sonilka 06.12.13, 12:03 Kto zarządza waszymi blokami w Warszawie? Macie jakiegoś dobrego zarządcę, bo nasz dotychczasowy nie za bardzo się sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotapk Re: Zarządzanie nieruchomością 11.12.13, 09:48 Polecam firmę ZINOP, solidnie, dobry kontakt, szybkie reagowanie na problemy. My jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
sonilka Re: Zarządzanie nieruchomością 16.12.13, 19:10 Dzięki, każda wskazówka się przyda. Rozważamy też firmę Status, ale na 100% jeszcze nie wiemy na kogo się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
liliiiana Re: Zarządzanie nieruchomością 19.12.13, 09:16 To w Warszawie bloki mają zarządców? Z czystej ciekawości na jakiej zasadzie to działa? Odpowiedz Link Zgłoś
anka7272 Re: Zarządzanie nieruchomością 01.04.14, 19:13 sonilka napisał(a): > Dzięki, każda wskazówka się przyda. Rozważamy też firmę Status, ale na 100% jes > zcze nie wiemy na kogo się zdecydować. poki co nasz wspólnota typuje wlasnie Status i Gestor, zobaczymy, wybór jeszcze przed nami, robimy research Odpowiedz Link Zgłoś
modna.wygodna Re: Zarządzanie nieruchomością 08.01.14, 14:08 Ja akurat nie mieszkam w Warszawie, ale u mnie też jest zarządca i sprawdza się całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
goddesk Re: Zarządzanie nieruchomością 25.02.14, 18:32 Ja wczensiej mieszkałem po drugiej stronie Wisly i tam zarządca nie zwracał uwagi na jakieś prośby, uwagi czy roszczenia – masakra… naprawde trzeba zwracac uwage na to, kto się zajmuje danym budynkiem / osiedlem, bo może nam to oszczędzić nerwów na przyszłość. Teraz mieszkam na Obrońców Tobruku, gdzie zarządza wyżej wymieniony Status – i co prawda specjalistą od zarządzania nie jestem, to jednak jako mieszkaniec czuje się tam dobrze,wszelkie uwagi, które od nas wychodzą, sa prze znich rozpatrywane, poza tym mamy propozycje inwestycji zarządcy do wglądu, można dyskutowac, mieć wpływ na to, jak zmienia suę miejsce, w którym mieszkasz, – a to bardzo ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
crazy123 zarzadca 17.03.14, 15:54 u mnie osiedlem zarządza Status. Jak widze ma sporo klientów, ale w zasadzie sie nie dziwię bo mieszkańcy mojego osiedla są generalnie zadowoleni. Co troche coś budują, remontują, Ostatnio nawet postawili fajny plac zabaw dla dzieciaków. O każdych nowych inwestycjach jesteśmy informowani i jeśli ktoś ma jakieś 'ale' to zawsze można zgłosić sprzeciw. Można się z nimi dogadać i są uprzejmi Odpowiedz Link Zgłoś
drochojowska Re: zarzadca 27.05.14, 00:36 U mnie zarządza sąsiadka, która skończyła kurs zarządców i była bez pracy.Kumpelstwo się szerzy aż strach. Np do sprzątania zatrudniła jakąś koleżankę,która kompletnie nie daje sobie rady bo często choruje no i raczej nie ma wprawy w sprzątaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lulrun Re: Zarządzanie nieruchomością 18.11.14, 09:41 U nas to po prostu spółdzielnia Odpowiedz Link Zgłoś