Dodaj do ulubionych

dlaczego w Polsce

05.03.05, 16:29
kobiety od 35 roku życia muszą mieć trwałą i włosy po własnorecznym
amatorskim farbowaniu, zazwyczaj w 3 kolorach- na końcu spalone jasne, w
srodku zółte a przy głowie mysie. panie po 35 muszą miec garsonke z bazaru
myśląc ze im to dodaje szyku, ze one są takie eleganckie.
zapomniałbym o białej bluzce z żabotem w której wypada isc do kosciółka
Obserwuj wątek
    • istna Re: dlaczego w Polsce 05.03.05, 16:36
      Cześć, ty jesteś tą samą xy2, która się zwykle nie loguje?
      A co do pytania: to i tak lepiej niż babki na zachodzie, które paradują w
      dresach:)))
      • Gość: xy2 Re: dlaczego w Polsce IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.03.05, 17:04
        juz chyba dres wygląda lepiej:)
        mysle ze są to kury domowe i urzedniczki z poczty, z US itp. zaściankowa
        mentalnosc która chyba nakazuje z racji wieku byc wierną trendom bazarowym.

PS. bazarowy interes nigdzie nie kwitnie tak jak w polsce i innych krajach
        trzeciego swiata
        • ayme Re: dlaczego w Polsce 05.03.05, 17:32
          widac ze nie widzieliscie bab po 35 roku zycia w winnych znacznie bogatszych
          krajach!albo potwory wieloryby ,lub tez wraki suche jak patyk -zero makijazu
          ciuchy tragedia,sprane takie z lat 80ych.tylko bogate ladnie wygladaja tzn te
          b. bogate ,bo te co maja jakis tam dom i prace wygladaja gorzej niz polskie
          sprzataczki!zapraszam do Dani
          • Gość: xy2 Re: dlaczego w Polsce IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.03.05, 18:01
            dunki to fakt, nie naleza do najpiekniejszych. i sporo wsród nich wielorybów
    • Gość: kk Re: dlaczego w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 17:47
      a ja zauwazylam jeszcze jeden odłam stylow,styl expediencki.expedientki jak
      juz podadza jakis towar,to z łaska i z mina cierpientnicy ze musza kogos
      obsługiwac a przy tym sie ubieraja jak krolowe na bal.oczywiscie niezawsze!
      mialam wczoraj przyklad taki:poszlam z mezem na sklepiku ,pytam czy jest to i
      to a jesli pani ma cos lepszego to prosze mi takowy towar podac,zrobila mi
      wyklad ze ona nie zna moich gustow i ze nie jest tu od doradzania i ze jestem
      niezdecydowana i spytala mojego meza czy w zyciu tez jestem niezdecydowana bo
      jak tak to ona by z taka osoba nie wytrzymala!wzdychajac ciezko podala mi
      wreszcie co chialam.moze co do 1 miala racje ale za co reszte mi sie dostalo?
      paniusie cudusie, nie wiem po co staja za lada niektore i zajmuja miejsca innym
      ktore by z checia tam pracowaly.czemu expedientki sa naburmuszonymi
      ksiezniczkami ja pytam?a styl ubierania maja polaczenie wyzywajacego z
      extremalnym.podkreslam ,ze nie kazda i nie wszedzie.
      • Gość: corgan jakbyś pracowała za 650 zł/mies też byś stękała IP: *.chello.pl 07.03.05, 06:13
        No niestety. Dostajesz to za co zapłaciłaś albo zapłacisz.
        • Gość: basia Re: jakbyś pracowała za 650 zł/mies też byś stęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 07:49
          ale idiotyczny stereotyp!!!
          ja tego jakoś nie zauważyłam u większości kobiet
    • miawalles Re: dlaczego w Polsce 07.03.05, 08:55
      gdzie Ty takie kobiety spotykasz???
      ja mam zupełnie inny obraz polskiej 30-kilkulatki:)
      • truskawka75 Re: dlaczego w Polsce 07.03.05, 09:32
        XY2, albo ty jesteś Boski albo uczysz się od mistrza. Co to za wątek? Też mam
        zupełnie inny obraz 35-latek. Poza tym pamiętaj, porównując polskie kobiety i
        zagraniczniary z Zachodu, że jednak u nas dochód na osobę jest... hmm..
        delikatnie niższy. No i co, że niektórzy ludzie ubierają się na bazarkach? Co
        ci do tego? Rani to Twoje uczucia? A jak jak byłam we Francji, to byłam w
        ciężkim szoku, bo kobiety w Paryżu to same odchudzone, megazadbane laski, a jak
        pojechałam na prowincję to w zasadzie nie widziałam żadnej różnicy między nimi
        i Polkami. Bardzo dużo z dużą nadwagą i pełno sklepów XXL w stylu... no
        właśnie, bazarkowym. Z tym że te panie były dożo bardziej sympatyczne i
        zadowolone z życia niż ich wyfioczone koleżanki z Paryża. Chyba więc nie ma
        sensu tak powierzchownie oceniać ludzi, w Polsce czy gdzie indziej.
        • Gość: xy2 Re: dlaczego w Polsce IP: .48.242.* / 80.51.176.* 07.03.05, 09:43
          ". Poza tym pamiętaj, porównując polskie kobiety i
          zagraniczniary z Zachodu, że jednak u nas dochód na osobę jest... hmm..
          delikatnie niższy. No i co, że niektórzy ludzie ubierają się na bazarkach? Co
          ci do tego? Rani to Twoje uczucia? "

i tu tkwi paradoks, patrząc na nasz chory kraj którego nei lubie coraz
          bardziej. dlaczego np. w stanach, gdzie zarabiaja nasza średnia krajowa razy
          10 ceny dobrych kosmetyków czy ubrań są przyjanmniej 2 razy niższe. w holandii
          np. kupiłam perfumy za 17 euro a w polsce musialbym dac ok. 200 zł za 30 ml.
          • miawalles Re: dlaczego w Polsce 07.03.05, 09:44
            to może pomyśl o wyprowadzce?
            • Gość: xy2 Re: dlaczego w Polsce IP: .48.242.* / 80.51.176.* 07.03.05, 09:52
              coraz poważniej zaczynam o tym myśleć. nic mnie tu nie trzyma
              • miawalles Re: dlaczego w Polsce 07.03.05, 09:52
                to na co czekasz? walizki zapakuj i heja w drogę!!!!
                • Gość: xy2 Re: dlaczego w Polsce IP: .48.242.* / 80.51.176.* 07.03.05, 09:55
                  wszystko musiałabym podogrywac, nie jest to takie proste
          • truskawka75 Re: dlaczego w Polsce 07.03.05, 10:25
            No to sama sobie odpowiedziałaś na pytanie.
            • Gość: xy2 Re: dlaczego w Polsce IP: .48.242.* / 80.51.176.* 07.03.05, 10:27
              bardziej chodziło mi o styl
    • six_a droga xy 07.03.05, 09:47
      w jakich Ty się kręgach obracasz? ;))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka