aretse11 26.10.04, 14:11 jestem ciekawa ile dni kada z Was ma okres..ja mam 3-4 dni..podobno to blogoslawienstwo bo wiekszosc kobiet ma tydzien..nie wiem..wiec pytam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kicia Re: ile dni macie okres??? IP: *.proxy.aol.com 26.10.04, 14:19 Zapytaj na forum Cosmopolitan. Oni tam uwielbiaja takie watki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anjaaaa Re: ile dni macie okres??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 09:23 ja mam 2-3 dni:P Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: ile dni macie okres??? 03.11.04, 10:11 Ja miałam około 3 dni, teraz nie będe już mieć w ogóle:D Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: ile dni macie okres??? 03.11.04, 10:21 hmmm... niee... nie będę miec w ogóle:) zaczęłam brac zastrzyki i dopóki nie przestanę, a nie widzę powodu by przestać, okresu mieć nie będę!:) Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: ile dni macie okres??? 03.11.04, 15:43 jakie zastrzyki?...no sa te co raz na 3 miesiace..ale ze caly czas..nie slyszalam..????? Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: ile dni macie okres??? 03.11.04, 19:12 Tak, jeden zastrzyk jest na 3 miesiące i można sobie zrobic przerwę i mieć okres, albo przerwy nie robić, bo przeciez zastrzyk powoduje stan w którym nasz organizm 'myśli' że jest w ciąży. Więc niech on sobie tak myśli a ja będę mieć świety spokój:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ile dni macie okres??? 03.11.04, 19:53 no nie, wiem, pytałam kiedyś gina o takie cuś i on stwierdził, ze na jakimś poważnym kongresie czy czymś takim jakiś profesor stwierdził, że pozwala swoim pacjentkom na 4 okresy rocznie, coby się złuszczyło to, co narosło wewnątrz :) Ale tak całkiem bez przerwy??? fajnie masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov błogosławieństwem jest brak okresu, podobno 03.11.04, 15:48 niektóre tez tak maja:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: błogosławieństwem jest brak okresu, podobno 03.11.04, 15:57 kopov napisała: > niektóre tez tak maja:)))))))) tzn. chodzi o znajdowanie się w stanie błogosławionym? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: błogosławieństwem jest brak okresu, podobno 03.11.04, 16:00 tez jest taki wariant przewidziany;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: błogosławieństwem jest brak okresu, podobno IP: *.icpnet.pl 03.11.04, 19:25 szczesciary... ja mam okres od 8 dni do ok. dwoch tygodni.... eh Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: błogosławieństwem jest brak okresu, podobno 03.11.04, 22:21 Ee, gadasz Madzia. Nie masz okresu tak dlugo. Idz do lekarza, bo pewnie masz mocna nadzerke, ze tak dlugo krwawisz, normalny okres u zdrowej kobiety nie moze trwac dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 do caprice.. 03.11.04, 22:27 wiesz kiedys pytalam mojego ginekologa o te zastrzyki..wiadomo co lekarz to inne zdanie..ale w sumie on powiedzial mi,ze nie zaleca w ogole tych zastrzykow..bo obserwowal u swoich pacjentek rozne przykre dolegliwosci..nie pamietam juz dokladnie o czym mowil..ale miedzy innymi o tym,ze i tak mialy plamienia tylko,ze tym razem niekontrolowane a nie jak w przypadku okresu wiesz kiedy go masz..A tak szczerze to wszystkie rzeczy antykoncepcyjne to swinstwa..ja zaczelam niedawno znowu brac tabletki i wygladam jak ksiezyc w pelni..jak biore mam napuchnieta twarz..a jak mam 7dni przerwy wracam do normy..To juz 3 miesiac..nie wiem kiedy te objawy ustapia..ale juz mnie meczy,ze nie poznaje samej siebie/.. Odpowiedz Link Zgłoś
daimona a robiłaś wczesniej badania hormonalne? 03.11.04, 22:30 zanim znów zaczęłaś brać tabletki? Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: a robiłaś wczesniej badania hormonalne? 03.11.04, 22:48 odwiedzam ginekologa regularnie..i kiedys juz bralam te tabletki..dlatego teraz przepisal mi znowu te same,bo wtedy nic sie nie dzialo..nawet schudlam przez 1szy miesiac brania ich..a teraz sama nie wiem..czy tolerancja mojego organizmu mogla sie zmienic..moze teraz juz mi nie pasuja..moze zaczac uzywac plastry? Odpowiedz Link Zgłoś
daimona Mogła się zmienić 03.11.04, 22:51 Dlatego tak na parwdę PRZED KAŻDĄ zmianą tabletek, lub po kazdej dłuższej przerwie NIE BRANIA TABLETEK lekarz powinien skierować Cię na badania hormonalne. Lub sama powinnaś sie o to upomnieć. Tylko z wynikami tych badań w ręku można prawidłowo przepisać tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 teraz sie zdziwilam 03.11.04, 22:58 w ogole nie mialam pojecia o badaniach hormonalnych..bo zawsze tabletki dobieralo sie..przynajmniej kiedys..metoda prob i bledow..ooo..po tych boli cie glowa?to odstawiamy i bierzemy inne...bede teraz w grudniu na wizycie..poprosze o badania i powiem,ze po tych niezbyt sie czuje..musze zajrzec w posty o plastrach..bo wiem,ze on mi je polecal..mam jednak do ciebie pytanie-czy te badania kosztuja dodatkowo?ja pojde prywatnie do ginekologa..i jak dlugo trzeba czekac na wynik..bo bede w Pl tylko na 2 tyg,ale miedzy swietami... Odpowiedz Link Zgłoś
daimona nie sa bardzo tanie 03.11.04, 23:22 przynajmniej prywatnie (od 80 do 120 zł), ale warto - dla ZDROWIA, zamiast męczyć się i truć źle dobranymi hormonami w tabletkach. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ile dni macie okres??? 04.11.04, 02:09 Przez chwile mialam ochote napisac, ze 2 miesiace, ale moj zart naruszylby Twoje statystyki;) Odpowiedz Link Zgłoś