Dodaj do ulubionych

rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta

08.12.04, 10:09
niedawno jechałem na odcinku rotunda-nowy świat i takie poczyniłem
spostrzeżenia - pod rotundą (godzina była jakś okrągła) stado dzieczyn i
chłopaków czekających na (chyba) drugą połówkę ale tak max niewyjściowe całe
to towarzystwo, że oj: smutni, niecierpliwi (zerkanie na zegarek i jaranie)
ubiór to juz rzecz gustu, ale też powiedzmy nie ciekawy, za 5 min. jestem na
nowym swiecie - od razu wesoło -ulice otwiera pomnik fiuta czyli palma bez
liści:))) a ludzie usmiechnięci weseli, jakby ładniejsi? i o co tu ja sie
pytam chodzi?????? przecież to jeszcze nie szmulki były?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: margie Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 08.12.04, 10:16
      Masz racje. ostatnio stalam pod rotunda, czekalam na swojego faceta z
      samochodem, nial mnie odebrac... Jak popatrzylam na to towarzystwo to sie
      dziwnie poczulam, stojac w tym tlumie. Jakies laski, narkoman kiwajacy sie nad
      kola... I chyba to nie bylo czekanie? Bo byl korek, facet sie spoznial, wiec
      stalam dobre 20 minut, nikt z tych osob nie ubyl, przybylo za to patrolu strazy
      miejskiej :)

Nowy Swiat to strefa bogactwa- drogie sklepy, knajpy, tam sie nie chodzi
      postac... Wczoraj szlam tamtedy co parwda wieczorem.. malo ludzi, pare osob w
      sklepach, a ci co ich spotykalam, to futro na grzbiecie, komentarz do wystawy
      Estee Lauder, misiu, zobacz, ja bym chciala takie perfumy.. itd,itp.... inny
      swiat, moze i nowy?
      • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 10:34
        ale w ok. rotundy chyba też sa sklepy nie najtańsze? i chmielna to jest 5 min
        na nogach do n.ś.? moze rorunda przyciąga naładowanych ujemnie?:)
    • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 10:25
      Chcesz zobaczyc dziwnie ubranych ludzi i takie tam - to przyjedz do mnie na
      wioche :)))... Wasza rotunda to pikus przy mojej wiosce :P
      • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 10:26
        jak mi brakuje warszawy..... ech!:(
        • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 10:29
          Mnie nie bo tylko na wycieczce tam bylam w szkole. Poza tym z Warszawy
          odwiedzam tylko lotnisko :) A palme widzialam w TV :)
        • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 10:37
          przyjedź, pójdziemu do zoo:))))))
          • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 10:39
            Macie ZOO? WOW!!! Pewnie lepsiejsze niz w Lodzi u nas ostatni hipopotam umarl i
            tera kicha jest :)
            • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 10:59
              u8 nasz som, ale ja i tak zawsze idę do małp:)
              • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:02
                A bialego misia tez macie?
                qrD co ja gupia pytam, w koncu stolica, najlepsze zwierzata do was wyslali - u
                nas same zdechlaki zostaly :)
                • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:15
                  nasz jeżdzi między zakopanem a warszawą:)
                  • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:18
                    No to nie przyjezdzam ;)))...
                    • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:23
                      nie chcesz na cud natury popatrzeć? samolot to pikuś:) palma fiut to jest coś:)
                      • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:25
                        Widzialam w "M jak milosc" palme juz ;) hehehehe... abo w "Klanie" moze to
                        bylo ;)))...
                        • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:43
                          albo w afryce?:)))))
                          • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:47
                            Nom :P W Afryce to malpy sa (moze te same co do nich biegniesz jak do ZOO
                            idziesz) takie male zawszone i ciagna za torebki :)))... Na Gibraltarze tez
                            takie maja :P
                            • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:49
                              zawsze miałem patent jak jakas matka pisała, ze dziecko z przedszkola
                              przyniosło wszy, wystarczy całą grupę wypuścić na wybieg dla pawianów i tam sie
                              nimi zajmą:)
                              • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:51
                                O! To jest pomysl :)))...
                                Ty to masz glowe ;) WOW!!!
                                • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:59
                                  wyiskaną:)))))
                                  • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:00
                                    I nie tylko ;)))...
                                    Jak to sie mowi u mnie na wsi "leb jak sklep" ;)))...
                                    • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:04
                                      a nie dodajecie jeszcze ....... a dupa jak magazyn?:)
                                    • Gość: mm Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:05
                                      tylko półek brak??? ;-)))
                                      • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:06
                                        Hehehehe... Ja tego nie powiedzialam :) Oj zeby potem na mnie nie bylo :P
                                        • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:08
                                          a co nie wybiora Cie na następna kadencję?:)
                                          • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:11
                                            Nom :) Strach jest :PPP...
                                            • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:26
                                              kup kiełbasy i wódki:)
                                              • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:30
                                                Nyslisz, ze pomoze? To takie oklepane - moze wina kupic? Najdrozsze z
                                                najtanszych oczywiscie :D
                                                • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:34
                                                  to się tylko ogłuszą i jak kontrkandydat głosniej krzyknie to jego wybiorą:)
                                                  a jak zagryzą kiełbasą to zapamietają:)
                                                  • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:37
                                                    No dobra, wygrales.
                                                    Ale wodke od rosyjska koniecznie ;)))...
                                                    PS. Skad to wiesz, tez startujesz? ;)
                                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:53
                                                    co wygrałem? wybory?:)
                                                    rosyjska moze byc za droga?:) i jeszcze alergia jakas sie przytrafi duże
                                                    ryzyko:) a tak nieraz meneli obserwuje pod budka to wiem co lubią:)
                                                  • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:59
                                                    Wygrales, ze wodka zamiast wina :P
                                                    Ja mam meneli na kazdym rogu, moze jak bede do domu wracac to zagadam jakiegos
                                                    co lubia najbardziej :)
                                                    Jeden kiedys do mnie krolowo powiedzial :)))... (ze sie tak skromnie
                                                    pochwale :DDD...)
                                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:09
                                                    zapytaj bo to najwierniejszy elektorat:)
                                                    .....królowo 50 gr nam brakuje?:)
                                                  • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:12
                                                    50 gr to chyba w Warszawie, u mnie na pewno wiecej beda wolac ;) Ale coz trzeba
                                                    najpierw wydac i zainwestowac, zeby pozniej zarobic ;)
                                                    PS. Zeby to sie na Smutnej nie skonczylo tylko ;)
                                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:25
                                                    oni tak 10ciu mówią łatwiej dac 50 gr niż 2zl nie?:)
                                                    jakiej Smutnej?
                                                  • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:26
                                                    W lodzkim Areszcie Sledczym :) Andrzej P. tez tam siedzi teraz i ma pozwolenie
                                                    na telewizor :)
                                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:40
                                                    Ty masz nietykalność chyba jako wójt:))) a antenę tez mu dadza?:)
                                                  • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:43
                                                    Antena jest juz :)))... A wiesz, ze te nieroby z aresztu amonamentu nie placa
                                                    za TV. Jak mnie wybiora to im sie utnie to aresztowe dolce vita :D
                                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 14:19
                                                    może maja zbiorczy na cały areszt?:))
                                                    do uciecia to będziesz musiała chyba chirurga zatrudnić?:))))
                                                  • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 14:29
                                                    Sama utne :) Nie bede sie z konowalami bratac ;)))...
                                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 14:36
                                                    masz rację za kiełbasę warto zaszaleć:))))))
                                                    a jak trafisz na oddział zeński?:)
                                                  • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 14:42
                                                    O qrD bo tam chyba dla facetow jest :)))... Uppss...
                                                    A co tam zarzadze i zenski otworze :DDD... Jak sie bawic to sie bawic :DDD...
                                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 14:49
                                                    to jeszcze zrób dla nieletnich:))) moze się załąpię:)
                                                  • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 14:52
                                                    Ze niby za by Cie mieli zamknac? Nie nadajesz sie za grzeczny jestes :(((...
                                                    PS. Ale popros rodzicow coby na mnie glosowali, to cos pomysle :D
                                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 15:04
                                                    jak mnie z chałupy wyrzucą na zimę, to może będe potrzebował mety?
                                                    wtedy cos przeskrobię i do wiosny posiedzę:)
                                                  • edzia-fredzia Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 15:08
                                                    Zimy w tym roku ma nie byc :DDD...
                                                    Ale dobra, przekonales mnie zalatwiam oddzial dla kobiet i nieletnich tez :D
                                                    Ide przeglosowac nowe postulaty ;)))... Milego popoludnia :)PA :D
                                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 15:16
                                                    załatw tez jedną cele prezydencka (dla mnie):)))cześć
                                        • Gość: mm Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:11
                                          ja tylko dokonczyłam ;-))
      • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 10:36
        :))))) wystraczy ze na siebie popatrzę:) nie, nie kręci mnie widok dziwaków
        tylko tak sie zastanawiam skąd takie dysproporcje w miejscach prawie
        sąsiadujących? i ten nowy pomnik na rondzie:)))))
        • niedzwiedzica_sousie Protestuję! 08.12.04, 10:39
          twój wątek jest hermetyczny, szowinistyczny, niepoprawny politycznie i godzi w
          moje poznańskie uczucia.
          proszę o wątki uniwersalne, a nie dla warszawiaków!!!!!!!
          • kopov Re: Protestuję! 08.12.04, 11:02
            przeciez tez macie na pewno takie miejsca:) a ogolona palma bez liści
            wygladająca jak wielki fiut to nie smieszne?
            • niedzwiedzica_sousie Re: Protestuję! 08.12.04, 11:09
              a może to fiut, który na lato dostaje palmowych liści?
              • kopov Re: Protestuję! 08.12.04, 11:18
                tak, ale teraz zdjęli może do mycia?:) albo wichura wyrwała? jest wesoło
        • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 10:41
          kopov do zoo? ja wole na lotnisko, kocham samoloty:D
          • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:04
            mamy kawiarnię w starym samolocie:)))))
            • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:08
              kurcze a gdzie? dopiero niecale dwa lata nie ma mnie w stolicy.... kiedys
              knajpa samolotowa byla przy stadionie a teraz?:)
              • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:19
                chyba dalej w tym samym miejscu?:)))))
                • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:21
                  kopov napisała:

> chyba dalej w tym samym miejscu?:)))))
                  nie wiem czemu am w glowie mysl, ze tam nie ma tego samolotu od kilu lat?
                  jeju, mozg mi siada?:)
                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:26
                    ja tam dawno nie byłem, ale jak byłem ostatnio to chyba był?:) przyjedź we
                    wrzesniu na piknik lotniczy w góraszce:)
                    • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:29
                      kopov napisała:

> ja tam dawno nie byłem, ale jak byłem ostatnio to chyba był?:) przyjedź we
                      > wrzesniu na piknik lotniczy w góraszce:)

marze o tym, jak zlapac bilet wstepu tam?
                      jak moj maz( wtdy nie maz:D) przyjechal pierwszy raz do mnie do warszawy to na
                      randke zabralam go na taras widokowy okecia!
                      ech te maszyny;)
                      • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:44
                        mam kumpla lotnika jezeli mówisz powaznie to mogę sie zapytać:)
                        maszyny to i na polu mozna zobaczyć duze takie:)))))
                        • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:51
                          kopov napisała:

> mam kumpla lotnika jezeli mówisz powaznie to mogę sie zapytać:)
                          > maszyny to i na polu mozna zobaczyć duze takie:)))))
                          CHCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!:)
                          • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:58
                            ileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
                            • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:59
                              kopov napisała:

> ileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
                              jak moge to 4:)))))
                              • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:05
                                w piatek sie z nim widzę:)
                                • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:10
                                  kopov napisała:

> w piatek sie z nim widzę:)

kurcze, zajebisty zawod ma facet! zazdroszcze mu:)
                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:24
                                    1.6m >100kg i koszulka z napisem - wygrałem z anoreksją:)
                                    • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:27
                                      kopov napisała:

> 1.6m >100kg i koszulka z napisem - wygrałem z anoreksją:)

heheh zajebisty tekst:)
                                      to ja jestem o centymetr wyzsa od kolegi:)
                                      • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:30
                                        to potańczycie jak będa kiełbaski dawali na koniec :)
                                        • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:33
                                          kopov napisała:

> to potańczycie jak będa kiełbaski dawali na koniec :)

hehehehe:) zazdroszcze mu zawodu, dalabym sie posiekac, zeby latac;)
                                          • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:38
                                            kup sobie bilet tylko nie w air polonia:)))))
                                            • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:40
                                              kopov napisała:

> kup sobie bilet tylko nie w air polonia:)))))

hehehe no w air polonia nie da rady i za male maszyny maja:) lubie taaaakie
                                              duze i bardzo szybkie;)
                                              • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:54
                                                ptak geparda by pasował:)))))
                                                • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:57
                                                  kopov napisała:

> ptak geparda by pasował:)))))
                                                  o wypraszam sobie lot na genitaliach! ja chce samolotem:)
                                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:07
                                                    a ja kcem do zoo:)))))))
                                                  • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:12
                                                    kopov napisała:

> a ja kcem do zoo:)))))))

no dobra pojdziemy:)
                                                    bedziesz karmil zwierzeta;)
                                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:23
                                                    w zoo nie mozna karmic zwierząt:(
                                                  • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:24
                                                    kopov napisała:

> w zoo nie mozna karmic zwierząt:(
                                                    czy Ty zawsze jestes grzeczny?:)))
                                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:35
                                                    a co sugerujesz?:)
                                                  • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 14:15
                                                    kopov napisała:

> a co sugerujesz?:)
                                                    ze czasami trzeba byc niegrzecznym, nie mozna cale zycie miescic sie w
                                                    konwenansach, szalenstwo to fajna rzecz:)
                                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 15:19
                                                    cholerka przeoczyłem ten wpis:(
                                                    a potem lanie w dupe i rakietka w spodniach nie pomoze?:(
                                                  • Gość: Klod Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.12.04, 13:24
                                                    Ale Edzie mozesz :)

No i dalej bez Teleranka zyc trzeba!!!
                                                  • edzia-fredzia Nie bedzie niemiec plul nam w twarz 08.12.04, 13:34
                                                    Kaludiusz germancu podly do roboty sie wez, a na jedzenie to do Ciebie
                                                    przyjade :D
                      • Gość: margie Góraszka IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 08.12.04, 12:26
                        toz tam wstep wolny:)) A jak chcesz pogladac smaloty, to zapraszam na al.
                        Krakowska w okolice OBI- pracuje obok i czesto jadac do pracy widze ladujace
                        smaoloty, niesamowicie to wyglada:)
                        A palmie liscie zdjecli do konserwacji- w ub. roku bylo tak samo:)
                        • kopov Re: Góraszka 08.12.04, 12:32
                          za tę siatkę na trybune tez?
                          to gdzie robisz na szyszkowej?:)
    • six_a Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:07
      :))) Mam dokładnie takie same odczucia, zupełnie jakby dwa inne miasta.

Palmę ubiorą jeszcze?
      • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:09
        six_a napisała:

> :))) Mam dokładnie takie same odczucia, zupełnie jakby dwa inne miasta.
        >
        > Palmę ubiorą jeszcze?
        tak w durexa:D
        • six_a Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:14
          >tak w durexa:D

no, to by było coś! Można potem zmieniać kolory w zależności od pory roku :)
          • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:16
            six_a napisała:

> >tak w durexa:D
            >
            > no, to by było coś! Można potem zmieniać kolory w zależności od pory roku :)
            jak zaloza zapachowego i smakowego to bedzie zbiorowa orgia oralna;))) heheh
            lud bedzie sie dobieral do "palmy":D
            • six_a Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:18
              hahaha, to musieliby takie zawody wspinania do czubka urządzić, bo palma
              wysoooka, niech jeszcze mydłem posmarują, będzie śmieszniej ;)
      • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:20
        w majtki chyba?:)))))
        • six_a Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:24
          u nasady, czy na czubku?
          bo tam często policja rezyduje :) myślisz że przy takich gaciorach dobrze by
          się prezentowali? ;))
          • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:29
            chyba na czubku? mozna by zaimprowizować wtedy wzwód, a i policja by nie
            smarkała w te gacie ja by wyżej były?:)
            • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:30
              kopov napisała:

> chyba na czubku? mozna by zaimprowizować wtedy wzwód, a i policja by nie
              > smarkała w te gacie ja by wyżej były?:)

mysllam, ze ta palma jest sama z siebie sztywna;)))
              no i nie wiedzialam, ze plicja w gacie zaglada, sporo sie w tej warszawie
              zmienillo odkad sie wyprowadzilam:D
              • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:46
                jest sztywna aco masz na mysli?:))))
                policja nie zagląda tylko smarka jak ma katar od stania na mrozie:)))
                • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:54
                  kopov napisała:

> jest sztywna aco masz na mysli?:))))
                  pisales o wzwodzie:)))) dlatego bylam ciekawa czy palma moze byc miekka:D
                  no a tak przy okazji, to nie wiem czy pamietasz ale kiedys w polsiej rozrywce
                  funkcjonowalo cos o nazwie "sztywny pal zaji" heheheh a tu mamy sztywny pal
                  warszawy:)
                  > policja nie zagląda tylko smarka jak ma katar od stania na mrozie:)))

zeby smarknac w gatki trzeba w nie wsadzic nos!:D
                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:03
                    ja widziałem oczyma wyobraźni takie cos, gacie powiewające to tylko gacie ale
                    jak w nich cos sterczy no to okreslic to mozna jednym słowem -wzwód, zrestą
                    jesli na czubku palmy:))))
                    a Ty poszłas inna droga myslenia
                    wsadzić nos a zaglądać to chyba nie to samo?:))))))0
                    • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:06
                      no nie to samo, ale zobacz: wyszly z tego korzysci, teraz mamy dwie
                      mozliwosci:)))
                      a po co gacie na palme? i tak ta pale widac, golizny mamy sie wstydzic?:)))
                      • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:29
                        gacie tylko jako element wyrażenia mysli głebszej:)
                        sama palma-fiut to moze niewielu sie skojarzy z erekcją ale w gaciach to juz
                        jest jednoznaczne:)
                        • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:34
                          jak ktos jest zdrowy i kocha seks to bedzie mial prawidlowe skojazenia;D
                          • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:41
                            jak pani ma na imie? kto ja?:)))))
                            • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:44
                              kopov napisała:

> jak pani ma na imie? kto ja?:)))))
                              nie, ta pani obok!:)
                              • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:56
                                tak wiec widzisz jak ludzie kojarzą:)
                                • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:11
                                  kopov napisała:

> tak wiec widzisz jak ludzie kojarzą:)
                                  zalamka:D
                                  nie rozumiem jak mozna miec inne skojarzenia widzac taka pale;D
                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:22
                                    słone paluszki?:)))))))))
                                    • maretina Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:24
                                      kopov napisała:

> słone paluszki?:)))))))))
                                      no nie, jesli juz to tomcio paluch;D
                                      • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:41
                                        no sama widzisz:)))
            • six_a Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:34
              na czubku to by mogły jeszcze za taki wskaźnik siły wiatru robić dodatkowo ;)
              • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:47
                czy myslisz o kuraku?:)))))))
                • six_a Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:51
                  :) nie taki rękawek pasiasty, wydymany ;) przez wiatr :)
                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:57
                    dobrze, ze dodałaś że przez wiatr:)))
                    • six_a Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:02
                      :) idę stąd, bo dużo pracy, cześć Wszystkim!
                      • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:05
                        szyjesz gacie na palme?:))))))
                        • six_a Re: niestety, 08.12.04, 14:18
                          do szycia mam dwie lewe rence, ale liście mogłabym ew. wyszorować.
                          • kopov Re: niestety, 08.12.04, 14:22
                            renki chyba, ?:)
                            liście poszły na bigos jak znam zycie:)
                            • six_a Re: niestety, 08.12.04, 14:25
                              co Ty, plastikowe? to ja dziękuję za taki bigos :) (za każdy zresztą mogę
                              podziękować)
                              hmmm, ale chyba nie zdemontują? Tak się przyzwyczaiłam do palmy :(((((
                              • kopov Re: niestety, 08.12.04, 14:38
                                bigosu nie lubisz?
                                a kto tam wiedział, że to sztuczne, ludzie wszystko na promocji kupia:)
                                zrób sobie na głowie własną:)))))
                                • six_a Re: niestety, 08.12.04, 15:23
                                  po co mi własna, jak mam/miałam? komunalną :))))
                                  • kopov Re: niestety, 08.12.04, 15:33
                                    zreby Ci nie było zal jak liscie podpie....:))
                                    • six_a Re: niestety, 08.12.04, 15:36
                                      to już nie będzie to samo :)
                                      pójdę jutro, to sprawdzę, czy liście wróciły na miejsce :)))
                                      • kopov Re: niestety, 08.12.04, 15:39
                                        kiedys była kamerka z korkonetu na to rondo może jest jeszcze?:)
                                        • Gość: six_abezlogu Re: niestety, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:14
                                          ale chyba w stronę mostu pokazywała :)
                                          • kopov Re: niestety, 08.12.04, 16:17
                                            ale była na PAPie to powinno być ok?:)
    • Gość: mm Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 11:18
      Bo Nowy świat to Nowy świat...a dlaczego ta palma nie ma liści,ostatnio jak
      tamtedy przejezdzałam to miała?? :-)
      • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:21
        eee tam, ludzie ci sami powinni byc nie? moze dresy stoja i nie wpuszczają?
        a kiedy byłas ostatnio?
        • Gość: mm Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 11:23
          no w ub. tygodniu jachałam..ale wydawało mi sie ze liscie ma :-)
          • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:27
            w sobote juz nie miała:))))
            • Gość: mm Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:04
              niezla palme mial ten kto wpadl na pomysl palmy ;-)))
              • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:07
                podobno wizja artysty:)) 100.000zl
                • Gość: mm Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:11
                  za taka kase to i ja moge miec wizje ;-)))
                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:25
                    a ja to nawet gacie moge uszyć dla palmy:)
                    • Gość: mm Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:36
                      najlepiej na drutach ...a ja czapeczke i szaliczek ;-))
                      • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 12:55
                        dałąbys radę wydziergać takich rozmiarów?:)
                        • Gość: mm Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 13:37
                          w dłuuuugie zimowe wieczory..mooooże ;-)))
                          • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 13:43
                            ale zima ma byc krótka:))))))))))))
                            • Gość: mm Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:05
                              zapomniałam dodac ze przy kominku..ale ja nie mam kominka :((((
                              • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 14:21
                                mozna kupic ładna atrapę w sklepach:))))))
                                • Gość: mm Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:43
                                  taaa ale gdzie ja postawić??
                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 14:50
                                    moze w kibelku?;)))))))))
                                    • Gość: mm Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 15:11
                                      za małyyy ;(
                                      • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 15:21
                                        na balkonie?:))))))łatwiej o drewno:)
                                        • Gość: mm Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 15:25
                                          no i ładnie by wygladało z ulicy ;-))
                                          a tak wogóle to dlaczego palma bez liści skojarzyła ci sie z fiutem?? ;-)))))
                                          • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 15:35
                                            a ja nie wiem tak wyglada, sprawdx sama i napisz z czym sie ona Tobie kojarzy?:)
                                            • Gość: mm Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 15:36
                                              oki,moze w czwartek jak bede wracala z kina:-)
                                              • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 15:38
                                                leć zaraz bo do jutra mogą już liscie założyc:) a może juz zalożyli?:(
                                                • Gość: mm Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:22
                                                  nie po drodze do dom :(((
                                                  • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 16:25
                                                    to jedx do knajpy:)
      • six_a Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 11:22
        liście ponoć w konserwacji :)
    • Gość: marta uparta Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta IP: *.iscnet.pl 08.12.04, 13:55
      moze pod ta rotunda to sie umawiaja takie brzydactwa co calymi dniami wisza na
      internetowych randkach i licza na to ze tam kogos wyhacza, a na nowym swiecie
      umawiaja sie ludzie zyjacy w realnym swiecie?
      • kopov Re: rotunda kontra nowy świat z pomnikem fiuta 08.12.04, 14:21
        kiedys tam chyba stanę z kartka ze jestem z portalu rankowego i robie casting
        do nowego portalu?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka