paco_lopez 09.12.12, 11:21 kolegował się ze wszystkimi, dla wszystkich miał czas a zginął marnie. niedługo jego urodziny. z tego powodu ludzie dostają szału zakupowego. czy tylko mnie się to wydaje. bo ja nie mam szału zakupowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielkafuria Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 11:36 a słyszałes plotki o Marii Magdalenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 11:48 tak oczywiście wiem co się plotkuje o 5tamtej Magdzie. ta Magda do której bloga można trafić z twojego bloga, to też fajna jest. wątek napisałem zainspirowany pewna książką, którą czytam obecnie - w zasadzie odświeżam. ostatnio myślę tez czy wpisać ci komentarz do bloga czy nie. a jeśli tak, to dlaczego i takie tam. w każdym razie jesus mnie często inspiruje. pastorałkę mam ochotę napisać dość uwspółcześnioną. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 11:58 paco_lopez napisał: > pastorałkę mam ochotę napisać dość uwspółcześnioną. uwspółcześnioną to już napisano :D A kiedy przyjdzie Jezus Pokażemy mu tabliczkę Z kierunkiem na Wieliczkę... źródło: www.youtube.com/watch?v=W8zqJwPOMoA Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 11:58 błagam, komentuj bloga ile chcesz ale nie mieszajmy w to Jezusa :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 12:44 e gburio, samas wmieszala przypowiesc o M M, w swoje 'zywoty swintych' tusze, przyda ci sie otworzyc wnetrze, a pako jako otwieracz, to swietna rekomendacja. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Jezus to był fajny singiel 10.12.12, 09:31 ten wątek i waszych kilka wpisów udowadnia, że tu jest jakoś fajniej niż gdzie indziej. Ja uważam , ze Jezus urodził się cztery lata temu na Woli w rodzinie Józefa i Marii Stępniewskich. Józek jest spawaczem, a Maria robi poprawki krawieckie i prasowanie dla korporacyjnych sąsiadek. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 12:52 fajny singiel to ja w radiu dziś w planecie słyszałam, więc przytoczę: a początek ma jak kolęda, więc się nadaje idealnie: MC Lyte ft. Missy Elliott - Cold Rock A Party (Bad Boy Remix) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 13:04 sliczne;| nie ma to jak sluchanie radia-bobo, marjusz osiagnal cel Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 13:09 ić słuchać bogurodzicy pod grunwaldem i nie maruć Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Jezus to był fajny singiel 10.12.12, 09:35 Wcale nie byl fajny, bo byl biedny jak mysz koscielna. Fakt, ze mial potrncjal na biznesmena jak zamienianie wody w wino czy zrobienie z kilku ryb i bohenkow chleba party na kilka tys ludzi, to suma summarum polegl na ciesielce. Zupelnie nie rozumiem po co sie przebranzowil? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Jezus to był fajny singiel 10.12.12, 09:38 wydaje mi się, że trochę nie doceniasz gościa. a on założył kółko rybackie, które działa do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Jezus to był fajny singiel 10.12.12, 09:42 Nie kolko rybackie, tylko zwiazek zawodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Jezus to był fajny singiel 10.12.12, 10:13 bo to hipis był. poza tym jakby u nasz takie ciepło było, to ja bym tez nie robił żadnych biznesów. no i co jeszcze - kobity na stałe nie nie trzymał, dzieci nie narobił, to po co mu wielka kasa ? wtedy to przecież nawet roweru by sobie nie kupił. wszystko na alkohol by poszło i marie magdaleny. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Jezus to był fajny singiel 10.12.12, 11:39 Jezus prawdopodobnie urodził się końcem września. Teraz to będą urodziny Mitry dla zmyłki zwane Bożym Narodzeniem. Ale zgadzam się, że Jezus był świetny. Nawet gdyby był brzydki, podkochiwałabym się w nim ze względu na wspaniały charakter - prawy i charyzmatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Jezus to był fajny singiel 10.12.12, 11:42 a tam prawy . dla wielu to był zwykły leser, wymyślacz, imprezowicz i czasoumilacz. Odpowiedz Link Zgłoś