IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:55
łolaboga, dawniej to takiech przebierancow to sie w zapusty przyuwazylo, tera
to swiat na glowie stanoł
Obserwuj wątek
    • Gość: Pani Zofia ludziska!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:59
      ja zem w jakiems heretonmatrixie jestem! to te z rzadu mnie tam posadzily ?
      łolaboga
      • Gość: pani Tadzia Re: ludziska!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 08.01.05, 02:06
        hej Zofija Ty sie tak nie przeraz..nieraz mnie widziolas nagom ze skarpetkom
        przy majtach,smiolas sie i podobolo sie tez,nieudawj ino teraz
        • Gość: Pani Zofia Re: ludziska!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 02:08
          a za mlodu to i tak, jak wesele u kumy bylo sie chlopy za baby przebierali i
          dzieciow straszyli, ale po gazetach to o tem nie pisaly ... tera to jedna z
          drugom wonsy se domaluje i hoho wielkie halo
          • Gość: Zenek Re: ludziska!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:36
            jo zem widziol tako. pogunic zem jo chciol ino mi sie wino chybotło i bym wyloł..
            • Gość: Danusia Re: ludziska!!! IP: *.cable.mindspring.com 15.01.05, 21:56
              zesta sie ludziska tych dziewuch chycili, ni mata co robic, kole chalupy rubta
              i na glupoty czasu nie tracta. to do zobaczenia jutro po sumnie.
    • Gość: arc Re: Drag king IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:18
      Wytępy Drag Queens/Kings są naprawdę zabawne. :)
    • Gość: mk ciekawostka na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 15:58
      Gazeta opisuje problem grupy osób chorych psychicznie w formie ciekawostki na weekend.
      Być może opisywani ludzie zgodzili się dobrowolnie na tę publikację i niewykluczone nawet , że
      są z niej zadowoleni.
      To jednak nie usprawiedliwia dziennikarzy Gazety, ktorzy cynicznie wykorzystali zaburzoną
      świadomość swoich ofiar.
      Ciekaw jestem co na temat tej publikacji mogliby powiedzieć przedstawiciele Towarzystwa
      Psychiatrycznego oraz specjaliści ds etyki mediów?
      • Gość: JAś Re: ciekawostka na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:51
        Mogliby powiedzieć, że nie rozumiesz co czytasz. Mogliby powiedzieć, że
        performowanie drag nie ma nic wspólnego z chorobą.
        • Gość: Rey z Nagłowic Re: ciekawostka na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 21:23
          Wiesz Jasiu, już nie będę pytał co na temat "performowania dragów" ma do powiedzenia Twoja
          Pani Polonistka...
        • Gość: Morphy Zaburzenia psychiatryczne IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 19:49
          To jest zaburzenie psychiatryczne. Co wiecej, nawet "postepowy" ONZ jeszcze nie przeglosowal, ze wkladanie skarpety w krocze jest najzupelniej normalne.
      • Gość: O Po co powstał ten artykuł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 11:08
        Po co powstał ten artykuł? Jaki cel miała autorka, jaki cel miały Wysokie
        Obcasy? Będą teraz pytały o każdym dziwacznym pomysle związanym z kobietami?
        Może teraz o bzykaniu się kobiet z użyciem sztucznych penisów? Sądziłem że GW
        ma jednak wyższe loty. Przykre to.... Ile jest takich drag kingów w Polsce? 10,
        15? Czy warto im poświęcać pół numeru wysokonakładowej gazety? To kobiety w
        Polsce nie mają innych problemów????
        • Gość: To nie kobiety Re: Po co powstał ten artykuł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 18:36
          w Polsce mają problemy, ale dziennikarze i redaktorki GW. Z samym sobą.
    • smazony_zielony_pomidor Re: Drag king 09.01.05, 19:00
      ach, to rozumiem, ze jak jest 10 czy 15 drag kingów to mozna ich 'przeoczyc',jak
      jest ich 10 czy 15 to w zasadzie w ogole ich nie ma.a z resztą, co nas to
      obchodzi, lepiej tkwić w nieświadomości i wdychać zaściankowy smrodek własnych
      'zdrowych' myśli..ech,ludzie
      czy wg was GW ma pisać o kolejnym sposobie leczenia kolki czy może o pani Jadzi
      z Pierdziszewa Dolnego, co wsadziła swojej sąsiadce grabie w dupe??
      jeśli tak, to gratuluje szerokich horyzontów myslowych.
      • Gość: Morphy Re: Drag king IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 19:50
        Myslalem, ze GW to nie podrecznik psychiatrii. Ale widac sie mylilem. Rozumiem, ze jak w nastepnym numerze bedzie artykul o nekrofilach ze zdjeciami, to tez uznasz to za wspaniale osiagniecie dziennikarskie...
    • Gość: psi dla psychiatry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:59
      Temat dotyczy osób z zaburzoną świadomością a opisany został w WysObcasach tonem
      plotkarsko-sensacyjnym.
      Czy dziennikarze GW zastanawiali się jaki wpływ na psychikę opisanych chorych może mieć ich
      publikacja?
      Czy nie obawiają się np. że ich publikacja utwierdza chorych w przekonaniu, że wszystko jest w
      porządku i konsultacje z psychiatrą nie są im potrzebne?
      Czy dziennikarze podając nazwy klubów nie naruszyli przepisów zabraniających kryptoreklamy?
      Czy ich artykuł nie posiada cech stręczycielstwa tym paskudniejszego, że dotyczącego
      wykorzystywania osób umysłowo chorych?
      Pamiętam swięte oburzenie GW na dziennikarzy innych gazet gdy te, dla pieniedzy,opublikowały
      zdjecie zwłok pewnego znanego korespondenta.
      Dziś GW także żeruje na cudzym nieszczęściu.
      A jednak i w mentorskiej GW pecunia non olet, nieprawdaż?
      • Gość: Em One wcale nie są chore!!!!!!!! IP: 195.150.20.* 10.01.05, 11:07
        To nie kobiety, którym się zdaje, ze są facetami. One odgrywają swoisty teatr,
        teatr męskości. Podoba mi się to, pozwala im wykorzystać swoje możliwości
        aktorskie, wokalne, charakteryzacyjne... Czy o aktorze, który odgrywa role
        psychopatycznego mordercy, też powiecie, że jest chory? A o aktorze grającym
        umierającego człowieka - hipochondryk?
        • Gość: Angie Re: One wcale nie są chore!!!!!!!! IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 10.01.05, 19:56
          Zgadzam się z moją przedmówczynią Em.
          Odnośnie wcześnijszych wypowiedzi - nie mogę uwierzyć,że czytam takie
          oszczerstwa i bezpodstawne bzdury na forum Gazety Wyborczej.To Wy macie
          problemy ze sobą a nie GW z doborem tematów.
        • Gość: Morphy Glupis, czy tylko prowokujesz??? IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 19:52
          Kobieta ktora wklada sobie skarpetki w krocze, zeby moc szeroko usiasc i lapac sie za "penisa", ktorego nie ma, jest zdrowa???

Zwariowales(as) czy tylko prowokujesz???
    • e.wok Re: Drag king 10.01.05, 20:07
      Tak naprawdę wiele dziewczyn lubi przebieranki za facetów, tylko się do tego
      nie przyznają. To wspaniała sprawa poczuć się przez moment jak "prawdziwy
      mężczyzna", a potem wrócić do szarej codzienności(no, może nie takiej szarej;).
      Ludzie, więcej luzu i dystansu do samych siebie!:)
    • Gość: Piotr juz wiem czemu nie czytam Gazety z Wysokimi Obcasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:20
      juz wiem czemu nie kupuję i nie czytam Gazety z Wysokimi Obcasami - bo pojeby
      sa i tyle - a Gazeta to wspiera - ale niech se wspiera - ale nie za moje
      pieniadze!!! hahahah
      • Gość: pandziorus Re: juz wiem czemu nie czytam Gazety z Wysokimi O IP: *.toya.net.pl 11.01.05, 16:06
        a ja mysle, ze ta Gazeta, to nie dla takich polglowkow jak ty
        • Gość: pamela Re: juz wiem czemu nie czytam Gazety z Wysokimi O IP: *.whitemouse.com.pl / *.crowley.pl 12.01.05, 05:07
          Wszyscy jesteście brzytcy co gadacie na drag king. My się z koleżankami też tak
          bawimy i jest super, a penisy to żeśmy sobie same zrobiły na drutach takie ładne
          z piłeczkami tenisowymi a nie z jakiś skarpetek. A najlepszy jest numer z
          przebieranką za ksiendza, naprawdę fajna zabawa
      • Gość: Em Dziwie sie... IP: *.nowodworek.krakow.pl / 195.150.20.* 12.01.05, 13:59
        ...że admin nie usunał tej wypowiedzi. Jest wulgarna i obraża zarówno moje
        gusta, jak i redakcję WO. Troche kultury, ludzie kochani.
        • Gość: rewizor karać, wsadzać, delegalizować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:51
          szanowna osóbko pod nikem Em: trzeba zawiadomić prokuraturę! jak mozna, w
          dodatku w tak prymitywny sposób, obrażac redakcję WO i czytelniczki, skandal,
          cenzurowac takie posty panie adminie, kasować do gołego dysku !!!
    • Gość: Tom Brawo WYBORCZA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:48
      Jesteś taka jaką lubię.
    • Gość: Morphy I to jest wlasnie przyszlosc feminizmu... IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 15:49
      Ciekawe, czy GW bedzie opisywac tez inne zboczenia seksualne: pedofilow (oczywscie jak zawsze "obiektywnie"), nekrofilow (oczywiscie ze zdjeciami), zoofilow (tez wszystko opatrzone zdjeciami), masochistow, sadystow, a caly cykl zakonczy pokazem milosci pedalskiej...

I to jest wlasnie cala GW... gratulacje dla czytelnikow...
      • Gość: anja Re: I to jest wlasnie przyszlosc feminizmu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:17
        Jak Cię to gorszy, pólmózgu kochany, to nie czytaj. Sprawdź co to są zboczenia
        seksualne. I naucz się odróżniac pedofilów, nektofilów i zoofilów od "pedałów".
        Widzę, że poziom śwadomości i wyedukowania w tym kraju naprawdę bardzo słaby,
        już wiem skąd Giertych ma takie poparcie...
        • Gość: Tom O przepraszam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:58
          Zoofile nikomu krzywdy nie czynią, a jakie mają życie seksualne to ich prywatna
          sprawa. Najprawdopodobniej taka preferencja seksualna związana jest z genami i
          istnieje tak długo jak i cała ludzkość - już w Bibli odnajdujemy przykłady
          zoofilli. Mówiąc w ten sposób pokazujesz, że pod cieniutką warstewką tolerancji,
          kryje się w tobie agresywny zoofob. Na razie jeszcze zacofane społeczeństwo nie
          pozwala otwarcie manifestować swoich poglądów wszystkim ludziom, ale to się
          powoli zmienia i mam nadzieję, że takie posty jak twój będą coraz rzadsze.
        • Gość: Morphy Homoseksualizm JEST zboczeniem seksualnym IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 19:47
          I co do tego nie ma zadnych watpliwosci. Jak mi pokazesz dwie lesby albo dwoch pedalow, ktorzy moga miec dzieci bez pomocy lekarza lub prawnika, to uznam, ze to jest norma.

A dlaczego to niby, "polmozgu" (tak widac lewica zwraca sie do osob, z ktorymi rozmawiaja - bo jak sie nie ma argumentow, to dyskusja polega na wzajemnym obrzucaniu sie wyzwiskami, a wygrywa ten, kto drugiej stronie bardziej naubliza), dlaczego to niby homoseksualizm mialby nie byc zboczeniem??? Dlatego, ze paru pedalow tak przeglosowalo demokratycznie w ONZ? Rownie dobrze mogliby przeglosowac, ze np. rak krtani nie jest choroba. I dzisiaj taka "anja" pisalaby, ze rak krtani nie jest choroba tylko jest najzwyczajniej normalnym stanem.

Jak ONZ przeglosuje, ze pedofilia nie jest choroba, to tez bedziesz bronic pedofilow?

Trzeba umiec myslec, a GW tego nie uczy. GW tego od-ucza.
          • Gość: aniczka Re: Homoseksualizm JEST zboczeniem seksualnym IP: *.chello.pl 15.01.05, 20:21
            "Do homoseksualizmu w skali całego życia przyznaje si około 4-5% populacji. Od
            1973 roku Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne nie uznaje homoseksualizmu za
            chorobę.
          • Gość: anja Re: Homoseksualizm JEST zboczeniem seksualnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:28
            Twoje wnioski są bez sensu, panie konserwatysto. Trochę szerszego spojrzenia na
            świat, ale po co to piszę - ludzi o takim podejściu nie przekonasz, nawet jeśli
            zbudujesz im świat na nowo. Nie Ty będziesz uczył mnie myślenia, lepiej sam nad
            tym popracuj.
          • Gość: aniczka Re: Homoseksualizm JEST zboczeniem seksualnym IP: *.chello.pl 15.01.05, 20:47
            "Do homoseksualizmu w skali całego życia przyznaje się około 4-5% populacji. Od
            1973 roku Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne nie uznaje homoseksualizmu za
            chorobę. [Homoseksualizmu nie uwzglednia również obowiązująca od kilku lat w
            Polsce X wersja "Międzynarodowej statystycznej klasyfikacji chorób i problemów
            zdrowotnych" Światowej Organizacji Zdrowia z 1992r. - przypis tłumacza]"

Cytat pochodzi z książki "The Merck manual. Podręcznik diagnostyki i terapii."
            podręcznika używanego przez lekarzy, (Drugie wydanie polskie Wrocław 2001)

Wygląda dosć przekonywująco, czyz nie?
            Teorie spiskowe mają jednak to do siebie,że zawsze można założyć, że wszyscy
            lekarze z ATP, tłumacze podręcznika na polski, cały komitet redakcyjny wydania
            polskiego, przedstawiciele ŚOZ czyli WHO to jedna wielka banda pedałów. No może
            poza nielicznie wystepującymi w tym gronie kobietami, one pewnie są ohydnymi
            lesbami.
            I po głosowaniach tak ważkich decyzji urządzają sobie wielkie
            lesbijsko-pedalskie party, zapewne okraszone wystepami drag queens&kings, czyż nie?
            Pozdrawiam!
            • Gość: blabla Re: Homoseksualizm JEST zboczeniem seksualnym IP: *.smstv.pl 15.01.05, 21:20
              Aniczka! Super! Tak trzymać!
          • Gość: samica krokodyla Re: Homoseksualizm JEST zboczeniem seksualnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:28
            ejze, morphy, ciolku - sugerujesz, ze homoseksualizm - bezpłodność?
            bo ja mogę pokazać i gejów i lesbijki, którzy mogą mieć i mają dzieci bez pomocy
            lekarza ani żadnych cudów
    • Gość: robek a ten jeden to ten, no...Michasia Wiśniewska. Oj! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 15:50
    • Gość: bb_king ale maja we łbach najeb..... IP: *.pl / *.kursor.pl 15.01.05, 15:50
      niezle maja we łbach najeb....

w ogole co to za słownictwo?
      "heteromatriks" ?

proponuje aby te panie przebraly sie za swoje ulubione zwierzatka i zaszczekały
      lub zamiauczały :)
    • Gość: aaa zakompleksione IP: *.pl / *.kursor.pl 15.01.05, 16:00
      biedne zakompleksione kobietki, niestety Bog nie stworzył was facetami :)
      • Gość: selena Re: zakompleksione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:13
        Gość portalu: aaa napisał(a):

> biedne zakompleksione kobietki, niestety Bog nie stworzył was facetami :)

ROTFL!!!
        Kompleks z powodu swojej płci??? Buhaha!!!
        Poza tym więcej jest drag queens niż drag kings, czyżby jakiś kompleks wśród
        facetów, że nie są kobietami?
      • Gość: sdfs Re: zakompleksione IP: *.chello.pl 15.01.05, 16:22
        Uwazam, ze dragkingi sa swietne! Tak trzymac dziewczyny!
        • Gość: Morphy Kolejny perwers... IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 19:54
          Jak widac zboczencow nie brakuje...

A po artykule o zoofilach pewnie pojdziesz kupic sobie psa tak?
    • Gość: Biblista Re: Drag king IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.01.05, 16:42
      Kobieta nie będzie nosiła ubioru męskiego, a mężczyzna nie ubierze szaty
      kobiecej, gdyż obrzydliwością dla Pana jest każdy, kto to czyni.
      (V Księga Mojżeszowa 22:5)
    • Gość: Tom Ale powiedzcie coś o tych drag'ach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:45
      które one wrzucają w żyłę.
    • Gość: ztx Re: Drag king IP: 212.160.190.* 15.01.05, 17:05
      Hmm... kazdy robi co lubi :) heh, fajnie...
    • Gość: Paweł Re: Drag king IP: 195.117.129.* 15.01.05, 17:13
      he, he dobre. Z tym, że jak pokazał film przyrodniczo-naukowy "Miś" reżysera
      Barei kot przebrany za zająca zawsze ucieknie na drzewo. I niestety jest to gol
      strzelony nie kotu, a ludziom, którzy próbują takie głupoty głosić i promować.
      Popier... wszystkich krajów łączcie się dzięki gazecie wyborczej.
      • Gość: dead_james_dean Re: Drag king IP: *.nat.tvk.wroc.pl 15.01.05, 18:13
        heh no fajny artykulik ale....byl super az do ostatniego akapitu. no traktowalem to jak jakis nie wiem art-qult. show. nie wiedzialem ze jest to jakis dziki manifest plci. bo jesli jest to co ma na celu ?(tego mi brakowalo w artykule...). poza tym brakowalo jakiejs sensownosci jakiego poglebienia psychicznego ? po co ? na co? a co to matrixa heterosexulanego...to taki cytat z trainspotting :" za 100 lat bedziemy banda zacpanych
        • Gość: janosik Re: Drag king IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:34
          heh, "strzeliy patriarchtowi gola"
          coz... czujemy sie zagrozeni panowie?
          banda przebierancow zawladnie swiatem spychajac mezcyzn do roli knurow rozplodowych dla
          kobiet ktore a nuz by mialy chetke na seks od czasu do czasu??? trzymanych na smyczy przez
          lesbijki i
          wyempancypowane "wolne" kobiety??? coz.... spadam do somalii i zaszyje sie gdzies na
          sawannie:P moze mnie nie znajda....
          • Gość: gosc Re: What a drag! IP: *.proxy.aol.com 15.01.05, 18:52
            (to dla Amerykanistow). Uderzajaca jest subkultura,ktora ma grono zwolennikow
            jakkolwiek jest to szokujace na tle ogolnonarodowej nietolerancji dla innych,
            szczegolnie gejow. Mozna isc dalej i postawic teze ze w zasadzie te
            nietolerancje podsycaja politycy chcac wygrac przetarg na wladze.Mam nadziej ze
            ten ruch jest marginalny i bez znaczenia.
          • Gość: samica krokodyla Re: Drag king IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:36
            a co to za żałosna obsesja???? skąd poczucie zagrożenia?? skąd w ogóle myśl, że
            zagrożenie mogłoby się pojawić??? wszelkie ruchy kobiece nie mają na celu
            wybicia mężczyzn co do nogi lub trzymania ich pod kluczem w celach
            reprodukcyjnych LOLKU
    • Gość: ANZD [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 19:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: req Re: Drag king IP: *.csv.warwick.ac.uk 15.01.05, 19:36
        interesujacy temat, drag kingow jeszcze nie widzialem ale drag queeny czesto
        wystepuja na roznych imprezach. tak troche karnawalowo...
        • Gość: inez Re: Drag king IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:48
          reprezentujecie bardzo niski poziom intelektualny zagłębiając się w taki
          gó..any temat! sic!
          • Gość: Morphy Temat godny Gazety Wybiorczej... IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 19:55
            O czym GW ma pisac??? Przeciez to nie jest gazeta dla inteligencji...
        • Gość: za_tokfm_wywiadem coz za bzdury sugerujesz one sa z gej-lesb-klubow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:49
          a nie z roznych "fajnych imprezek", kto ci kazal tak tumanic forum?
          • Gość: andrzej_n GW znowu propaguje lesbijstwo i gejostwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:51
    • Gość: gienia Re: Drag king IP: *.sympatico.ca 15.01.05, 20:33
      a to moja babka godala,ze jak sie beda przebierac i ich nie rozroznis-to kuniec
      swiata blisko;cosik w tym musi byc
    • Gość: PhiPhi Nie mają o czym pisać, więc piszą bzdury. IP: *.pl / 193.24.200.* 16.01.05, 00:03
      A te kobitki nawet porzadnie facetów udać nie potrafią. To mają być męskie
      pozy? Wygladają jak jakieś obojniaki, a nie mężczyźni. Beznadzieja.
      • Gość: enja identyfikacja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.05, 10:51
        każda kobieta powinna starać się zrozumieć meżczyznę a każdy mężczyzna powinien
        starać się zrozumieć kobietę.

Najlepeiej zaś kogoś rozumiemy gdy się z nim utożsamiamy, stapiamy.

Po drugie, dopiero po zrozumieniu/odczuciu kim jest mężczyzna/kobieta, łatwiej
        jest nam utożsamić się własną biologiczną płcią.... dopiero wtedy wychodzą
        prawdziwe, a nie tylko kulturowe różnice.

Przebieranki mogą być w tym pomocne, tak samo jak udawanie w internecie
        przeciwnej płci. Nie widdzę w tym nic zdrożnego. Co innego homoseksualizm - to
        jest już przekroczenie granicy wyznaczanej przez biologię.
        • Gość: PhiPhi Re: identyfikacja IP: *.pl / 193.24.200.* 16.01.05, 11:01
          Moim zdaniem to bzdura. Przebieranie się za mężczyznę/kobietę jako pomoc w
          zrozumieniu drugiej płci? Przebierz się za pieska - może zrozumiesz pieskie
          zycie ;) A poza tym, po jakiego grzyba mam się utożsamiać z mężczyzną, skoro
          czuję się 100% kobietą - no, chyba, że to zabawa/bal przebieranców itd?
          • Gość: Les Re: identyfikacja IP: *.aster.pl 16.01.05, 11:51
            Jestem les i drag kingi ani queeny mnie nie fascynują, nawet wydaje mi się to
            śmieszne,.. wolę kobiety i nie po to jestem z kobietą, żeby miała mi ona
            przypominać jakiegoś faceta. Howgh.
        • Gość: autentyk Re: identyfikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:50
          dorysowywanie wąsów i zawijanie biustu bandażem ma służyć "stopieniu się"
          i "utożsamieniu" ? a testosteron dożylnie czy doodbytniczo? te głupawe
          przebieranki mające źródło w zblazowanych środowiskach tzw "mniejszości" ani
          trochę nie pomagają w dialogu płci, a dają jedynie żer dla postępowych pismaków
          z czerskiej
          może w ramach empatii ktoś przebierze sie za czarnego somalijczyka gnijącego z
          głodu i hiv w 45 stopniach upału?
          • Gość: enja Re: identyfikacja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.05, 12:41
            Takie przebieranki nikomu nie szkodzą, a nawet ubogacają świat, każdy bawi się
            jak mu się podoba ....

A 100% kobieta jaka jest ???? NO jaka ? A 100% mężczyzna ?

Dla mnie 100% meżczyzna, to taki przy którym ja czuję się jako 100% kobieta. I
            nic więcej nie mogę w tej kwestii powiedzieć, czy będzie nosił spodniczki, czy
            golił sobie klatę nie ma dla mnie żandego znaczenia.

Odnośnie głodujących somaliczyjczyków... to już zupełnie inna sprawa. Z innej
            kategorii.

• Gość: andrzej_n gdy podciągnę sobie taśmą usta w usmiech bede OK ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:18
          sa to nowinki uzyteczne dla marginesu osob z problemami, a robi sie sensacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka