eat.clitoristwood 27.11.13, 21:55 Nie uważacie, że organ kobiecy powinien nosić dostojną nazwę członkini? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: ...o równouprawnieniu 27.11.13, 21:56 O tacicy już wspominałem. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: ...o równouprawnieniu 27.11.13, 22:26 Dobre, ale 'piśka' krótsza Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Baltazarze! 27.11.13, 22:49 To było niemiłe.Dodam również co nieco od siebie iż Twoja postawa,Twoje cierpkie słowa,Twa goowniana wypowiedz okazuje Twe true oblicze : mizogina,seksistowskie podejście,fanatyzm i buddyz jak mawia ma siostra cioteczna z pełnym przekonaniem,że owe słowo nadali szataniści. Reasumując dziękuję za kolejną puentę po której me sny staną się piękniejsze ! Dodalabym cmoka,ale sam rozumiesz-Copy vel nie.mam.20 może się obruszyć. Ciao! Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Baltazarze! 27.11.13, 23:23 Koficzku, ja cię bardzo przepraszam w imieniu wszystkich obecnych texcistow. Wyszło im niezręcznie. Pewnie dlatemu , ze organy u nich rozstrojone jakby lub nawet fisharmonie zamiast dziatki buziaki i ciepłocieplo utulaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Mnie się tam nic 28.11.13, 11:44 Jesteś zwięzły w osobie trochę dotkliwszy w słowie-organista. Wróćmy jednak nad rem. Śnił sie mnie motel,,, anyway.. nomen omen organizator, nie zapewnił wyjść ewakuacyjnych na wypadek policji. Ergo-kilka pan zostało uwięzionych na gorących uczynkach, przez ochotnicza straż ale z własnymi harmonijkami ustnymi... w łóżkach! Zadanie brzmi: takie panie to pytanje? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na pacz Kallllinko... 28.11.13, 08:58 kalllka napisała: > Koficzku, ja cię bardzo przepraszam w imieniu wszystkich obecnych texcistow. Wy > szło im niezręcznie. Pewnie dlatemu , ze organy u nich rozstrojone jakby lub n > awet fisharmonie zamiast dziatki buziaki i ciepłocieplo utulaj:) takież piękne komplementa prawie Baltazarowi...faceci to jednak ni chu chu sie nie znajo...ważne,że Ty mnie rozumisz!!! lowja :************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Baltazarze! 28.11.13, 02:53 mowy nie ma o cmoku, co najwyzej mozesz go musnac lekko, lekko wydetymi ustami, RAZ. to bedzie pokuta, ze nawet pomyslalas. o ktorej z pracy wychodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Baltazarze! 28.11.13, 09:04 nie.mam.20 napisał: > mowy nie ma o cmoku, co najwyzej mozesz go musnac lekko, lekko wydetymi ustami, > RAZ. > to bedzie pokuta, ze nawet pomyslalas. wrrrr Copy...i tak ma się zachowywać mężczyzna-władczy,nakazujący,stawiający warunki! ajaj Sir! > o ktorej z pracy wychodzisz? goń się-nic Ci nie powiem(jak Ty będziesz spał,na golaska tak jak lubisz :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Baltazarze! 28.11.13, 17:40 Sie chyba jakiś grubszy melodramat kroi, tylko żebym jeszcze coś z niego przyswajał, w ogólnym zarysie. Serio 'piśka' Cię tak użądliła ? Kaman, nie tylko u mnie, ale chyba i u większości kolegów budzi bardzo ciepłe skojarzenia. Ale jeśli Ci nie konweniuje, to plasiam i będę się wystrzegał A teraz przybij 5-taka i hare-hare :) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Baltazarze! 28.11.13, 20:37 gyubal_wahazar napisał: > Sie chyba jakiś grubszy melodramat kroi, tylko żebym jeszcze coś z niego przysw > ajał, w ogólnym zarysie. Serio 'piśka' Cię tak użądliła ? Kaman, nie tylko u mn > ie, ale chyba i u większości kolegów budzi bardzo ciepłe skojarzenia. Ale jeśli > Ci nie konweniuje, to plasiam i będę się wystrzegał Nie no....w sumie spoko majonez-tak tyko zagajuwe strzeliłam :-P Chociaż biorąc pod uwagę,że pewne osoby pci odmiennej w sensie,że nie Twojej,mogą czuć się urażone...a może być psipsia? Tak po domowemu,rodzinnie się zrobiło wiejsko tak...psipsia jest okey:-) niczego sie nie wystrzegaj,bądz sobą gdyż....you make my life complete :-D -piszę po angolsku,bo Copy może nie zrozumi! > > A teraz przybij 5-taka i hare-hare :) Okej orajt! Habibi :-P Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Baltazarze! 28.11.13, 23:10 To robimy jabola pokoju. Banzai :) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: ...o równouprawnieniu 27.11.13, 23:07 A może lepiej odwrócić i ustanowić "ten cipek"? Najlepiej symetrycznie, żeby było sprawiedliwie: drogie dzieci, chłopiec ma cipka, dziewczynka ma członkę. Odpowiedz Link Zgłoś
za.don Re: ...o równouprawnieniu 28.11.13, 02:35 eat.clitoristwood napisał: > Nie uważacie, że organ kobiecy powinien nosić dostojną nazwę członkini? Czy ja wiem ? To trochę jak by napisać, że 1 = 0 :) Odpowiedz Link Zgłoś
katalonja Re: ...o równouprawnieniu 28.11.13, 20:31 mnie to bierze: Bogini-Członkini! Odpowiedz Link Zgłoś