lena8 24.06.02, 10:16 Czuję, że moim powołaniem jest rodzić dzieci, zajmować się domem, pracować zawodowo, dbac o mężczyzne który mnie wybrał spośród innych kobiet a potem byc wymienioną na młodszą. Tak! teraz juz wiem chcę tego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lalka74 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:19 Cześć Lena, a nie masz jeszcze innych równie ciekawych powołań? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:29 Hejka:) Mam tylko to powołanie, słysze ten głos w moim sercu" Masz byc żoną, masz byc żoną, masz byc żoną... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:30 kurcze, to poważna sprawa. Ale jest nadzieja, że może Ci przejdzie. Chociaż bycie żoną ma jeszcze kilka innych plusów, o których nie wspomniałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remo Re: chcę zostać żoną! IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 24.06.02, 10:23 Daj ogłoszenie do wyborczej. Na pewno coś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:23 > Czuję, że moim powołaniem jest rodzić dzieci, zajmować się domem, pracować > zawodowo, dbac o mężczyzne który mnie wybrał spośród innych kobiet a potem byc > wymienioną na młodszą. Tak! teraz juz wiem chcę tego! Lena, moze przestan czytac forum? Zle Ci robi na glowe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:28 A JAK Z GOTOWANIEM? umiesz dobrze gotować? nie możesz również zapominać o tym, żeby w wstawiać na czas piwo do lodówki. no a poza tym, to może ktoś się na ciebie skusi. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:34 przeszłam już odpowiednie kursy gotowania, mam mocne zęby w sam raz do otwierania butelek piwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:47 no to w porządeczku. pozostaje jeszcze kwestia...no... jakby to powiedzieć... dyspocyjności seksualnej. wiesz, żona powinna być na każde zawołanie męża. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:33 A, to ja mam dla ciebie kandydata. Jak będziesz zainteresowana to coś napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:41 tylko zaznacz, ze po wielu latach pożycia małżeńskiego ma wymienić mnie na młodszą, bo ja juz będę troszkę zmęczona:) Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:43 lena8 napisał(a): > tylko zaznacz, ze po wielu latach pożycia małżeńskiego ma wymienić mnie na > młodszą, bo ja juz będę troszkę zmęczona:) Lena, a przyznaj sie, tak po cichu liczylas na odzew Jedrusia? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:50 oj o co Ty mnie podejrzewasz ja się tylko dziele się z Wami moimi wewnętrznymi potrzebami:) Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:51 > oj o co Ty mnie podejrzewasz ja się tylko dziele się z Wami moimi wewnętrznymi > potrzebami:) Ale z lektury jego postow i tego mail-a wynika, ze jestescie dla siebie stworzeni :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 10:44 lena8 napisał(a): > Czuję, że moim powołaniem jest rodzić dzieci, zajmować się domem, pracować > zawodowo, dbac o mężczyzne który mnie wybrał spośród innych kobiet a potem byc > wymienioną na młodszą. Tak! teraz juz wiem chcę tego! Lena, to jakaś paranoja. Wiem, że nie piszesz poważnie, ale takie związki są chore. Ale chore dlatego, e chorzy są ludzie je tworzący. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 droga leno, z zainteresowaniem przeczytalem 24.06.02, 10:47 twoaja oferte... i zauwazam ze jests chyba konioeta jakiej szukam... mam tylk odwa pytania: 1) czy lubisz prasowac koszule?; czy jak cie rzuce dla mlodsze, bedziesz miala do mnie pretensje?; 3) inne. teraz troche o sobie: jestem fajnym chlopakiem, mam liczne zainteresowania, jednakze nie lubie prasowac koszul. nie chce byc falszywie skromny wiec powiem wprost, ze uwazam ze jestem fantastycznym kochankiem. czy jetses zainetersowana? Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 spadaj bukowski 24.06.02, 10:52 takiej żony jak lena to właśnie ja potrzebuję. chyba, że chcesz wyskoczyć na solo.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: droga leno, z zainteresowaniem przeczytalem IP: *.ewave.at 24.06.02, 10:56 A juz zapomnialas,ze obie zgodnie doszlysmy do wniosku,ze niektore chlopy to bydlaki.Ty,w swoich planach wez koniecznie za meza takiego bydlaka.Sukces w realizacji marzen murowany.A jeszcze zeby Cie bil...No ale nie mozna wymagac od losu za wiele szczescia:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: droga leno, z zainteresowaniem przeczytalem 24.06.02, 11:09 Viko to przez te tabletki co mi lekarz przepisał teraz widze świat w innych barwach i męzczyżni to wspaniałe istoty:)) p.s dzisiaj wziełam ostatnią pigułkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: droga leno, z zainteresowaniem przeczytalem 24.06.02, 11:19 kurka pojawił się problem bo ja niezbyt lubie prasowac koszule co więcej raz nawet jedną spaliłam ale chyba to nie jest jakas wielka przeszkoda. A , ze jesteś świetnym kochankiem to nie potrzebujesz tego przypominać wszyscy na forum o tym wiedzą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ja tak przypominam na wszelki wypadek... 24.06.02, 12:39 jakby kots zapomnial... chociaz (nie oklamujmy sie) tego nie sposob zapomniec. bardzo mi jednak przykro. skoro wypalasz dziury w koszulach to niestety stanowi to bariere dla naszej wspolnej przyszlosci. co wiecej... stanowi bariere nie do przebycia... o czym informuje z zalem. (muszek, jest twoja... jezeli cie zechce oczywiscie.) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 o nie, nie mój drogi 24.06.02, 12:42 te dziury po prasowaniu to nie jest miła perspektywa. jest twoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: chcę zostać żoną! IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 24.06.02, 10:52 lena8 napisał(a): > Czuję, że moim powołaniem jest rodzić dzieci, zajmować się domem, pracować > zawodowo, dbac o mężczyzne który mnie wybrał spośród innych kobiet a potem byc > wymienioną na młodszą. Tak! teraz juz wiem chcę tego! Czesc Lena, tak czytam Twojego posta i zastanawiam sie co Autorka chciala osiagnac piszac go? Rozbawic publicznosc? Zadrwic z kogos? Uswiadomic nam, ze bycie panna to stan totalnego szczescia? Nic nie jarze, ale moze to dlatego, ze malo spalam, cholera wie, w kazdym razie bede wdzieczna za jakies clues. Milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 muszek... ty terminatorze... 24.06.02, 10:57 niestety musisz uznac ma wyzszosc... no powiedzmy sobie szczerze? co masz lenie do zaoferowania? no co? checi bycia przzwoitym (hehe) kochankiem.. aja mam dyplomy, certyfikaty, dowody uznznia... ze o bmw (czarne) nie wspomne... ale przyslemy ci kartke z... z... yyyyy... skads tam... oczywiscie jezeli lena odpowei na moja oferte ktora byla odpowiedzia na jej oferte... i oczywiscie jezeli zrobi to w drodze oferty... jezeli natopmiast wybierze ciebie, przyjme to jak mezczyzna... z placzem. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 a jeżeli wybierze mnie.... 24.06.02, 11:04 to nie będziemy ci wysyłać kartek. po prostu zabierzemy cię ze sobą. kobieta kobietą, ale dla zdrowia psychicznego warto czasami porozmawiać sobie w męskim gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 11:03 Gość portalu: renia napisał(a): > lena8 napisał(a): > > > Czuję, że moim powołaniem jest rodzić dzieci, zajmować się domem, pracowa > ć > > zawodowo, dbac o mężczyzne który mnie wybrał spośród innych kobiet a potem > byc > > wymienioną na młodszą. Tak! teraz juz wiem chcę tego! > > Czesc Lena, tak czytam Twojego posta i zastanawiam sie co Autorka chciala > osiagnac piszac go? Rozbawic publicznosc? Zadrwic z kogos? Uswiadomic nam, ze > bycie panna to stan totalnego szczescia? Nic nie jarze, ale moze to dlatego, ze > > malo spalam, cholera wie, w kazdym razie bede wdzieczna za jakies clues. Milego > > dnia! Reniu stwierdziłam, czytając posty pewnego osobnika o nicku THE MAN, że bycie żoną to fajna sprawa i nie wystarcza mi stan totalnego szcześcia chcę miec jeszcze więcej szcześcia. Zadrwić z kogos? chyba troszenkę przesadzasz:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Lenkaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 24.06.02, 11:34 Ty sie przestan wyglupiac z tymi tabletkami...od takich psychotropowych mozna popasc w lekomanie albo fiola dostac!!!!!!!Mysle,ze Tobie moze pomoc tylko dobry kochanek jednorazowego uzytku.Wiesz,taki do wyrzucenia po uzyciu:-))).To jest propozycja kuracji odwykowej.A poza tym dlaczego robisz sabotaz we wlasnej firmie...plan roczny nam sie wali...Towarku na przerob brakuje.Bankructwo nas czeka:-((((Buuuuuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
wacek32 Re: chcę zostać żoną! 24.06.02, 12:46 lena8 napisał(a): > Czuję, że moim powołaniem jest rodzić dzieci, zajmować się domem, pracować > zawodowo, dbac o mężczyzne który mnie wybrał spośród innych kobiet a potem byc > wymienioną na młodszą. Tak! teraz juz wiem chcę tego! Z tą podmianką na młodszą to poważnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
agick też chcę zostać żoną! 24.06.02, 12:53 a co.... gotuję ale nie prasuję... no i same zalety posiadam - bezdyskusyjnie jestem de best. Odpowiedz Link Zgłoś
melba76 Re: też chcę zostać żoną! 24.06.02, 13:02 Nie prasujesz- odpadasz. Chłopy, ja uwielbiam prasować! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ja nie ale 24.06.02, 13:03 ja prasowanie łączę z występami taneczno-wokalnymi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ja nie ale 24.06.02, 13:06 a ja to jedną ręką miącham w garnku z zupą, drugą przekładam placki na patelni a pędzelkiem w zębach maluję obrazy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ja nie ale 24.06.02, 13:07 a co robią w tym czasie nogi? chyba nie odpoczywają? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ja nie ale 24.06.02, 13:16 ależ skąd - w tym czasie ugniatam kapustę kiszoną.. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: też chcę zostać żoną! 24.06.02, 13:04 no normalnie świństwo... chłopy - nie bierta jej bo ona nie umi gotować....! prasować to wiesz, każdy jeden potrafi... mnie weźcie, mnie...! Odpowiedz Link Zgłoś
melba76 Re: też chcę zostać żoną! 24.06.02, 13:09 Umiem gotować i to jak! A Ciebie dyskwalifikuje ten pedzelek, chyba że zamienisz go na wałek malarski i szpachelkę, bo jak się chłop wqrwi i walnie stołkiem w babę, a głupia baba sie uchyli, to zostają dziurki w ścianie i tzreba szpachelką ten tego. Umisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: też chcę zostać żoną! 24.06.02, 13:10 melba76 napisał(a): > Umiem gotować i to jak! A Ciebie dyskwalifikuje ten pedzelek, chyba że > zamienisz go na wałek malarski i szpachelkę, bo jak się chłop wqrwi i walnie > stołkiem w babę, a głupia baba sie uchyli, to zostają dziurki w ścianie i > tzreba szpachelką ten tego. Umisz? pytasz, czy agick umie się uchylić? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: też chcę zostać żoną! 24.06.02, 13:18 pewnie, że siem uchylę - nie jestem przecież głupią babą.... a jak jednak za póżno się się uchylę (miewam słabsze dni) to umim szpachelką i farbą cuda czynić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: też chcę zostać żoną! IP: *.chello.pl 24.06.02, 14:09 Umim a jak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 13:22 lalka74 napisał(a). Jeszcze nie.Ale nie moze,bo my,dziewczyny musimy uscislic wymagania.Czego chce lenka juz wiemy.Ja bym chciala,zeby sie nie myl,byl wiecznie pijany,swieta spedzal systematycznie z kumplami w ciupie,no i koniecznie,zeby mnie bil.Taki chlop to ideal...a jeszcze zeby byl lysy i szczerbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 13:25 Vika, znam takiego jednego - wypisz wymaluj z Twojego opisu.....:)) bierzesz..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 13:28 agick napisał(a): > Vika, znam takiego jednego - wypisz wymaluj z Twojego opisu.....:)) > bierzesz..? A tatulaze wiezienne ma? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 13:32 ba - jasne, że ma... w dużej ilości i w bardzo dziwnych miejscach.... Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 13:37 A miesien piwny- uksztaltowany? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 13:40 pełen ideał - tatuaże, braki uzębieniu, ostatnie 20 lat w kryminale, miesień piwny w fazie rozkwitu, pełen brak kultury osobistej i edukacji.... to jak, która bierze..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 13:50 A klac jak szewc umie?I zeby byl nerwowy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 13:51 Gość portalu: Vika napisał(a): > A klac jak szewc umie?I zeby byl nerwowy... Vika - wez fakture z odroczonym terminem platnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 14:04 kwik napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > A klac jak szewc umie?I zeby byl nerwowy... > > Vika - wez fakture z odroczonym terminem platnosci. A po co?Tak sie juz w tym ideale zakochalam,ze inteligencja mi wysiadla. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 14:06 > A po co?Tak sie juz w tym ideale zakochalam,ze inteligencja mi wysiadla. > a jak sie jednak nie sprawdzi? wiesz, wygląd i opisowa charakterystyka to nie wszystko... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 13:51 > A klac jak szewc umie?I zeby byl nerwowy... porywczy... ach rozmazylam sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 14:05 I dobrze byloby jakby mial jaka chorobe weneryczna albo przynajmniej AIDS... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 14:08 ma grzybicę, wirusowe zapalenie wątroby typu c, kiłe.... słuhajncie, dosyć tych pytań - bo się towar denerwuje, że go tylko oglądajom a nie kupujom... powiedział, że zaraz w pysk komuś da żeby rowiać wszelkie wątplowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 14:11 agick napisał(a): > ma grzybicę, wirusowe zapalenie wątroby typu c, kiłe.... > słuhajncie, dosyć tych pytań - bo się towar denerwuje, że go tylko oglądajom a > nie kupujom... > powiedział, że zaraz w pysk komuś da żeby rowiać wszelkie wątplowości. Ale fajnie!!!To pewno bedzie bolalo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 14:15 powiedział, że zaraz klepnie tę najbardziej wyszczekaną... nie będę pokazywać palcami która to, bo to nie ładnie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 14:05 kląć umi i w pysk dać też umi.... czyste złoto...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 14:13 A ma mieszkanie w starej ruderze,w piwnicy ze szczurami i zeby smierdzialo kotami... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 14:16 w ogóle nie ma mieszkania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 14:38 No to odpada.Jakby mial to co innego.Gdzie bedzie burdy po pijaku urzadzal i skad mnie bedzie wyrzucal,gdzie urzadzi sobie pijacka meline,gdzie bedzie ukladal przestepcze plany i gwalcil nieletnie?Skad nas beda eksmitowac...Co on sobie mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 14:53 jak to gdzie....???? u Ciebie moja droga.... jego już parę razy eksmitowali m in za podpalenie kamienicy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 15:07 Ale moi sasiedzi to sami porzadni ludzie.Zle bedzie sie czul w takim towarzystwie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? 24.06.02, 15:08 szybko się przyzwyczaja....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy już się zgłosił jakiś kandydat na męża? IP: *.ewave.at 24.06.02, 15:29 agick napisał(a): > szybko się przyzwyczaja....:) Byl tu u mnie przed chwila dzielnicowy i powiedzial,ze sobie nie zyczy ...I jak nie zrezygnuje z tej milosci to mi taki mandat profilaktycznie wlepi,ze sie nie pozbieram...:-(((Zycie moje zrujnowal!:-((((i co teraz bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: chcę zostać żoną! IP: *.com.pl 24.06.02, 14:34 Lena ! -wszytsko wszytko super,tylko nie rozumiem tego: (...) "a potem byc wymienioną na młodszą" -O co chodzi ? pozdr. muniek Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ja juz nie chce zostać żoną 24.06.02, 14:55 proszeczki przestały działać..? i jak się czujesz moja droga...? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: ja juz nie chce zostać żoną 24.06.02, 14:59 trochę zmęczona ale przynajmniej juz nie mam tych wszystkich dziwnych wizji:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ja juz nie chce zostać żoną 24.06.02, 15:09 to połóż się i napij koniaczku....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ja juz nie chce zostać żoną IP: *.ewave.at 24.06.02, 14:58 lena8 napisał(a): > kryzys minął:)) A u mnie sie zaczal.Widzialas o jakim ideale marze? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: ja juz nie chce zostać żoną 24.06.02, 15:01 takich ideałów to pełno wszędzie, nie bedziesz miała problemu ze znalezieniem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ja juz nie chce zostać żoną IP: *.ewave.at 24.06.02, 15:14 Widze,ze dobra z Ciebie przyjaciolka.Nie staniesz na drodze mojego szczescia w pozyciu...:-) Odpowiedz Link Zgłoś