Dodaj do ulubionych

"Bezpłatne" podpaski

10.07.19, 10:34
GW napisała, że Francuzki domagają się bezpłatnych podpasek. Pięknie.
Bo drogie, a bez nich żyć się nie da - ilustrują to zdjęciami w zakrwawionych spodniach itd.
No, jak podpaski, to może i maszynki do golenia, depilacji itd. Dlaczego tylko dla kobiet, przecież mężczyźni też muszą się golić (obyczajowy standard)?
A jak to, to dlaczego nie bezpłatna żywność, mieszkanie, telefon itd. - bez tego nie da się żyć w jeszcze większym stopniu. Dlatego koniecznie.
Ilość inteligencji we Wszechświecie jest stała, populacja rośnie.

Pięknie. Podziwiamy radosną twórczość sił postępowych oraz udział Wysokich Obcasów w tym wielkim dziele.

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲
BEZLITOSNE BARDZO OSTRE ZĘBY!!!!!
Obserwuj wątek
    • 5helga Re: "Bezpłatne" podpaski 20.07.19, 12:37
      Ja słyszałam o takim czymś jak wacikowe (opiekuncze) z ZUSu to chyba na waciki i podpaski(pieluszki)?(ok.200zł) Sama zaś renta socjalna to t.j. dofinansowanie rolników zn. na żywność. Dziwne tylko że nie w bonach zakupowych byłyby to wtedy bardziej świadome zakupy.;-)
    • dream.bean Re: "Bezpłatne" podpaski 26.07.19, 09:40
      Jak dla mnie to jest dość fajna opcja. Jeżeli nie np. podpaski to przynajmniej kubeczki menstruacyjne.
    • moon84 Re: "Bezpłatne" podpaski 05.09.19, 20:24
      nie widzę w tym nic dziwnego.
      Menstruacja to najbardziej naturalny proces biologiczny. Bez niej nie byłoby nas :) wiem, że spłycam ale tylko na potrzeby wypowiedzi.
      Uważam, że to wspaniały pomysł. Skoro stać nas na 500+ za dziecko, fajnie jakny kobietom jednak udostępnić podstawowe środki higieny.
      Nie jest dla mnie to to samo co maszynka do golenia - nota bene dla w pełni postępowych kobiet w rozumieniu tego co napisałaś/napisałeś - zupełnie do niczego nie potrzebna :)
      • yadaxad Re: "Bezpłatne" podpaski 05.09.19, 22:09
        Podpaska, to nie jest przedmiot jakim chce się być.
        • yadaxad Re: "Bezpłatne" podpaski 05.09.19, 22:14
          Cywilizacja wymaga,że się im należą, jak dzieciom wykształcenie. Ale można to prawicowo zanegować.
      • bigzaganiacz Re: "Bezpłatne" podpaski 06.09.19, 13:08
        Menstruacja to najbardziej naturalny proces biologiczny.

to po co zaklucac ten naturalny proces niech ciecze po girach
    • obrotowy I bezplatne 1000 Euro dla kazdego 07.09.19, 13:58
      - byly juz w "Oswieconej" Unii takie propozycje.

a dopiero jak chcesz miec "wiency" - to musisz sie fatygowac po robote...
    • inox Re: "Bezpłatne" podpaski 20.09.19, 11:12
      Golić mozna się z wyboru, natomiast kobiety co do miesiączki nie mają. :|
    • 101lulilaj90 Re: "Bezpłatne" podpaski 05.11.19, 11:26
      A po co człowiekowi bezpłatne podpaski? Co to za akcja jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka