margarytka.margarytka 07.07.13, 19:23 Czy lubicie towarzystwo typowego bawidamka, który adoruje , kokietuje prawie wszystkie kobiety będące wyłącznie w jego towarzystwie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt a sa jeszcze tacy frajerzy ? 07.07.13, 19:34 zabawiajacy wszystkie wokolo ? - i tracacy czas i energie po proznicy ? bo rozsadny facet - to sobie wybiera , ktora z nich warto zabawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
margarytka.margarytka Re: a sa jeszcze tacy frajerzy ? 07.07.13, 19:37 > zabawiajacy wszystkie wokolo ? tak ale będące wyłącznie w jego towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
facettt no godne podziwu... 07.07.13, 19:41 margarytka.margarytka napisał(a): > tak ale będące wyłącznie w jego towarzystwie no godne podziwu... w takiej sytuacji - to ja daje sie panienkom zabawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: a sa jeszcze tacy frajerzy ? 07.07.13, 19:42 jeśli one są wyłącznie w jego towarzystwie, to kogo on ma zabawiać, przepraszam, siebie? pszesz dwoje ich jest, ona i on. do dwóch zliczam. jak słowo daję. Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: a sa jeszcze tacy frajerzy ? 07.07.13, 19:56 six_a nie pij więcej albo może pij ! będziesz więcej widzieć heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: a sa jeszcze tacy frajerzy ? 07.07.13, 20:18 otusz, ja tak na trzeźwo mam. na nietrzeźwo zliczam do trzech. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: a sa jeszcze tacy frajerzy ? 08.07.13, 13:38 six_a napisała: > jeśli one są wyłącznie w jego towarzystwie, to kogo on ma zabawiać, przepraszam > , siebie? > pszesz dwoje ich jest, ona i on. > do dwóch zliczam. > jak słowo daję. Też mi to słowo "wyłącznie" spokoju nie daje. Chodzi o wyłącznie jego i 10 kobiet, czy wyłącznie jego i kobietę? Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: "Bawidamek" 07.07.13, 20:02 Ale to musi byc fajny gośc. A jak jeszcze do tego to facet babki z towarzystwa to już anioł, ideał w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: "Bawidamek" 07.07.13, 20:25 bawi jak bawi, ale jak wszystkie adoruje to mu się to towarzystwo za kudły weźmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ob_cykana Re: "Bawidamek" 08.07.13, 10:24 grinuś żadna rozsądna i myśląca babka nie będzie walczyć o bawidamka, wiadomo nie od dziś, że taki stale musi być otoczony wianuszkiem kobiet. Po co komu chłop z wianuszkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: "Bawidamek" 07.07.13, 22:03 wprost nie znoszę takiemu trzeba utrzeć nosa Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: "Bawidamek" 08.07.13, 20:47 mila2712 napisała: > wprost nie znoszę > takiemu trzeba utrzeć nosa I jak ucierasz?=opowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie "Bawidamek" to ja 08.07.13, 13:30 ale to dopiero za pare lat na razie wstydze sie w ogole odzywac przy dziewczynach <burak> Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: "Bawidamek" 08.07.13, 15:21 Nie znoszę. Po pierwsze niezbyt lubię być adorowana czy kokietowana przez kogoś innego niż mój partner. Po drugie mnóstwo kobiet zaczyna się przy takim idiotycznie zachowywać...żegnaj wymiano informacji co u kogo słychać czy rozmowo na jakiś ciekawy temat..wieczór upłynie na żarcikach i przerzucaniu się tekścikami płytszymi od kałuży. Po trzecie nie wiem czemu, ale zazwyczaj bawidamek ma jakieś działanie wampirzo-enegretyczne - jego towarzystwo mnie męczy. Po czwarte jeszcze nie spotkałam bawidamka, który by miał dobry charakter i po prostu był człowiekiem z którym warto utrzymywać kontakty. Zazwyczaj tacy okazywali się (stwierdzono naocznie lub przez komentarze wspólnych znajomych) frustratami, seksoholikami, oszustami, lub świniami pospolitymi. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejek96 Re: "Bawidamek" 08.07.13, 16:13 >Zazwyczaj tacy okazywali się (stwierdzono naocznie lub przez komentarze wspólnych znajomych) frustratami, seksoholikami, oszustami, lub świniami pospolitymi. jak seksoholik to chyba dobrze co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: "Bawidamek" 08.07.13, 17:40 Przepraszam, a co jest dobrego w seksoholizmie? Nałóg niszczący nałogowca i otoczenie jak każdy inny. Chyba za bardzo nie wiesz o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: "Bawidamek" 08.07.13, 20:52 nie znoszę takich, może dlatego, że mnie nigdy nie adorują... :~D Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: "Bawidamek" 10.07.13, 17:15 znam jednego takiego uwielbia kobiety i kobiety jego uwielbiają to uwielbienie bardzo mu sie przydaje w regularnym zdradzaniu swej stalej partnerki Odpowiedz Link Zgłoś
margarytka.margarytka Re: "Bawidamek" 10.07.13, 17:44 ja tam lubię takich facetów :) miło się na nich patrzy uśmiechnięci z "iskrami " w oczach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
thelma333.3 Re: "Bawidamek" 11.07.13, 10:04 o jeeeesu, nieeeee! tylko nie to; tacy faceci to w moich oczach porażka do potęgi n-tej; Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: "Bawidamek" 12.07.13, 00:24 > Czy lubicie towarzystwo typowego bawidamka, który adoruje , kokietuje prawie w > szystkie kobiety będące wyłącznie w jego towarzystwie ? "wyłącznie w jego towarzystwie"... Hm, no ciekawe, ciekawe. Tak, ale gdy spędzam nie więcej niż 20 minut w towarzystwie bawidamka. Dłużej się nie da. Zbyt to męczące. Odpowiedz Link Zgłoś