Dodaj do ulubionych

Pocztówka od byłej

14.04.24, 16:59
Witam dostałem pocztówkę po roku czasu od rozstania w przyjanej atmosferze od swojej ex to ona mnie zostawiła a na pocztówce taki tekst ;" jeśli możesz coś zrobić , że mógłbyś to zrobić zabierz się za to odwaga ma w sobie moc"

Oczywiście odpisałem że dzìekuje sms ona mi że nie ma za co i dalej napisałem co słychać u niej i cisza ? What a fuck? I 3 dni i nie odpisała
Troche się pogubiłem.
Obserwuj wątek
    • eriu Re: Pocztówka od byłej 14.04.24, 20:23
      Olej. Sprawdzała czy siedzi Ci w głowie. Takie „czy jest nadal na mojej smyczy i jak pociągnę zareaguje?”.
    • akle2 Re: Pocztówka od byłej 16.04.24, 09:38
      Pracowici psychologowie i na to zjawisko wymyślili nowe określenie (odzywanie się po długim czasie i ponowne urywanie kontaktu), ale nie przytoczę, bo nie pamiętam. Za dużo tych mądrości.
      Daj sobie spokój.
      Jeśli się odezwie, grzecznie odpowiedz, ale nie wychodź z kolejna próbą kontaktu. Niech to będzie tylko odpowiedź na pytanie, nigdy krok w jej stronę.
      • obrotowy niekoniecznie. 16.04.24, 14:52
        niekoniecznie.

po pierwszym zerwaniu mozna podjac druga probe.

czlowiek czasem zmienia zdanie - (nie tylko kobieta...:)
        • mircja Re: niekoniecznie. 16.04.24, 20:48
          Odezwanie się po długim czasie, a potem ponowne urwanie kontaktu to nie żadna druga próba, tylko zwykła ściema.
        • eriu Re: niekoniecznie. 16.04.24, 21:38
          Zmiana zdania i co z tego? A znikną te rzeczy które przeszkadzały?
    • noctilucent30 Re: Pocztówka od byłej 16.04.24, 22:48
      Może zapytaj, o co jej chodzi z pocztówką?
      Najprostsze rozwiązanie :)
      • eriu Re: Pocztówka od byłej 17.04.24, 09:09
        Chodzi o to żeby mu myśli zaprzątała, bo może. W takiej sytuacji nie robi się nic, bo każdy kontakt itp tylko podbija piłeczkę u osoby, która inicjuje takie kontakty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka