Dodaj do ulubionych

MANDARYNA: śmiać się czy płakać?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 15:36
2 godziny temu obejrzałam na Vivie teledysk tej Pani i do tej pory nie mogę
się otrząsnąć. Dawne Disco Polo zwane też muzyką chodnikową to przy tym
Mozart. Jest tylu świetnych wykonawców w Polsce a tu się promuje takie
beztalencie. Kasa robi swoje, ale tej lasce to się chyba w głowie
poprzewracało jeśli myśli, że ktoś tego będzie słuchał. Chyba jej mąż już był
lepszy niż ona, przynajmniej czasem zaskakujący w swojej beznadziejności.
Bosze! Widzisz i nie grzmisz!
Obserwuj wątek
    • kaktus1234 płakać i szybko przełączyć na inny kanał ))) 29.07.04, 15:39
      • Gość: Waldi - Gdynia chciałem podciąć sobie żyły :) IP: *.proterians.net.pl 25.08.04, 11:26
        Oglądałem sobie 4FunTv ... kiedy nagle, nie wiadomo skąd, nie wiadomo jak...
        zobaczyłem ją... Mandaryne i jej isco Polowe Here I go Again... Muzyka nawet
        nie nadaje się na wesela... kobieta w ogóle nie potrafi spiewać... a język
        angielski... brak słow... muzyka prostacka a słowa jeszcze bardziej... jestem
        uzależniony od muzyki... i jak taka muzyka opanuje świat podetne sobie żyły...
        pozdrawiam !!!
    • wu_ka Śpiewac kazdy może...;) 29.07.04, 15:43
    • Gość: przywra Re: MANDARYNA: śmiać się czy płakać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 17:16
      Gość portalu: daga napisał(a):

> 2 godziny temu obejrzałam na Vivie teledysk tej Pani i do tej pory nie mogę
      > się otrząsnąć. Dawne Disco Polo zwane też muzyką chodnikową to przy tym
      > Mozart. Jest tylu świetnych wykonawców w Polsce a tu się promuje takie
      > beztalencie. Kasa robi swoje, ale tej lasce to się chyba w głowie
      > poprzewracało jeśli myśli, że ktoś tego będzie słuchał. Chyba jej mąż już był
      > lepszy niż ona, przynajmniej czasem zaskakujący w swojej beznadziejności.
      > Bosze! Widzisz i nie grzmisz!

się sama przyznaj co soiągnęłaś w życiu fajnego ahh zazdrość brzydka rzecz
      nie podoba się to nie słuchaj
      • Gość: daga Re: MANDARYNA: śmiać się czy płakać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:06
        No jak to (Mandarynę) uważasz za fajną rzecz, to tak rzeczywiście chyba mnie
        jakaś piekielna zazdrość bierze. Hihihihi
    • Gość: jazz Re: MANDARYNA: śmiać się czy płakać? IP: *.158-201-80.adsl.skynet.be 29.07.04, 17:49
      Plakac!
      • wu_ka Re: MANDARYNA: śmiać się czy płakać? 29.07.04, 17:54
        śmiać się - tak będzie przyjemniej i z korzyscią dla zdrowia...;)
    • Gość: m Re: MANDARYNA: śmiać się czy płakać? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.04, 18:19
      Chyba jednak płakać...
      • Gość: mandi.ole Re: MANDARYNA: śmiać się czy płakać? IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.07.04, 20:47
        a może śmiać się do łez??
        przyznam, że nie widziałam, ale chętnie bym dla osiągnięcia w/w stanu
        popatrzyła :))
    • yes22 Re: MANDARYNA: śmiać się czy płakać? 29.07.04, 20:47
      Wyyyyyć ..... ze śmiechu!!

bu ha ha
      • kochanica.francuza wyć...nad gustem jej wielbicieli n/t 29.07.04, 22:45

• limonie Re: MANDARYNA: śmiać się czy płakać? 30.07.04, 08:17
      Ja tej stacji po prostu nie oglądam...gust muzyczny Niemców jest po prostu nie
      do wytrzymania
      • Gość: daga Re: MANDARYNA: śmiać się czy płakać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 08:43
        To była Viva Polska
        • limonie Re: MANDARYNA: śmiać się czy płakać? 30.07.04, 10:27
          nieważne..:))) co szajs to szajs ...a wracając do Niemców , oni właśnie taki
          szajs lubią hihih
    • Gość: Abaddon Pewnie będzie to hit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 10:10
      Dago, a czy sądzisz, że to się sprzeda? Bo mi się wydaje, że - o zgrozo! - tak!
      Hehehe, disco polo przy tym to coś wybitnego, masz rację... Oglądam Vivę i MTV
      właśnie po to, by się pośmiać z gustu muzycznego ludzisk, przednia zabawa.
      • Gość: daga Re: Pewnie będzie to hit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 11:16
        Obawiam się, ze masz rację sądząc po tym jaki był szał na "Ich Troje", to by się
        nawet zgadzało. Mąż kończy karierę i udostepnia swoich fanów żonie, zreszta nie
        tylko fanów, bo raczej nie sądzę aby cały proces produkcyjno-promocyjny
        sfinansowała ze swojej kieszeni szanowna Mandaryna. W sumie krzyżyk Jej na drogę
        tylko strasznie boli mnie, ze jest naprawdę wiele fajnych zespołów i wykonawców
        solowych na rynku, grających różne rodzaje muzyki i oni nigdy nie będą mieli
        nawet cienia takich możliwości jak ta kobieta.
        • Gość: Abaddon Ale przecież wiadomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 11:46
          że tzw. "mainstream" rządzi się własnymi zasadami. Liczy się tylko to, co może
          się sprzedać. A że ludzie lubią tandetę to wiadomo nie od dziś, choć robi się
          ona coraz głębsza. Najwyraźniej długie blond włosy i bycie żoną poprzedniego
          idola młodzieży-pajaca wystarczy... Ale mi to wisi, niech gó*** będzie dla
          motłochu, a wartościowe rzeczy dla wybranych. Przy okazji pośmiać się można i
          dowartościować.
          • Gość: ł__ Re: Ale przecież wiadomo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 00:26
            wypraszam sobie tego idola młodzieży, jego słuchało całe społeczeństwo - od 5-
            cio letnich brzdąców po 80-cio letnie babcie

w związku z powyższym postuluje aby nie obrażać młodzieży
    • aretse11 PLAKAC!!!!ZAL MI JEJ I JEJ GLUPICH FANOW. 30.07.04, 12:14
      JEST LADNA..W MIARE TANCZY..ALE NIECH SIE NIE ZABIERA ZA SPIEWANIE..TO TAKI JEJ
      KAPRYS..BO MA KASE..ALE NA LITOSC BOSKA..TO PARANOJA..ONA NAWET DOBREGO ANG NIE
      MA W TEJ POIOSENCE
      • Gość: daga Re: PLAKAC!!!!ZAL MI JEJ I JEJ GLUPICH FANOW. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 12:26
        A może z litości zróbmy zbiórkę i wyślijmy ją na nauki do p. Zapendowskiej i
        kurs wymowy u jakiegoś Anglika. Myślę, że kultura polska odniesie niesamowitą
        korzyść;)
        • Gość: zipper Re: PLAKAC!!!!ZAL MI JEJ I JEJ GLUPICH FANOW. IP: *.crowley.pl 30.07.04, 14:57
          dzięki bogu viva polska nie ma w upc.
    • ruda_szczurka Material pogladowy 25.08.04, 14:50
      www.mandaryna.com

beczka smiechu
      ;)
      • reniatoja Re: Material pogladowy 25.08.04, 15:15
        Smiac sie nie nalezy z Mandaryny, bo ona po prostu robi biznes i zarabia kase
        przypuszczam nawet, ze uczciwie - nie okrada nikogo i pewnie placi podatki. A
        ze sprzedaje badziewie? I coz z tego, polowa rzeczy dostepnych za kase to
        badziewie. Smiac sie i plakac na zmiane, nalezy nad tymi, ktorzy kupuja
        jej "sztuke", nad fanami takiej muzy, bo gdyby ich nie bylo, nie byloby i
        Mandaryny. 4FunTv to najgorsze badziewie jakie widzialam. To juz kanaly z
        aukcjami sa ciekawsze i bardziej strawne. O zgrozo, mam w domu 20 - latka,
        ktory spedza przy 4FunTV kazda, doslownie kazda wolna chwile. Dostaje juz
        pier...lca.
    • Gość: ewa Re: MANDARYNA: śmiać się czy płakać? IP: *.rev112.brygge.net 30.08.04, 20:42
      jak mi kumpel pokazal mandaryne to padlam ze smiechu disco polo i amerykanskie
      disco szal taka siara nic na sile piosenkarko jak ktos nei umi to niej nie robi
      faktycznie jej maz byl lepszy choc tesz ze smiechu nie moge pozdrawiam
      • Gość: Rocco Re: MANDARYNA: śmiać się czy płakać? IP: *.zie.pg.gda.pl / *.zie.pg.gda.pl 31.08.04, 02:45
        Kobieta jest fatalna , czy ona nie wie , ze sie osmiesza , z takim talentem to
        mozna stanac na ulicy i moze ktos z litosci da ta zlotowke :))
        Oby tylko nie katowano mnie tym gownem w przyszlosci........
      • Gość: renia Re: MANDARYNA: śmiać się czy płakać? IP: *.ath19.cas.hol.gr 31.08.04, 10:12
        Jak mi kumpel dal Twoj post do przeczytania to tesz padłam ze smiechu, ale
        siara, co za język, spoko, kurna, ewa, jak ktos nie umi, to i nie napisze po
        polsku, co nie, to juz mandaryna lepsza piosękarka nisz ty pisarka, ale spoko,
        nic na siłe.

• Gość: Fema Re: MANDARYNA: śmiać się czy płakać? IP: *.b.pppool.de 31.08.04, 10:53
      Ja tez sie kiedys wkurzalam ale mi przeszlo. Po prostu nie dopuszczam do siebie
      pewnych rzeczy. Niech sobie "spiewa". Olej to, szkoda energii i nerwow. A jak
      nastepny raz zobaczysz ten teledysk, to po prostu zmien kanal:)
    • miawalles Re: MANDARYNA: śmiać się czy płakać? 31.08.04, 12:30
      gdy przeczytałam tytuł, byłam pewna, że chodzi o klub w Sopocie;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka