Dodaj do ulubionych

Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:42
Nigdy nie zagladałem jej do kosmetyczki i w ogole do torebki gdzie trzyma
kosmetyczke i cos mnie pewnego dnia natkneło aby to zajrzec.

I znalazłem tam opakowanie zawierajace ktore orginalnie zawiera 3
prezerwatywy z czego jednej nie było.

Nie zdazyło sie abym to robił w kondomie wiec przypuszczam ze mnie zdardza.

Panie co kobieta moze robic z prezerwatywami procz seksu?
Obserwuj wątek
    • agnied Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! 14.10.04, 12:45
      Ojej, może tą brakującą komuś pożyczyła.
    • sarsuniaa Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! 14.10.04, 12:45
      Balonika sobie zrobila, nie badz gorszy i nadmuchaj pozostale dwie :D
      • smellsliketen Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! 14.10.04, 12:59
        I zawieś rano przy lustrze nad umywalką, ciekawe jak zareaguje kiedy zobaczy
    • Gość: obierzyna od "bykow" jak zwykle sie roi...btxt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:47
    • Gość: mm Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:48
      Jak sie utnie kapturek to moze służyć jako gumka do włosów ;-))
      • smellsliketen Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! 14.10.04, 13:00
        A może uszczelka awaryjna do cieknącego kranu? Pan hydraulik u Was nie bywał
        ostatnio?
    • smellsliketen Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! 14.10.04, 12:50
      Ja też mam prezerwatywy w kosmetyczce, kiedys kupiłam jakąs babską gazetę i
      była doklejona, więc włozyłam do kosmetyczki.
      Kobiety lubią "mieć"
    • Gość: magi Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: 217.153.180.* 14.10.04, 12:51
      może robiła usg narządów rodnych? jeżeli takie badanie robi się w państwowej
      przychodzi często każą przynieść własną prezerwatywę, którą lekarz nakłada na
      przyrząd do badania.
    • Gość: majjka Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:54
      no to ma pan problem prosze Pana, zoncia albo sie puszcza jednorazowo, lub
      romansuje, chociarz mysle , ze to pierwsze( te prezerwatywy) jesli tak jest to
      szkoda tracic czasu na zone. kurweskiego charakteru nie da sie Panu
      wyeliminowac. Wspolczuje Panu.
      • Gość: ? Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:57
        A ja znam kilka dziewczyn ktore w ramach masturbacji używają różnych
        interesujących przedmiotów -i zeby było higienicznie właśnie w prezerwatywie.
      • kopov Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! 14.10.04, 13:16
        cześć majjeczka ogoliłaś .........?
        no bardzo sie cieszę, ze to Cie nie nudzi:) buziaczki:)
      • boykotka Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! 14.10.04, 15:59
        Trochę brzydko napisane ale chyba masz rację. Parę lat temu moja kupela zaczęła
        się skarżyć, że chyba ją mąż zdradza. Radziła się akurat mnie bo razem
        pracowaliśmy( tzn. jej mąż i ja). Najpierw pomyślałam, że przesadza. Jednym z
        argumentów, które padły było to, ze ze sobą nie sypiają. Parę dni później,
        rzuciłam w eter, że potrzebna mi jest gumka. Chodziło o taką do ścierania. W
        formie żartu mąż tej dziewczyny rzucił mi na stół paczkę prezerwatyw.
        Oczywiście w kompecie nie było jednej. Wtedy jej uwierzyłam. Nie powiedziałam
        jej o tym, teraz żałuję. Rozwiedli się rok temu.
    • Gość: marta uparta Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: 217.153.168.* 14.10.04, 13:18
      dmuchac baloniki?
      • kopov Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! 14.10.04, 13:20
        policjantka z drogówki?
        • Gość: marta uparta Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: 217.153.168.* 14.10.04, 14:37
          dzieki za zyczenia:) pani od geografii tez chyba zlozyles?

a propos prezerwatyw; kolega opowiadal mi o pewnym nowym ich zatosowaniu.
          Przemycal kiedys z Rosji dolary i zlote obraczki we wlasnej dupie, wszysto
          zgrabnie upchnal w gumie, nasmarowal wazelina i pooooszlo:)

Moze autor watku powinien sie zastanowic, czy jego zona nie byla ostatnio na
          wycieczce w Kaliningradzie:))))
    • kryzolia Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! 14.10.04, 14:14
      Nie chcę CIę pocieszać, ale zdarzyło mi sie że lekarz ginekolog do badania
      kazał sie w takową zaopatrzyć. Ale to było troche temu. Teraz ma własne.
    • Gość: lill Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.238.92.227.adsl.inetia.pl 14.10.04, 14:49
      wewnętrzne USG u ginekologa
    • Gość: Fema Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.b.pppool.de 14.10.04, 15:40
      wiecie ,co zauwazylam? Kiedy kobieta sie zali, ze ma podejrzenia, ze maz ja
      zdradza, wszystkie ja pocieszaja. Ze maz kutas, ch...., itp. Ale jak facet
      pisze taki post, sypia sie glupie zarty. Jestescie niesprawiedliwe!
      • prncesa Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! 14.10.04, 16:00
        Zgadzam się! Skąd w ludziach tyle złośliwości? Jeżeli nie maja nic ciekawego do
        powiedzenia to nie powinni wogóle się odzywać. Człowiek szuka rady, a tu ...
        • Gość: Jean Paul Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 16:03
          Tak to jest,gdy mąz zdradza-robi się z tego tragedię-bo to w sumie rzadkie(tak
          jak trzęsienia ziemi czy zamachy) lecz jak żona zdradza-jest to normalne i
          wszyscy się smieją,zatrują--o stary,ty już też..z kobietam io czeste(tak jak
          wypadki drogowe,zawały).Baby się po prostu kurwią więcej jak męzczyźni i jest
          to normalne,a jesli się nie kurwią to przynjmniej kuszą chłopów.(a teraz czekam
          na ataki kobiet żem cham)
          • Gość: mila Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.icpnet.pl 14.10.04, 16:15
            cham:)
            • Gość: piecyk gazowy Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 16:20
              Bój się Boga dziewczyno-na papieża naszego polaka tak mówić..:)
              • Gość: piecyk gazowy Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.10.04, 20:52
                Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Bój się Boga dziewczyno-na papieża naszego polaka tak mówić..:)

Fanego masz nicka. Identyczny jak mój.
                • Gość: Artur Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.ss.shawcable.net 15.10.04, 20:58
                  Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):
                  >
                  > > Bój się Boga dziewczyno-na papieża naszego polaka tak mówić..:)
                  >
                  > Fanego masz nicka. Identyczny jak mój.

Nareszcie sie wyjasnilo, znalazl sie prawdziwy piecyk.
    • Gość: Wezuwiusz.pl Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 16:32
      czy wam się już kompletnie w dupach poprzewracało?Chyba tak.Przecież na
      pierwszy rzut oka widac że na tym forum to większośc prowokatorów a już
      Białystok to w tym przoduje,piecyki gazowe i inne siksy odzywające się językiem
      kryminału.Apeluję o kulturę i porządek na forum!
    • Gość: pokrybala Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:53
      Gość portalu: Krzysztof napisał(a):

> Panie co kobieta moze robic z prezerwatywami procz seksu?

Są trzy możliwości:
      1. zdradza Cię
      2. Popisuje sie przed koleżankami
      3. Często chodzi po deszczu, łowi ryby lub pływa na łódce, więc musi
      zabezpieczać komórke przed zmoczeniem (prezerwatywa świetnie sie do tego
      nadaje).

Mozliwe są wszystkie warianty jednocześnie. Nie pytałeś?
      • Gość: Artur Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.ss.shawcable.net 14.10.04, 17:56
        Prezerwatywa jest to takze swietny srodek do ochrony lufy broni dlugiej przed deszczem. Sposob znany jeszcze z partyzantki. Moze zonka poluje?
        • Gość: Artur Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.ss.shawcable.net 14.10.04, 17:57
          Takze chroni palce dloni przed przebarwieniami podczas obierania burakow.
          • Gość: Superb Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 18:05
            Nie zapominajmy o świerzych orzechach włoskich w skorupkach-przebarwienia złażą
            fatalnie więc może do tego,zważywszy że sezon.
    • Gość: xx Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 19:19
      To dziwkę za nogi i o ścianę..
      • Gość: M. Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 19:24
        Może robiła USG? Czasami w gabinecie proszą, żeby przynieść ze sobą (chociaż w
        większości mają)
    • Gość: mandzo Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: 80.53.160.* 14.10.04, 19:41
      A mój 10 syn znalazł prezerwatywy u nas w sypialni.Jako ojciec musialem mu
      wytlumaczyć do czego to sluzy i od tego dnia mam mniejsze problemy z sytuacją
      kiedy syn zobaczy prezerwatywę w koszu na smieci.Traktuje to jako coś
      naturalnego
    • Gość: lola badanie USG IP: *.chello.pl 14.10.04, 19:54
      podczas badania Usg narzadow rodnych ginekolog wklada w dziewczyne taka galke
      na ktora trzeba zalozyc prezerwatywe
      porozmawiaj z zona
      pozd
    • Gość: pielęgniarka Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:11
      prezerwatywa wymagana jest przy badaniu ginekologicznym, służba zdrowia jest
      biedna,
    • Gość: pokrybala Re: Znalazłem przypadkiem u zony prezerwatywy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:13
      Ok, Krzysztof, teraz już wiesz, że powinieneś przeprosić żonę, że patrzyłeś, co
      nosi w kosmetyczce, przyznać się, że coś głupiego Ci w głowie świtało,
      przeprosić za to (idzie zima, więc kup futro), okazać skruchę, obiecać, że to
      sie już nigdy nie powtórzy.
    • syn_maliniaka To mojego ojca - wczoraj ich szukał n/t 15.10.04, 21:03
      • Gość: sowjet junion Re: To mojego ojca - wczoraj ich szukał n/t IP: *.chello.pl 16.10.04, 01:04
        Sprawdź, może jeszcze siedzi w jej pochwie
        • Gość: aabbcc Re: To mojego ojca - wczoraj ich szukał n/t IP: 217.153.176.* 16.10.04, 17:18
          Ten tekst byl najlepszy ze wszystkich !:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka