bosa_stokrotka 25.10.14, 18:24 do Sylwka jak w tym roku spędzacie gdzie z kim w jakim klimacie ? szukam inspiracji bo jakoś pomysły się już wyczerpały ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miau.weglowy Re: zostały 2 miesiace 25.10.14, 18:45 sylwki i inne obowiazkowe zabawy malo mnie wzruszaja Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_stokrotka Re: zostały 2 miesiace 25.10.14, 18:51 mnie do tej pory również zawsze był totalny spontan i udana impreza ale w tym roku chcę zaszaleć całkowicie :D Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: zostały 2 miesiace 25.10.14, 19:17 My jedziemy na warmie na dzialke do kolegi/przyjaciela z jeszcze kilkoma wyselekcjonowanymi ludzmi. Kazdy wymysla jakies przebranie i uklada playliste. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: zostały 2 miesiace 25.10.14, 19:39 dwa miesiące to o dziesięć za późno, takie rzeczy planuje się w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta pogięło cię??? 25.10.14, 20:20 Toż ogólnie przyjęte jest, o czym wszyscy wiedzą, że sylwka planuje się z co najmniej dwuletnim wyprzedzeniem! Ech, ignorantka Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: pogięło cię??? 25.10.14, 21:31 jestem niedoinformowana. myślałam, że dwa lata planuje się chrzciny, a dziesięć ślub. rozwód warto zaplanować najpóźniej po siódmych urodzinach. swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: pogięło cię??? 25.10.14, 23:51 A pogrzeb na obgugać na porodówce :D Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: zostały 2 miesiace 25.10.14, 20:27 Nie mam bladego :) Zazwyczaj jeżdzę do kumpla na coroczny bal przebierańców, ale rozważam poważnie spędzenie go ze znajomymi z jednego portalu spełecznościowego, zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: zostały 2 miesiace 25.10.14, 21:24 wolalabym K-araiby, a pewnie bedzie K-rakowski rynek:) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: zostały 2 miesiace 28.10.14, 19:12 anula36 napisała: > a pewnie bedzie K-rakowski rynek:) Od kiedy wprowadzili ochrone i zakaz wnoszenia alkoholu to jest niezla lipa (szczegolnie w tym roku byla strasznie agresywna ochrona)... wiekszosc zostaje w sekcji przed estrada i tam swietuje z buteleczka w rece. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy to jak znajdziesz 25.10.14, 22:33 osa_stokrotka napisała: > szukam inspiracji bo jakoś pomysły się już wyczerpały ;/ - to jak znajdziesz - to sie podziel. Odpowiedz Link Zgłoś
tonik777 Re: zostały 2 miesiace 28.10.14, 14:49 > do Sylwka jak w tym roku spędzacie (...) Pomóc, nie pomogę, ale może chociaż jedna osoba się uśmiechnie: Blondynka do blondynki: - Jak spędziłaś Sylwestra? - Ja go nie spędzałam. Sam zlazł. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Jedz na biegun polnocny.. 28.10.14, 17:15 bosa_stokrotka napisała: > do Sylwka jak w tym roku spędzacie gdzie z kim w jakim klimacie ? > szukam inspiracji bo jakoś pomysły się już wyczerpały ;/ Jedz na biegun polnocny. Bedziesz chodzic w kolko wokol niego i miala 24h Sylwester.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: zostały 2 miesiace 28.10.14, 17:17 nie znoszę zaczynać nowego roku z bólem głowy i po południu mam z domu fantastyczny widok na warszawskie fajerwerki i to jest jeden z fajniejszych Sylwestrów jakie mogę sobie wyobrazić, z najbliższą rodzinką, może wpadnie ktoś znajomy na noworoczny toast, bez spinania się, kiecek i fioków i żadne Karaiby czy inne atrakcje tego świata nie są w stanie tego przebić:) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: zostały 2 miesiace 28.10.14, 17:20 ja pewnie tak jak prawie co roku. w domu z przyjaciolka depresja :) Odpowiedz Link Zgłoś
dark_muffin Re: zostały 2 miesiace 29.10.14, 10:50 dobra przyjaciółka nie pozwoli Ci świętować na trzeźwo :D Zrób przynajmniej górę dobrego żarcia, ja kocham strzelić sobie czasem taki wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus z uwago na to, ze jakis 1 mld ludzi 29.10.14, 11:01 chce spedzic ten dzien wyjatkowo, ciezko jest cos doradzic. Pare mld haruje na ten miliard, a reszta siedzi w domu. Ja mam co roku ten sam program: film "8 1/2" i wino musujace, ulubione smakolyki. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: z uwago na to, ze jakis 1 mld ludzi 06.11.14, 14:50 Kiedyś wszyscy mieliśmy ten sam program, "Szczęśliwego Nowego Roku" z Brylską, ewentualnie "Viva Maria". Ci oczywiście, którzy zostawali w domu. Ale to pamiętają tylko najstarsze forumozaury. Odpowiedz Link Zgłoś
mm969696 Re: zostały 2 miesiace 31.10.14, 17:26 ja juz mam od dwóch tygodni zaklepany bal:) teraz się mogę martwic w co się ubrać Odpowiedz Link Zgłoś
czajkatarzyna Re: zostały 2 miesiace 06.11.14, 12:33 Ja bym chętnie w tym roku została w domu, bo to był naprawdę męczący rok... Obejrzałabym z mężem i córką fajerwerki, wypiła lampkę szampana i poszła spać zbierając energię na Nowy Rok! :) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: zostały 2 miesiace 09.11.14, 22:06 Najchętniej spędziłabym go pod kołdrą z czasoumilaczem, ale nie wiem jakie on ma plany. Odpowiedz Link Zgłoś