Gość: Magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 18:58 Ktoś nabył, opłaca się?Można zobaczyć ją gdzieś w necie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cytrynka Re: Torba z Marie claire IP: *.petrus.com.pl 11.07.04, 20:12 Ja nabylam, ale nie dla samej torby, tylko dlatego ze MC kupuje regularnie. A torba jest fajna, ja wybralam bezowa ( sa jeszcze czarne i czerwone). Prostokatna, na paseczkch, taka troche wersja a'la ikea:) jesli wiesz o co chodzi. na wyjazdy na pewno sie przyda, bo pojemna i mocna. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Torba z Marie claire IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 11.07.04, 21:36 Ja nabylam, ale nie dla samej torby, tylko dlatego ze MC kupuje regularnie. A torba jest fajna, ja wybralam bezowa ( sa jeszcze czarne i czerwone). Prostokatna, na paseczkch, taka troche wersja a'la ikea:) jesli wiesz o co chodzi. na wyjazdy na pewno sie przyda, bo pojemna i mocna. Pozdr! mam pytanie- czy uchyty są wystarczająco długie, aby bez większego problemu można nosić ją na ramieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrynka Re: Torba z Marie claire IP: *.petrus.com.pl 11.07.04, 22:49 tak, mozna bez problemu nosic ja na ramieniu :)) pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Torba z Marie claire IP: 217.153.18.* 12.07.04, 12:41 fajna jest, mozna nosic na ramieniu, wydaje sie byc dosc mocna. Odpowiedz Link Zgłoś