Dodaj do ulubionych

Jutro mam urodziny

20.11.12, 23:57
Już nie pamiętam które. Może setne ? Przyjmijmy, że tak. Samotne będę ale ....
my tu wszyscy jesteśmy samotni, mniej czy bardziej. Może bardziej, bo jeśli piszemy na forum, to albo bliskich nie ma, albo nas nie zrozumieli.
Bądźcie jutro moimi bliskimi.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Jutro mam urodziny 21.11.12, 07:55
      Pierwszy gość już jest: Wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzin! Przede wszystkim zdrowia!
      Nie martw się, jest co świętować.
    • Gość: henio Re: Jutro mam urodziny IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.12, 12:29
      Proszę jutro o przypomnienie!:)
    • modrucha Re: Jutro mam urodziny 21.11.12, 16:10
      Sto lat !! Sto lat !!!....szczęśliwych :)

samotność nie jest zła...
      • ngima Re: Jutro mam urodziny 21.11.12, 22:06
        Dzięki za Wasze życzenia ! Mało się nas zebrało, ale liczy się jakośc, nie ilośc. Miło, że napisaliście.
        Hej Modrucha, sto lat to ja już mam i przez te sto minionych lat nie było wcale tak źle. Może czasem trudno, ale to norma. Szykuję się na następne sto, i oby one były szczęśliwe , jak mi życzysz.
        Syn dał mi dziś książkę. Przewodnik po Birmie. Cudny prezent, bo tam właśnie planuję pojechac [ poleciec bardziej ] . Tylko jeszcze nie wiem z kim. Samotnośc może nie jest zła, ale się nie sprawdza na wyprawach do Azji. Zresztą nigdzie się nie sprawdza, tak naprawdę. Można ją tylko oswoic w sobie. Świat ,daleki czy bliski ,smakuje bardziej, jeśli się ma go z kimś na pół.
        Buziaki wszystkim wam ! - ngima.
        • modrucha Re: Jutro mam urodziny 22.11.12, 17:33
          No, no ) masz sto lat i wybierasz się w podróż do Birmy. Mnie do setki trochę brakuje, niewiele ale jednak brakuje ..a czasem nie chce mi się jechać nawet do sąsiedniego województwa.

Mówisz, ze samotność nigdzie się nie sprawdza. Hmmm... to zależy co rozumiesz przez samotność. Brak przyjaciół, znajomych, rodziny ...to ciężko żyć.
          Brak faceta.... to wolność i niepodległość.
    • gocha033 samotnosc we dwoje 22.11.12, 14:11
      to najgorszy rodzaj samotnosci.
      to dopiero matnia.

glowa do gory.
      • Gość: henio Re: samotnosc we dwoje IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.12, 15:06
        ,,Niech tak życie Twe pogoda jak majowy zdobi dzionek
        -sercem wiecznie żywa.młoda-Bądż swobodna jak skowronek
        -i cóż skarby i dostatki-Masz ich w duszy Swej obficie-i bogate Twoje życie!
        -w tej pogodzie i miłości niech Ci każdy dzień upływa.
        -a swobodna i szczęśliwa płyń wesoło ku wieczności!,,:*
      • modrucha Re: samotnosc we dwoje 22.11.12, 17:34
        gocha033 napisała:

> to najgorszy rodzaj samotnosci.
        > to dopiero matnia.
        >
        > glowa do gory.

To prawda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka