Dodaj do ulubionych

Kobiety I ja

24.06.18, 20:57
Jestem sam. Kolezanka A dzwoni, ze facet ja zdradzil, kolezanka B. Ze jej facet sie nie odzywa, inna dala mi kosza, a kilka dni pozniej dzwoni chodzmy do kina, znowu D lubi spedzac ze nna czas. Sytuacja ostatnio -impreza trzy laski same I ja. Narzekaja, ze same, ze trudno znalezc kogos fajnego.Wszystkie mi mowia ze jestem fajny, niebrzydki, znajdz sobie kogos. A ja, mysle to co.Dlaczego kobiety nie widza we mnie faceta tylko "kolezanke"'.Czekam kiedy zaczniemy o paznokciach gadac:)
Obserwuj wątek
    • obrotowy masz takiego dobrego nicka... 24.06.18, 21:31
      a jajca wieszasz na haku przed wyjsciem z mieszkania ?

- no to zobacz, co Putin robi w Tuwie...

jak nie poluje - to nurkuje :)
      www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/wladimir-putin-na-wakacjach-gdzie-wypoczywa/7e9vyl2
    • dziala_nawalony Re: Kobiety I ja 24.06.18, 22:26
      ,..oto cos co lubi kazda kobieta,zacznij wygladac i zachowywać jak mezczyzna,no i zarabiać jak prawdziwy mezczyzna.
    • alpepe Re: Kobiety I ja 24.06.18, 23:04
      Ta, co dała ci kosza, do spuszczenia ostatecznego, miej trochę honoru. Co do innych, tylko od ciebie zależy, czy sama przyjaźń jest dla ciebie coś warta.
      • obrotowy pepi, as usual ,ma racje. 26.06.18, 09:37
        (super trzezwa baba).

a pozostale Panienki po prostu bym spytal:
        - nie wychodzi Ci z innymi - to moze sproboj ze mna ?

a jak nie - to odlot i na drzewo.
    • znana.jako.ggigus Re: Kobiety I ja 25.06.18, 06:35
      Kosz za kosz, bez przesady.
      Jak pisała Alpepe, miej trochę honoru.
      Wiesz co, kiedyś miałam kiedyś tzw. żałobę po jednym bogu seksu i flirtu i trzy lata nie mogłam się zakochać, nie znalazłam nikogo interesującego. A nawet dłużej, tak ze czetery lata, koło pięciu nawet, jak teraz liczę.
      Nie musisz się rozglądać dookoła, która następna i co robią te dotychczasowe koleżanki, nie musisz się zastanawiać, kiedy o paznokciach pogadasz. Gadaj, czym chcesz. Najfajniejsze rzeczy w życiu zdarzają się, kiedy człowiek wyłącza musik z życia. Serio.

tuwa6 napisał(a):

> Jestem sam. Kolezanka A dzwoni, ze facet ja zdradzil, kolezanka B. Ze jej facet
      > sie nie odzywa, inna dala mi kosza, a kilka dni pozniej dzwoni chodzmy do kina
      > , znowu D lubi spedzac ze nna czas. Sytuacja ostatnio -impreza trzy laski same
      > I ja. Narzekaja, ze same, ze trudno znalezc kogos fajnego.Wszystkie mi mowia ze
      > jestem fajny, niebrzydki, znajdz sobie kogos. A ja, mysle to co.Dlaczego kobie
      > ty nie widza we mnie faceta tylko "kolezanke"'.Czekam kiedy zaczniemy o paznokc
      > iach gadac:)
      • adria231 Re: Kobiety I ja 25.06.18, 08:33
        A nie próbowałeś w czasie spotkań z koleżankami zmieniać tematu? Może one też na to czekają. Jeżeli nie są w twoim typie, to poszukaj innych " koleżanek". Powodzenia!
    • horpyna4 Re: Kobiety I ja 25.06.18, 08:47
      Dlaczego widzą w Tobie tylko koleżankę? Może ktoś im naopowiadał że jesteś gejem i uważają, że nie ma sensu do Ciebie startować.

A czy którejś z tych, co mówiła, że kogoś znajdziesz, zaproponowałeś związek? Bo może to było podpuszczanie, żebyś się zdeklarował. W naszej kulturze wciąż jest przyjęte, że z inicjatywą wychodzi facet i sporo kobiet do tego się stosuje. Jeżeli więc czekasz na deklarację ze strony kobiety, to możesz się tego nie doczekać.
      • derff Re: Kobiety I ja 25.06.18, 09:28
        Chciałbym mieć takie kłopoty,och.....chciałbym
        • adria231 Re: Kobiety I ja 25.06.18, 19:38
          To może coś doradzisz chłopakowi, jak facet facetowi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka