Gość: Kasica IP: *.ecofis.de 25.02.05, 10:10 ...para, jak mi nie bedziesz odpisywal. za kazdym razem, jak ja zaczynam zadawac pytania, ty przestajesz pisac. to szkodzi moim uczuciom, mowiac szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 10:11 przeciez ja odpisuje cały czas, zobacz na wczorajsze teamty jak ci tam pieknie odpisałem:) wyslij:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 10:11 a pytam teraz: z jakiej dzienicy jestes, bo twierdzisz, ze tyle o sobie wiemy, a ty nic. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 10:14 W J a przez mateczny to chyba kazdy człwoiek mieszkajacy w krakowie przejedza od czasu do czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 10:19 ok, z woli jestes. fakt ze kazdy czlowiek od czasu do czasu przez ucho igielne pt.mateczny musi. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 10:22 ja akurat przewaznie gdy nie siedze na forum to własnie załatwiam cos w wielu miejscach krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 10:13 zauwaz, ze nadal nie odpowiadasz na moje pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 10:16 odpowiadam! Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 10:16 zauwaz ze ze soba rozmawiasz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 10:20 wiem wiem, ale jak sie boski o mnei nie stara, to rozmawiam ze soba, bo inaczej bym sie zaplakala. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 10:23 :) kocham, kocham, kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 10:35 no cale szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 10:36 wiec teraz ty mi sie pokaż:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 10:40 nie moge, bo sie wstydze. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 10:42 wstyd juz pare dni temu przerabialismy:) wiesz jak ja bardzo cie chce zobaczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 10:45 wiem. no ale co ja zrobie jak taka niesmiala jestem a nawet juz ci troche opisalam jak wygladam. nawet nie klamalam. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 10:47 badz dla mnie wyrozumiała i nie znaecaj sie nademna:) prosze cie wyslij mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 10:49 bierzesz mnie na wspolczucie, a to nawet dobra metoda. jestes dobry w te twoje klocki. ale nic ci to nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 10:53 rano wspominałas cos o 11 ze wtedy moge dostac zdjecie wiec mamy za 8min. 11 wiec moze to cie skłoni do jakiejs litosci nademną:) wiedz ze kocham:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 10:55 wspominalam, ze od 11 mozesz zaczac nudzic o zdjecie, a to co innego. Podpadles mi wlasnie. zauwazylam, ze mnie nie wymieniles na liscie trzech bezpiecznych forumowiczek, do ktorych mozna wysylac zdjecia. teoretycznie powinno mi to byc obojetne, ale skoro mowisz, ze mnie kochasz, to powinnam byc w twych oczach bez skazy. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 10:59 jesteś bez skazy tylko ze ja nie wiem jakiego ty masz maila:) wiec nie uwzgledniłem cie z tego powodu:) kocham cie , jestes podobna do P. Hilton? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 11:02 loj....z P.Hilton to ja mam...czekaj niech sie zastanowie..........................................hmmmmm................. z P. Hilton to mam tyle, ze tez bylam w Paryzu. czy ty jestes fetyszysta hiltona? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 11:06 chyba mam jakiegos bzika na jej punkcie:) ale no twoim tez moge miec:))) lubisz seks analny?:))) acha no i błagam przeslij bo z tego cowiem dzisiaj sie wyprowadzasz i juz pewnie sie nie pojawiasz na forum tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 11:10 nie boj jeza, jestem od forum uzalezniona i na forum sie pojawie. ja znam jedna polke co wyglada jota w jote jak paris, tak samo sie zachowuje, i tyle ma w glowie, bez urazy, to naprawdne jest dobra kolezanka, ale straszna ladacznica i glupia jak but. Ale niestety, na nia sie spozniles, bo ona ma meza i dziecko. a wiem, ze napweno bys sie jej podobal, bo ona wlasnie w takich jak ty gustuje. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 11:12 w takich jak ja czyli? chyba nie masz na mysli głupity:))) skarbie a teraz sie do monachium przeprowadzasz tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 11:14 nie, w przeciwnym kierunku. i nie do hiltona, cholerny swiat. ona lubi facetow bardziej miesniowych niz intelektualnych, troche zasciankowych, sportowo-misiowatych Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 11:18 słucham? ja nie jestem miesniowato-sportowy ale delikatny i czuły:) wiec gdzie do Hamburga sie przenosisz? pokaz foto<beczy> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 11:20 przeciez pisze: MISIOWATO-SPORTOWY. bo ty jestes taki mis, troche przypakowany i w skladzie porcelany. lekki byt prowadzisz, nie boryka cie na codzien problem glodu lub uchodzcow w afryce. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 11:23 jestem uduchowiony i bardzo wyczulony na biede szczegolnie w krajach chrzescjianksich. :))))))))slij:))))))))slij:)))))))slij:))))))))slij:) kotku pokaz sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 11:24 a teraz mnie na wrazliwosc bierze, no nie wytrzymam. ty jestes naprawde dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 11:27 jestem bardzo wrazliwy i uczuciowy, szukam kobiety przy ktorej poczuje sie bezpiecznie:) wyslij :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 11:29 a to nie rozum skad sympatia do paris hilton. przy niej raczej bys sie chyba nie poczul bezpiecznie. przy mnie chyba tez nie. zwlaszcza po moim slubie z T. ktory biore w czerwcu - to chyba nie rokuje ci dobrych perpektyw na bezpieczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 11:33 skarbeńku ale widzac twopje zdjecie i noszac je w portfelu poczuje sie bezpiecznie. Wiesz ja jestem tak uwewnetrzniony ze czesto zdaza mi sie płakac na folmach ostatnio na Joe Blacku z Bradem Pittem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 11:35 ja sie poplakalam na fight clubie, ale dlatego, ze Pitt jest zonaty (jeszcze jest) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 11:36 widzisz oboje wrzeszczymy na filmach z pittem wiec to znak ze musisz sie pokazac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 11:39 znak, znak - jest takie wydawnictwo. ogladales fight club? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 11:39 skarbenku wroce za 15 minut:) wiec sie nie boj ze cie zostawiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 11:41 dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 11:48 no jestem skarbenku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 11:51 juz tesknilam Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 11:54 ile masz lat skarbenku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 11:55 juz przeciez mowilam tu na forum, a ty jak zwykle nie uwazales. a jak myslisz ile mam lat? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 11:57 27 i wydaje mi sie ze masz juz dzieci, zgadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 11:59 pieknie, wyceniaja mnie juz na 27 i dzieciata! ale mi dowaliles. nie trochu mlodsza i bezdzietna, przca mowie, ze dopiero wychodze za maz,a jestem zwolenniczka swiadomego macierzynstwa Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 12:01 ale mam nadzieje ze bedziesz miec 2,13 dzieciaczka aby uratowac europe przed katastrofa demograficzną:) 25-26? czuje jak pachniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:03 Masz cos z Hannibala, hehe 26. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 12:04 nie tylko 2,13 to liczba jaka jest potrzebna do tego aby europa sie nie starzała a utrzymywała na stałym poziomie liczbe ludnosci:) pokaz piersi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:14 piersi to taki zespol Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 12:10 skarbie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:15 zltoko Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 12:17 wypiesciłbym cie jesli by sie okazło ze jestes faktycnzie taka niezła jak sie mowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:18 pod warunkiem zebym sie dala. w dzisiejszych czasach tak sie porobilo, ze kobieta rowniez decyduje o stosunku. wiem, szalone czasy, nie musisz mowic.... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 12:20 własnie mezczyzna tez decyduje czy ma w ogole ochote na seks , takie czasy:) ale mi byś sie dała zapewniam cie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:24 a skadze ta pewnosc? ty wiesz, ze moj przyszly maz jest moim idealem, a on ´jest twoim przeciwienstwem. ja jestem staroswiecka i lubie mezczyzn "nieco" bardziej skomplikowanych niz ty. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 12:28 ja tez jestem staroswiecki i gentlemanski, a skomplokowanych bardziej odemnie to jak nalekarstwo:) pokaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:30 no to masz strasznego pecha. bo ja jeszcze skomplikowanszych szukam Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 12:31 byłabys zachwycona bo nameczyłabys sie za kazdym razem aby sie dowiedziec cokolwiek o mnie:) przeslij Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 12:21 Przepraszam, że przeszkadzam, ale luknij sobie w mejl Kasica:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: z nas, boski, nigdy nie bedzie... 25.02.05, 12:22 to i mi posilj istna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica istna IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:24 Istna, kochanie, nie przeszkadzasz. My tu nie prywatnie jestesmy. juz lukam w maila. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: istna 25.02.05, 12:26 Przeprosiłam, bo nawet nie spojrzałam o czym gadaliście, tylko dopisałam się pod twój najświeższy post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: istna IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:28 ROZGRZEWAM FANTAZJE BOSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica wyslalam ci maila IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:30 nie do konca zrozumialam, o co ci chodzi, istna. pisz szybko, bo ja zaraz spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: wyslalam ci maila 25.02.05, 12:35 A ja ci odpisałam:) Też nie wiem o co chodzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: wyslalam ci maila 25.02.05, 12:36 Aj law ju, znowu nie dostałam załącznika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica mail - nie wazne IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:46 ok., to juz dam spokuj. niewazne. ufff, jak ja sie ciesze, ze zaraz po raz ostatni wychodze z tej nudnej roboty. przez to wszystko juz calkiem sie od forum uzaleznilam i nawet z takim boskim ucinam sobie pogawedki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: mail - nie wazne IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:54 znowu glupio gadasz na forum, plugawisz mi miasto rodzinne. nie bedzie pieszczot, boski! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mail - nie wazne 25.02.05, 12:55 ale ja bym cie chciał wypeisciec najpierw oralnie, nastepnie analnie a na koncu heteroseksualnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: mail - nie wazne IP: *.ecofis.de 25.02.05, 12:58 slysze to czesto, ale lajf is brutal i nie spelnia sie twoje mazenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica ja chce miec watek na setke... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 13:02 ...a zaraz musze isc, bo sie umowilam!!! buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ja chce miec watek na setke... 25.02.05, 13:04 odchodzisz i sie nie pokazesz? błagam pokaz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: ja chce miec watek na setke... IP: *.ecofis.de 25.02.05, 13:05 pokaze sie wirtualnie, literkowo. Odpowiedz Link Zgłoś