Gość: JA IP: *.elpos.net 06.08.04, 16:53 1.CO MOZNA KUPIC DLA NOWO NARODZONEGO DZIECKA <DZIEWCZYNKA> 2.CZY TO PRAWDA ZE DLA DZIEWCZYNEK TO KOLOR NIEBIESKI A NIE ROZOWY?? 3.I CO SIE DAJE NA CHRZCINY JAK SIE ZOSTAJE CHRZESTNYM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alpepe Re: CO KUPIC?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 17:57 ad 2. to jest moim zdaniem głupotą, ale zwykle niemowlaczki płci męskiej poznaje się po niebieskim ubranku, bo niemowlaczki żeńskie mają na sobie cos rózowego. Uwielbiam niebieski, więc moja córcia czesto miała na sobie niebieskie ubranka, i zwykle osoby postronne uważały, że to musi być bardzo ładny chłopczyk, z racji niebieskiego ubranka. Odpowiedz Link Zgłoś
josik11 Re: CO KUPIC?? 07.08.04, 13:25 ad 1. mozesz kupic wszystko na co masz ochote, poczawszy od pieluch (ida jak woda) po ciuszki. ad 2. wg mnie to kolor rozowy dla dziewczynki ale czy to takie istotne? jak ciuszek ladny to i mozna kupic nienieksi dla dziewczynki, zaden problem. ad. 3 mozna zloto, mate edukacyjna lub inne lepsze zabawki, lyzeczki grawerone, kase itp itd Odpowiedz Link Zgłoś