Gość: agrafka IP: 217.153.62.* 23.02.05, 22:19 Moj chlopak ma ten problem, czy macie jakies domowe, skuteczne sposoby? bardzo chcialabym mu pomoc. Licze na Was. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: HEMOROIDY, pomozcie mi prosze 23.02.05, 22:22 słyszałam, że na hemoroidy dobrze jest posmarować opuchnięte miejsce kremem np. Nivea i masowanie, tak żeby "wcisnąć" hemoroida "na swoje miejsce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: HEMOROIDY, pomozcie mi prosze IP: *.chello.pl 23.02.05, 22:42 :) trzeba smarowac sobie miejsca zaczerwienione i pamietac zeby nie siadac na zimnym :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: HEMOROIDY, pomozcie mi prosze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.05, 02:22 maść ProctoGlyvenol, trochę droga, ale skuteczna. Polecam również wizytę u lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Re: HEMOROIDY, pomozcie mi prosze IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 24.02.05, 07:28 Hemoroidy trzeba leczyć, bo może się to źle skończyć. Z domowych sposobów polecam nasiadówki na naparze z kory dębu. Uwaga. W brew pozorom - przegrzewanie hemoroidów prowadzi do stanów zapalnych. Teściowa mojej siostry mało nie wyjechała na tamten świat z powodu hemoroidów - rozgrzewała je poduszką elektryczną. Dostała stanu zapalnego i tylko szybka interwencja lekarza uratowała jej życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taida Re: HEMOROIDY, pomozcie mi prosze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:35 musi zadbac o to, aby nie miec zaparc. czyli zmodyfikowac diete. dobrze jest pic co najmniej przez mieisąc rano lub wieczorem zmielone i zaparzone siemie lniane. poza tym w aptekach jest lek homeopatyczny, ktory trzeba brac regularnie az do ustapienia objawow. to sa rady dla osob systematycznych i odpowiedzialnych. jesli twoj chlopak nie czuje sie na silach to pozostaje mu udac sie do lekarza. sa tacy, ktorzy specjalizuja sie w leczeniu zylakow odbytu nieinwazyjnie. ale naprawde mozna sobie pomoc samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: HEMOROIDY, pomozcie mi prosze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:47 a moze lepiej do lekarza:-),co? Odpowiedz Link Zgłoś