Dodaj do ulubionych

JESTEM BATMANEM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:56
od dziecinstwa fascynowala mnie postac batmana, zarowno w filmie jak i
komiksie, jestem posiadaczem wszytkich filmow ,kreskowek ,komiksow i zabawek
batmana, teraz gdy mam 28 lat sam postanowilem zostac nim i stawic czola
przestepca, zamowilem z usa oryginalny stroj batmana z 3 czesci filmu ,
oprocz tego kupilem sobie sporo nozy ,gaz, paRAlizator i chce kupic bron
maszynowa od ruskich , bede batmanem przyszlosci, rozprawie sie ze wszelkimi
szumowinami, juz zaczalem cwiczyc na pijakach , oczyszce to misto i kraj ze
calego gowna a zaczne od mojej dzielnicy, zyczcie mi powodzenia... BATMAN
Obserwuj wątek
    • Gość: corgan ale jakie miasto chcesz oczyscic? IP: 217.11.142.* 25.10.04, 00:48
      bo nam w Warszawie najbardziej doskwierają ulotki agencji towarzyskich
      wciskanne we wszystkie otwory i stoliki z majtkami i stanikami bez opakowania w
      centrum (bo to sieje ruje i poróbstwo). A przy okazji zajął byś sie rychło
      psimi gównami, bo to jakoś bardziej nam doskwiera niż panowie w sportowych
      wdziankach ze spuchnietą szyją i brakiem wloskow na glowie....
    • niedzwiedzica_sousie Re: JESTEM BATMANEM 25.10.04, 15:07
      a masz odpowiednią furę?
      • Gość: Asik Re: JESTEM BATMANEM IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 25.10.04, 15:18
        niedzwiedzica_sousie napisała:

> a masz odpowiednią furę?

Albo, figurę. Batman ma taki specjalny kostium. Obcisły:-)
        • Gość: batman Re: JESTEM BATMANEM IP: 204.52.187.* 25.10.04, 15:22
          Wszystkie mięśnie mam wielkie, szczególnie mięsień piwny... to nim rozprawię
          sie z przestępcami. I'm Batman.
    • regata7 fajnie :-) 25.10.04, 15:51
      a ten z trzeciego piętra mówi, że jest Spidermanem... tylko jak zaczyna chodzić
      po ścianach, to go ubierają w taki specjalny filmowy kostium z bardzo długimi
      rękawami, które można związać na plecach...
    • Gość: batman [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Em JUZ CIĘ LUBIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:01
      To, co napisałeś, zachwyciło mnie. Prawdziwa pasja, ktorej jesteś wierny. Tylko
      uważaj, aby Cię nie zamkneli w wariatkowie albo w pudle... Ja też mam taką
      swoją pasję.
    • Gość: stella Re: JESTEM BATMANEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:05
      Powodzenia!
    • anahella Re: JESTEM BATMANEM 26.10.04, 21:30
      To ja prosze zajac sie mlodzieza pod moim oknem. PIja tanie wino z gwinta i
      bluzgaja. Okna nie mozna otworzyc bo ich melodramatyczna mowa mnie razi;)
    • Gość: cat Re: JESTEM BATMANEM IP: 83.238.41.* 11.12.04, 15:34
      LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
      LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka