Dodaj do ulubionych

Kierowniczka Biedronki: Nastawiłam się bojowo

• Gość: Dorota Re: Kierowniczka Biedronki: Nastawiłam się bojowo IP: *.in.lublin.pl / 217.153.209.* 21.11.04, 11:03
      Super!Gratulacje Pani Bożeno,aby tak dalej!!!!!!
    • Gość: AZ Skontrolować warunki pracy w marketach IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 21.11.04, 11:58
      Tylko w naszym kraju pracodawcy z UE robia co chcą. W swoich krajach po
      skończonym procesie poszliby z torbami!!! Naglasniac i naswietlac jak nas
      traktuja: Portugalczycy, Francuzi, Anglicy, Niemcy. Czlowieka na kazdym
      stanowisku nalezy traktowac "po ludzku"
      • Gość: WAJDELOTA do Polonusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:44
        No cóż, jak przypuszczałem nie jesteś ani szczególnie lotny umysłowo ani nie
        posiadasz minimum wiedzy jaką odznaczać winien się człowiek uznawany za
        przeciętnie inteligentnego. Tacy jak ty spowodowali falę głupich dowcipów o
        Polakach w USA- otóż powinieneś wiedzieć,że rzeczona 13 księga "Pana Tadeusza"
        została dopisana ( i krążyła jako osobny utwór) przez Aleksandra Fredrę (
        arystokrata,pułkownik napoleoński i autor wielu komedii np "Zemsta" czy "Śluby
        panieńskie" .Była ona ( 13 księga) mocno frywolną parodią "Pana Tadeusza"
        napisaną w jakże tobie bliskim języku. Co do ortografii- i tak dobrze,że w ogóle
        umiesz pisać i ( jak mniemam) czytać. Staraj się nie szkodzić nadmiernie
        wizerunkowi Polaka w USA.
    • Gość: Historyk Lepiej nas traktują na Zachodzie niż u nas w Polsc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:26
      Na zachodnim rynku pracy takie praktyki byłyby nie do pomyślenia.
      Popełniliśmy bład ,ale w 1945 roku. Należało nie likwidować biur Arbaitcamtu
      przecież w latach 1940-45 kanclerz Niemiec zapraszał do pracy w Niemczech,
      fundował nawet darmowy przejazd.
      • Gość: SMIGOL do historyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:49
        Te,historyk, chyba "Arbeitsamtu"
    • Gość: Lukasz kapitalizm w stylu polskim -dokop pracownnikowi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.04, 13:22
      jak najbardziej,zaplac mu jak najmniej a wymagaj tego by pracowal za 2 bez
      urlopow i najlepiej za darmo.A wtedy Ty szef bedziesz mial dobry samochod i dom
      a dzieci dobra szkole,zona najnowsze ubrania a ty szary pracowniku zasuwaj ile
      mozesz dopoki nie kopniesz w kalendarz
      • Gość: Volo Re: Biedronka finansuje tzw. S. Jehowy? IP: *.205-182-adsl-pool.axelero.hu 21.11.04, 13:32
        Czy to prawda, ze Biedronka to siec sklepów nalezacych, albo inaczej
        finansujacych tzw. Swiadków Jehowy, podobnie jak Pepsi?
      • Gość: PAN Z WARSZAWKI Re: kapitalizm w stylu polskim -dokop pracownniko IP: *.chello.pl 21.11.04, 13:35
        ZGODA W CAŁYM TEMACIE, ALE PRZESTAŃMY POWTARZAĆ TO SAMO.
        ZRÓBMY COŚ.
        PYTANIE BRZMI: CO ?

MOJA PROPOZYCJA:
        ZORGANIZUJMY WIELKĄ DEMONSTRACĘ PRACOWNIKÓW PRYWATNYCH W DNIU WOLNYM OD PRACY
        TAK, ABY KAŻDY ( PRAWIE KAŻDY ) MÓGŁ W NIEJ UCZESTNICZYĆ NIE ZAWALAJĄC PRACY I
        NIE WYSTAWIAJĄC SIĘ NA ZWOLNIENIE.

JEŚLI MACIE JAKIEŚ LEPSZE PROPOZYCJE - PISZCIE.
    • Gość: ro duck pełne poparcie :) IP: *.betanet.pl 21.11.04, 13:55
      niby żyjemy w demokratycznym państwie prawa, a przekraczając drzwi niejednej
      firmy przenosimy się w dyktaturę, pozbawieni nagle praw - tak nie może być!
      • Gość: DEMIURG Mam propozycję.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:59
        Utworzmy oddziały partyzanckie w magazynach "Biedronki"
        • Gość: barmanka Re: Mam propozycję.... IP: *.arcor-ip.net 21.11.04, 14:24
          A kto sfinansowal droga i skuteczna, prawna pomoc tej strasznie lordynarnej,
          walczacej niewiasty? I kto sfinansuje prywatna dzialalnosc pozytywnej bohaterki.
          • Gość: ela Re: Mam propozycję.... IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.11.04, 15:52
            Pomoc prawną zapewniła sobie sama, prawnicy dotarli na ostatnią rozprawę. Nie
            jest ordymarna , cytuje tylko słowa swoich przełożonych. A firmę swą sfinansuje
            sobie sama - moja droga pani barmanko.
    • Gość: gość Babilon musi upaść !!! IP: *.toya.net.pl 21.11.04, 18:53
      To przepowiedziane
    • renate_s Re: Kierowniczka Biedronki: Nastawiłam się bojowo 24.11.04, 11:04
      Gratulacje!!!Jest Pani wspaniala kobieta.Ja tez zlozylam pozew do sadu przeciw
      nieuczciwej spolce.Wywiad z Pania dodal mi sil i odwagi.Dziekuje!
    • Gość: Osculati Oj, Jeronimo, Jeronimo IP: *.devs.futuro.pl 25.11.04, 14:16
      Jestem z pochodzenia Portugalczykiem. Od urodzenia mieszkam w Polsce. Przykro mi
      patrzeć, jak kilku dzianych młotków, którym się wydaje, że Polska to "cu do
      mundo" (zadupie), z taką łatwością psuje Portugalii opinię.
    • Gość: virnick Wysokie obcasy i długie paznokcie IP: 213.17.199.* 28.12.04, 08:40
      Wysokie obcasy i długie paznokcie! Jestem fanem pani Bożenki i powinna ona
      bezlitośnie wbić swoje wspaniałe długie szpony w tą przeklętą Biedronkę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka