Dodaj do ulubionych

...o równouprawnieniu

27.11.13, 21:55
Nie uważacie, że organ kobiecy powinien nosić dostojną nazwę członkini?
Obserwuj wątek
    • eat.clitoristwood Re: ...o równouprawnieniu 27.11.13, 21:56
      O tacicy już wspominałem.
    • gyubal_wahazar Re: ...o równouprawnieniu 27.11.13, 22:26
      Dobre, ale 'piśka' krótsza
      • coffei.na Baltazarze! 27.11.13, 22:49
        To było niemiłe.Dodam również co nieco od siebie iż Twoja postawa,Twoje cierpkie słowa,Twa goowniana wypowiedz okazuje Twe true oblicze : mizogina,seksistowskie podejście,fanatyzm i buddyz jak mawia ma siostra cioteczna z pełnym przekonaniem,że owe słowo nadali szataniści.
        Reasumując dziękuję za kolejną puentę po której me sny staną się piękniejsze !
        Dodalabym cmoka,ale sam rozumiesz-Copy vel nie.mam.20 może się obruszyć.
        Ciao!
        • kalllka Re: Baltazarze! 27.11.13, 23:23
          Koficzku, ja cię bardzo przepraszam w imieniu wszystkich obecnych texcistow. Wyszło im niezręcznie. Pewnie dlatemu , ze organy u nich rozstrojone jakby lub nawet fisharmonie zamiast dziatki buziaki i ciepłocieplo utulaj:)
          • eat.clitoristwood Mnie się tam nic 27.11.13, 23:36
            nie rozeszło, Kallinko.
            • kalllka Re: Mnie się tam nic 28.11.13, 11:44
              Jesteś zwięzły w osobie trochę dotkliwszy w słowie-organista.
              Wróćmy jednak nad rem. Śnił sie mnie motel,,, anyway..
              nomen omen organizator, nie zapewnił wyjść ewakuacyjnych na wypadek policji.
              Ergo-kilka pan zostało uwięzionych na gorących uczynkach, przez ochotnicza straż ale z własnymi harmonijkami ustnymi... w łóżkach! Zadanie brzmi: takie panie to pytanje?
          • coffei.na pacz Kallllinko... 28.11.13, 08:58
            kalllka napisała:

> Koficzku, ja cię bardzo przepraszam w imieniu wszystkich obecnych texcistow. Wy
            > szło im niezręcznie. Pewnie dlatemu , ze organy u nich rozstrojone jakby lub n
            > awet fisharmonie zamiast dziatki buziaki i ciepłocieplo utulaj:)

takież piękne komplementa prawie Baltazarowi...faceci to jednak ni chu chu sie nie znajo...ważne,że Ty mnie rozumisz!!!
            lowja :**************************************
        • nie.mam.20 Re: Baltazarze! 28.11.13, 02:53
          mowy nie ma o cmoku, co najwyzej mozesz go musnac lekko, lekko wydetymi ustami, RAZ.
          to bedzie pokuta, ze nawet pomyslalas.
          o ktorej z pracy wychodzisz?
          • coffei.na Re: Baltazarze! 28.11.13, 09:04
            nie.mam.20 napisał:

> mowy nie ma o cmoku, co najwyzej mozesz go musnac lekko, lekko wydetymi ustami,
            > RAZ.
            > to bedzie pokuta, ze nawet pomyslalas.

wrrrr Copy...i tak ma się zachowywać mężczyzna-władczy,nakazujący,stawiający warunki!
            ajaj Sir!

> o ktorej z pracy wychodzisz?

goń się-nic Ci nie powiem(jak Ty będziesz spał,na golaska tak jak lubisz :P )
        • gyubal_wahazar Re: Baltazarze! 28.11.13, 17:40
          Sie chyba jakiś grubszy melodramat kroi, tylko żebym jeszcze coś z niego przyswajał, w ogólnym zarysie. Serio 'piśka' Cię tak użądliła ? Kaman, nie tylko u mnie, ale chyba i u większości kolegów budzi bardzo ciepłe skojarzenia. Ale jeśli Ci nie konweniuje, to plasiam i będę się wystrzegał

A teraz przybij 5-taka i hare-hare :)
          • coffei.na Re: Baltazarze! 28.11.13, 20:37
            gyubal_wahazar napisał:

> Sie chyba jakiś grubszy melodramat kroi, tylko żebym jeszcze coś z niego przysw
            > ajał, w ogólnym zarysie. Serio 'piśka' Cię tak użądliła ? Kaman, nie tylko u mn
            > ie, ale chyba i u większości kolegów budzi bardzo ciepłe skojarzenia. Ale jeśli
            > Ci nie konweniuje, to plasiam i będę się wystrzegał

Nie no....w sumie spoko majonez-tak tyko zagajuwe strzeliłam :-P
            Chociaż biorąc pod uwagę,że pewne osoby pci odmiennej w sensie,że nie Twojej,mogą czuć się urażone...a może być psipsia? Tak po domowemu,rodzinnie się zrobiło wiejsko tak...psipsia jest okey:-) niczego sie nie wystrzegaj,bądz sobą gdyż....you make my life complete :-D -piszę po angolsku,bo Copy może nie zrozumi!
            >
            > A teraz przybij 5-taka i hare-hare :)

Okej orajt! Habibi :-P
            • gyubal_wahazar Re: Baltazarze! 28.11.13, 23:10
              To robimy jabola pokoju. Banzai :)
    • man_sapiens Re: ...o równouprawnieniu 27.11.13, 23:07
      A może lepiej odwrócić i ustanowić "ten cipek"?
      Najlepiej symetrycznie, żeby było sprawiedliwie: drogie dzieci, chłopiec ma cipka, dziewczynka ma członkę.
    • za.don Re: ...o równouprawnieniu 28.11.13, 02:35
      eat.clitoristwood napisał:

> Nie uważacie, że organ kobiecy powinien nosić dostojną nazwę członkini?

Czy ja wiem ? To trochę jak by napisać, że 1 = 0 :)
    • katalonja Re: ...o równouprawnieniu 28.11.13, 20:31
      mnie to bierze: Bogini-Członkini!
    • samuela_vimes Re: ...o równouprawnieniu 29.11.13, 21:46
      czlonkini narządu LLL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka