Dodaj do ulubionych

Mam dosyć bycia samej!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 14:27
Samotność doskwiera mi coraz bardziej. Jest lato, mam wakacje, ale nie mam
Jego. Chcę, żeby Ktoś mnie przytulił. Chcę chodzić na romantyczne spacery, do
kina, uprawiać seks. Nie chcę już być sama! Ale przecież na siłę nikogo nie
znajdę. Mam poderwać kogoś obcego na ulicy? Czy umówić się z kimś z
internetu? Beznadziejne to wszystko...
Obserwuj wątek
    • cebulka_dymka Re: Mam dosyć bycia samej! 25.07.04, 14:33
      A może umów się z koleżanką do knajpy i zabawcie się w myśliwych? Takie łowy
      zazwyczaj kończą się zwierzyną (oczywiście zdarzają się wiewiórki i zające,ale
      czasem można trafić na prawdziwego niedzwiedzia lub dzika).Na ulicy to raczej
      można sobie popatrzeć,ale chyba nic więcej...
      • Gość: m Re: Mam dosyć bycia samej! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 14:42
        Koleżanka, z którą najchętniej wybrałabym się na takie łowy ma faceta :) To
        jeszcze nie jest dużą przeszkodą. Najgorsze jest to, że faceci patrzą się,
        okazują zainteresowanie i nic.
        Chyba najbliższą okazją do poznania kogoś będą studia, które rozpoczynam w tym
        roku. Ale to dopiero w październiku :(
    • fitit Re: Mam dosyć bycia samej! 25.07.04, 14:46
      Masz święty spokój więc go uszanuj.
      • Gość: m Re: Mam dosyć bycia samej! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 14:47
        Szanuje go, ale mam go już dosyć.
    • Gość: rozzalona Re: Mam dosyć bycia samej! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.07.04, 14:47
      Zabrzmi to moze banalnie, ale jest prawda. Milosc przychodzi wtedy, gdy
      przestajesz jej szukac...Sprobuj zajmowac sie soba, robic dla siebie rzeczy
      przyjemne i stawiac sie na 1 miejscu, wychodzic w rozne miejsca...Nie szukaj na
      sile...

A swoja droga, dobrym sposobem na poznanie ludzi (ktorzy moga, ale nie musza
      zostac Twoimi przyjaciolmi, znajomymi, a moze i sie znalezc i Ten Ktos)
      jest...Internet...czat...gg...Powodzenia!!
      • fitit Re: Mam dosyć bycia samej! 25.07.04, 14:53
        Nie przesadzaj z tą miłoscią, koleżanka szuka kogoś do przytulania i seksu.
        • Gość: m Re: Mam dosyć bycia samej! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 14:59
          fifit, jasne, że szukam miłości. Przytulanie i seks to jej następstwa :)
          • fitit Re: Mam dosyć bycia samej! 25.07.04, 15:04
            No chyba, że tak...
    • Gość: też m Re: Mam dosyć bycia samej! IP: *.cpip.pl / *.cpip.pl 25.07.04, 15:12
      Jakbyś o mnie napisała...... czuję dokładnie tak samo, odkąd kilka miesięcy
      temu rozstałam sie ze swoim ex, po paru latach bycia razem... :(
    • Gość: Rocco Re: Mam dosyć bycia samej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 15:14
      Pochwal sie gdzie mieszkasz , to moze zaradzimy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka