Gość: Dorota Re: Kierowniczka Biedronki: Nastawiłam się bojowo IP: *.in.lublin.pl / 217.153.209.* 21.11.04, 11:03 Super!Gratulacje Pani Bożeno,aby tak dalej!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Skontrolować warunki pracy w marketach IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 21.11.04, 11:58 Tylko w naszym kraju pracodawcy z UE robia co chcą. W swoich krajach po skończonym procesie poszliby z torbami!!! Naglasniac i naswietlac jak nas traktuja: Portugalczycy, Francuzi, Anglicy, Niemcy. Czlowieka na kazdym stanowisku nalezy traktowac "po ludzku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAJDELOTA do Polonusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:44 No cóż, jak przypuszczałem nie jesteś ani szczególnie lotny umysłowo ani nie posiadasz minimum wiedzy jaką odznaczać winien się człowiek uznawany za przeciętnie inteligentnego. Tacy jak ty spowodowali falę głupich dowcipów o Polakach w USA- otóż powinieneś wiedzieć,że rzeczona 13 księga "Pana Tadeusza" została dopisana ( i krążyła jako osobny utwór) przez Aleksandra Fredrę ( arystokrata,pułkownik napoleoński i autor wielu komedii np "Zemsta" czy "Śluby panieńskie" .Była ona ( 13 księga) mocno frywolną parodią "Pana Tadeusza" napisaną w jakże tobie bliskim języku. Co do ortografii- i tak dobrze,że w ogóle umiesz pisać i ( jak mniemam) czytać. Staraj się nie szkodzić nadmiernie wizerunkowi Polaka w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Historyk Lepiej nas traktują na Zachodzie niż u nas w Polsc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:26 Na zachodnim rynku pracy takie praktyki byłyby nie do pomyślenia. Popełniliśmy bład ,ale w 1945 roku. Należało nie likwidować biur Arbaitcamtu przecież w latach 1940-45 kanclerz Niemiec zapraszał do pracy w Niemczech, fundował nawet darmowy przejazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIGOL do historyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:49 Te,historyk, chyba "Arbeitsamtu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz kapitalizm w stylu polskim -dokop pracownnikowi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.04, 13:22 jak najbardziej,zaplac mu jak najmniej a wymagaj tego by pracowal za 2 bez urlopow i najlepiej za darmo.A wtedy Ty szef bedziesz mial dobry samochod i dom a dzieci dobra szkole,zona najnowsze ubrania a ty szary pracowniku zasuwaj ile mozesz dopoki nie kopniesz w kalendarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volo Re: Biedronka finansuje tzw. S. Jehowy? IP: *.205-182-adsl-pool.axelero.hu 21.11.04, 13:32 Czy to prawda, ze Biedronka to siec sklepów nalezacych, albo inaczej finansujacych tzw. Swiadków Jehowy, podobnie jak Pepsi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN Z WARSZAWKI Re: kapitalizm w stylu polskim -dokop pracownniko IP: *.chello.pl 21.11.04, 13:35 ZGODA W CAŁYM TEMACIE, ALE PRZESTAŃMY POWTARZAĆ TO SAMO. ZRÓBMY COŚ. PYTANIE BRZMI: CO ? MOJA PROPOZYCJA: ZORGANIZUJMY WIELKĄ DEMONSTRACĘ PRACOWNIKÓW PRYWATNYCH W DNIU WOLNYM OD PRACY TAK, ABY KAŻDY ( PRAWIE KAŻDY ) MÓGŁ W NIEJ UCZESTNICZYĆ NIE ZAWALAJĄC PRACY I NIE WYSTAWIAJĄC SIĘ NA ZWOLNIENIE. JEŚLI MACIE JAKIEŚ LEPSZE PROPOZYCJE - PISZCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro duck pełne poparcie :) IP: *.betanet.pl 21.11.04, 13:55 niby żyjemy w demokratycznym państwie prawa, a przekraczając drzwi niejednej firmy przenosimy się w dyktaturę, pozbawieni nagle praw - tak nie może być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEMIURG Mam propozycję.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:59 Utworzmy oddziały partyzanckie w magazynach "Biedronki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barmanka Re: Mam propozycję.... IP: *.arcor-ip.net 21.11.04, 14:24 A kto sfinansowal droga i skuteczna, prawna pomoc tej strasznie lordynarnej, walczacej niewiasty? I kto sfinansuje prywatna dzialalnosc pozytywnej bohaterki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Mam propozycję.... IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.11.04, 15:52 Pomoc prawną zapewniła sobie sama, prawnicy dotarli na ostatnią rozprawę. Nie jest ordymarna , cytuje tylko słowa swoich przełożonych. A firmę swą sfinansuje sobie sama - moja droga pani barmanko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Babilon musi upaść !!! IP: *.toya.net.pl 21.11.04, 18:53 To przepowiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
renate_s Re: Kierowniczka Biedronki: Nastawiłam się bojowo 24.11.04, 11:04 Gratulacje!!!Jest Pani wspaniala kobieta.Ja tez zlozylam pozew do sadu przeciw nieuczciwej spolce.Wywiad z Pania dodal mi sil i odwagi.Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osculati Oj, Jeronimo, Jeronimo IP: *.devs.futuro.pl 25.11.04, 14:16 Jestem z pochodzenia Portugalczykiem. Od urodzenia mieszkam w Polsce. Przykro mi patrzeć, jak kilku dzianych młotków, którym się wydaje, że Polska to "cu do mundo" (zadupie), z taką łatwością psuje Portugalii opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virnick Wysokie obcasy i długie paznokcie IP: 213.17.199.* 28.12.04, 08:40 Wysokie obcasy i długie paznokcie! Jestem fanem pani Bożenki i powinna ona bezlitośnie wbić swoje wspaniałe długie szpony w tą przeklętą Biedronkę! Odpowiedz Link Zgłoś