....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neona 220 volt IP: *.waw.cdp.pl 18.03.02, 10:39 agick napisał(a): > Ty jako dyżurny wykręt baginka stoisz na bramce i przeszukujesz wchodzących > (nie tylko płeć piękną.. i żadne dżentelment egriment..) > sam chciałeś.. > > Kaloryfer....? już grzeje się farelek taka wywrotowa dmuchawa co złe myśli wywiewa a dobre nawiewa Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: 220 volt 18.03.02, 11:07 Gość portalu: neona napisał(a): > agick napisał(a): > > > Ty jako dyżurny wykręt baginka stoisz na bramce i przeszukujesz wchodzącyc > h > > (nie tylko płeć piękną.. i żadne dżentelment egriment..) > > sam chciałeś.. > > > > Kaloryfer....? > > już grzeje się > farelek > > taka wywrotowa dmuchawa > co złe myśli wywiewa > a dobre nawiewa to poproszę ponawiewać dobre myśli... bo mnie zmroziło tak jakoś w czwartek...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
neona Agick - ty ulotne stworzenie! 18.03.02, 12:30 agick napisał(a): > to poproszę ponawiewać dobre myśli... > bo mnie zmroziło tak jakoś w czwartek...:)) frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale nie frozen tylko dźwięk wiatraka wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale nie wrrr jak pies robi tylko dźwięk wiatraka rrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale nie jak dziecko się uczy tylko... tak dźwięk ratraka Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Szeregowa Wasia zgłasza się na zbiórkę... n/txt 18.03.02, 10:25 agick napisał(a): > na bagnie.. > No bo nie wiem gdzie jesteście moje kochane nimfy, elfy i wykręty.. > Chyba czas na zanurzenie się w błotku i realaksowe potaplanie się w odmętach. > Zatem - zbiórka odgwizdana i czekam na Drużynę Bagienną.. > Houk.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wykręt 006 mówi, że mu nie wstyd 18.03.02, 10:28 trochę skłonów i skrętów, przysiadów i skoków aby siły nabrać i zmężnieć na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: wykręt 006 mówi, że mu nie wstyd 18.03.02, 10:31 kwik napisał(a): > trochę skłonów i skrętów, przysiadów i skoków > aby siły nabrać > i zmężnieć na wiosnę. UWAGA !!!! Kwiś ma dziś kolejne załąmanie nerwowe...!! ostatnio ścigaa nas po bagnie z krzykiem "do roboty" a dziś nas będzie nękać gimnastyką !!!! Kwik.. Twaje gałazy spakojne... ruki pa szwam... adin, dwa tri.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik adźik 18.03.02, 10:33 cztery pompki i bieg dookoła centralnego na przebudzenie. bez możliwości sprzeciwu. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: wiecie co? 18.03.02, 10:36 a co ja mam powiedzieć jak mi pompki każą pompować...? czuję sią molestowana - jakby mnie mama w dzieciństwie pompką od roweru biła... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no widzicie. jak to czlowiek traci w oczach. 18.03.02, 10:40 jak pic przestanie... nie jest dobrze... nie jest dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: no widzicie. jak to czlowiek traci w oczach. 18.03.02, 10:42 bukowski27 napisał(a): > jak pic przestanie... nie jest dobrze... nie jest dobrze... czarls, nie zmieniaj osobowości...jest jak jest - na kogo będziem utyskiwać, że pijak i utracjusz..? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ to jak bedzie czarli? napijemy sie? 18.03.02, 10:48 gupio tak od rana na trzezwo jak sie tydzien zaczal. Pamietaj - jaki poniedzialek taki caly tydzien. Chyba nie chcesz przez caly tydzien trzezwy chodzic, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neona Touch and goł IP: *.waw.cdp.pl 18.03.02, 10:38 to ja ci powiem B. skłony nie skręty tak przysiady w porywach do dziewięciu tymczasem odradzam tężyznę fizyczną paniom bo nie daj boże nastąpi atrofia piersi i biustonosze pójdą się yyyy ydorius dokończy a uda Bogny zamienią w bochny chleba i będzie Touch and go Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Touch and goł 18.03.02, 10:40 Gość portalu: neona napisał(a): > to ja ci powiem B. > > skłony nie > skręty tak > przysiady w porywach do dziewięciu > > tymczasem > odradzam tężyznę fizyczną paniom > > bo nie daj boże nastąpi atrofia piersi > i biustonosze pójdą się yyyy ydorius dokończy > > a uda Bogny zamienią w bochny chleba > i będzie > Touch and go i między innymi z tego powodu cichutko sobie przycupnę za krzaczkiem i poczekam aż się Kwisia zmęczy.... (nie ma mnie tu wcale....) a może schowam się neo za Ciebie..? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a kto będzie 18.03.02, 10:46 Was w pionie trzymał i w ryzach? Kwik Uzurpator bez transformatora Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a kto będzie 18.03.02, 10:50 kwik napisał(a): > Was w pionie trzymał > i w ryzach? > > Kwik Uzurpator > bez transformatora a nie mówiłam, że znowu ma załamanie...??? a miało być miło - szef na rożenku, pecik, kawka, dieta expres... (słowo.. 3 kg w dwa tygodnie...)- to nie jest info dla Panów... no, i tak dalej... a Wielka Kwiocząca biega i zaraz zacznie nas bić...pompką od roweru. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik pompką ? 18.03.02, 10:54 adżik, no co Ty? okropnie się będę dzisiaj zachowywać - to prawda. ale żeby bić ???????? tego mój plan na Kolejny Dzień Życia nie zakłada. > a Wielka Kwiocząca biega i zaraz zacznie nas bić...pompką od roweru. Odpowiedz Link Zgłoś
neona Touch me 18.03.02, 10:51 > (nie ma mnie tu wcale....) a może schowam się neo za Ciebie..? przecież już jesteś za mną... chcesz podwójnie? jakby to ten tego miało niby wyglądać -powiedział kurczak z kreskówki i wychylił dziób zza stodoły Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Touch me 18.03.02, 10:54 neona napisał(a): > > (nie ma mnie tu wcale....) a może schowam się neo za Ciebie..? > > przecież już jesteś za mną... > chcesz podwójnie? > > jakby to > ten tego > miało niby wyglądać > > -powiedział kurczak z kreskówki > i wychylił dziób zza stodoły no pewnie - podwójne krycie... to jest kamuflaż.. tego no.. właśnie... co ta ja miałam zagęgać... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik bez tematu 18.03.02, 10:56 > -powiedział kurczak z kreskówki > i wychylił dziób zza stodoły to był dzięcioł Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: aise 18.03.02, 11:09 kwik napisał(a): > a czy Ty wiesz, > GDZIE jest moja marchewka, no ? o qrna... Twoja była ta marchewka...? nie zjadłam... słowo.. nie zjadłam tylko ją tego... no.. oddałam... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik adźźik 18.03.02, 11:12 rozgrzeszenia nie budziet. razem z aise chyba jakiś spisek knujecie, nimfy bagienne jedne, no! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: adźźik 18.03.02, 11:17 kwik napisał(a): > rozgrzeszenia nie budziet. > razem z aise chyba jakiś spisek knujecie, nimfy bagienne jedne, no! jaki spisek..?? ja..?!?!? toż twarz janioła (niewinnne spojżenie zielonych oczu teraz Ci serwuję)niewinna minka... no co Ty - spisek to poważna sprawa.. trzeba coś kombinować, opracować strategię.. to nie ze mną - blond jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ agick/kwik 18.03.02, 11:17 agick: no kurde, co sie przyznajesz kiedy ja już zabrnęłam, co? ja kwikowi powiedziałam, że to pustułka i chciałam dodac, że była pierońsko szybka i nie zdążyłam jej z dzioba wyrwać a Ty mnie wkopujesz... Kwik - no właśnie. ta pustułka to była cholernie szybka i nie zdążyłam, wiesz jak to jest jak sie trzeba z bagna wygramolić. No powoli sie gramoliłam i nie zdążyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: agick/kwik 18.03.02, 11:20 aise_ napisał(a): > agick: no kurde, co sie przyznajesz kiedy ja już zabrnęłam, co? ja kwikowi > powiedziałam, że to pustułka i chciałam dodac, że była pierońsko szybka i nie > zdążyłam jej z dzioba wyrwać a Ty mnie wkopujesz... > > Kwik - no właśnie. ta pustułka to była cholernie szybka i nie zdążyłam, wiesz > jak to jest jak sie trzeba z bagna wygramolić. No powoli sie gramoliłam i nie > zdążyłam... no dobra... dałam ciała... ale zupełnie nie wiedziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik widzicie dziewczyny 18.03.02, 11:25 tylko Was mocniej przycisnąć i od razu śpiewacie. p.s. ale jak ładnie; forte, forte! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: widzicie dziewczyny 18.03.02, 11:29 kwik napisał(a): > tylko Was mocniej przycisnąć i od razu śpiewacie. > > > p.s. ale jak ładnie; forte, forte! Gestopwcu Ty... lekko przycisnąć..? Panokcia mi złamamła..... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik co za potwarz! 18.03.02, 11:38 agick napisał(a): > Gestopwcu Ty... > lekko przycisnąć..? > Panokcia mi złamamła..... paznokietek to złamał się, jak neona po pleckach łaskotałaś, nie pamiętasz? pomroczność jasna, za dużo pijesz dziewczyno, za dużo.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: co za potwarz! 18.03.02, 11:51 kwik napisał(a): > agick napisał(a): > > Gestopwcu Ty... > > lekko przycisnąć..? > > Panokcia mi złamamła..... > > paznokietek to złamał się, jak neona po pleckach łaskotałaś, nie pamiętasz? > pomroczność jasna, za dużo pijesz dziewczyno, za dużo.:))))) yyyy... jakby to powiedzieć... istotnie w łykend spożywałam dary boże w postaci czerwonego wina... ale tylko dla zdrowotnosti.. neo..widzisz, wszystko się wydało.. > Odpowiedz Link Zgłoś
neona Tylko nie po twarzy! Dziewczęta! 18.03.02, 11:57 Spokój mówię !!! Jakem Salomon Poczciwy, nieRuchliwy (nieRychliwy chyba -przyp.red) <a przypie..... ci redaktorze jeden zlamany! - autor> ..Ale Sprawiedliwy marchew dostaje Kwik bo jej byla Aise syna marnotrawnego, co trawę zmarnotrawil Agick no to ile tego wina było, co? dla zdrowia to się pije w szpitalu i krematorium (mają taką słodką naftalinę - że nogi wyciągnąć) W bagnie się żyje bez oporów na całego kto tu postawił tą furmankę! z burakami Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: jakiego syna neon? 18.03.02, 12:03 aise_ napisał(a): > wiesz cos czego ja nie wiem? > hę? niebojsja aisja poniosło mnie - Koń. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ neon - koniu jeden 18.03.02, 12:06 wiśta wio! prrrrrrr! neon z wozu koniom lżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: winiu... 18.03.02, 12:08 które spożywałam było czerwone, butelek - 3.. piłam ja i moja sister bliźniacza.. ja bym to ujęła, że w cztery trąbki... a przynjamniej ja.. ciemność niedzielnego poranka rozjaśnił alka selzter i dwie tabletki nurofenu forte.. co prawda przez większą część niedzieli miałam lęki psychomotoryczne i bałam się tramwaju ale kaniec kańcow - jestem wśród żywych.. więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie mocno żałuję i proszę o łagodny wymiar kary... Odpowiedz Link Zgłoś
neona jakie wino taka kara 18.03.02, 12:26 Kara cię nie minie jak tramwaj Salomon Bławatny skazuje jak następuje: (ulubiona kara) 5 klapsów na goły pośladek ty liczysz ja kręcę Klaps Klaps Klaps Klaps i Klaps ale się zaróżowiły Odpowiedz Link Zgłoś
kwik jakie wino taka tataraka 18.03.02, 12:40 neon - Różowy Landryn co świeci i błyska co jakiś czas kary się zachciewa, ? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: jakie wino taka kara 18.03.02, 12:54 neona napisał(a): > Kara cię nie minie > jak tramwaj > > Salomon Bławatny > skazuje jak następuje: > > (ulubiona kara) > 5 klapsów na goły pośladek > > ty liczysz > ja kręcę > > Klaps > Klaps > Klaps > Klaps > i Klaps > > ale się zaróżowiły i tak oto ujawniły się mroczne sekrety neona... że niby klaps klaps... ale najlepiej w masce i pejczykiem.. co to z ludzi w tym bagnie wyłazi... scandaal. Odpowiedz Link Zgłoś
neona Hit it 18.03.02, 13:11 agick napisał(a): > i tak oto ujawniły się mroczne sekrety neona... > że niby klaps klaps... ale najlepiej w masce i pejczykiem.. > co to z ludzi w tym bagnie wyłazi... > scandaal. gdzie tam od razu mroczne sekrety i skandal Żeromski to dopiero świnia był a neon... neon krzywdy Ci nie zrobi neon złotem Cię ozdobi jeśli zechce klapsa da ałła tej co się ałła zna na żartach Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Hit it 18.03.02, 13:15 neona napisał(a): > agick napisał(a): > > > i tak oto ujawniły się mroczne sekrety neona... > > że niby klaps klaps... ale najlepiej w masce i pejczykiem.. > > co to z ludzi w tym bagnie wyłazi... > > scandaal. > > gdzie tam od razu mroczne sekrety i skandal > Żeromski to dopiero świnia był > a neon... > > neon krzywdy Ci nie zrobi > neon złotem Cię ozdobi > jeśli zechce klapsa da > ałła tej co się ałła zna > > na żartach neon, neon... to Ty zrób a nie mów... ałła..ałła.. oj znam ja się na prognozie pogody dowcipasach i na klapsach pół żartem pól serio.. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: adźik 18.03.02, 13:21 kwik napisał(a): > jaka pogoda będzie w środę, poważnie pytam. kwik... ale to kosztuje... wiesz jak jest, kulę muszę uruchomić... mnie się wydai, że będzie zimno...bo mnie w kościach łupie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik adźik-zołza (?):) 18.03.02, 13:26 dla przyjaciół za pieniądze? no rzeczywiście scandaaaal. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: adźik-zołza (?):) 18.03.02, 13:48 kwik napisał(a): > dla przyjaciół za pieniądze? > no rzeczywiście > scandaaaal. no recesja jest.. no dobra - za darmo moge Ci powiedziec jaka bedzie pogoda w Pernabuko... bierzesz..? > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: adźik-zołza (?):) 18.03.02, 13:49 agick napisał(a): > no recesja jest.. > no dobra - za darmo moge Ci powiedziec jaka bedzie pogoda w Pernabuko... > bierzesz..? nie, nie biorę :) ale o pogodzie w Pernambuko możemy podywagować... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik - baba jaga (?):) 18.03.02, 14:02 kwik napisał(a): > agick napisał(a): > > no recesja jest.. > > no dobra - za darmo moge Ci powiedziec jaka bedzie pogoda w Pernabuko... > > bierzesz..? > nie, nie biorę :) > ale o pogodzie w Pernambuko możemy podywagować... a proszę uprzejmie... Pernambuko to tak gdzieś w Brasil - a tam wiadomo, bikini, silikonowe biusty i depilacja metoda brazylijską... obowiązkowo też biel uśmiechu i samba.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik - chłop jaga 18.03.02, 14:06 agick napisał(a): > a proszę uprzejmie... > Pernambuko to tak gdzieś w Brasil - a tam wiadomo, bikini, silikonowe biusty i > depilacja metoda brazylijską... > obowiązkowo też biel uśmiechu i samba.. samba, sikoreczka... (o, tak mi się zaśpiewało, dzisiaj przecież dzień zwierzęcy). adżik, jedziemy w Brazil? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik - chłop jaga 18.03.02, 14:10 kwik napisał(a): > agick napisał(a): > > a proszę uprzejmie... > > Pernambuko to tak gdzieś w Brasil - a tam wiadomo, bikini, silikonowe bius > ty i > > depilacja metoda brazylijską... > > obowiązkowo też biel uśmiechu i samba.. > > samba, sikoreczka... > (o, tak mi się zaśpiewało, dzisiaj przecież dzień zwierzęcy). > adżik, jedziemy w Brazil? > siure - bardzo chętnie... będziemy się oddawać rozkoszom plażowania w towarzystwie uroczych chłopców z pobliskiej faveli... he, he... muszę sobie silikony poprawić.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik - chłop jaga 18.03.02, 14:13 agick napisał(a): > siure - bardzo chętnie... > będziemy się oddawać rozkoszom plażowania w towarzystwie uroczych chłopców z > pobliskiej faveli... > he, he... muszę sobie silikony poprawić.. silikony? no, adżik, nie spodziewałam się, nie spodziewałam. czy jeszcze taisz jakieś mroczne tajemnice? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik - chłop jaga 18.03.02, 14:21 kwik napisał(a): > agick napisał(a): > > siure - bardzo chętnie... > > będziemy się oddawać rozkoszom plażowania w towarzystwie uroczych chłopców > z > > pobliskiej faveli... > > he, he... muszę sobie silikony poprawić.. > > silikony? no, adżik, nie spodziewałam się, nie spodziewałam. > czy jeszcze taisz jakieś mroczne tajemnice? > jakie tajemnice - przecież od początku mówię, że jestem po operacji zmiany płci... to jak mi miały urosnąc same....? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik - chłop jaga 18.03.02, 14:36 agick napisał(a): > jakie tajemnice - przecież od początku mówię, że jestem po operacji zmiany > płci... to jak mi miały urosnąc same....? yhhhhhhhhhhhh, to ja musiałam wtedy chyba spać, nie dotarło. a urosnąć mogły, w końcu skąd siła powiedzenia: "samo się" :))) zobacz, facetom też rosną, same :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik - chłop jaga 18.03.02, 14:40 kwik napisał(a): > agick napisał(a): > > jakie tajemnice - przecież od początku mówię, że jestem po operacji zmiany > > > płci... to jak mi miały urosnąc same....? > yhhhhhhhhhhhh, to ja musiałam wtedy chyba spać, nie dotarło. > a urosnąć mogły, w końcu skąd siła powiedzenia: "samo się" :))) > zobacz, facetom też rosną, same :))))) > he, he.. a dodakowo rośnie im wiata z przodu wedle przeysłowia "Każdy ptaszek musi mieć swój daszek".. wiesz, jeśli o mnie chodzi to pomagam naturze - trudno uchodować samemu 15 takich samych...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik - chłop jaga 18.03.02, 14:43 agick napisał(a): > wiesz, jeśli o mnie chodzi to pomagam naturze - trudno uchodować samemu 15 taki > ch > samych...:)))) jeżeli ufole posługują się środkami komunikacji miejskiej, to współczuję Ci podbiegania do autobusu, który właśnie odjeżdża...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik - chłop jaga 18.03.02, 14:48 kwik napisał(a): > agick napisał(a): > > wiesz, jeśli o mnie chodzi to pomagam naturze - trudno uchodować samemu 15 > taki > > ch > > samych...:)))) > jeżeli ufole posługują się środkami komunikacji miejskiej, to współczuję Ci > podbiegania do autobusu, który właśnie odjeżdża...:))) no jest czego - ostatnio mało sobie oka nie podbiłam......:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik - chłop jaga 18.03.02, 14:51 > no jest czego - ostatnio mało sobie oka nie podbiłam......:)) a terminowałaś kiedyś jako barmanka/kelnerka? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik - chłop jaga 18.03.02, 14:56 kwik napisał(a): > > no jest czego - ostatnio mało sobie oka nie podbiłam......:)) > > a terminowałaś kiedyś jako barmanka/kelnerka? :)) > nie.. ale ostatnio zastanawiam się nad barem topless... z tipów postawię willę na bagnie - gdzie chcesz pokój...? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik - chłop jaga 18.03.02, 15:02 ja skromnie, poproszę hamak nad jeziorkiem, te obiecane wcześniej 3 kg świętego spokoju (pamiętam, pamiętam). no to napijmy się za sukces przedsięwzięcia, ależ Ty adźik biznesłumen.. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik - chłop jaga 18.03.02, 15:17 kwik napisał(a): > ja skromnie, poproszę hamak nad jeziorkiem, te obiecane wcześniej 3 kg świętego > > spokoju (pamiętam, pamiętam). > no to napijmy się za sukces przedsięwzięcia, > ależ Ty adźik biznesłumen.. no ba no masz.. jasne, że biznesłomem.. orajt, masz hamaczek, trzy kilo śiętego (jeszcze ciepły) i kielonek winiu tintu.. nie wiem czy zauważyłaś ale nam się bagno rozbiegło.. no jak słowo daję - pracują chyba... > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik witaj 18.03.02, 13:37 czy słońce wpłynęło pozytywnie na dzisiejszy nastrój? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: witaj 18.03.02, 13:41 wpłynęło na odnowienie nałogu cyklistycznego. .y. a nastrój też niezgorszy, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: witaj 18.03.02, 13:42 ydorius napisał(a): > wpłynęło na odnowienie nałogu cyklistycznego. -cyklistycznego, czyli cyk-listycznego :) szerokiej ścieżki. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a ja dalej nie wiem co powiedziec. 18.03.02, 13:50 ale wiem za to dlaczego psy sa fajniejsze od kotow. ja woel psa od kota. skoro juz mowimy o zwierzetach. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no to podziel się swoimi przemyśleniami 18.03.02, 13:51 dlaczego pies, a nie kot? a kanarek? a chomik? a właśnie - co z hodowlą chomików? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie wiem dlaczego kanarek. 18.03.02, 13:55 ale psa zestwaiam z kotem bo wszyscy zawsze mwoia, ze koty sa fajniejsze od posw, bo sa niezalezne i indywidualistami sa. bzdura... totalna bzdura... ale nie moge na razie powiedziec dlaczego bzdura... bo to ze psy sa fajniejsze od kotow sam wymyslilem... i na razie musze sie nacieszyc i pochelpic w mojej proznosci sam... j ajuz pare takich fajnych rzeczy wymyslilem... uzyje ich w ksiazce ktora kiedys napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no tak czarlee 18.03.02, 13:57 grunt to dobra teza. resztę da się wymyślić.:) cała filozofia na tym stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: wyjątkowo.. 18.03.02, 13:59 zgodzę się z bukosiem - pies jest lepszy od kota (smaczniejszy też..) psiara jestem... ot, cała prawda.. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ e tam pies 18.03.02, 14:04 pustułka lepsza Kiedyś uczestniczyłam w pewnym kursie jezykowym w pewnym dziwnym kraju i tam nauczycielka bardzo wyraźnie i powoli spytała skośnooką przedstawicielke Państwa Środka: "Li Hua, powiedz nam czy w Chinach to są jakies zwierzęta, których nie ma tutaj". Na co Li Hua oidpowiedziała równie wyraźnie i powoli: "zwierzęta są takie same, różnica polega na tym, że my je jemy a wy nie"... I na tym to wszystko właściwie polega: na odpowiednim podejściu do tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: e tam pies 18.03.02, 14:13 aise_ napisał(a): > pustułka lepsza > > Kiedyś uczestniczyłam w pewnym kursie jezykowym w pewnym dziwnym kraju i tam > nauczycielka bardzo wyraźnie i powoli spytała skośnooką przedstawicielke > Państwa Środka: "Li Hua, powiedz nam czy w Chinach to są jakies zwierzęta, > których nie ma tutaj". Na co Li Hua oidpowiedziała równie wyraźnie i > powoli: "zwierzęta są takie same, różnica polega na tym, że my je jemy a wy > nie"... > > I na tym to wszystko właściwie polega: na odpowiednim podejściu do tematu... aise.. a teraz autentyczna historia.. kiedyś tam wybrałam się z koleżanką na wakacje do Tajlandii (Boże, spuść zasłonę miłosierdzia na ten urolp... peczone szczury, ważki smażone na głębokim oleju, psy w klatkach - do spożycia...wybierasz sobie na przykład uroczego białego kundelka a za chwilę masz go podanego na talerzu... koszmar... przy pierwszym KFC popłakałam się ze szczęścia.. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: zapraszam wszystkich 18.03.02, 15:22 kwik napisał(a): > na spacer. > idziemy na wagary? no w końcu głos ludu... jasne, że idziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik będziemy 18.03.02, 15:30 się szlajać do późnych godzin porannych po mieście i okolicach no i przedłużymy wagary DO KOŃCA TYGODNIA !!!!!!!!!!!!!!! słodkie nieróbstwo i lenistwo rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: będziemy 18.03.02, 15:33 kwik napisał(a): > się szlajać do późnych godzin porannych po mieście i okolicach > no i przedłużymy wagary DO KOŃCA TYGODNIA !!!!!!!!!!!!!!! > słodkie nieróbstwo i lenistwo rulez! , wiesz, oni chyba już poszli bez nas.... no widzisz jak to jest - to my tu obiad z trzech dń gorujemy w gorącej kuchni a oni się szlajają po knajpkach... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik liczymy do 100 18.03.02, 15:36 jak nikt się nie pojawi, to jemy ten obiadek same i obgadamy ich wszystkich, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: liczymy do 100 18.03.02, 15:45 kwik napisał(a): > jak nikt się nie pojawi, to jemy ten obiadek same > i obgadamy ich wszystkich, a co! no dobra - ile już odliczyłaś..? bo mnie się pomerdało przy 12... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: liczymy do 100 18.03.02, 15:48 szczerze mówiąc, to liczyłam na Ciebie (to jesteś biznesłumen, czy not) psst. ja nie umiem liczyć...świadectwo z podstawówki to kupiłam na stadionie..ale nie mów nikomu, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
neona Impresja 18.03.02, 16:05 wracam z wagarów kaczki mnie podziobały piłem kwas chlebowy ale bagno chcę iść na rower albo przejechać staruszkę i dostać 100 punktów albo popływać nago w Adriatyku i zjeść brzoskwinię i niech ścieka po łokciach. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik depresja pomidora 18.03.02, 16:09 no proszę, a ja jem właśnie pomidora i spłynął he he Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: depresja pomidora 18.03.02, 16:12 kwik napisał(a): > no proszę, a ja jem właśnie pomidora > i spłynął he he > a ja mam dietę express i własnie zjadłam paprykę i popiłam wodą.. żyć nie umierać.. ale tylko dwa tygodnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: depresja pomidora 18.03.02, 16:13 agick napisał(a): > a ja mam dietę express i własnie zjadłam paprykę i popiłam wodą.. żyć nie > umierać.. > ale tylko dwa tygodnie.. agick, kacie włąsnego ciałka Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Impresja 18.03.02, 16:10 neona napisał(a): > wracam z wagarów > kaczki mnie podziobały > > piłem kwas chlebowy > ale bagno > > chcę iść na rower > albo przejechać staruszkę > > i dostać 100 punktów > albo popływać nago w Adriatyku > > i zjeść brzoskwinię > i niech ścieka po łokciach. no proszę, włóczykij powrócił... na obiad przyleciałeś gagatku..? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: liczymy do 100 18.03.02, 16:10 kwik napisał(a): > szczerze mówiąc, to liczyłam na Ciebie (to jesteś biznesłumen, czy not) > psst. ja nie umiem liczyć...świadectwo z podstawówki to kupiłam na stadionie..a > le > nie mów nikomu, ok? okey, okey... nie biznesłumen tylko biznesłomem.. płynnie liczę do 15... > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik uff, koniec odliczania 18.03.02, 16:11 jeszcze jeden się pojawił impresjonista z Żarek i odrodził się z popiołów diamentami rzuca między perły i w. Odpowiedz Link Zgłoś
neona Kwik odgadł naturę neona 18.03.02, 16:20 te Świetlicka... bo Ci powiem że znam miejsce gdzie przychodzą umierać koty spytam - chcesz je zobaczyć odpowiesz - nie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik czyżby? 18.03.02, 16:24 te Dyduchowa, a skąd wiesz co ja odpowiem jak jasama nie wiem co powiedziałabym gdybyś mnie zapytał hi hi hi albo wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Kwik odgadł naturę neona 18.03.02, 16:32 neona napisał(a): > te Świetlicka... > > bo Ci powiem że znam miejsce > gdzie przychodzą umierać koty > > spytam - chcesz je zobaczyć > odpowiesz - nie kwik ma o jeden zmysł więcej niż reszta świata.. neon Ty masz w sobie coś takiego, co rzadko się spotyka.. zapytasz co.. ja powiem, że nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: uff, koniec odliczania 18.03.02, 16:24 kwik napisał(a): > jeszcze jeden się pojawił > impresjonista > z Żarek > i odrodził się z popiołów > diamentami rzuca > między perły i w. chyba mam kryzys umysłowy - nie wiem o co chodzi... tradycyjnie - kto mnie przytuli...? podpowiedź - łapki mi zmarzły... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Very Important Personz 18.03.02, 16:31 przytulam agick niech inni się rozstąpią bo mi to zajmie trochę miejsca a mam rozmach a na boku gaworzę z kwik i mówię jej a priori w kwestii rozumienia Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Very Impressive Prison 18.03.02, 16:38 a kwik przygłuchł na jedno ucho z tych czterdziestu par które skubnął kiedyś na ulicy bez alibaby a rozbójnicy wykiwani co do jednego Odpowiedz Link Zgłoś
neona Very Incognioto Porfawor 18.03.02, 16:45 Nie zamykaj się za bardzo bo można się nie otworzyć i nawet Alibaba i jego 4o Mohikan nie pomoże szczególnie gdy dżdży i chlapie a słonie noszą uszy siwrót na wywrót Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Very Important Personz 18.03.02, 16:47 neona napisał(a): > przytulam > agick > > niech inni się rozstąpią > bo mi to zajmie trochę miejsca > > a mam rozmach > > a na boku gaworzę z kwik > i mówię > > jej > > a priori > w kwestii rozumienia zajmie miejsce ta eksplozja co powstanie po wtulenia się jedno w drugie.. a potem gorąco będzie jak po erupcji wulkanu.. Odpowiedz Link Zgłoś
neona She's HOT! 18.03.02, 16:52 aż mi się alternator przegrzał i tego wycieraczki szwankują i tylko kierownica się kręci w dobrą stronę (nie mówiąc o tym że gumy spalone i pobite gary) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: She's HOT! 18.03.02, 17:00 neona napisał(a): > aż mi się alternator przegrzał > i tego > > wycieraczki szwankują > i tylko kierownica > > się kręci w dobrą stronę > (nie mówiąc o tym > że gumy spalone i pobite gary) > zostaw tę kierownicę nie ma sensu na siłę jechać w inną stronę niż tę w którą bezwiednie się skręca.. zostaw samochód zdejmij buty i chodź ze mną na łąkę.. nie mają znaczenia zdarte gumy na wiosnę wszystko się budzi.. bo to jest czas magiczny ha.. ten tego qrczak za stodołą. Odpowiedz Link Zgłoś