spider_girl 15.07.04, 20:21 Kara Śmierci dla wszystkich morderców , zwyrodnialców i innych im pokrewnych. Kara Śmierci równie okrutna bądź gorsza - dla takich nie ma litości jest tylko kosa . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pgr Re: ...................Śmierć za Śmierć.......... IP: *.rato.pl / *.rato.pl 15.07.04, 20:26 nie za dużo tych browarów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Songgram Re: ...................Śmierć za Śmierć.......... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 15.07.04, 22:05 A jak slyszysz o zabojstwie 21-letniej dziewczyny przez dwoch kolesi, ktorzy zamordowali ja zeby uczcic urodziny jednego z nich, to nie otwiera ci sie noz w kieszeni? Bo ja wtedy mysle ze jestem za kara smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: ...................Śmierć za Śmierć.......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:48 następna do ktorej chlopak nie zadzwonil? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov a najpierw 5 lat przymusowej pracy przy 16.07.04, 08:58 przygotowaniu zwłok do pochówku Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a najpierw 5 lat przymusowej pracy przy 16.07.04, 09:00 nie, bo zboczylas może zwłoki profanować Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a najpierw 5 lat przymusowej pracy przy 16.07.04, 09:02 no fakt nie pomyślałem, to moze tylko męskie? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a najpierw 5 lat przymusowej pracy przy 16.07.04, 09:04 ale to może buć nekrofil homoseksualista. Coś cięższego - jakaś praca w kamieniołomie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a najpierw 5 lat przymusowej pracy przy 16.07.04, 09:06 qrD to niech zbadaja najpierw:) byłas kiedyś w kamieniołomach? ja byłem - w porównaniu z łodzia podwodna to sanatorium:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a najpierw 5 lat przymusowej pracy przy 16.07.04, 09:13 no pewnie tam już pełne zautomatyzowanie procesów produkcyjnych, nie to , co w średniowieczu. To co by tu gorszego wymyślić?!Może jakieś tortury????!!!! Z karą śmierci to za łatwo by było. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a najpierw 5 lat przymusowej pracy przy 16.07.04, 09:23 nie ma automatyzcji, stoisz kilometr nad dziurą w ziemi, patrzysz w dół i 45min schodzisz na dół a potem 1h wychodzisz na góre, już jest pieknie bo 2 godziny spacerniaka:) a na dole to sie wszyscy równo opier.. a jeszcze jak przyjedzie jakaś lask to prawie świeto. Jak tortury to nas z Unii wypieprzą Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: ...................Śmierć za Śmierć.......... 16.07.04, 09:11 swego czasu olivero toscani (uwielbiam go) robił zdjęcia reklamowe w których główną rolę odgrywały osoby będące tuż przed wykonaniem kary śmierci- myśl o tym- o karze- powoduje że zdjęcia robią wrażenie- przygnębiające rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: ...................Śmierć za Śmierć.......... 16.07.04, 09:13 to co pokazywać im takie zdjęcia? za łagodne Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: ...................Śmierć za Śmierć.......... 16.07.04, 09:15 pokazywać zdjęcia społeczeństwu. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: ...................Śmierć za Śmierć.......... 16.07.04, 09:20 to społeczeństwo sie przerazi, to tak jak pokazywać film z Poldanoru gdzie niezabite prosiaki były w procesie produkcyjnym, rzeźnicy pracowali tak jak wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: ...................Śmierć za Śmierć.......... 16.07.04, 09:25 może i tak, ale na przykład mnie przeraził już nawet twój post o świnkach- każdy ma inną wrażliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: ...................Śmierć za Śmierć.......... 16.07.04, 09:29 i nie będziesz jadła mięsa? moze tydzień (chyba, ze w ogóle nie jesz?) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: ...................Śmierć za Śmierć.......... 16.07.04, 09:31 oczywiście że nie jem mięsa!!!!!!!!! i nawet trudno mi wyrazić jak bardzo jest to dla mnie obrzydliwe. Potworność!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: ...................Śmierć za Śmierć.......... 16.07.04, 09:33 oops, nie wiedziałem, sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna "chwasty" trzeba wyrywac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 09:38 dajmy rozkwitac pięknym okazom, jak ta dziewczyna z pociągu..... Odpowiedz Link Zgłoś