mariuszg2 28.08.15, 15:31 Czy to forum ma jakieś nieodkryte tajemnice...? Swoją drogą...dałybyście wiarę facetowi, który na pytanie "gdzie jest pociąg?" odpowiedziałby : "tak między 61 a 65 km trasy Wałbrzych - Wrocław"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 28.08.15, 15:45 Pociągasz się gdzieś w moich okolicach? Ha! Ładnie tam, zwłaszcza jesienią. jadąc relacja Wrocław- Jelenia góra, najlepiej za Jaworzyna Sl. przesiąść się z lewej na prawa. :) nie bądź łobuz maniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 31.08.15, 09:21 kalllka napisała: > Pociągasz się gdzieś w moich okolicach? tak szukam nazistów pilnujących pociągu, lub ich duchów, dla których wojna się jeszcze nie skończyła i błądzą gdzięś nocami w czerni boru Jeżeli jesteś jedną z nich i masz wiadomość to wyślij ja na maila...mam pewien pomysł.. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 28.08.15, 15:57 forum ma mnóstwo tajemnic zapewne... > Swoją drogą...dałybyście wiarę facetowi, który na pytanie "gdzie jest pociąg?" > odpowiedziałby : "tak między 61 a 65 km trasy Wałbrzych - Wrocław"? Mariusz, ja sama sobie nie wierzę, to jakżebym mogła uwierzyć w coś takiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 28.08.15, 16:19 Będą jaja jak się okaże że w tym pociągu ukryto 'Madonnę z Wielkim Cycem' van Klompa. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Łykendowo wpasc pod zŁoty nocny pociąg? 28.08.15, 16:34 eehh... rozmarzylem sie... Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 28.08.15, 17:12 Takiego wała, a nie pociąg. Jak znajdą ten pociąg, to zatańczę dla was i zaśpiewam wraz ze swoim wiernym psem Fafikiem. (Fafik śpiewa lepiej). Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Naga Mendiga - driga... No marzenie... 28.08.15, 20:07 mendiga napisał(a): Jak znajdą ten pociąg, to zatańczę dla was i zaśpiewam wraz ze swoim wiernym psem Fafikiem. (Fafik śpiewa lepiej). Naga Mendiga - driga... No marzenie... a Fafik nie tylko spiewa, ale i liże... www.youtube.com/watch?v=6z82w0l6kwE Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: Naga Mendiga - driga... No marzenie... 29.08.15, 09:21 Popatrz, że też się wcześniej nie poznaliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy No fact... 29.08.15, 12:32 mendiga napisał(a): > Popatrz, że też się wcześniej nie poznaliśmy... No fact... ale lepiej wcale, niz za pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: No fact... 30.08.15, 09:40 Czasem uderza mnie świeżość twoich refleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy No fact... mala rzecz... 31.08.15, 00:14 mendiga napisał(a): Czasem uderza mnie świeżość twoich refleksji. mala rzecz... - ale nie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Myślałem, że o seksie będzie. 30.08.15, 23:13 seks to stan umysłu.... ciekawe do jakich linii należał pociąg...PKP, DB, Koleje Śląśkie, Ćeske Żeleznice, Slovenske vlaky? Odpowiedz Link Zgłoś
kino.mockba Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 28.08.15, 19:02 Przykro mi Mario: scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11885246_953537438018848_4274004692943354833_n.jpg?oh=62dc322402f3b2dfb55e2a69e823703f&oe=56739562 Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 30.08.15, 22:59 cokolwiek to jest to czy nie uważasz, że to romantyczne?... jak z Titanikiem....Odkopią a tam szkielet panny młodej.... i zgniły mundur (oficera wermachtu lub konduktora PKP), którego truchło wchłonął żyjący humus lasów sudeckich.... Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 28.08.15, 20:52 Nie,nie dalabym. Pytajac,gdzie sie podzial pociag mialabym na mysli jego "pociag" do mnie. Jesli by nie zrozumial to jaki sens mialoby zycie z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 31.08.15, 11:03 molly_wither napisał(a): > Nie,nie dalabym. A co zrobiłaś dla "pociągu"?, Czy rozumiesz jego działanie? Co trzeba zrobić, żeby "para buch, koła w ruch....z pieca buch, ..terkocze po torach.. a ktotak ktototak." jaki rodzaj pociągu preferujesz? EC, IC Premium, IR, Os>>> Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 29.08.15, 07:38 Tajemnic ni ma. Uderz w stół a nożyczki podskoczą ochoczo. Pociąg odjechał. Następny za godzinę. W tym czasie można pojeździć na mopie i oblizać okna. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 30.08.15, 07:32 ,..jakby sie kto pytal, to przerylem wagon nr.13 w nocnym skladzie relacji gdynia~b.biala, i nic. do 160 kilometra nie wykryto.. zadnego zlota! ,..jesli nie liczyc zlotej mlodziezy i paru emerytow wracajacych z nad morza, Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 30.08.15, 23:03 a szukałeś w WC? kiedyś dostę to torowiska był prostszy bo widać było wszystko przez otwór sedesu...a teraz jakieś przyciski, ssania.... wytrawny poszukiwacz pewnie by zaryzykował wejście do muszli i nacinięcie przycisku...kto wie gdzie by go zassało? może do Narni? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 31.08.15, 07:15 exploracje wucetu pozostawiono zwodowcom, a swoja droga to ciekawe, ze tez kazdy zaglada w czelusc wucetowei bialej dziury. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 31.08.15, 09:16 dziala_nawalony napisał: > dy zaglada w czelusc wucetowei bialej dziury. żeby splunąć, tzn posłać mikrozwiadowcę w ślinie z kamerką, żeby zbadał co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood A tak na serio, 30.08.15, 08:54 obchodzi Was ten pociąg w ogóle? Bo dla mnie to taki nius z działki Niziurskiego czy Bahdaja, za stary jezde, coby mnie ruszało, niezależnie od faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: A tak na serio, 30.08.15, 09:38 ,..nie specjalnie, ale to zawsze cos ciekawego,.. tak dla odmiany ~ ..a nie, ktorej i jakie stryngy odslonily bobra.,..a zanosi sie,ze jakby potwierdzil sie fakt istnienia tego nieprzebranego dobra wszelakiego to i w polityce troche sie zagotuje, hi..hi..ruskie nas pociagiem, a my ich smolenskim zlomem,..niemcy nas prawem do ichniejszych archiwaliow,a my dup~uznaniem polskiej obecnej mniejszosci w reichu,..no i w izraelu tez jest juz kilku jedynie slusznych spadkobiercow.. kilka dobrych miesiecy bedzie o czym gadac..8) Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: A tak na serio, 30.08.15, 09:39 Nie no, co ty. Niezbadany Riese, zaginione złoto Wałbrzycha, milczący Niemcy i Rosjanie, sprzeczne relacje, tajemnice, tajemnice! Gdyby rzeczywiście coś znaleźli, znowu by się coś ruszyło w tej sprawie. Ja jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: A tak na serio, 30.08.15, 10:29 Czy ja wiem, czy obchodzi? Ciekawie to by było, gdyby znaleźli tam UFO (a powiadają, że jakieś tam może być) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus pociągające treści 31.08.15, 11:10 Facetowi, który by mi pokazał taki pociąg, dałabym dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: pociągające treści 31.08.15, 11:40 znana.jako.ggigus napisała: > Facetowi, który by mi pokazał taki pociąg, dałabym dużo! rozumiem Pani fascynację (ilustracja poniżej): www.empireonline.com/images/features/spielberg/1941-viewers-guide/9.jpg Zapraszam do kabiny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: ale to nie pociąg 01.09.15, 10:34 Picie to częsta przypadłość wśród pilotów. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: pociągające treści 31.08.15, 11:43 znana.jako.ggigus napisała: > Facetowi, który by mi pokazał taki pociąg, dałabym dużo! phii.. zadne odkrycie, wtedy kazda duzo daje.. Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 31.08.15, 11:18 Sytuacja się rozwija. Dolnośląska konserwatorka zabytków się dystansuje, wojewoda się dystansuje. Generalny został generalnie został ośmieszony. Ciekawe co dalej. Idę po orzeszki! Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus to już lepiej szukać trumny Klappera z 31.08.15, 11:24 Siódmego wtajemniczenia. Może ktoś z Was pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: No a czy ktoś wierzył, że to na serio? 31.08.15, 11:58 No Generalny wierzył. O to się rozchodzi. Media światowe go cytowały. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: No a czy ktoś wierzył, że to na serio? 31.08.15, 12:27 Są tacy którzy wierzyli, wierzą i wierzyć będą, a jeśli okaże się że złotego pociągu nie ma, to uwierzą w spisek żydowsko-masoński mający na celu potajemne przejęcie pociągu pełnego skarbów z pominięciem Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 31.08.15, 11:57 mendiga napisał(a): > Sytuacja się rozwija. Dolnośląska konserwatorka zabytków się dystansuje, wojewo > da się dystansuje. Generalny został generalnie został ośmieszony. Ciekawe co da > lej. Idę po orzeszki! Mendi,osmieszyl sie? czyzby?,.. bo miedzy nami mowiac nikt nic nie wie, a te pospieszne dystansowanie,moze byc polewaniem wody na zarzewie, bo jak sie narod napali na to zloto,to nie ma takiej sily,zeby to zatrzymac,..zuchwali rusza niczym azjatyckie tsunami,a juz zwlaszcza frankowicze, ci wykazuja mocno nerwowe ruchy, to tylko patrzec jak cale te wyglodniale towarzycho ruszy z motykami na 300 ton zlota!!! hi..hi ,..a co tam miny, przodem puszcza kargulowa mucke i gitara, droga wolna..moze i sam wyskocze tam na kilkudniowy rekonesans?.. kuzwa, nie w kij dmuchal,..ten golden bahnzug smierdzi mi niezla kasa!! 8) ps. masz gdzies w piwnicy jakas saperke, albo poreczna motyczke? dam udzialy w zdobyczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 31.08.15, 12:00 No ośmieszył czyżby. Ale spoko, poczekamy, co powie. A jak będzie pociąg, to tańczę. Słowo się rzekło. Choć oczywiście świetnie byłoby, gdyby był. Choćby i pusty. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 31.08.15, 12:04 ,..nawet bez zlota takie odkrycie samo w sobie juz jest skarbem, mysle ze smialo mozna w okolicy zaczac planowac budowe jakiegos hoteliku, z tego bedzie biznes,..bo news poszedl w swiat,a to zawsze napedza turystow. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy no bez jaj 31.08.15, 12:36 dziala_nawalony napisał: > ,..nawet bez zlota takie odkrycie samo w sobie juz jest skarbem, mysle ze smial > o mozna w okolicy zaczac planowac budowe jakiegos hoteliku, no bez jaj - hotele to jusz tam sa. teraz czas na sanktuarium. Ci tesz musza cos z tego miec. - Proponuje sanktuarium pod wezwaniem Sw. Pociągu. Sam sie tam wtedy pociągne. By sie nawalic. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Nawalony, pociąg czeka, a Ty sie lenisz. 31.08.15, 12:30 Nie nawaliles sie, czy dziala w remoncie ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony remont. 31.08.15, 12:36 ,. jestem uziemiony,kalendarz doktora house'a szuka terminu dla mnie,. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 31.08.15, 15:41 konserwatora pociąg do wódki. albo grzybków. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Malutka... 31.08.15, 15:52 six_a napisała: > konserwatora pociąg do wódki. Malutka, Ty wez mnie nie papuguj. hiba, ze tesz nawalona jezdes: forum.gazeta.pl/forum/w,16,158565052,158586444,no_bez_jaj.html Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Malutka... 31.08.15, 16:11 jest też taka opcja, że nikt cię nie czyta. tak zwana smutna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy wykluczone. 31.08.15, 17:40 six_a napisała: > jest też taka opcja, że nikt cię nie czyta. > tak zwana smutna prawda. wykluczone. jest jedna taka, co mnie czyta - z urzedu. a u Ciebie jak z seksikiem ? o.k.? - bo w reszte to nie wnickam. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: wykluczone. 31.08.15, 18:34 1. wątpię 2. już o to pytałeś, masz sklerozę? 3. zdajesz sobie sprawę, iż odpowiednikiem twojego pytania w tak zwanym realu jest wyskakiwanie zza krzaka z wackiem na wierzchu? chyba nie. więc z łaski podciąg spodnie, tylko se nie przytrzaśnij. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nadal wykluczone. 31.08.15, 22:44 six_a napisała: > 1. wątpię - to masz problem. > 2. już o to pytałeś, masz sklerozę? - mam, istotnie. tym niemniej - uczesz grzywke, bo Ci sie podobno ostatnio nie uklada. (swiadkowie sygnalizują...) > 3. zdajesz sobie sprawę, iż odpowiednikiem twojego pytania w tak zwanym realu jest wyskakiwanie zza krzaka z wackiem na wierzchu? z wackiem, w moim wieku ? chyba z wacikiem ? - nie myl adresatow. podciąg spodnie, tylko se nie przytrzaśnij. - no to sie w koncu zdecyduj: mam co sobie przytrzasnac, czy nie ? PS. zglos sie do femi (foro: psy) napewno znajdziecie wspolny jezor. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k [...] 01.09.15, 10:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy ja rowniesz będę się streszczać: 05.11.15, 13:59 six_a napisała: > ziew. - ZLEW. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 31.08.15, 21:41 w międzyczasie sprawa nabiera tempa... do akcji ma wejść wojsko... Pani sixa. Czy mundur Panią kręci? w hełmofonie na raptorze? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy w takim tempie ? 31.08.15, 22:47 mariuszg2 napisał: > w międzyczasie sprawa nabiera tempa... do akcji ma wejść wojsko... - w takim tempie ? to nie zdazyliby obronic Czestochowy, nie muviac o obronie Warszawy. > Pani sixa. Czy mundur Panią kręci? w hełmofonie na raptorze? - nie pytaj kobiety oszczegoly. wazne - ze cos kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: w takim tempie ? 31.08.15, 23:12 obrotowy napisał: > wazne - ze cos kręci. hahahah....nie kumam.... Jan, Wacek, Zenek...brak słów, że nie wiem co powiedzieć.... Cię dziewczyny kochają chyba......raptor ma F22, ja 0,58 a mig wymiata przy 29....także muzyczka dla przyjaciela..(łoł!) .....parapapa....nnnnoooo...oooo www.youtube.com/watch?v=wqG131A_5Q0 Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: w takim tempie ? 01.09.15, 11:45 mariuszg2 napisał: > > Jan, Wacek, Zenek...brak słów, że nie wiem co powiedzieć.... Cię dziewczyny koc > hają chyba......raptor ma F22, ja 0,58 a mig wymiata przy 29....także muzyczka > dla przyjaciela..(łoł!) > .....parapapa....nnnnoooo...oooo ..raptor osiaga prawie 2.5 macha, z czego 1.7 zrobi bez dopalcza,..czym zmartwil producentow mocarza,za to bezpanskie psy,az zawyly z radosci na widok kalwaryjskiego dziada w ciasnej ulicy. > > www.youtube.com/watch?v=wqG131A_5Q0 Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: w takim tempie ? 01.09.15, 20:02 dziala_nawalony napisał: > ..raptor osiaga prawie 2.5 macha, z czego 1.7 zrobi bez dopalcza,..czym zmart > wil producentow mocarza,za to bezpanskie psy,az zawyly z radosci na widok kalwa > ryjskiego dziada w ciasnej ulicy. Nawalony... zdaje misie, że się że mamy sporo emocji na foro...fakt... sa jakieś milczące...wieje grozą nawet odrobinę, aż mi gęsia skórka cierpnie i włoski się jeżą...ogólnie jest git.... zawsze jakiś powiew chłodu w taki upał działa ożywczo... wracając do tematu... wyłowili łódź z 1 wojny swiatowej z Bronią (wczoraj miała imieniny) oraz samolot radziecki z 2 wojny swiatowej... myślisz, że złoty pociąg ma jakieś szanse? PS to nie bezpańskie psy tylko suki...psy tak nie wyją Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: w takim tempie ? 01.09.15, 22:26 mariuszg2 napisał: > dziala_nawalony napisał: > > > ..raptor osiaga prawie 2.5 macha, z czego 1.7 zrobi bez dopalcza,..czym > zmart > > wil producentow mocarza,za to bezpanskie psy,az zawyly z radosci na widok > kalwa > > ryjskiego dziada w ciasnej ulicy. > > Nawalony... zdaje misie, że się że mamy sporo emocji na foro...fakt... sa jakie > ś milczące...wieje grozą nawet odrobinę, aż mi gęsia skórka cierpnie i włoski s > ię jeżą...ogólnie jest git.... zawsze jakiś powiew chłodu w taki upał działa oż > ywczo... wracając do tematu... wyłowili łódź z 1 wojny swiatowej z Bronią (wczo > raj miała imieniny) oraz samolot radziecki z 2 wojny swiatowej... myślisz, że z > łoty pociąg ma jakieś szanse? > > PS to nie bezpańskie psy tylko suki...psy tak nie wyją ~~ no ale kto zajrzy im pod ogon, zeby stwierdzic nadobnosc czworonogow..ee, nieruchawe cos dzisiaj cale towarzystwo, wszystkie w szkole? ,..pociag? zdaje sie,ze nasz golden bahnzug jest bez szans...bo zbliza sie lepsza atrakcja~~ orient express z nadkompletem sniadych pasazerow,a wiadomosci z kaiserlich und königlich, a konkretnie z ichniejszych ck.kolejowych szlakow mroza krew w zylach podroznym i stad ten chlod o ktorym wspominasz,..chiba niestety sprawdza sie przepowiednia wieszcza z czluchowa, bo oto na naszych oczach zdycha schengen,..radze delektowac sie ostatnimi beztroskimi wakacyjnymi podrozami po babci europie.., a czy czasem juz kiedys, gdzies to nie bylo?..zniszcz wroga puszczajac mu hordy biedy i nedzy wszelakiej,..trza zbadac ktora wypozyczalnia wypuszcza te kajaki i rowery wodne i caly ten exodus,.. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: w takim tempie ? 01.09.15, 22:55 dziala_nawalony napisał: > ~~ >,..trza zbadac ktora wypozyczalnia wypuszcza te k > ajaki i rowery wodne i caly ten exodus,.. > aaa taaam! do Dudy z tym!... pod ogon nie zajrzę bo brzuch upasion na koszernej wieprzowinie i kiełbas tradycji antysemickiej...cichaczki dostaję przy schylaniu... dotleniawszy półkule słowiańszczyzną obciążone...Orientuję się - przez historii wzgląd - otoman jeden Rzeczypospolitej rozbioru nie uznał...w chrześcijańskim obowiązku jest braterską więź podtrzymać i strawę wieprzową podać, wódką napoić, bigosu na wiatry przyprawić lubczykiem, kobietom murki zedrzeć, w jasyr brać, beżowych w buraki....kampania cukrownicza tuż tuż a ronk do roboty brakkk...pijane wszystko u lorda Soffolk Vauhallami się rozbija.... jaki obstawiasz wynik meczu Niemcy-Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: w takim tempie ? 02.09.15, 08:10 mariuszg2 napisał: > > ... jaki obstawiasz wynik meczu Niemcy-Polska? mam zapotrzebowanie na duze emocje patriotyczno~narodowe, wiec musi byc zwyciestwo,rzecz jasna bialo~czerwonych..3-1, i ladny mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: w takim tempie ? 02.09.15, 09:28 dziala_nawalony napisał: > mariuszg2 napisał: > > > > ... jaki obstawiasz wynik meczu Niemcy-Polska? > > > mam zapotrzebowanie na duze emocje patriotyczno~narodowe, wiec musi byc zwycie > stwo,rzecz jasna bialo~czerwonych..3-1, i ladny mecz. a ja węszę szwindel (z niemiecka). Owszem 3:1 dla Polski ale "złoty pociąg" wraca za Odrę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: w takim tempie ? 05.09.15, 07:08 ,..3-1 bylo, tylko azymut nie ten..szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Łikendowo czyli gdzie jest pociąg? 05.11.15, 13:00 No i szukają. A Wy drogie Panie...znalazłyście już swoje skarby czy nadal szukacie? Do jakiego wieku ma sens szukanie skarbu? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy standardowo - do 30 :) 05.11.15, 14:01 przy 30 + - sie bierze - jak leci. Odpowiedz Link Zgłoś