Dodaj do ulubionych

Jestem jednak nietolerancyjna!

15.02.05, 09:34
Jest na forum osoba, która dla kazdego ma dobre rady, amatorska psychologia z
niej sie wylewa. A cos czuje, ze sama w zyciu radzi sobie kiespko, bo tych
rad praktycznie nie umie wykorzystac w swojej egzystencji.I mnie to wkurza!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mandi.ole Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.02.05, 09:40
      co to za osoba? i dlaczego nie jesteś tolerancyjna?
      • sagis Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 09:44
        Ktoś, kogo Listek zna osobiście.
        • Gość: mandi.ole Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.02.05, 09:46
          niech jej (tej osobie) powie osobiście..
          po co się mamy uprzedzac :)
          • listek_a Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 09:50
            Nie znam osobiscie:)) I po co mam mowic? I tak jej nie zmienie. musze sie chyba
            tolerancji nauczyc. ale jak?
            • Gość: mandi.ole Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.02.05, 09:52
              może nie zwracaj uwagi na to, co ona pisze...nie komentuje, patrz przez palce.
              w realu to co innego, ale na szczescie tutaj mozna ignorowac co
              poniektórych.tak mi sie zdaje..pozdr
              • listek_a Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 09:53
                nie no pewnie:)) nie utrudnia mi to zycia w zaden spsob, tylko draznia mnie
                ludze z gotowym rozwiazaniem w kazdej sprawie!
            • trzydziecha1 Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 11:53
              Chyba wiem o kogo chodzi, ale po prostu nie czytam....i tolerancja nie jest mi
              potrzebna :))
    • grogreg Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 09:51
      A kto?
      • listek_a Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 09:53
        A zgadnij:)
        • grogreg Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 10:23
          Wrodzona skromnosc mi nie pozwala. Wiec kto zacz?
    • Gość: mm Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 09:56
      mam nadzieje ze to nie ja:-))
      • pimpek_sadelko Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 09:57
        mm Ty to swieta jestes:-)))))))
        • listek_a Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 09:58
          wlasnie, mm Ty jestes normalna w pelni:)),seks lubisz i w ogole:))
          • pietrek666 Jak koń owies? 15.02.05, 09:59

• Gość: mm Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 09:59
            w pełni normalna..suuper powiedziane,a ja czasem mam wrazenie ze mi cos w
            głowie stuka ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • listek_a Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 10:03
              każdemu czasami coś sie obluzuje:))
          • Gość: Kasica Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 09:59
            to ten ktos nie lubi seksu?
          • pimpek_sadelko Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 10:03
            listek_a napisała:

> wlasnie, mm Ty jestes normalna w pelni:)),seks lubisz i w ogole:))
            listek ja kocham seks!:-) tez jestem normalna?:-))))))))
            ps. analu nie lubie:D
            • listek_a Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 10:05
              No jasne i w ogole i w szczególe, zwlaszcza ten p.s. mnie przekonuje:)))
              • pimpek_sadelko Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 10:05
                to ticoqp tez jest normals, on tez tego "ps" nie lubi:)
            • Gość: Kasica Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 10:05
              o jezu, jak ja kocham te nasze poranne zwierzenia...
              • listek_a Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 10:06
                Te o analu??:))
                • Gość: mm Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:08
                  zwłaszcza o analu;-))))))))
                  ps ja tez nie:-)
                  • pimpek_sadelko Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 10:09
                    Gość portalu: mm napisał(a):

> zwłaszcza o analu;-))))))))
                    > ps ja tez nie:-)

moze zalozymy kolo zacofanych lasek? :) nie idziemy z postepem, seks
                    tradycyjny, tylko we wlasciwy "otwor"..... starzejemy sie:DDDDD
                    • Gość: Kasica Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 10:11
                      KZL?
                    • Gość: mm Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:13
                      pamietaj tez ze lizanie kakaowego oczka tez nie:-)))));P
                      ale kakaowe penisy taaaaaaaaaaaaaaaaaaak:-)))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: mm znaczy czekoladowe:-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:13
                        • pimpek_sadelko Re: znaczy czekoladowe:-)) 15.02.05, 10:14
                          dobrze, ze sie poprawilas!:D
                          • Gość: mm Re: znaczy czekoladowe:-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:15
                            wiem...tez mi sie brzydko skojarzyło:PPPP
                    • Gość: rusałka wstępuję do klubu tradycjonalistek:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:26
                      czyli "no anal"

a sexik lubię baaaaaaardzoo..... tylko mój chłop daleko:(
                      a chcę być grzeczna

ps. też kocham te forumowe poranki...... czasem:))
                      • Gość: Kasica Re: wstępuję do klubu tradycjonalistek:))))) IP: *.ecofis.de 15.02.05, 11:55
                        Poranek forumowy, czyli przepisy na zurek, seks analny oraz on mnie kocha,
                        zabili go i uciekl. HEHE :)
                        • mamba30 Re: wstępuję do klubu tradycjonalistek:))))) 15.02.05, 11:56
                          Dla odmiany pogadałyśmy o sexie :)
                  • Gość: Kasica Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 10:09
                    wlasnie te o analu. Niedzwiedzica jak zasunie tekstem, to od razu mozna sie
                    obudzic.:)
                    • niedzwiedzica_sousie Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 10:58
                      hmm a co konkretnie? :)
                      • Gość: Kasica Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 11:34
                        to o analu, a juz pare razy mialas niezle stwierdzonka, typu niedzwidziego.
                        A teraz zeby mi tu nieporozumien nie bylo: mi sie to podoba
                        • listek_a Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 11:38
                          Anal Ci sie podoba??:)) To zdecyduj sie wreszcie!!!
                          • Gość: Kasica Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 11:41
                            Jezu, Listek! Teksty niedzwiedzicy mi sie podobaja!
                            • mamba30 Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 11:44
                              Dziewczyny, tak się bulwersujecie analem, a tu wczoraj taka jedna dziunia tak
                              bardzo się zachwycała swoim kakaowym okiem :))))
                            • listek_a Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 12:17
                              wiem wiem, chciałam podniesc Ci lekko cisnienie:)
                        • niedzwiedzica_sousie Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 11:52
                          spoko, spoko, nie wyczułam niechęci! ;))
                          byłam tylko ciekawa cóż takiego ciekawego mi się udało strzelić :))
    • listek_a Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 10:18
      i z nietolerancji doszłyśmy do analu...kto by pomyslal:))
      • Gość: mm Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:19
        zaaaaaaawsze sie tak koncza nasze watki;-)))))))))))))))
        • listek_a Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 10:21
          a mm jak tam sprawy? lepiej?nic sie nie udalo pewnie zalatwic, ale czy
          pogodziliscie sie z faktem?
          • Gość: mm Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:28
            nic,cisza i spokój ze strony police,szybka zbiórka kasy i kupno czegoś.:((((
      • Gość: Kasica Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 10:20
        jak to jakis facet przeczyta od razu bedzie sie nazywalo, ze my kobiety to
        tylko o seksie i to jeszcze wulgarnie potrafimy
        • pietrek666 A tak nie jest? :DDDDD 15.02.05, 10:23

• Gość: Kasica Re: A tak nie jest? :DDDDD IP: *.ecofis.de 15.02.05, 10:25
            no i stalo sie, i teraz trza odkrecac. Pietrek, nie wierz oczom, wierz mi:
            kobiety to delikatne stworzenia z bajek, ktore czekaja kazda jedna na swojego
            rycerza i ten pierwszy romantyczny pocalunek, a w wolnych chwilach haftuja...
            • pietrek666 Re: A tak nie jest? :DDDDD 15.02.05, 10:26
              Gość portalu: Kasica napisał(a):

> kobiety to delikatne stworzenia z bajek, ktore

od samego ranka rozprawiają o analu i lizaniu penisów :DDDDDDDDDDDD
              Dobre sobie!!!
              • Gość: mm a kto tu lizał rano penisa????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:29
                reka do góry;-))))))))))))))
                • pietrek666 Ja nie !!! :DDDDDDDDDDDDD 15.02.05, 10:30
                  Musiałbym być bez kręgosłupa!!! Moralnego też :DDDDDDDDDD
                  • Gość: Kasica Re: Ja nie !!! :DDDDDDDDDDDDD IP: *.ecofis.de 15.02.05, 10:31
                    chlopa u mnie niet w tygodniu
                    • pietrek666 Trza było zatrudnić czekoladowego :DDD 15.02.05, 10:34

• Gość: Kasica Re: Trza było zatrudnić czekoladowego :DDD IP: *.ecofis.de 15.02.05, 10:37
                        o poranku to ja panie dzieju, no nie mam ochoty, zeby nawet czerwona armia
                        chciala mnie zmusic
                        • mamba30 Re: Trza było zatrudnić czekoladowego :DDD 15.02.05, 10:39
                          Ja mam niestety zawsze ochotę, a o poranku największą. Teraz muszę czekać aż do
                          17.00 Buuuu...
                          • pietrek666 Noś w torebce sprytnego przyjaciela :DDD 15.02.05, 10:40

• mamba30 Re: Noś w torebce sprytnego przyjaciela :DDD 15.02.05, 10:41
                              Ależ nigdy w życiu, zbieram siły na mojego mena :)))
                              • pietrek666 To go szybciutko zajeździsz :DDD 15.02.05, 10:42

• Gość: Kasica Re: To go szybciutko zajeździsz :DDD IP: *.ecofis.de 15.02.05, 10:43
                                  sprytny przyjaciel - podoba mi sie ta nazwa
                                  • pietrek666 Z angielskiej komedii :DDD 15.02.05, 10:44

• Gość: mm to go zmieni na nowszy model;-PPPP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:44
                                • mamba30 Re: To go szybciutko zajeździsz :DDD 15.02.05, 10:44
                                  Nie da rady, materiał nie do zdarcia. Ćwiczę Go już od dłuższego czasu.
                                  • pietrek666 A propos materiału... 15.02.05, 10:46
                                    jest taki przedmiot akademicki: Wytrzymałość materiału :DDD
                                    • mamba30 Re: A propos materiału... 15.02.05, 10:47
                                      materiał jest najlepszej jakości. Wielokrotnie sprawdzałam palpacyjnie i nie
                                      tylko....
                                      • pietrek666 Re: A propos materiału... 15.02.05, 10:50
                                        Dobra, dobra... Nawet wanad czy kevlar kiedyś pęknie :DDDDDDDDDD
                                        • mamba30 Re: A propos materiału... 15.02.05, 10:52
                                          póki co, eksploatuję ile się da... :)
                                          • pietrek666 Re: A propos materiału... 15.02.05, 10:53
                                            Eksploatuj, eksploatuj!!! Szybciej się zużyje :DDDDDDDDDD
                                            • mamba30 Re: A propos materiału... 15.02.05, 10:58
                                              nie kracz tak czarno. Zawsze można oddać na jakiś mały przeglądzik i remoncik :)
                • mamba30 Re: a kto tu lizał rano penisa????? 15.02.05, 10:32
                  lizać nie lizałam, ale 3 numerki odstawiliśmy rano :))))))
                  • Gość: Kasica Re: a kto tu lizał rano penisa????? IP: *.ecofis.de 15.02.05, 10:34
                    3!!!???Z samego rana !!!???
                    • mamba30 Re: a kto tu lizał rano penisa????? 15.02.05, 10:35
                      Mam w domciu niezłego ogierka :))))))
                      • Gość: mm Re: a kto tu lizał rano penisa????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:39
                        to ja juz bym do pracy nie poszła,nogi by odmówiły posłuszenstwa;-
                        )))))))))))))))))))))))
                        • mamba30 Re: a kto tu lizał rano penisa????? 15.02.05, 10:40
                          mam ten luksus chwilowo, że złożyłam wymówienie w pracy i siedzę w domku :))))))
                          • Gość: mm Re: a kto tu lizał rano penisa????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:43
                            o rany nie wiedziałam ze jeszcze sa tacy ludzie co składaja wymówienia;-
                            )))))))))))
                            • mamba30 Re: a kto tu lizał rano penisa????? 15.02.05, 10:45
                              Niestety w moim radiu zmienił się zarząd, a więc i warunki. Nie zgodziłam się
                              na ich przyjęcie, więc jestem bez pracy
                              • mamba30 Re: a kto tu lizał rano penisa????? 15.02.05, 10:46
                                Seksik z ranka jest the best :-)))
                        • pimpek_sadelko Re: a kto tu lizał rano penisa????? 15.02.05, 10:44
                          heheheh sex z rana lepszy niz bita smietana!:D
                          no ale dzis nie mialam takiego "lizaka":DDDDDDDDD, albo jak to czasami
                          mawiaja..... na lodach nie bylam:D
                    • pietrek666 Dobra rzecz - pomarzyć ;PPPPPPPPP 15.02.05, 10:36

• Gość: Kasica Re: Dobra rzecz - pomarzyć ;PPPPPPPPP IP: *.ecofis.de 15.02.05, 10:38
                        jak sie do mnie o seksie z rana mowi, to kopie i gryze. Tak o 11 przedpoludnie
                        moge zaczynac pozycie, dlatego sie dziwie. O, widze, ze zegar tyka.
                        • truskawka75 Re: Dobra rzecz - pomarzyć ;PPPPPPPPP 15.02.05, 10:55
                          A ja uwielbiam rano. Tak półsennie... Ale dzisiaj nici. Wczoraj się mężem
                          rozmarzyliśy i gaworzyliśmy do późna. Szykują mi się zmiany w życiu, może w
                          końcu...
        • Gość: nusia Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:47
          a czy ci faceci to swietoszki??? oni tez ...swierkaja miedzy soba
          • pietrek666 W świetle zawartości tego wątku... 15.02.05, 11:55
            t.j. gadania o penisach i analu rozumiem, że słowo "swierkają" użyte zostało
            przez Ciebie w sensie mówienia o sexie. Otóż w tej kwestii to my Wam do pięt
            nie sięgamy!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD
            • Gość: Kasica Re: W świetle zawartości tego wątku... IP: *.ecofis.de 15.02.05, 11:57
              a to prawda, my wiecej gadamy, a wy wiecej myslicie.
              • pietrek666 Jeżeli tak uważasz... :DDDDD 15.02.05, 12:08

• boski.zawodowiec chyba nie masz mnie na mysli lisciu? 15.02.05, 10:56

• truskawka75 Re: chyba nie masz mnie na mysli lisciu? 15.02.05, 10:59
        A właśnie ciekawe kogo liściu ma na myśli. Jak widzisz zasiałaś ogólne
        zwątpienie i poczucie winy. A może cholera mnie? Ale mnie tu ostatnio prawie
        nie ma i nie mam czasu na udzielanie rad bo dymam w pracy jak beduin na
        pustyni...
      • Gość: mm Re: chyba nie masz mnie na mysli lisciu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:03
        boski co u Ciebie po walnetynkach;-))?
        • boski.zawodowiec Re: chyba nie masz mnie na mysli lisciu? 15.02.05, 11:04
          w sumie to nic ciekawego:)
          • Gość: mm Re: chyba nie masz mnie na mysli lisciu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:18
            eeee a u mnie faaajnie,to był jak zwykle miły wieczór niezaleznie od
            walentynek:-))
            • mamba30 Re: chyba nie masz mnie na mysli lisciu? 15.02.05, 11:21
              Gość portalu: mm napisał(a):

> eeee a u mnie faaajnie,to był jak zwykle miły wieczór niezaleznie od
              > walentynek:-))

To tak, jak u mnie, tyle że zakropiony drineczkami :)))
              • Gość: mm Re: chyba nie masz mnie na mysli lisciu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:27
                winko sie chłodziło i zapomnieliśmy bo zajmaliśmy;-) sie czymś innym:-))))))
                • mamba30 Re: chyba nie masz mnie na mysli lisciu? 15.02.05, 11:29
                  winko zawsze można wypić przy innej okazji. A to "inne" jest o wiele
                  przyjemniejsze :-)))
      • Gość: xy2 mysle ze mnie bardziej nie lubia IP: .48.242.* / 80.51.176.* 15.02.05, 11:20
    • Gość: listek_a Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:20
      Piszcie piszcie, bedzie stówa:))))))))))))))))
      • Gość: Kasica Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 11:22
        tak myslalam, ze predzej czy pozniej ogarnie cie ta jedna mysl
    • lena_zet Re: listek, ale to chyba nie ja? nt 15.02.05, 11:22

• truskawka75 Re: listek, ale to chyba nie ja? nt 15.02.05, 11:25
        Oj, listek, namieszałaś kobieto... Niby tu taka samokrytyka na początek, że
        nietolerancyjna, a tak dowaliłaś, że teraz wszyscy czują się winni... Ach ty
        niedobra dziewczynko podobna do Belzebubii :-)
    • Gość: do Truskawki:) Re: Jestem jednak nietolerancyjna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:27
      A gdziezbym Ciebie miala na mysli. A co sie ma ulozyc zdradz zdradz cos!!
      • truskawka75 Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 11:37
        A kto to? To ty Listku? Szykuje nam się kolejna zmiana, bo mąż dostał fajną
        propozycję pracy i jak dobrze pójdzie to będzie się działo. Ale narazie nic nie
        będę zdradzać, żeby nie zapeszać.
        • listek_a Re: Jestem jednak nietolerancyjna! 15.02.05, 12:02
          Tak to ja pisałam, pomylil mi sie temat z autorem:)) To jak juz wyjdzie to
          opowiedz! Trzymam kciuki!
    • jusytka Każdy psycholog ma swego kopa ... 15.02.05, 11:30
      Studiowałam psychologię i nie zapomne co powiedział nam jeden z wykładowców -
      "Każdy psycholog ma swego kopa" - dokładnie tak jest - psychologią najbardzej
      interesują się ci, którzy mają problemy ze sobą. Może jednak dzięki temu
      łatwiej im zrozumieć problemy innych???
      • niedzwiedzica_sousie Re: Każdy psycholog ma swego kopa ... 15.02.05, 11:32
        a nie powiedział ci, że każdy powinien mieć własny pogląd na świat?
    • Gość: listek_a leno! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:30
      Ciebie tez nie mam na mysli...Ty masz rzeczowe odpowiedzi po prostu i koniec,
      nie takie jak zywcem z zebran kółka żywego rózanca!
      • lena_zet Re: leno! 15.02.05, 11:32
        właśnie po szesnastej niemalże każdego dnia pojawia się na forum kilka osób,
        które piszą, że debil ze mnie itd.Wczoraj było to samo.Dowalił się jakiś mol
        książkowy czy tak jakoś i jak zwykle nie mógł się powstrzymać i napisać jaka to
        ja jestem :/
        cieszę się, że to nie ja :) naprawdę :)
        • Gość: Kasica Re: leno! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 11:35
          szesnasta godzina duchow
          • lena_zet Re: leno! 15.02.05, 11:37
            Gość portalu: Kasica napisał(a):

> szesnasta godzina duchow

i wrogów :)
        • listek_a Re: leno! 15.02.05, 11:36
          Mnie chodzi o takie rady typu, jezeli stalo Ci sie cos zlego, ciesz sie bo to
          nowe doswiadczenie, ktore pomoze Ci zyc dalej. W momencie kiedy Ci zle, masz
          gdzies, ze w przyszlosci bedziesz twardsza! rozumiesz o co mi chodzi?
          • lena_zet Re: leno! 15.02.05, 11:40
            listek_a napisała:

> Mnie chodzi o takie rady typu, jezeli stalo Ci sie cos zlego, ciesz sie bo to
            > nowe doswiadczenie, ktore pomoze Ci zyc dalej. W momencie kiedy Ci zle, masz
            > gdzies, ze w przyszlosci bedziesz twardsza! rozumiesz o co mi chodzi?

chodzi ci o takie pitolenie byleby być lubianym?
            • truskawka75 Re: leno! 15.02.05, 11:57
              Jeśli to są takie rady typu "Cierpienie wzbogaca", to ja ich nie znoszę. Bo ja
              to czasem lubię się poskarżyć, ponarzekać i oczekuję li i jedynie dobrego słowa
              i głaskania po główce. Więc jak ktoś na siłę analizuje mój charakter i wychodzi
              mu, że to mi się należy i wyjdę z tego bogatsza i życia nauczona, to mnie
              sczyszcza.
              • listek_a Re: leno! 15.02.05, 12:08
                no wlasnie o to mi chodzi, tez takich ludowych przysłow nie znosze w tym
                momencie!
          • Gość: Kasica Re: leno! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 11:50
            seciunia!
            • truskawka75 Re: leno! 15.02.05, 11:59
              No. Listek jesteś na tym forum postacią opiniotwórczą i skłaniającą do
              dyskusji. Jednym słowem trendi. Czyli dżezi, bo trendi już podobno nie trendi.
              Powiedziała mi taka jedna co jest trendi, to znaczy dżezi.
              • listek_a Re: leno! 15.02.05, 12:09
                a moze jazzi?:))
                • Gość: Kasica Re: leno! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 12:13
                  ja nienawidze rowniez szukania promieni slonca w kazdym wydarzeniu i sytuacji
                  zyciowej. mam wrazenie, ze mnie landrynki zaklejaja i dusza w samym cukrze
                  • listek_a Re: leno! 15.02.05, 12:22
                    No wlasnie, bo to sztuczne, kazdy człowiek ma gorszy dzien. Ale tez przesadzac
                    nie mozna, jak ja to czesto robie:))
                • truskawka75 Re: leno! 15.02.05, 12:13
                  Ja nie wiem bo ja ze wsi jestem :-) i wszystko piszę fonetycznie. Ale to chyba
                  by było jazzy, co? Eee, się nie znam, w każdym razie jesteś wielka. Jak ja
                  zakładam wątki, to ledwo dobijają do dwudziechy.
                  • listek_a Re: leno! 15.02.05, 12:20
                    :))) dzieki za pochwaly. dopiero drugi moj watek ma takie wziecie wiec taka
                    wielka nie jestem. a co do jazzy to sobie wymyslilam, ja tez malomiasteczkowa:)
                    • Gość: Kasica Re: leno! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 12:23
                      jesli moge cos powiedziec, to dzezi, jest bardziej dzezi niz jazzy
                      • listek_a Re: leno! 15.02.05, 12:25
                        Zdecydowanie sie zgadzam ze dzezi jest bardziej dzezi niz jazzy:)
                        • Gość: Kasica Re: leno! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 12:27
                          dobrze, ze ja na to forum chodze, bo jak bym tak przyjechala do kraju i
                          wyjechala z trendi, tobym sie zrobila malo dzezi
                        • truskawka75 Re: leno! 15.02.05, 12:29
                          Kasica, masz ty babo łeb, też możesz dołączyć do tych co są dżezi.
                          • listek_a Re: leno! 15.02.05, 12:31
                            A truskawki z szampanem są dopiero zdecydowanie dżezi!!:))
                            • Gość: Kasica Re: leno! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 12:31
                              :):):):):):):):):):)
                          • Gość: Kasica Re: leno! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 12:31
                            Fajnie, qrna.
                            a w ogole burczy mi w brzuszku i ide za dziesiec minut wp...lic sobie obiadek,
                            by zacytowac mojego kolege z klasy.
                            • listek_a Re: leno! 15.02.05, 12:32
                              to smacznego wp...lania :)
                              • Gość: Kasica Re: leno! IP: *.ecofis.de 15.02.05, 12:34
                                dziekuje
    • six_a Ponieważ podejrzany jest każdy, :))))) 15.02.05, 13:46
      kto się nie wpiszę, to się wpiszę :)))))
      • Gość: Kasica Re: Ponieważ podejrzany jest każdy, :))))) IP: *.ecofis.de 15.02.05, 13:49
        no, tu juz dwie listy sa na forum: lista listka (hehe, fajnie brzmi), czyli ta
        dobra, oraz lista boskiego, czyli ta niedobra. Duzo osob wyladowalo na obydwu,
        nie wiadomo, o co chodzi.
        • six_a Re: :))))) 15.02.05, 13:50
          kto by tam się przejmował jego listą?
        • listek_a Re: Ponieważ podejrzany jest każdy, :))))) 15.02.05, 13:52
          ze tak nie na temat spytam, co wp...as na obiad?
          • Gość: Kasica Re: Ponieważ podejrzany jest każdy, :))))) IP: *.ecofis.de 15.02.05, 13:56
            na obiad wp...lam sobie tortellini z sosem, salatke z salaty, i do tego fanta w
            kubeczku z dykty. Teraz jem cukierki mietowe od kolegi z pracy, a jak sie
            zmobilizuje to pokroje ciasto, ktore wczoraj KUPILAM - nie umiem piec, i
            poczestuje w pracy.
            a kiedy twoja kolej na obiadek?
            • listek_a Re: Ponieważ podejrzany jest każdy, :))))) 15.02.05, 13:58
              Oj tego nie wiem nikt:))Ale zapiekanke z tunczyka planuje jako kolejny"wyskok":)
              • Gość: Kasica Re: Ponieważ podejrzany jest każdy, :))))) IP: *.ecofis.de 15.02.05, 14:00
                podoba mi sie. mozesz kopsnac przepis, jak juz masz konkrety.
                • listek_a Re: Ponieważ podejrzany jest każdy, :))))) 15.02.05, 14:05
                  kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=877
      • listek_a chyba jednak 15.02.05, 13:50
        tylko mnie wkurzaja wypowiedzi tej osoby albo nikt nie chce głośno powiedziec!
        • istna Re: chyba jednak 15.02.05, 14:04
          A ja serio nie mam pojęcia o kim mówisz - bałabym się, że to o mnie,
          ale "cierpienie ubogaca" to na 100% nie moja filozofia... A może ja pisałam w
          pijanym widzie takie smuty? Twój wątek jest bardzo niepokojący:)
          • listek_a Re: chyba jednak 15.02.05, 14:06
            Wlasnie dlatego stwierdzam, ze ze mna cos nie tak, jak tylko mnie to denerwuje,
            ale to nie o Ciebie chodzi mi rzecz jasna:) Tylko co ja zrobie jak spyta sie
            mnie TA osoba heheh
            • Gość: Kasica Re: chyba jednak IP: *.ecofis.de 15.02.05, 14:08
              czesc Istna!

A o mnie chodzi? chyba jeszcze nie pytalam.
              • listek_a Re: chyba jednak 15.02.05, 14:10
                Kasica nie przesadzaj!
        • six_a Re: chyba jednak 15.02.05, 14:08
          Jeśli coś Ci przeszkadza, napisz na priva. Osoba na poziomie powinna zrozumieć.
          Aczkolwiek za efekt nie ręczę :))))))
          • listek_a Re: chyba jednak 15.02.05, 14:09
            nie bede pisac, bo przeciez człowieka nie zmienie, postaram sie nie czytac jej
            postów i tyle:)
            • Gość: Kasica Re: chyba jednak IP: *.ecofis.de 15.02.05, 14:12
              wiesz co listek, zostalo juz mniej niz 60 postow do 200...co o tym myslisz? Bo
              mnie rece swedza.
              • listek_a Re: chyba jednak 15.02.05, 14:14
                Zabierajmy sie do roboty. bede miala nowe osiagniecia do wpisania w CV:))
                • Gość: Kasica Re: chyba jednak IP: *.ecofis.de 15.02.05, 14:18
                  trzeba tu dyskusje wywolac o
                  a. boskim
                  b. kosciele
                  c. seksie

- to trzy najbardziej kontroweryjne tematy, jakie udalo mi sie na forum
                  zaobserwowac.
                  • listek_a Re: chyba jednak 15.02.05, 14:20
                    no i anal wyroznic:)
                    • Gość: Kasica Re: chyba jednak IP: *.ecofis.de 15.02.05, 14:37
                      anal, sprawa podstawowa.

jem sobie wlasnie tort owocowy, ktory klient (szef cukierni) przyniosl nam
                      dzisiaj. Pycha. Ja sama zafundowalam placek paru milym osobom w firmie, wiec
                      dieta dzis pojdzie sie bujac.
                      ja na tym moim slubie bede wygladac jak bialy niedzwiedz raczej niz jak zwiewny
                      elf...
                      • listek_a Re: chyba jednak 15.02.05, 14:41
                        dobre z tym niedzwiedziem hehe. Przykro mi ale nie dociagne z Toba do 200,
                        uciekam powoli do domu:)Do jutra
                        • Gość: Kasica Re: chyba jednak IP: *.ecofis.de 15.02.05, 14:44
                          to do jutra. moze zaraz kogos obraze, to sie dociagnie do 200
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka