Dodaj do ulubionych

Jezus to był fajny singiel

09.12.12, 11:21
kolegował się ze wszystkimi, dla wszystkich miał czas a zginął marnie. niedługo jego urodziny. z tego powodu ludzie dostają szału zakupowego. czy tylko mnie się to wydaje. bo ja nie mam szału zakupowego.
Obserwuj wątek
    • wielkafuria Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 11:36
      a słyszałes plotki o Marii Magdalenie....
      • paco_lopez Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 11:48
        tak oczywiście wiem co się plotkuje o 5tamtej Magdzie. ta Magda do której bloga można trafić z twojego bloga, to też fajna jest. wątek napisałem zainspirowany pewna książką, którą czytam obecnie - w zasadzie odświeżam. ostatnio myślę tez czy wpisać ci komentarz do bloga czy nie. a jeśli tak, to dlaczego i takie tam. w każdym razie jesus mnie często inspiruje. pastorałkę mam ochotę napisać dość uwspółcześnioną.
        • jan_hus_na_stosie2 Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 11:58
          paco_lopez napisał:

> pastorałkę mam ochotę napisać dość uwspółcześnioną.

uwspółcześnioną to już napisano :D

A kiedy przyjdzie Jezus
          Pokażemy mu tabliczkę
          Z kierunkiem na Wieliczkę...

źródło: www.youtube.com/watch?v=W8zqJwPOMoA
        • wielkafuria Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 11:58
          błagam, komentuj bloga ile chcesz ale nie mieszajmy w to Jezusa :D:D
          • kalllka Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 12:44
            e gburio,
            samas wmieszala przypowiesc o M M, w swoje 'zywoty swintych'

tusze, przyda ci sie otworzyc wnetrze, a pako jako otwieracz, to swietna rekomendacja.
          • paco_lopez Re: Jezus to był fajny singiel 10.12.12, 09:31
            ten wątek i waszych kilka wpisów udowadnia, że tu jest jakoś fajniej niż gdzie indziej.

Ja uważam , ze Jezus urodził się cztery lata temu na Woli w rodzinie Józefa i Marii Stępniewskich.
            Józek jest spawaczem, a Maria robi poprawki krawieckie i prasowanie dla korporacyjnych sąsiadek.
    • six_a Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 12:52
      fajny singiel to ja w radiu dziś w planecie słyszałam, więc przytoczę:

a początek ma jak kolęda, więc się nadaje idealnie:

• kalllka Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 13:04
        sliczne;|

nie ma to jak sluchanie radia-bobo, marjusz osiagnal cel
        • six_a Re: Jezus to był fajny singiel 09.12.12, 13:09
          ić słuchać bogurodzicy pod grunwaldem i nie maruć
    • soulshuntr Re: Jezus to był fajny singiel 10.12.12, 09:35
      Wcale nie byl fajny, bo byl biedny jak mysz koscielna. Fakt, ze mial potrncjal na biznesmena jak zamienianie wody w wino czy zrobienie z kilku ryb i bohenkow chleba party na kilka tys ludzi, to suma summarum polegl na ciesielce. Zupelnie nie rozumiem po co sie przebranzowil?
      • six_a Re: Jezus to był fajny singiel 10.12.12, 09:38
        wydaje mi się, że trochę nie doceniasz gościa. a on założył kółko rybackie, które działa do dziś.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR8CXz_Y7FtJ1Xy82tJ7ELa4LGwd1dnbKFWfpd1PmXHusxyFhcGCw
        • soulshuntr Re: Jezus to był fajny singiel 10.12.12, 09:42
          Nie kolko rybackie, tylko zwiazek zawodowy.
      • paco_lopez Re: Jezus to był fajny singiel 10.12.12, 10:13
        bo to hipis był. poza tym jakby u nasz takie ciepło było, to ja bym tez nie robił żadnych biznesów.
        no i co jeszcze - kobity na stałe nie nie trzymał, dzieci nie narobił, to po co mu wielka kasa ? wtedy to przecież nawet roweru by sobie nie kupił. wszystko na alkohol by poszło i marie magdaleny.
    • wez_sie niom 10.12.12, 10:36
      https://i379.photobucket.com/albums/oo240/koushishinigami/thanks-jesus-for-this-food-de-nada.jpg
    • georgia241 Re: Jezus to był fajny singiel 10.12.12, 11:39
      Jezus prawdopodobnie urodził się końcem września. Teraz to będą urodziny Mitry dla zmyłki zwane Bożym Narodzeniem.
      Ale zgadzam się, że Jezus był świetny. Nawet gdyby był brzydki, podkochiwałabym się w nim ze względu na wspaniały charakter - prawy i charyzmatyczny.
      • paco_lopez Re: Jezus to był fajny singiel 10.12.12, 11:42
        a tam prawy . dla wielu to był zwykły leser, wymyślacz, imprezowicz i czasoumilacz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka