Dodaj do ulubionych

chcę zostać żoną!

24.06.02, 10:16
Czuję, że moim powołaniem jest rodzić dzieci, zajmować się domem, pracować
zawodowo, dbac o mężczyzne który mnie wybrał spośród innych kobiet a potem byc
wymienioną na młodszą. Tak! teraz juz wiem chcę tego!
Obserwuj wątek
    • lalka74 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:19
      Cześć Lena, a nie masz jeszcze innych równie ciekawych powołań? :))
      • lena8 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:29
        Hejka:) Mam tylko to powołanie, słysze ten głos w moim sercu" Masz byc żoną,
        masz byc żoną, masz byc żoną... :))
        • lalka74 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:30
          kurcze, to poważna sprawa. Ale jest nadzieja, że może Ci przejdzie. Chociaż
          bycie żoną ma jeszcze kilka innych plusów, o których nie wspomniałaś.
    • Gość: Remo Re: chcę zostać żoną! IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 24.06.02, 10:23
      Daj ogłoszenie do wyborczej. Na pewno coś znajdziesz.
    • goga.74 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:23
      > Czuję, że moim powołaniem jest rodzić dzieci, zajmować się domem, pracować
      > zawodowo, dbac o mężczyzne który mnie wybrał spośród innych kobiet a potem byc
      > wymienioną na młodszą. Tak! teraz juz wiem chcę tego!

Lena, moze przestan czytac forum? Zle Ci robi na glowe :-)

• muszek0 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:28
      A JAK Z GOTOWANIEM? umiesz dobrze gotować?
      nie możesz również zapominać o tym, żeby w wstawiać na czas piwo do lodówki.
      no a poza tym, to może ktoś się na ciebie skusi. :))))
      • lena8 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:34
        przeszłam już odpowiednie kursy gotowania, mam mocne zęby w sam raz do
        otwierania butelek piwa:)
        • muszek0 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:47
          no to w porządeczku. pozostaje jeszcze kwestia...no... jakby to powiedzieć...
          dyspocyjności seksualnej. wiesz, żona powinna być na każde zawołanie męża. :)))
    • wierna1 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:33
      A, to ja mam dla ciebie kandydata. Jak będziesz zainteresowana to coś napisz.
      • lena8 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:41
        tylko zaznacz, ze po wielu latach pożycia małżeńskiego ma wymienić mnie na
        młodszą, bo ja juz będę troszkę zmęczona:)
        • goga.74 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:43
          lena8 napisał(a):

> tylko zaznacz, ze po wielu latach pożycia małżeńskiego ma wymienić mnie na
          > młodszą, bo ja juz będę troszkę zmęczona:)

Lena, a przyznaj sie, tak po cichu liczylas na odzew Jedrusia? :-)

• lena8 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:50
            oj o co Ty mnie podejrzewasz ja się tylko dziele się z Wami moimi wewnętrznymi
            potrzebami:)
            • goga.74 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:51

> oj o co Ty mnie podejrzewasz ja się tylko dziele się z Wami moimi wewnętrznymi
              > potrzebami:)

Ale z lektury jego postow i tego mail-a wynika, ze jestescie dla siebie
              stworzeni :)
    • matrek Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:44
      lena8 napisał(a):

> zawodowo, dbac o mężczyzne który mnie wybrał spośród innych kobiet a potem byc

Lena, to jakaś paranoja. Wiem, że nie piszesz poważnie, ale takie związki są
      chore. Ale chore dlatego, e chorzy są ludzie je tworzący.
      • bukowski27 droga leno, z zainteresowaniem przeczytalem 24.06.02, 10:47
        twoaja oferte... i zauwazam ze jests chyba konioeta jakiej szukam... mam tylk
        odwa pytania: 1) czy lubisz prasowac koszule?; czy jak cie rzuce dla mlodsze,
        bedziesz miala do mnie pretensje?; 3) inne. teraz troche o sobie: jestem fajnym
        chlopakiem, mam liczne zainteresowania, jednakze nie lubie prasowac koszul. nie
        chce byc falszywie skromny wiec powiem wprost, ze uwazam ze jestem
        fantastycznym kochankiem. czy jetses zainetersowana?
        • muszek0 spadaj bukowski 24.06.02, 10:52
          takiej żony jak lena to właśnie ja potrzebuję. chyba, że chcesz wyskoczyć na
          solo.:)))
        • Gość: Vika Re: droga leno, z zainteresowaniem przeczytalem IP: *.ewave.at 24.06.02, 10:56
          A juz zapomnialas,ze obie zgodnie doszlysmy do wniosku,ze niektore chlopy to
          bydlaki.Ty,w swoich planach wez koniecznie za meza takiego bydlaka.Sukces w
          realizacji marzen murowany.A jeszcze zeby Cie bil...No ale nie mozna wymagac od
          losu za wiele szczescia:-(((
          • lena8 Re: droga leno, z zainteresowaniem przeczytalem 24.06.02, 11:09
            Viko to przez te tabletki co mi lekarz przepisał teraz widze świat w innych
            barwach i męzczyżni to wspaniałe istoty:))
            p.s dzisiaj wziełam ostatnią pigułkę.
        • lena8 Re: droga leno, z zainteresowaniem przeczytalem 24.06.02, 11:19
          kurka pojawił się problem bo ja niezbyt lubie prasowac koszule co więcej raz
          nawet jedną spaliłam ale chyba to nie jest jakas wielka przeszkoda. A , ze
          jesteś świetnym kochankiem to nie potrzebujesz tego przypominać wszyscy na
          forum o tym wiedzą:)))
          • bukowski27 ja tak przypominam na wszelki wypadek... 24.06.02, 12:39
            jakby kots zapomnial... chociaz (nie oklamujmy sie) tego nie sposob zapomniec.

bardzo mi jednak przykro. skoro wypalasz dziury w koszulach to niestety stanowi
            to bariere dla naszej wspolnej przyszlosci. co wiecej... stanowi bariere nie do
            przebycia... o czym informuje z zalem.

(muszek, jest twoja... jezeli cie zechce oczywiscie.)
            • muszek0 o nie, nie mój drogi 24.06.02, 12:42
              te dziury po prasowaniu to nie jest miła perspektywa. jest twoja!
    • Gość: renia Re: chcę zostać żoną! IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 24.06.02, 10:52
      lena8 napisał(a):

Czesc Lena, tak czytam Twojego posta i zastanawiam sie co Autorka chciala
      osiagnac piszac go? Rozbawic publicznosc? Zadrwic z kogos? Uswiadomic nam, ze
      bycie panna to stan totalnego szczescia? Nic nie jarze, ale moze to dlatego, ze
      malo spalam, cholera wie, w kazdym razie bede wdzieczna za jakies clues. Milego
      dnia!
      • bukowski27 muszek... ty terminatorze... 24.06.02, 10:57
        niestety musisz uznac ma wyzszosc... no powiedzmy sobie szczerze? co masz lenie
        do zaoferowania? no co? checi bycia przzwoitym (hehe) kochankiem.. aja mam
        dyplomy, certyfikaty, dowody uznznia... ze o bmw (czarne) nie wspomne... ale
        przyslemy ci kartke z... z... yyyyy... skads tam... oczywiscie jezeli lena
        odpowei na moja oferte ktora byla odpowiedzia na jej oferte... i oczywiscie
        jezeli zrobi to w drodze oferty... jezeli natopmiast wybierze ciebie, przyjme
        to jak mezczyzna... z placzem.
        • muszek0 a jeżeli wybierze mnie.... 24.06.02, 11:04
          to nie będziemy ci wysyłać kartek. po prostu zabierzemy cię ze sobą. kobieta
          kobietą, ale dla zdrowia psychicznego warto czasami porozmawiać sobie w męskim
          gronie.
      • lena8 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 11:03
        Gość portalu: renia napisał(a):

> lena8 napisał(a):
        >
        > > Czuję, że moim powołaniem jest rodzić dzieci, zajmować się domem, pracowa
        > ć
        > > zawodowo, dbac o mężczyzne który mnie wybrał spośród innych kobiet a potem
        > byc
        > > wymienioną na młodszą. Tak! teraz juz wiem chcę tego!
        >
        > Czesc Lena, tak czytam Twojego posta i zastanawiam sie co Autorka chciala
        > osiagnac piszac go? Rozbawic publicznosc? Zadrwic z kogos? Uswiadomic nam, ze
        > bycie panna to stan totalnego szczescia? Nic nie jarze, ale moze to dlatego, ze
        >
        > malo spalam, cholera wie, w kazdym razie bede wdzieczna za jakies clues. Milego
        >
        > dnia!

Reniu stwierdziłam, czytając posty pewnego osobnika o nicku THE MAN, że bycie
        żoną to fajna sprawa i nie wystarcza mi stan totalnego szcześcia chcę miec
        jeszcze więcej szcześcia. Zadrwić z kogos? chyba troszenkę przesadzasz:))
        pozdrawiam
        • Gość: Vika Re: Lenkaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 24.06.02, 11:34
          Ty sie przestan wyglupiac z tymi tabletkami...od takich psychotropowych mozna
          popasc w lekomanie albo fiola dostac!!!!!!!Mysle,ze Tobie moze pomoc tylko
          dobry kochanek jednorazowego uzytku.Wiesz,taki do wyrzucenia po uzyciu:-))).To
          jest propozycja kuracji odwykowej.A poza tym dlaczego robisz sabotaz we wlasnej
          firmie...plan roczny nam sie wali...Towarku na przerob brakuje.Bankructwo nas
          czeka:-((((Buuuuuuuuu....
    • wacek32 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 12:46
      lena8 napisał(a):

Z tą podmianką na młodszą to poważnie ?

• agick też chcę zostać żoną! 24.06.02, 12:53
        a co....
        gotuję ale nie prasuję...
        no i same zalety posiadam - bezdyskusyjnie jestem de best.
        • melba76 Re: też chcę zostać żoną! 24.06.02, 13:02
          Nie prasujesz- odpadasz. Chłopy, ja uwielbiam prasować!
          • kwik ja nie ale 24.06.02, 13:03
            ja prasowanie łączę z występami taneczno-wokalnymi.
            :)
            • agick Re: ja nie ale 24.06.02, 13:06
              a ja to jedną ręką miącham w garnku z zupą, drugą przekładam placki na patelni a
              pędzelkiem w zębach maluję obrazy...
              • kwik Re: ja nie ale 24.06.02, 13:07
                a co robią w tym czasie nogi? chyba nie odpoczywają?
                • agick Re: ja nie ale 24.06.02, 13:16
                  ależ skąd - w tym czasie ugniatam kapustę kiszoną..
          • agick Re: też chcę zostać żoną! 24.06.02, 13:04
            no normalnie świństwo...

chłopy - nie bierta jej bo ona nie umi gotować....!
            prasować to wiesz, każdy jeden potrafi...

mnie weźcie, mnie...!
            • melba76 Re: też chcę zostać żoną! 24.06.02, 13:09
              Umiem gotować i to jak! A Ciebie dyskwalifikuje ten pedzelek, chyba że
              zamienisz go na wałek malarski i szpachelkę, bo jak się chłop wqrwi i walnie
              stołkiem w babę, a głupia baba sie uchyli, to zostają dziurki w ścianie i
              tzreba szpachelką ten tego. Umisz?
              • kwik Re: też chcę zostać żoną! 24.06.02, 13:10
                melba76 napisał(a):

> Umiem gotować i to jak! A Ciebie dyskwalifikuje ten pedzelek, chyba że
                > zamienisz go na wałek malarski i szpachelkę, bo jak się chłop wqrwi i walnie
                > stołkiem w babę, a głupia baba sie uchyli, to zostają dziurki w ścianie i
                > tzreba szpachelką ten tego. Umisz?

pytasz, czy agick umie się uchylić?
                • agick Re: też chcę zostać żoną! 24.06.02, 13:18
                  pewnie, że siem uchylę - nie jestem przecież głupią babą....
                  a jak jednak za póżno się się uchylę (miewam słabsze dni) to umim szpachelką i
                  farbą cuda czynić....
              • agick Re: też chcę zostać żoną! 24.06.02, 13:16
                umim.... a co.

a Ty umisz..:?
                • Gość: Melba Re: też chcę zostać żoną! IP: *.chello.pl 24.06.02, 14:09
                  Umim a jak!
    • lalka74 Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 13:08
      • agick eee... to tajemnica.....:) 24.06.02, 13:19
        lalka74 napisał(a):

• Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 13:22
        lalka74 napisał(a).

Jeszcze nie.Ale nie moze,bo my,dziewczyny musimy uscislic wymagania.Czego chce
        lenka juz wiemy.Ja bym chciala,zeby sie nie myl,byl wiecznie pijany,swieta
        spedzal systematycznie z kumplami w ciupie,no i koniecznie,zeby mnie bil.Taki
        chlop to ideal...a jeszcze zeby byl lysy i szczerbaty.

• agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 13:25
          Vika, znam takiego jednego - wypisz wymaluj z Twojego opisu.....:))
          bierzesz..?
          • Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 13:28
            agick napisał(a):

> Vika, znam takiego jednego - wypisz wymaluj z Twojego opisu.....:))
            > bierzesz..?
            A tatulaze wiezienne ma?

• agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 13:32
              ba - jasne, że ma...
              w dużej ilości i w bardzo dziwnych miejscach....
              • goga.74 Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 13:37
                A miesien piwny- uksztaltowany?
                • agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 13:40
                  pełen ideał - tatuaże, braki uzębieniu, ostatnie 20 lat w kryminale, miesień
                  piwny w fazie rozkwitu, pełen brak kultury osobistej i edukacji....
                  to jak, która bierze..?
                  • Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 13:50
                    A klac jak szewc umie?I zeby byl nerwowy...
                    • kwik Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 13:51
                      Gość portalu: Vika napisał(a):

> A klac jak szewc umie?I zeby byl nerwowy...

Vika - wez fakture z odroczonym terminem platnosci.
                      • Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 14:04
                        kwik napisał(a):

> Gość portalu: Vika napisał(a):
                        >
                        > > A klac jak szewc umie?I zeby byl nerwowy...
                        >
                        > Vika - wez fakture z odroczonym terminem platnosci.
                        A po co?Tak sie juz w tym ideale zakochalam,ze inteligencja mi wysiadla.

• kwik Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 14:06

> A po co?Tak sie juz w tym ideale zakochalam,ze inteligencja mi wysiadla.
                          >

a jak sie jednak nie sprawdzi? wiesz, wygląd i opisowa charakterystyka to nie
                          wszystko...
                          :))
                    • goga.74 Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 13:51

> A klac jak szewc umie?I zeby byl nerwowy...

porywczy...
                      ach rozmazylam sie...
                      • Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 14:05
                        I dobrze byloby jakby mial jaka chorobe weneryczna albo przynajmniej AIDS...
                        • agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 14:08
                          ma grzybicę, wirusowe zapalenie wątroby typu c, kiłe....
                          słuhajncie, dosyć tych pytań - bo się towar denerwuje, że go tylko oglądajom a
                          nie kupujom...
                          powiedział, że zaraz w pysk komuś da żeby rowiać wszelkie wątplowości.
                          • Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 14:11
                            agick napisał(a):

> ma grzybicę, wirusowe zapalenie wątroby typu c, kiłe....
                            > słuhajncie, dosyć tych pytań - bo się towar denerwuje, że go tylko oglądajom a
                            > nie kupujom...
                            > powiedział, że zaraz w pysk komuś da żeby rowiać wszelkie wątplowości.

Ale fajnie!!!To pewno bedzie bolalo?:)
                            • agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 14:15
                              powiedział, że zaraz klepnie tę najbardziej wyszczekaną... nie będę pokazywać
                              palcami która to, bo to nie ładnie....:)
                    • agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 14:05
                      kląć umi i w pysk dać też umi.... czyste złoto...:)
                      • Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 14:13
                        A ma mieszkanie w starej ruderze,w piwnicy ze szczurami i zeby smierdzialo
                        kotami...
                        • agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 14:16
                          w ogóle nie ma mieszkania....
                          • Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 14:38
                            No to odpada.Jakby mial to co innego.Gdzie bedzie burdy po pijaku urzadzal i
                            skad mnie bedzie wyrzucal,gdzie urzadzi sobie pijacka meline,gdzie bedzie
                            ukladal przestepcze plany i gwalcil nieletnie?Skad nas beda eksmitowac...Co on
                            sobie mysli?
                            • agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 14:53
                              jak to gdzie....???? u Ciebie moja droga....
                              jego już parę razy eksmitowali m in za podpalenie kamienicy.....
                              • Gość: vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 15:07
                                Ale moi sasiedzi to sami porzadni ludzie.Zle bedzie sie czul w takim
                                towarzystwie...:(
                                • agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 15:08
                                  szybko się przyzwyczaja....:)
                                  • Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 15:29
                                    agick napisał(a):

> szybko się przyzwyczaja....:)
                                    Byl tu u mnie przed chwila dzielnicowy i powiedzial,ze sobie nie zyczy ...I jak
                                    nie zrezygnuje z tej milosci to mi taki mandat profilaktycznie wlepi,ze sie nie
                                    pozbieram...:-(((Zycie moje zrujnowal!:-((((i co teraz bedzie...

• Gość: muniek Re: chcę zostać żoną! IP: *.com.pl 24.06.02, 14:34

Lena !

-wszytsko wszytko super,tylko nie rozumiem tego:
      (...) "a potem byc wymienioną na młodszą"
      -O co chodzi ?
      pozdr.
      muniek

• agick Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 14:36
        na młodszy model....:)
    • lena8 ja juz nie chce zostać żoną 24.06.02, 14:43
      kryzys minął:))
      • agick Re: ja juz nie chce zostać żoną 24.06.02, 14:55
        proszeczki przestały działać..?

i jak się czujesz moja droga...?
        • lena8 Re: ja juz nie chce zostać żoną 24.06.02, 14:59
          trochę zmęczona ale przynajmniej juz nie mam tych wszystkich dziwnych wizji:)
          • agick Re: ja juz nie chce zostać żoną 24.06.02, 15:09
            to połóż się i napij koniaczku....:)
      • Gość: Vika Re: ja juz nie chce zostać żoną IP: *.ewave.at 24.06.02, 14:58
        lena8 napisał(a):

> kryzys minął:))

A u mnie sie zaczal.Widzialas o jakim ideale marze?
        • lena8 Re: ja juz nie chce zostać żoną 24.06.02, 15:01
          takich ideałów to pełno wszędzie, nie bedziesz miała problemu ze
          znalezieniem:))
          • Gość: Vika Re: ja juz nie chce zostać żoną IP: *.ewave.at 24.06.02, 15:14
            Widze,ze dobra z Ciebie przyjaciolka.Nie staniesz na drodze mojego szczescia w
            pozyciu...:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka