Dodaj do ulubionych

Zachowanie faceta...

05.07.13, 17:24
Chyba potrzebuję się wygadać...
Poznałam kilka miesięcy temu fajnego faceta. Ale ostatnio jakoś rzadko się odzywa, sam pisze żebyśmy się spotkali, gdzieś wyszli. Poznał moich znajomych, nawet doszło do czegoś więcej... Ale jest to ale ostatnio się rzadko odzywa... Jak Ja napisze to zaraz odpisuje itp.
Nie wiem co mam o tym myśleć? Czy serio jest zapracowany? Czy powiedzieć mu, że mi to przeszkadza/drażni? Czy to może go tylko odstraszyć? Zależy mi na nim nie chce tego zepsuć ale nie wiem co robić? I przez to chodzę sfrustrowana, smutna...
Obserwuj wątek
    • mila2712 Re: Zachowanie faceta... 05.07.13, 17:36
      żartujesz ?
      to ma być powód do smutku.....na facecie świat się nie kończy...

widocznie kontakt z Tobą nie jest mu potrzebny tak jak powietrze .....

• zamysleniee Re: Zachowanie faceta... 05.07.13, 17:48
      Jak dla mnie to trochę mu powiewa wasza znajomośc.
      Wrzuc na luz i nie skupiaj się na tym czy zadzwoni czy nie, bo gdyby mu zależało to by się odzywał konkretnie, a nie jak śpiąca królewna.
    • coffei.na Re: Zachowanie faceta... 05.07.13, 17:56
      a czy dziewczyna pisze,że czatuje przed jego drzwiami??zwyczajnie chce się wygadać..czasami jesteście tacy nieczuli!

Wiesz..może facet boi się,że skoro "do czegoś doszło" będziesz chciała by się jakoś określił-co jest w sumie zrozumiałe!Wiem,że to trudne nie zerkać ciągle na tel.czy pocztę,ale postaraj się zająć czymś myśli...i przede wszystkim nie pozwalaj sobie na jakieś ckliwe wiadomości,wyznania...może i to starodawne,ale to facet powinien pokazać,że mu zależy..tzn.Ty również ale nie nachalnie..

Powodzenia i nie załamuj się :*
    • akle2 Re: Zachowanie faceta... 05.07.13, 18:13
      Delikatnie Cię spławił. Szukać dalej.
    • light_in_august Re: Zachowanie faceta... 05.07.13, 18:23
      Ale czego nie chcesz zepsuć, skoro nie jest tak, jak byś chciała? Boisz się stracić takie byle co i faceta, któremu nie zależy albo zależy w znikomym stopniu?
      Nigdy tego nie ogarnę, że ludzie zadowalają się jakimiś namiastkami, które im nie wystarczają...
    • rach.ell Re: Zachowanie faceta... 05.07.13, 19:23
      pewnie nie chce sie narzucac albo ma inna albo faktycznie duzo pracuje albo mysli ze ty pracujesz, masz tu duzo mozliwosci. Ja sadze ze on cie nie kocha i kiedy sie nie odzywasz on zwyczajnie nie mysli o tobie, musisz sie przypomniec zeby napisal.
      • kobieta_m Re: Zachowanie faceta... 05.07.13, 19:46
        Wiem, że pracuje... ale zawsze miał czas napisać kilka sms'ów... Może poczekam kilka dni i wtedy się odezwę... I powiem mu, że chyba czas najwyższy postawić sprawę jasno albo chcę się spotykać albo niech spada. Tylko teraz mi ciężko bo chyba się wkręciłam nie potrzebnie :(
        • allatatevi1 Re: Zachowanie faceta... 05.07.13, 20:29
          wg mnie sprawa już jest jasno postawiona - nie chce się spotykać.
          • allatatevi1 Re: Zachowanie faceta... 05.07.13, 20:30
            nie wiem, po co chcesz do niego pisać? Chcesz na nim wymóc zmianę zdania, żeby jednak chciał się spotykać? To się raczej nie uda...
    • charlotte-york Re: Zachowanie faceta... 05.07.13, 20:40
      jak facet kocha, to ni góra ni chmura
    • ipsetta Re: Zachowanie faceta... 05.07.13, 23:07
      Skoro od razu odpisuje na twoje esemesy, to wg mnie znaczy, iż chce utrzymać z tobą kontakt. Natomiast jest możliwe, że nie jest w aż tak "gorącej wodzie kąpany", jak ty i nie musi chcięć pisać 1000 esemesów dziennie.

Zresztą esesmesy? Jery, świat dziczeje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka