Gość: piwonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:29 Z góry dziekuję za odp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Czy ktoś nzna pozycję po MALTAŃSKU ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:30 o rany nie znam...zaciekawiło mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimzim Re: Czy ktoś nzna pozycję po MALTAŃSKU ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:31 Zapytaj Majkela Odpowiedz Link Zgłoś
deser_t Re: Czy ktoś nzna pozycję po MALTAŃSKU ??? 30.11.04, 07:47 Eeee... może... tak jakoś kombinuję... na krzyż? No wiecie - "krzyż maltański" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czy ktoś nzna pozycję po MALTAŃSKU ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:29 Ostatnio w "BARZE" ciemnoskóry Michał mówił o takiej pozycji ale nie wyjasnił na czym ona polega :-( Odpowiedz Link Zgłoś
energeia Re: Czy ktoś nzna pozycję po MALTAŃSKU ??? 30.11.04, 17:15 deser_t napisała: > Eeee... może... tak jakoś kombinuję... na krzyż? No wiecie - "krzyż > maltański" ;-)) No:) To bardzo prosta kombinacja:D Jedzie sie na Malte, ona sie rzuca krzyzem na ziemie, on rzuca sie na nia... i wio!:D Bardziej skomplikowane bedzie, jak to on sie rzuci krzyzem na ziemie. Ale do odwaznych swiat... stoi otworem;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov ja myslę, ze to od psa - maltańczyka 30.11.04, 09:50 trzeba mieć długa sierść, krótkie łapy i cienko szczekać?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ja myslę, ze to od psa - maltańczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:00 a jest taka rasa maltańczyk nie pomyliło ci sie z dalmatyńczykiem;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: ja myslę, ze to od psa - maltańczyka 30.11.04, 10:09 nie pomyliło mi sie:) dalmatyńczyki nie sa kudłate i maja raczej długie łapy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie dalmatynczyk IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 30.11.04, 10:21 i sa w kropki. A maltanczyki sa bardziej do pekinczykow podobne niz dalmatynczykow. A maltanczyki sa w laty. Bialo -szare. Raczej. A pekinczyki sa bialo-brazowe. I kurduple. w pzreciwienstwie do dalmatynczykow. Charaktery tez maja rozne. Koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dalmatynczyk 30.11.04, 10:26 no i dalmatyńczyki na futro sie nadaja:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz A wystarczy Ci 30.11.04, 10:13 znajomość pozostałych 1328 pozycji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: A wystarczy Ci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:16 a jest ich aż tyle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Czy ktoś nzna pozycję po MALTAŃSKU ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 16:28 chyba sie nie dowiesz bo niekt nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Czy ktoś nzna pozycję po MALTAŃSKU ??? 30.11.04, 17:41 Pewnie wszyscy, którzy o tej pozycji mówią, tylko udają, że wiedzą, na czym ona polega. Więc też udawaj i będzie ok. :))) Odpowiedz Link Zgłoś