Dodaj do ulubionych

Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzydzą?

29.04.02, 15:08
Wczoraj prowadziliśmy ze znajomymi dyskusję na ten temat. Czego kobiety się
brzydzą ? Co w męskim ciele wzbudza w nich wstręt ?
Obserwuj wątek
    • Gość: frisky2 Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzy IP: 62.233.139.* 29.04.02, 15:10
      To macie ciekawe tematy do dyskusji.
      • wierna1 Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzy 29.04.02, 15:12
        Dużych paluchów u stóp!
        • Gość: frisky2 Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzy IP: 62.233.139.* 29.04.02, 15:14
          Wierna, to jak z tymi swoimi latami?
          • wierna1 Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzy 29.04.02, 15:21
            Gość portalu: frisky2 napisał(a):

> Wierna, to jak z tymi swoimi latami?

Odpisałam ci tam, gdzie powinnam. Tu omawiamy obrzydliwe męskie organa i części
            ciała.

• marzena_24 Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzy 29.04.02, 15:19
          ja napisalam, ze zaniedbane stopy, ale gdzies uciekło... :(
          • wierna1 Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzy 29.04.02, 15:21
            marzena_24 napisał(a):

> ja napisalam, ze zaniedbane stopy, ale gdzies uciekło... :(

No, a szczególnie ten duży paluch (jak już wcześniej nadmieniłam).

• marzena_24 Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzy 29.04.02, 15:23
              nooo... a do tego jeszcze najlepiej czarny pazur... fee...
          • lastka Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzy 29.04.02, 15:22
            A ja wam powiem że jeżeli kogoś się kocha to się go nie brzydzi. Co innego do
            obcego miałam kiedyś kumpla który ogólnie był barzdo zadbany natomiast jego
            zęby jak się uśmiechał pozostawiały wiele do życzenia, nie wazne czy juadł czy
            pił kawę miał taki osad że resztki jedzenia mu zostawały blee brrrr
            • Gość: matrek Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzy IP: *.pw.edu.pl 29.04.02, 15:23
              No tak, tyle tylko że to samo można odnieść także do kobiet, a w ątku chodzi
              zdaje sie o mężczyzn... :)
              • lastka Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzy 29.04.02, 15:26
                Jeżeli to miała być przytyczna nie trafiłeś! Sama chodzę jak obłąkana co dwa
                miesiące do dentystki na przegląd a zęby myję po każdym posiłku w pracy też mam
                szczotkę i pastę do zębów.
                • Gość: matrek Nie, nic osobistego, pod Twoim kątem IP: *.pw.edu.pl 29.04.02, 15:47
                  Chodzi mi tylko, że brak dbałości o siebie, w tym o zęby nie jest jakąś "męską"
                  cechą. Nie ma reguły, że kobiety dbają o zęby, a mężczyźni nie.
                  • lastka Re: NIE NA TEMAT... 30.04.02, 08:25
                    Ok nie napisałam na temat ale takie pierwsze skojarzenie mi się nasunęło na
                    myśl, bo mam taki paskudny paskudny charakterek, że w pierwszej kolejności
                    zwracam uwagę widząc faceta na jego zęby potem dłonie i przy najbliższej okazji
                    na stopy. A siedzac na plaży i obserwując facetów nie znoszę tego wałka który
                    wylewa im się z kąpielówek a mówię tu o kole ratunkowym i zwisających cycuchach.
                    Ble obrzydlistwo, już chyba lepiej zeby był chudy.
                    • Gość: matrek Re: NIE NA TEMAT... IP: *.pw.edu.pl 30.04.02, 08:35
                      Ale ten wylewający sie walek, podobno - prędzej, czy później - czeka każdegio
                      mężczyznę.
                      Ponoć to tylko kwestia czasu.
                      • lastka Re: MATREK!!!! 30.04.02, 08:42
                        Aleś ty upierdliwy, ciągle musisz z czymś wyjechać co skłania człowieka do
                        dyskusji i drązenia tematu, ja rozumiem po co jest forum ale do cholery jasnej
                        przecież to jest nie smaczne kiedy młody facet paraduje z takim kołem po plaży
                        i wcina jakies placki albo kanapkę albo nie wiem, cokolwiek. A powiem Ci tyle
                        że mam na razie jeszce 27 lat i nie barzdo w moim typie są faceci ok. 50
                        chociaż nie powiem bardzo często się zdarza że w sumie ci ok. 50 wygladają
                        lepiej jak ten np. 27 letni facet.
                        • Gość: matrek Re: MATREK!!!! IP: *.pw.edu.pl 30.04.02, 09:01
                          No już dobra, nie denerwuj się :-)
                          W końcu, kto sie lubi ten sie czubi, prawdA ? ;)
                          • lastka Re:UFFF!!!! 30.04.02, 09:03
                            A już myślałam że to ta dzisiejsz pogoda tak wpływa na ludzi, pomyslałam że
                            albo wy jesteście dzisiaj tak złośliwi z czym tutaj się nie spotkałam no może
                            jakies małe wyjateczki albo, ja dziś jakaś nadpobudliwa. ;o)
                            • Gość: matrek Re:UFFF!!!! IP: *.pw.edu.pl 30.04.02, 10:09
                              Nie, to ja tak mam - zdarza mi sie to raz na 28 dni :)
                    • kini Re: NIE NA TEMAT... 30.04.02, 08:42
                      Prosisz facetów, żeby zdjęli buty i zaprezentowali ci stopy???
                      • lastka Re: NIE NA TEMAT... 30.04.02, 08:43
                        kini napisał(a):

> Prosisz facetów, żeby zdjęli buty i zaprezentowali ci stopy???

A ty prosisz żeby zdjęli koszulke i pokazali ci plecy czy nie są owłosione?
                        • kini Re: NIE NA TEMAT... 30.04.02, 08:57
                          No wiesz, spore owłosienie na ogół wystaje już przy szyi... :)))
                          • lastka Re: NIE NA TEMAT... 30.04.02, 09:00
                            Ale nie koniecznie, nie spotkałam faceta który miałby owłosioną szyję.
                            Klatka i owszem że aż zza koszuli wystaje ale szyja?
                            • kini Re: NIE NA TEMAT... 30.04.02, 09:36
                              Napisałam "przy szyi". Miałam na myśli, to co ty teraz. :)))
            • wierna1 Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzy 29.04.02, 15:25
              lastka napisał(a):

> A ja wam powiem że jeżeli kogoś się kocha to się go nie brzydzi. Co innego do
              > obcego miałam kiedyś kumpla który ogólnie był barzdo zadbany natomiast jego
              > zęby jak się uśmiechał pozostawiały wiele do życzenia, nie wazne czy juadł czy
              > pił kawę miał taki osad że resztki jedzenia mu zostawały blee brrrr

Ale my zdaje się mówimy o mężczyźnie ogólnie. Na przykład, jak sobie siedzimy na
              plaży i ich oglądamy, to co nas w nich brzydzi.
              A co do ukochanego, to jednak z całym szacunkiem, ale palucha od stopy do buzi
              bym nie wzięła.

• Gość: matrek wierna IP: *.pw.edu.pl 29.04.02, 15:48
                a palec serdeczny prawej ręki ?
        • Gość: grogreg Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzy IP: 212.160.165.* 29.04.02, 16:49
          wierna1 napisał(a):

> Dużych paluchów u stóp!

No co Ty? Mam sliczne paluszki u stop.
    • kini Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzydzą? 29.04.02, 15:21
      Owłosione plecy to mój no. 1.
      • agick Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzydzą? 29.04.02, 15:23
        zdecydowanie zaniedbane stopy.....takie z popękaną skórą na piętach i
        wrośniętymi paznokciami..... błłłeeee......
    • lena8 duże paluchy są 29.04.02, 15:25
      bardzo fajne i wcale nieobrzydliwe:))
      • agick Re: duże paluchy są 29.04.02, 15:26
        pod warunkiem, że są zadbane i nie mają wrośniętych szponów.......
        • lena8 Re: duże paluchy są 29.04.02, 15:35
          podobnie jak z każdą inną czescią ciała, jeżeli jest zadbana to gdzie tu
          obrzydzenie:))
        • Gość: renata worek mosznowy IP: *.ath.spark.net.gr 29.04.02, 15:38
          • sloggi Re: worek mosznowy 29.04.02, 15:40
            ŻARTUJESZ
            • agick Re: worek mosznowy 29.04.02, 15:41
              sloggi napisał(a):

> ŻARTUJESZ

No właśnie - worek mosznowy jest uroczy.......

• sloggi Re: worek mosznowy 29.04.02, 15:50
                pONOĆ NIE PENIS, A WOREK MOSZNOWY JEST KWINTESENCJĄ MĘSKOŚCI :)
                • Gość: matrek Re: worek mosznowy IP: *.pw.edu.pl 29.04.02, 15:52
                  Jak żyję nie slyszalem o tym ! ;)
                • kini Re: worek mosznowy 29.04.02, 16:00
                  sloggi napisał(a):

> pONOĆ NIE PENIS, A WOREK MOSZNOWY JEST KWINTESENCJĄ MĘSKOŚCI :)

No tak, w końcu cóż znaczy penis bez worka! :)))
                  • sloggi Re: worek mosznowy 30.04.02, 08:34
                    Dokładnie, sama kobza bez miecha nie zagra :)
          • kini Re: worek mosznowy 29.04.02, 15:41
            Dlaczego? Ja bym powiedziała raczej, że jest zabawny, a nie obrzydliwy.
            • Gość: matrek Kini IP: *.pw.edu.pl 29.04.02, 15:50
              Mogę zrozumieć, że dla kogoś worek jest uroczy, mogę zrozumieć, że dla kogoś
              jest obrzydliwy - ale zabawny ? :))
              • kini Re: Kini 29.04.02, 15:59
                Noo... zabawny. Śmieszny taki. Ja takiego cuda nie mam. Ja się mogę najwyżej za
                ucho pociągnąć. :)))
                • Gość: matrek :))))))))))))))) IP: *.pw.edu.pl 29.04.02, 16:01
            • agick Re: worek mosznowy 29.04.02, 15:52
              kini napisał(a):

> Dlaczego? Ja bym powiedziała raczej, że jest zabawny, a nie obrzydliwy.

słuchajcie, z drugiej strony jednak jak to jest taki obwisły jak uszy spaniela
              wór to może być obrzydliwy...nie ma jak taki spręrzysty, zgrabniutki woreczek....

• Gość: matrek Re: worek mosznowy IP: *.pw.edu.pl 29.04.02, 16:02
                A to już chyba sprawa wieku i... temperatury
    • Gość: m. Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzydzą? IP: *.mcnet.pl 29.04.02, 15:38
      mogę już zacząć wymieniać? więc:
      brudne, zaniedbane paznokcie (u rąk i nóg), tłuste włosy, przyszcze (te wielkości
      głowy), brudne zęby (a już najbardziej ich brak!!!).

chciałam też znaznaczyć, że powyższe brzydzą mnie tak samo u mężczyzn, jak i u
      kobiet, żeby nie było niedomówień.

sloggi napisał(a):

> Wczoraj prowadziliśmy ze znajomymi dyskusję na ten temat. Czego kobiety się
      > brzydzą ? Co w męskim ciele wzbudza w nich wstręt ?

• Gość: renata wracajac do worka IP: *.ath.spark.net.gr 29.04.02, 16:42
        naprawde nie podoba mi sie, te paznokcie, tluste wlosy, popsute zeby, to
        wiadomo, ze czlowieka odpychaja tak samo u kobiet( moze jeszcz bardziej) jak i
        u mezczyzn. Pytanie bylo o to czego kobiety brzydza sie u facetow, wiec ja
        obstaje przy worku, tego nie mozna brzydzic sie u kobiety, to raz, a dwa, to
        worek naprawde jest obrzydliwy, dla mnie przynajmniej i powiedzcie, czy
        naprawde wzielybyscie taki worek do buzi? ja raz sprobowalam i wiecej nie
        bede... podobnie rzecz sie ma z oralnymi pieszczotammi, sorry, odbytu,
        niektorzy to praktykuja, ja nie potrafie ego pojac.... moze jestem starej daty,
        moze cos, ale nie mowcie mi, ze to nie jest obrzydliwe.....
        • Gość: matrek Re: wracajac do worka IP: *.pw.edu.pl 29.04.02, 17:23
          Jeśli pieszczoty oralne, to nie odbytu. W tym przypadku, to raczej analne i tu
          nie jesteś bynajmniej jakimś opdosobnionym przypadkiem
          • Gość: renata Re: wracajac do worka IP: *.ath.spark.net.gr 29.04.02, 17:32
            Gość portalu: matrek napisał(a):

> Jeśli pieszczoty oralne, to nie odbytu. W tym przypadku, to raczej analne i tu
            > nie jesteś bynajmniej jakimś opdosobnionym przypadkiem

oralne czylipieszczoty ustami odbytu (nie mowie o klasycznym oralu czyli
            robieniu loda czy laski jak zwal tak zwal)
          • Gość: renata Re: wracajac do worka IP: *.ath.spark.net.gr 29.04.02, 17:34

> Jeśli pieszczoty oralne, to nie odbytu. W tym przypadku, to raczej analne i tu
            > nie jesteś bynajmniej jakimś opdosobnionym przypadkiem

P.S. ani tez nie mowie o seksie analnym, zebysmy sie dobrze zrozumieli :)))
            • Gość: matrek brrrr... IP: *.pw.edu.pl 29.04.02, 18:19
              :(
              • Gość: renata Re: brrrr... IP: *.ath.spark.net.gr 29.04.02, 18:24

> :(

Ale naprawde niestety wierz mi, ludzie to robia... tez uwazam ze brrr a nawet
                bleeee :((((
                • Gość: matrek Re: brrrr... IP: *.pw.edu.pl 29.04.02, 18:39
                  Wierzę Ci, ludzie robią różne rzeczy. No ale nie musimy sie przecież
                  przekonywać, że istnieje coś takiego jak kaprofagia :)
                  • sloggi Re: brrrr... 30.04.02, 08:37
                    A póżniej buzi, buzi :(
                    • Gość: matrek Ejże IP: *.pw.edu.pl 30.04.02, 09:04
                      spokojnie, uśmiechnij się :-)
    • Gość: lo Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzydzą? IP: *.acn.waw.pl 29.04.02, 17:18
      A ja nie lubię u mężczyzn takiej podściółki tłuszczowej, która powoduje, że
      ciało jest nalane, a facet ma coś w rodzaju biustu. Ohyda :-(
      • Gość: bobik Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzydzą? IP: *.chello.pl 29.04.02, 18:29
        Nawet u najelegantszych biznesmenów zdarzają się obgryzione paznokcie u rąk.
        • Gość: matrek Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzydzą? IP: *.pw.edu.pl 29.04.02, 18:37
          Raczej nie. Nie mam na myśli naszych pożal sie boże biznesMANÓw
    • Gość: Maruda Re: Jakiej cze˛sci cia?a me˛z˙czyzny kobiety sie˛ IP: *.nyc.rr.com 29.04.02, 23:39
      Brzydkie stopy z dluuuugimi pazurami,duze, nalane brzucho, wlosy w nosie,
      tluste kudly z lupiezem, obwisle piersi, krosty... ja nie moge, niedobrze mi...
      yuuuckk....
      • ad12 Re: Jakiej cze˛sci cia?a me˛z˙czyzny kobiety sie˛ 30.04.02, 01:03
        Gość portalu: Maruda napisał(a):

> Brzydkie stopy z dluuuugimi pazurami,duze, nalane brzucho, wlosy w nosie,
        > tluste kudly z lupiezem, obwisle piersi, krosty... ja nie moge, niedobrze mi...
        > yuuuckk....

Ja sie najbardziej brzydze owlosinej klaty yuck !! Ale poza tym wielkie pryszce
        fuj!! Chyba zwymiotuje!!
        • Gość: renata Re: Jakiej cze˛sci cia?a me˛z˙czyzny kobiety sie˛ IP: *.ath.spark.net.gr 30.04.02, 01:08
          ad12 napisał(a):

> Gość portalu: Maruda napisał(a):
          >
          > > Brzydkie stopy z dluuuugimi pazurami,duze, nalane brzucho, wlosy w nosie,
          > > tluste kudly z lupiezem, obwisle piersi, krosty... ja nie moge, niedobrze
          > mi...
          > > yuuuckk....
          >
          > Ja sie najbardziej brzydze owlosinej klaty yuck !! Ale poza tym wielkie pryszc
          > e
          > fuj!! Chyba zwymiotuje!!

Ad 12 co sie z toba dzieje? Jestes kopiarka? Twoj styl- :(((((( bez pozdrowien,
          renata
          • ad12 Re: Jakiej cze˛sci cia?a me˛z˙czyzny kobiety sie˛ 30.04.02, 01:26
            Gość portalu: renata napisał(a):

> ad12 napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Maruda napisał(a):
            > >
            > > > Brzydkie stopy z dluuuugimi pazurami,duze, nalane brzucho, wlosy w no
            > sie,
            > > > tluste kudly z lupiezem, obwisle piersi, krosty... ja nie moge, niedo
            > brze
            > > mi...
            > > > yuuuckk....
            > >
            > > Ja sie najbardziej brzydze owlosinej klaty yuck !! Ale poza tym wielkie p
            > ryszc
            > > e
            > > fuj!! Chyba zwymiotuje!!
            >
            > Ad 12 co sie z toba dzieje? Jestes kopiarka? Twoj styl- :(((((( bez pozdrowien
            > ,
            > renata

PROPONUJE ZEBYS PRZESTALA MNIE PRZESLADOWAC I WROCILA NA CZAT GDZIE NALEZYSZ !!
            ZYCZE POWODZENIA NA EGZAMINACH DO LICEUM !! POCZYTAJ TROCHE KSIAZEK ZAMIAST CALY
            DZIEN SPEDZAC NA CZACIE MOZE SIE WTEDY ZOORIENTUJESZ JAK SIE PISZE !!!
            • Gość: renata Re: Jakiej cze˛sci cia?a me˛z˙czyzny kobiety sie˛ IP: *.ath.spark.net.gr 30.04.02, 01:44
              ad12 napisał(a):

> Gość portalu: renata napisał(a):
              >
              > > ad12 napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Maruda napisał(a):
              > > >
              > > > > Brzydkie stopy z dluuuugimi pazurami,duze, nalane brzucho, wlosy
              > w no
              > > sie,
              > > > > tluste kudly z lupiezem, obwisle piersi, krosty... ja nie moge,
              > niedo
              > > brze
              > > > mi...
              > > > > yuuuckk....
              > > >
              > > > Ja sie najbardziej brzydze owlosinej klaty yuck !! Ale poza tym wiel
              > kie p
              > > ryszc
              > > > e
              > > > fuj!! Chyba zwymiotuje!!
              > >
              > > Ad 12 co sie z toba dzieje? Jestes kopiarka? Twoj styl- :(((((( bez pozdr
              > owien
              > > ,
              > > renata
              >
              > PROPONUJE ZEBYS PRZESTALA MNIE PRZESLADOWAC I WROCILA NA CZAT GDZIE NALEZYSZ !!
              >
              > ZYCZE POWODZENIA NA EGZAMINACH DO LICEUM !! POCZYTAJ TROCHE KSIAZEK ZAMIAST CAL
              > Y
              > DZIEN SPEDZAC NA CZACIE MOZE SIE WTEDY ZOORIENTUJESZ JAK SIE PISZE !!!

Ad 12 jakies tytuly bym prosila...
              Skad wiesz ile czasu gdzie spedzam? Jeszcze raz powtarzam nie ty bedziesz mowic
              mi, gdzie moje miejsce, gdzie naleze i co mam robic. Moja rada: Nie denerwuj sie
              tak gdy ktos stawia Ci jakis zarzucik (malutki przeciez), tylko moze pomysl, czy
              na pewno nie ma racji. Jesli ma, to sprobuj cos zmienic, jesli nie ma, to wykaz
              blad i bedzie oki. Nie tak histerycznie!
              Wracajac do pisowni, podobnie jak ja kiedys, Ty tez masz problem z odczytywaniem
              intencji zawartych miedzy wierszami (slyszalas kiedys moze taki haslo: ironia?)

buziaczki i wiecej luzu zycze:))
      • kini Re: Jakiej cze˛sci cia?a me˛z˙czyzny kobiety sie˛ 30.04.02, 08:11
        Gość portalu: Maruda napisał(a):

> Brzydkie stopy z dluuuugimi pazurami,duze, nalane brzucho, wlosy w nosie,
        > tluste kudly z lupiezem, obwisle piersi, krosty... ja nie moge, niedobrze mi...
        > yuuuckk....

Jak to: obwisłe piersi? Na obwisłe piersi krem Pulanna oraz dobrze dobrany
        staniczek. ;)))
    • debra Owłosionych pleców i karku... 30.04.02, 00:27
      Brrrr...
    • Gość: Slawek A wiesz czego brzydzą się mężczyźni? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 01:31
      sloggi napisał(a):

> Wczoraj prowadziliśmy ze znajomymi dyskusję na ten temat. Czego kobiety się
      > brzydzą ? Co w męskim ciele wzbudza w nich wstręt ?

Hej, a wiesz czego brzydzą sie faceci?
      jak kobiecie z p... robaki wyłażą, a niestety nie jest to sytuacja fantastyczna,
      podobnież się zdarza (na szczęście znam ino ze słysznenia)

A propos worka:
      Przychodzi chlop do lekarza:
      - ponie doktór, pękł mi worek
      - mosznowy?
      - nie, ni mom...

pzdr
      • ad12 Re: A wiesz czego brzydzą się mężczyźni? 30.04.02, 01:34
        Gość portalu: Slawek napisał(a):

> sloggi napisał(a):
        >
        > > Wczoraj prowadziliśmy ze znajomymi dyskusję na ten temat. Czego kobiety si
        > ę
        > > brzydzą ? Co w męskim ciele wzbudza w nich wstręt ?
        >
        > Hej, a wiesz czego brzydzą sie faceci?
        > jak kobiecie z p... robaki wyłażą, a niestety nie jest to sytuacja fantastyczna
        > ,
        > podobnież się zdarza (na szczęście znam ino ze słysznenia)
        >
        > A propos worka:
        > Przychodzi chlop do lekarza:
        > - ponie doktór, pękł mi worek
        > - mosznowy?
        > - nie, ni mom...
        >
        > pzdr

CO TY GADASZ ???
        • Gość: Slawek Re: A wiesz czego brzydzą się mężczyźni? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 01:40
          ad12 napisał(a):

> Gość portalu: Slawek napisał(a):
          > >
          > > Hej, a wiesz czego brzydzą sie faceci?
          > > jak kobiecie z p... robaki wyłażą, a niestety nie jest to sytuacja fantast
          > yczna
          > > ,
          > > podobnież się zdarza (na szczęście znam ino ze słysznenia)
          > >

> CO TY GADASZ ???

NAPRAWDĘ, eks-żona mojego kolegi opowiedzaiła nam kiedyś, jak to baby sobie
          gadały, i jedna mówiła, jak sobie wyciągnęła jakąś glistę wiesz skąd. Potem
          poszła do lekarza, ale czujesz sytuację - dobierasz się do babki, a tam takie
          towarzystwo , brrr, to wolałbym się całować z pedałem co ma zepsute zęby brr..
          moze jednak nie...

• Gość: renata Re: A wiesz czego brzydzą się mężczyźni? IP: *.ath.spark.net.gr 30.04.02, 01:48

> ad12 napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Slawek napisał(a):
            > > >
            > > > Hej, a wiesz czego brzydzą sie faceci?
            > > > jak kobiecie z p... robaki wyłażą, a niestety nie jest to sytuacja fa
            > ntast
            > > yczna
            > > > ,
            > > > podobnież się zdarza (na szczęście znam ino ze słysznenia)
            > > >
            >
            > > CO TY GADASZ ???
            >
            > NAPRAWDĘ, eks-żona mojego kolegi opowiedzaiła nam kiedyś, jak to baby sobie
            > gadały, i jedna mówiła, jak sobie wyciągnęła jakąś glistę wiesz skąd. Potem
            > poszła do lekarza, ale czujesz sytuację - dobierasz się do babki, a tam takie
            > towarzystwo , brrr, to wolałbym się całować z pedałem co ma zepsute zęby brr..
            > moze jednak nie...
            >
            Tutaj musze zawtorowac Ad 12. CO TY GADASZ???? JAKIE GLISTY? JAKIE ROBAKI, MOZE
            TO ZDARZYLO SIE NEKROFILOWI???? BRRRRR....:((((((
            • Gość: Slawek Re: A wiesz czego brzydzą się mężczyźni? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 01:55
              Jezu, prawdę mówie, też w to nie chciałem uwierzyć, ale to się podobnież
              zdarza, czasami pasożyty z - oględnie mówiąc- przewodu pokarmowego wydostają
              się na zewnątrz.
              W sumie to mało śmieszne, zresztą specjalnej ochoty do żartów nie posiadam w
              chwili obecnej. Pzdr. A co ty tak późno siedzisz ?
              • Gość: renata Re: A wiesz czego brzydzą się mężczyźni? IP: *.ath.spark.net.gr 30.04.02, 02:00

> Jezu, prawdę mówie, też w to nie chciałem uwierzyć, ale to się podobnież
                > zdarza, czasami pasożyty z - oględnie mówiąc- przewodu pokarmowego wydostają
                > się na zewnątrz.
                > W sumie to mało śmieszne, zresztą specjalnej ochoty do żartów nie posiadam w
                > chwili obecnej. Pzdr. A co ty tak późno siedzisz ?

No siedze tak pozno, ale z tymi pasozytani to naprawe nie chce mi sie wierzyc,
                skoro to bylo z przewodu pokarmowego to jak moglo wydostawac sie tamtedy....
                dobra zmienmy temat. Masz gg albo jakis inny komunikator? wzbudziles moja
                sympatie trzema rzeczami w dwoch postach, wiec pytam, zapraszam na priv:))
                • Gość: Slawek Re: A wiesz czego brzydzą się mężczyźni? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 02:23
                  Gość portalu: renata napisał(a):

> Gość portalu: Slawek napisał(a):
                  >
                  > > Jezu, prawdę mówie, też w to nie chciałem uwierzyć, ale to się podobnież
                  > > zdarza, czasami pasożyty z - oględnie mówiąc- przewodu pokarmowego wydosta
                  > ją
                  > > się na zewnątrz.
                  > > W sumie to mało śmieszne, zresztą specjalnej ochoty do żartów nie posiadam
                  > w
                  > > chwili obecnej. Pzdr. A co ty tak późno siedzisz ?
                  >
                  > No siedze tak pozno, ale z tymi pasozytani to naprawe nie chce mi sie wierzyc,
                  > skoro to bylo z przewodu pokarmowego to jak moglo wydostawac sie tamtedy....
                  > dobra zmienmy temat. Masz gg albo jakis inny komunikator? wzbudziles moja
                  > sympatie trzema rzeczami w dwoch postach, wiec pytam, zapraszam na priv:))

Dzieki za zaproszenie, nie posiadam takich wynalazków, tylko zwykłą pocztę.
                  chcesz , mogę podać - spc@poczta.fm
                  pozdrawiam

• ad12 Re: A wiesz czego brzydzą się mężczyźni? 30.04.02, 03:03

> Gość portalu: renata napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: Slawek napisał(a):
                    > >
                    > > > Jezu, prawdę mówie, też w to nie chciałem uwierzyć, ale to się podobn
                    > ież
                    > > > zdarza, czasami pasożyty z - oględnie mówiąc- przewodu pokarmowego wy
                    > dosta
                    > > ją
                    > > > się na zewnątrz.
                    > > > W sumie to mało śmieszne, zresztą specjalnej ochoty do żartów nie pos
                    > iadam
                    > > w
                    > > > chwili obecnej. Pzdr. A co ty tak późno siedzisz ?
                    > >
                    > > No siedze tak pozno, ale z tymi pasozytani to naprawe nie chce mi sie wier
                    > zyc,
                    > > skoro to bylo z przewodu pokarmowego to jak moglo wydostawac sie tamtedy..
                    > ..
                    > > dobra zmienmy temat. Masz gg albo jakis inny komunikator? wzbudziles moja
                    > > sympatie trzema rzeczami w dwoch postach, wiec pytam, zapraszam na priv:))
                    >
                    > Dzieki za zaproszenie, nie posiadam takich wynalazków, tylko zwykłą pocztę.
                    > chcesz , mogę podać - spc@poczta.fm
                    > pozdrawiam
                    >
                    Musiala byc wyjatkowo niezdrowa ta kobitka co jej to cos wylazlo !! Nie moge
                    jednak w to uwierzyc !! Do renatki to co zakopujemy topory wojenne ???
                    • sloggi Re: A wiesz czego brzydzą się mężczyźni? 04.05.02, 10:58
                      Trzeba być zdrowym, a jak coś jest nie tak - to iść do lekarzy.
                • Gość: Slawek do renaty tylko IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 23:02
                  GG 3931055

znam dwie (autentyczne) opowieści przy których robaki to niewinna igraszka, no
                  ale to tylko priv. pzdr
    • Gość: alka Re: Jakiej częsci ciała mężczyzny kobiety się brzydzą? IP: *.oc.oc.cox.net 30.04.02, 06:43
      Dlugi, specjalnie wyhodowany ( chyba do dlubania, ale w czym?), paznokiec u
      malego palca reki. OHYDA!!!!!!!
      • Gość: soso kini!!!!!!___.-) IP: 195.41.66.* 30.04.02, 08:00

Kini, dobrze, ze siedze sam w pokoju bo bym wyszedl na idiote. Dawno sie nie
        smialem tak glosno i szczerze do monitora jak po Twych postach powyzej.

Dzieki i oby wiecej takich !! !! !!

pzdrw

soso

(Obled!)

_
        • kini Re: kini!!!!!!___.-) 30.04.02, 08:07
          Dziękuję i gorąco pozdrawiam!!! :))))
          • Gość: IWONA Re: kini!!!!!!___.-) IP: *.bresa.com.pl 30.04.02, 10:59
            ależ sie obrzydliwości naczytałam ! nie macie lepszych tematów w tak piękny
            przedweekendowy dzień!!

A tak na marginesie to nie znoszę stóp i już- mam taką fobię a moj mąz się ze
            mnie śmieje
            • wmr11 Re: kini!!!!!!___.-) 30.04.02, 11:05
              a ja pępka
              • matrek ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 11:56
                W życiu nie przxyszloby mi do glowy, że kobiety tak nie cierpią męskich
                stóp ! :)

A swoje lubicie ? Bo ja nie mogę znieść pomalowanych paznokci u stóp -
                ochydztwo.
                Pępek ? A Wy go nie macie ? :)
                • kini Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 11:59
                  KOBIETY NIE MAJĄ PĘPKÓW, bo są istotami doskonałymi!!! :)))))
                  • wmr11 Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 12:02
                    ja jestem facetem, dla uściślenia, i na tyle dużym,że wiem, że kobiety też mają
                    pępki
                  • matrek Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 12:07
                    No tak, przecież nie zostały zrodzone, lecz powstały z żebra :)
                • lastka Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 12:10
                  matrek napisał(a):

> W życiu nie przxyszloby mi do glowy, że kobiety tak nie cierpią męskich
                  > stóp ! :)
                  >
                  > A swoje lubicie ? Bo ja nie mogę znieść pomalowanych paznokci u stóp -
                  > ochydztwo.

Ależ dlaczego jeżeli stopy są zadbane to przyjemnie jest na nie popatrzeć, a jak
                  paznokcie są delikatnie pomalowane nie mówię teraz o czarnym lakierze, to i stopa
                  zupełnie inaczej wygląda.

> Pępek ? A Wy go nie macie ? :)
                  A pępek osobiście nie mam nic przeciwko.

• matrek Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 12:26
                    Rzecz gustu, mi nie odpowiadają pomalowane paznokcie u nóg.
                    • lastka Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 12:27
                      matrek napisał(a):

> Rzecz gustu, mi nie odpowiadają pomalowane paznokcie u nóg.

A ty mi matrek powiedz tzn napisz co ci się podoba?
                      • matrek Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 12:34
                        Zadbane dłonie - w ogóle cale ciało, umiejętność eleganckiego ubioru (choć
                        wcale nie uważam tego za synonim ciuchów od Lagerfelda), przyjemny zapach choć
                        nie drogeria, którą czuć z odleglości kilometra), umiejętnie zrobiony makijaz
                        (bron Boże tapeta), buty na wysokim obcacie (także szpilki, ale za nic w
                        świecie buty na koturnie), pomalowane paznokcie u rąk, także w proste wzory
                        (nie choinka) i... eleganckie okulary.

Nie wiem, kobiety w okularach kojarzą mi sie z... namietnością. :)
                        • lastka Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 12:36
                          Wow jestem po wrażeniem tylko jestem ciekawa jak sam wyglądasz, bo faceci to
                          mają takie wymagania wobec kobiet że ho, ho...
                          • matrek Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 12:39
                            Co mam Ci napisać ? Że staram sie dbać o siebie ?

A uwierzysz ?
                            • lastka Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 12:40
                              Raczej tak. Bo zazwyczaj wierzę ludziom chyba że opowiadają niezbyt wiarygodne
                              historyjki.
                        • kini Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 12:41
                          A jak kobietka ma taką wadę wzroku, że jej oczka za okularami wyglądają jak
                          krecie??? Też cię to bierze? :)))
                          • sloggi Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 12:42
                            matrek - a strzyżesz się tam, lub golisz ?
                            • wmr11 Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 12:44
                              Nie żartuj z chłopaka
                              • matrek Spokojnie, daję sobie radę ;) 30.04.02, 12:46
                            • matrek Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 12:45
                              Tam, to znaczy gdzie - w pod okularami ? :)

Nie noszę.
                              • sloggi Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM ??? 30.04.02, 13:01
                                Pytam czy w ramach dbania o siebie - dbasz o owłosienie łonowe, czy masz
                                gaszcz i wyznajesz zasadę "naturszczyka".
                                • matrek Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM ??? 30.04.02, 13:04
                                  "W ramach dbania o siebie..." nie nie golę sie w tym miejscu, ani nie robie
                                  sobie tam żadnych fryzur :)
                                  Wystarczy, że dbam o "włoski" w innyvch miejscach
                                  • sloggi Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM ??? 30.04.02, 13:05
                                    Czyli masz kępę długich łonowych loków.
                                    Czy zdziwiłoby Cię, gdyby Twoja kobieta przez tą "fryzurę" nie miała ochoty na
                                    sex oralny ?
                                    • matrek Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM ??? 30.04.02, 13:11
                                      Gdyby tak było, nie miałbym oporów, aby "coś" z tym zrobić.
                                      A Ty ?
                                      • sloggi Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM ??? 30.04.02, 13:12
                                        Część strzygę, część golę. Szczerze Ci powiem, że za katalog mody sezonu
                                        często robi fotka z jakiegoś świerszczyka.
                                        • matrek Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM ??? 30.04.02, 13:15
                                          Dlatego też rozpocząlem wątek o fryzurach intymnych.
                                          Generalnie mężczyźni bardzo je lubią u kobiet, a odwrotnie...
                                          Po raz pierwszy zetknąłem sie z Twoją opinią, która sugeruje coś takiego.
                                          • sloggi Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM ??? 30.04.02, 13:18
                                            Dlaczego ?
                                            Kobiecie nie jest obojętne czy ma w ustach worek mosznowy czy funt kłaków.
                                            • matrek Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM ??? 30.04.02, 13:22
                                              Szczerze mówiąc, nie wiedziałbym nawet co mam zrobić z tym "fantem"
                                              trudno mi to sobie wyobrazić. Mam się ogolić na niemowlaka, czy co ? :))
                                              • sloggi Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM ??? 30.04.02, 13:25
                                                Jajka i pachwiny na łyso, a jeszta na króciutkiego jeżyka :)
                                                • matrek Oj :) 30.04.02, 13:28
                                                  Już zacząłem się się śmiac :))
                                                  No ok, ale jeżeli zrobie tego jeżyka, to będzie kłuło...
                                                  • sloggi Re: Oj :) 30.04.02, 13:29
                                                    Tamten jeżyk nie kłuje.
                                                  • matrek Re: Oj :) 30.04.02, 13:31
                                                    Wioesz zastanowię się, ciekawy jestem tylko wrażen - swoich i mojej żony :)
                                                  • matrek A swoją drogą 30.04.02, 13:32
                                                    Jak reagujesz na takie "fryzury" ?
                                                  • sloggi Re: A swoją drogą 30.04.02, 13:34
                                                    Nie rozumiem pytania - jak reaguję na takie fryzury ? - na jakie ?
                                                    p.s. zrób żonie niespodziankę :)
                                                  • matrek Re: A swoją drogą 30.04.02, 13:36
                                                    Nie w tym rzecz. Ja wiem, że mężczyźni bardzo lubia takie "ciekawostki", na
                                                    tomiast nie mam pojęcia, co sądzą na ten temat kobiety.
                                                  • sloggi Re: A swoją drogą 30.04.02, 13:41
                                                    Myślę, że zwracają na to bardzo dużą uwagę, choć mało kiedy głośno o tym mówią.
                                                  • matrek Re: A swoją drogą 30.04.02, 13:46
                                                    Hmm, przyjmuję :)
                          • matrek Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM 30.04.02, 12:44
                            Na szczęscie nie wyobrażam sobie tego :)
                            • Gość: Lucilla Re: ALE SIĘ DOWIEDZIALEM IP: *.ken.stores.easyeverything.com 30.04.02, 19:52
                              dlugich paznokci u rak -brrr.
    • Gość: Maruda A propos pepka... IP: *.nyc.rr.com 30.04.02, 21:33
      jak wszystkim wiadomo, dobry pepek nie jest zly ;-), ale - jedna z
      najobrzydliwszych rzeczy u faceta z jakimi mialam watpliwosci sie spotkac byl
      wlasnie pepek - moze nawet nie tyle sam pepek, ale fakt, ze byl on okropnie
      gleboko umiejscowiony ( duuuze brzucho) i wydawala sie z niego okropna
      zjelczalo-przepocona won... (zapewne za duzo wysilku kosztowalo 'pogrzebanie' w
      celu dotarcia mydlem owego otworu).
      Bez komentarza :-)
      • Gość: ? Re: jakie części ciała brzydzą? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.04.02, 22:17
        BRUDNE !!
        • meteo Re: jakie części ciała brzydzą? :))))) 04.05.02, 12:38
          miniaturowy huje, taki, 4-5 cm w zwodzie :((( bleeee...
          i brud tez - wszedzie :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka