aneczkakaka 27.08.04, 11:42 Wczoraj mielismy rocznicę ślubu, a mój mąż zapomniał kupić mi kwiatka. Było mi smutno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: Rocznica ślubu 27.08.04, 11:44 e tam, każdemu sie zdarza. niech teraz jakoś nadrobi i będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Rocznica ślubu 27.08.04, 11:46 faceci nie przywiązują wagi do rocznic. Mój mąż zdaje się do tej pory nie wie dokładnie kiedy urodziła się nasza córka, kiedy sa moje urodziny, a nie można powiedzieć, że nas nie kocha. Nie martw się. O ile jesteś z niego zadowolona z innych powodów, na codzień okazuje ci jak cię kocha to traktuj to jako drobne roztargnienie Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkakaka Re: Rocznica ślubu 27.08.04, 11:53 Wiem że mnie kocha, zresztą jest bardzo dobrym mężem i ojcem. Gdy zapytałam się go, oczywiście po długich podchodach, odpowiedział że na rocznicę się kwiatów nie kupuje, że zblizają sięmoje urodzinki iwtedy na pweno dostanę od niego kwiatki, a terazm mam sobie coś kupiś: może jakiś perfum albo ciuch. Mało romantyczne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Rocznica ślubu 27.08.04, 11:55 ale za to praktyczne ;) Mój mąż już wie, że mnie zamiast kwiatów kupuje się gumisie. Też jestem mało romantyczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Rocznica ślubu 27.08.04, 11:58 iii tam, mi to wygląda na szukanie dziury w całym Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Rocznica ślubu 27.08.04, 12:00 aneczkakaka napisała: > Wczoraj mielismy rocznicę ślubu, a mój mąż zapomniał kupić mi kwiatka. Było > mi smutno. następny smutas w letni pogodny dzień oj, żałość mi żałość a ...kwiatów niet Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek.st Re: Rocznica ślubu 27.08.04, 17:06 Wolałabyś dostać od niego z liścia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Rocznica ślubu IP: 213.77.86.* 29.09.04, 23:29 dzis mam rocznice slubu jusz 3 lata w malzestwie 29>09 2004 godzina 14:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Rocznica ślubu IP: *.proxy.aol.com 27.08.04, 20:14 aby unikanc takich sytuacji z 2 tygodniowym wyprzedzeniem przypominam. poniewaz nie zaliczam sie do osob romantycznych to mam zasade kupowac sobie prezenty i infomowac go " co mi kupil" a kwiatki dostaje od czasu do czasu bez okazji Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Rocznica ślubu 29.09.04, 23:49 heheh faceci i ich pamięc do dat i rocznic.... moj tato kilka lat temu choddził smetny i wyraznie zirytowany przez kilka dni od 25 sierpnia. W koncu mam nie wytrzymała i pyta sie go o co chodzi... a on jej, ze to juz szczyt bo minela ich okragła rocznica a tu nic, ani imprezy, ani zyczen, ani be, ani me, ani kukuryku... obie z mam polozylysmy sie na ziemi ze smiechu - rocznice maja i owszem 25 ale wrzesnia ;) ja tez nie mam talentu do dat i zdaza mi sie zapomniec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Rocznica ślubu IP: *.crowley.pl 30.09.04, 11:28 A jak Ty mu dałaś swój prezent to nie było mu przykro i nie miał wyrzutów? Odpowiedz Link Zgłoś